2012 Şubat Anneleri

Annene de geçmiş olsun,nesi var..İnşallah iyi geçer ameliyatı .

Ben de sizin gibiyim bebeğimi karnımda özleyecekmısım gibi gelıyor,eşime istemeyınce sewdırmeme sansım wardı o da olmayacak uff

Ask mı dersın?
Ben esıme asıgım, bundan emınım ama bence o degıl.
Dun bana dıyor kı, 'burnun kocaman oldu!'
ınsan asık oldugu kadına oyle der mı?

canım o senin kırılacağını düşünemiyodur yoksa sevmediği için değildir..
şu an duygusalsın ondan öyle düşünüyosun bence

bende doğumdan sonra dana ciğere saldırıcam eşim izin vermedi bebekte leke olur diye benide korkuttu zaten yiyemedim..

ilahi varya koptummmmm koptummm demek burnun kocaman oldu diyooo kız onu bana geçen gelen misafirimde dedi ben hiç alınmadım çünkü hamilelikte zaten burun genişlemesi normal bişey eşinde sana takılmış ama sen çok hassas olduğun için tabi üzülmüşün yaa valla çatladım burda heee.....seviyorum seni bennnnn yaaaaaaaaöldürdün beni gülmekten ....

amin allahım eksikliklerini göstermesin annelerimizin bizde olucaz bakın anne şimdiden hiç görmediğimiz bi hayat için nerdeyse can vermeye razı oluyoruz herşeyi onun için yapıyoruz ya annem hep derdi allahım senden razı olsun kızım halada söylüyor bu halde bile hep benlesin sanda hayırlı evlat versin allahım diye hep dua eder herşeyin hayırlısını evladında hayırlısını nasip etsin allahım hepimize.Eşlere gelince kızlar gerçekten anlamıyorlar bizi hoş benimki çok mülayim bir laz uşağı sakin gerekmedikçe konuşmaz romantik hiç değil üç sene olucak evleneli anca anca beni düşünmeye başladı desem yeri var hep önce kendi yerdi arkada biri varmı o yemek istermi hiç sormazdı biliyonuzmu anca adam ettim azcık diyebilirim ben de çok ağlıyorum bu aralar gerçi bende hep düşünüp düşünüp ona bişey demezdim kendi kendimi yerdim sonraları bigün dediki bana niye içine atıyosun söyle rahatla senden başka kimse senin kadar üzülmez ve düşünmez söylemezsen dedi vallahi öyleymiş kızlar yaptım içime atmaktansa biraz zor oldu ama söylüyorum artık sen neden böyle yaptın şurda veya bunu diye vallahi iyimiş kızlar en azından neden üzüldüğümü biliyor .Birkeresinde onu bi ağlattım görmeliydiniz ben ağladım o ağladı tabi bu tartışmanın etkisi üç aylık bi sürede gül gibi davranmasına neden oldu sonra yine aynıya döndü neyse arada tekrarlıyorum aynı şeyi :)

kızlar ben çıkıyorum
görüşürüz evden yazarım yine

hadi çık bakalım cnm ilgilemedim izle bugün pek işten ama yarın yazarım bol bol klavyem beni deli etmezse........

benim eşim bana neler diyo...bufolo gibi oldun diyo sonra kalkamıyosun artık kilondan diyo daha neler neler....ben gülüyorum sen kendine bak bende en azından bebek var diyorum..eşimde göbek yaptı bende ona takılma fırsatı buldum....

bende doğumdan sonra dana ciğere saldırıcam eşim izin vermedi bebekte leke olur diye benide korkuttu zaten yiyemedim..

ilk defa duydum ciğer lekemi yapıyormuş bende çok severim ama hamileleikte hiç yiyesim olmadı şükür ama sanmam ya eşin sevmiyorsa pek ondan demiştir bence işletmiş seni güzelim :)

ilk defa duydum ciğer lekemi yapıyormuş bende çok severim ama hamileleikte hiç yiyesim olmadı şükür ama sanmam ya eşin sevmiyorsa pek ondan demiştir bence işletmiş seni güzelim :)

yok cnm kızartmasını sever kasaba gittik bigün alcaktım kasapta kardeşimde leke oldu yüzünün yarısı kırmızı dedi bizim adam dahada izin vermedi..yoksa severim onada sevdirdim ama doğumu beklicem artık .....çok kişiden duydum sonra dedim acaba lekeoldumu diye düşüneceğime doğumu beklim dedim...sonra minicik bi izi olsa ondan bilirdim içim rahat etmezdi napim....benim eşim işletmez beni sevmese bile kendine al der..dün mesela pırasa yaptım o hiç yemez ama ben götürdüm limonla ohhhhh canıma değsin..yarasın oğlumaaa.

ben pek etkilenmedim sanırım bu hamilelikten..gerçekten canımı ciddi bişey sıkmadığı sürece ağlamıyorum.....bide ben kendim ağlayınca bebeğiminde etkileneceğini hemen aklıma getirip siliyorum gözyaşlarımı....yoksa haberlerde falan canımı sıkan şeyler olunca tutamıyorum kendimi bazen ama oğlum duygusal bi bebek olmasın herşeye ağlamasın diye tutuyorum kendimi.... başka şeye veriyorum aklımı hemen...mesela akşam polis şehit oldu eşi 3 aylıkta hamileymiş ona çok içim gitti.....babasız doğacak bebek ama kader işte.....

Son düzenleme:

oooohh afiyet olsun prasa limonlu m is mis bende ıspanak yaptın dün canım istedi hemide yumurtalı aklında kalmasın eşimde aynı o sade sever ben nasıl yersem.çok kişiden duyduysan eğer vardır bi bildikleri yememeklazım o zaman sabır az kaldı bolca yeriz bi doğuralımda hayırlısıyla

Kızlar cok gec olmus ve ben hala ısteyım.
Kacayım sımdı, yarın yanıt verırım her bırınıze.

Bende sızlerı cok sevıyorum

pomakcıgım, ınsallah annen cabucak ıyılesır.

Kactıııııııımmmmm

valla ya sorma bi doğursak sağ sağlimmmm

iyi akşamlar gülümmmmm

Slm canımm bende mart annesi olucam inş. arada sizi de takip ediyorum senin mesajını okuyunca beni bi korku sardı çünkü geçen gün çiğer yedim 2 tanecik tavuk ciğeri annemlere gitmiştim yapmış kokusu içime işledi ayak üstü yedim iki tane şimdi tedirgin oldum bişey olur mu acaba :26:

yok fıstığım benim bahsettiğim dana ciğeri kırmızı olan...bişey olmaz korkma sen...afiyet olsun

masallahhhhhhhhhhhhhhhh

Selam kıjlar bugün bayaa geciktim,gejdim tozdum, yordum kendimi eve geldim 15 dk uyudum... anca girdim ...ama sizin cıkma zamanınıza denk geldim :))

yiyince olmuyomuş leke zaten tatlım.. elini sürünce oluyormuş... benim meraklı anam denemiş belime kalçama dogru kucucuk degdirmiş elini,kücük bir ben olmuş :)) yani allahtan deneyeyim derken elini yüzüne falan sürmemiş unutupta :) anamda heralde benim gibi meraklıymış... :))
ben o yüzden bizzat denek oldugum için çilege,şeftaliye elledikten sonra bi tarafıma sürmeden yıkadım :)) hep korktum ... gül de koklmadım :))) bana degisik geliyor ama oluyormuş baksanızaa :))

gözünaydın canım,allah bebişlerine saglıklı,mutlu ömürler nasip etsin... Bu arada ben de kızımın adını Azra koyacagım nasip olursa... görünce şaşırdım.. tekrar tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…