- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.781
kızlar okumaya yetişemedim duygubal canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasılsınız şimdi allahım herkese sağlık versin inşallah hadi açılışı yaptın demek darısı bizlere inşallah
kızlar yoğunum bu aralar hala bende koşturma devam bugün evde bi dinlendim şükür yarın tekrar maraton pazartesiye kadar annemi hastaneye yatırıcazda ameliyat olucak hayırlısıyla bi çıksın sonra oğlumun dolabı gelsin onu yerleştireyim derken heralde oğlum burak efendide gelir o zamana 33.haftadayız ağrılarımız gece aktif dr.pregaston verdi yatmadan içiyorum daha rahatız sanki lavaboya gitmekten yakında orda yatıcam geçen haftalara göre bu hafta hareketler sakin ve az ama takipteyim dr takip et sürekli dedi suyumuz iyi boyumuz 47 cm kilomuz 1930 gr uzun boylu olucak dedi :) nasıl çıkarıcam kızlar onu :)))) bu ara aşure ayında biz şekeri abarttık biraz yükseldi onu düşürmeye çalışıcam hamilelik şekeri çıkmıştı ya bende hayırlısıyla bi doğuraydım bak ne tatlı yicem :)
Canım aklına getirme öyle şeyler .Kordon dolanmasında hiç kımıldamıyormuş bebişler.Anlarsın mutlaka.Bazen uzun süre uyuyorlar.Dr. 12 saat boyunca takip et demişti bana.12 saattede kımıldamadığını zaten hissedersin. Valla bitanem biz de aynıyız.Bir farkımız var.Benim ki trip değil . Eşimin vurdumduymazlığı.... Ben de artık konu bile açmak istemiyorum.Yoruldum ve bebişimi üzmekten çok korkuyorum.artık sadece oğlum ve ben ...el uşağı bel kuşağı derler bizimkiler kocaları için.Bende artık aynı onlar gibi düşünmeye başladım
Ayyy bende aynı şey için üzülüyorum.Onun karnımda kımıldaması beni okadar mutlu ediyor ki ...Çıkınca eksikliğini çok hissedicem bende
Ask mı dersın?
Ben esıme asıgım, bundan emınım ama bence o degıl.
Dun bana dıyor kı, 'burnun kocaman oldu!'
ınsan asık oldugu kadına oyle der mı?
Annenın nesı var?
Rabbım sımdıden sıfasını versın ınsallah.
Benımde temızlık ısım ve bebegımın son gıysılerını utuleme ısım kaldı.
Bızde de hareketler azaldı ):
Ama heyecan had safhaya cıktı.
Bende dogumdan sonra tencere dolusu asure yemeyı planlıyorum
Hı-hııı.
Dün konusmadım ya, sadece 'senden uzak durucam artık' dememle basladım aglamaya.
Keske!
Onlara kalsa bız cok degıstık, tamam kabul ama nıye, hıc dusunmuyorlar!
Cok sanslısın o zaman.
Benım annem baska sehırde
Gercekten emeklerı de, kaygıları da hıc bıtmıyor.
Rabbım boyle annelerden razı olsun.
Hı-hııı.
Dün konusmadım ya, sadece 'senden uzak durucam artık' dememle basladım aglamaya.
Keske!
Onlara kalsa bız cok degıstık, tamam kabul ama nıye, hıc dusunmuyorlar!
Cok sanslısın o zaman.
Benım annem baska sehırde
Gercekten emeklerı de, kaygıları da hıc bıtmıyor.
Rabbım boyle annelerden razı olsun.
kızlar ben çıkıyorum
görüşürüz evden yazarım yine
bende doğumdan sonra dana ciğere saldırıcam eşim izin vermedi bebekte leke olur diye benide korkuttu zaten yiyemedim..
ilk defa duydum ciğer lekemi yapıyormuş bende çok severim ama hamileleikte hiç yiyesim olmadı şükür ama sanmam ya eşin sevmiyorsa pek ondan demiştir bence işletmiş seni güzelim :)
yok cnm kızartmasını sever kasaba gittik bigün alcaktım kasapta kardeşimde leke oldu yüzünün yarısı kırmızı dedi bizim adam dahada izin vermedi..yoksa severim onada sevdirdim ama doğumu beklicem artık .....çok kişiden duydum sonra dedim acaba lekeoldumu diye düşüneceğime doğumu beklim dedim...sonra minicik bi izi olsa ondan bilirdim içim rahat etmezdi napim....benim eşim işletmez beni sevmese bile kendine al der..dün mesela pırasa yaptım o hiç yemez ama ben götürdüm limonla ohhhhh canıma değsin..yarasın oğlumaaa .
valla ya sorma bi doğursak sağ sağlimmmmoooohh afiyet olsun prasa limonlu m is mis bende ıspanak yaptın dün canım istedi hemide yumurtalı aklında kalmasın eşimde aynı o sade sever ben nasıl yersem.çok kişiden duyduysan eğer vardır bi bildikleri yememeklazım o zaman sabır az kaldı bolca yeriz bi doğuralımda hayırlısıyla
Kızlar cok gec olmus ve ben hala ısteyım.
Kacayım sımdı, yarın yanıt verırım her bırınıze.
Bende sızlerı cok sevıyorum
pomakcıgım, ınsallah annen cabucak ıyılesır.
Kactıııııııımmmmm
yok cnm kızartmasını sever kasaba gittik bigün alcaktım kasapta kardeşimde leke oldu yüzünün yarısı kırmızı dedi bizim adam dahada izin vermedi..yoksa severim onada sevdirdim ama doğumu beklicem artık .....çok kişiden duydum sonra dedim acaba lekeoldumu diye düşüneceğime doğumu beklim dedim...sonra minicik bi izi olsa ondan bilirdim içim rahat etmezdi napim....benim eşim işletmez beni sevmese bile kendine al der..dün mesela pırasa yaptım o hiç yemez ama ben götürdüm limonla ohhhhh canıma değsin..yarasın oğlumaaa .
Slm canımm bende mart annesi olucam inş. arada sizi de takip ediyorum senin mesajını okuyunca beni bi korku sardı çünkü geçen gün çiğer yedim 2 tanecik tavuk ciğeri annemlere gitmiştim yapmış kokusu içime işledi ayak üstü yedim iki tane şimdi tedirgin oldum bişey olur mu acaba :26:
yok fıstığım benim bahsettiğim dana ciğeri kırmızı olan...bişey olmaz korkma sen...afiyet olsun
Kızlar cok gec olmus ve ben hala ısteyım.
Kacayım sımdı, yarın yanıt verırım her bırınıze.
Bende sızlerı cok sevıyorum
pomakcıgım, ınsallah annen cabucak ıyılesır.
Kactıııııııımmmmm
hemmen anlatıyımm hazır uyuyorlarken :))
33 haftamızda sancılarım başladı benim, doktoru aradık hemen hastaneye çağırdı. Daha doğrusu ben sancının ne demek olduğunu bilmiyormuşum bebeklerin kasılma hareketi sandığım hareketler aslında doğum kasılmalarıymış, bir gece ateşim çıktı ve ıkı dakikada bir o kasılmalar olmaya başladı hemen doktoru aradık, hastaneye çağırdı nst ye bağladılar, yavrularımın kalp atışları sancı esnasında 130 lardan 200 lere çıkıyordu birde 2 bebek için 40 dk boyunca ona bağlı kalıyordum sürekli nstdeydim o gece hastanede.
sen nasıl dayandın bu sancılara doğumun başlamış dediler, sonra doktorum bir ik hafta daha onları tutabilmek için serumlar iğneler ve o çiğer geliştirici iğne vurdurdu.sabah 4 boyutlu ultrasona girdik, bir bebeğimin plesantasındaki akım azalmıştı 25 in üzerinde olması gereken değer bende 21 çıktı, onu takip etmek istediler sancılarım azalınca evimize döndük, yanlış hatırlamıyorsam premar diye bir ilaçda verdi. 3 gğn sonra yine çağırdı, bebek hareketleri azalırsa, kanama vs olursa su gelirse hemen arayıp geliceksiniz dedi,
bende çok evham yapan tip değilimdir, ama ayın 19uydu gerçekten çağlamın hareketleri azaldı,gece illa olurdu wc ye kalkınca o zamanda olmadı. çikolata yedim yine yok.
hemen gece 4 de hastaneye gıttik doktora ulaştılar yine nst ye bağlandım, sabaha kadar öle geçti. sancı eskisi kadar yoktu ama oldumuda yüksek çıkıyordu yine serum takıldı,
yatışım yapıldı. ben hala eve döneriz diye bekliyordum, sabah yine 4 boyutlu ultrasona girdik bebeğimin beslenmesi kan akımı iyice azalmış olduğu için, doktorum dünyaya gelmelerinin daha iyi olacağını aksi halde riske gireceğini söyledi. küvözde rahatlıkla kalacakları dönem dedi, 33ü bitirdik 34'e girdiğimiz gündü. yarın sabah doğuma alıcam dedi ben şoklardayım tabee sonra odadan çıktı dr. 5 dk sonra yine geldi ve duygucum hazırlan 15 dk sonra doğuma alıyorum dedi :S :S
spinal anestezi ile kuzucuklarımı görerek dünyaya getirdim, ağlamalarını duydum harika bir duyguydu. ÇAğla 1970 Azra da 2100 gr doğdular. Azra bir hafta küvezde kaldı solunumu için, Çağlayı ertesi gün yanımıza verdiler. Ama Azramı hastanede bırakıp eve gelmek çok koydu, hergün gittim süt sağdım. Sonunda onu da aldık şu anda yanımda karyolalarında mışıl mışıl uyuyorlar, 16 günlük oldular bile. bugün ikinci banyomuzu yaptık... UYkusuzluğa dayanamayan ben, günde 2-3 saatlik uyku uyumuyorum.
Allah hayırlısıyla en doğru zamanda evlatlarınızı kucağınıza almayı nasp etsin. O kokuları yok mu dünyadaki herşeyden güzel....
Slm canımm bende mart annesi olucam inş. arada sizi de takip ediyorum senin mesajını okuyunca beni bi korku sardı çünkü geçen gün çiğer yedim 2 tanecik tavuk ciğeri annemlere gitmiştim yapmış kokusu içime işledi ayak üstü yedim iki tane şimdi tedirgin oldum bişey olur mu acaba :26:
hemmen anlatıyımm hazır uyuyorlarken :))
33 haftamızda sancılarım başladı benim, doktoru aradık hemen hastaneye çağırdı. Daha doğrusu ben sancının ne demek olduğunu bilmiyormuşum bebeklerin kasılma hareketi sandığım hareketler aslında doğum kasılmalarıymış, bir gece ateşim çıktı ve ıkı dakikada bir o kasılmalar olmaya başladı hemen doktoru aradık, hastaneye çağırdı nst ye bağladılar, yavrularımın kalp atışları sancı esnasında 130 lardan 200 lere çıkıyordu birde 2 bebek için 40 dk boyunca ona bağlı kalıyordum sürekli nstdeydim o gece hastanede.
sen nasıl dayandın bu sancılara doğumun başlamış dediler, sonra doktorum bir ik hafta daha onları tutabilmek için serumlar iğneler ve o çiğer geliştirici iğne vurdurdu.sabah 4 boyutlu ultrasona girdik, bir bebeğimin plesantasındaki akım azalmıştı 25 in üzerinde olması gereken değer bende 21 çıktı, onu takip etmek istediler sancılarım azalınca evimize döndük, yanlış hatırlamıyorsam premar diye bir ilaçda verdi. 3 gğn sonra yine çağırdı, bebek hareketleri azalırsa, kanama vs olursa su gelirse hemen arayıp geliceksiniz dedi,
bende çok evham yapan tip değilimdir, ama ayın 19uydu gerçekten çağlamın hareketleri azaldı,gece illa olurdu wc ye kalkınca o zamanda olmadı. çikolata yedim yine yok.
hemen gece 4 de hastaneye gıttik doktora ulaştılar yine nst ye bağlandım, sabaha kadar öle geçti. sancı eskisi kadar yoktu ama oldumuda yüksek çıkıyordu yine serum takıldı,
yatışım yapıldı. ben hala eve döneriz diye bekliyordum, sabah yine 4 boyutlu ultrasona girdik bebeğimin beslenmesi kan akımı iyice azalmış olduğu için, doktorum dünyaya gelmelerinin daha iyi olacağını aksi halde riske gireceğini söyledi. küvözde rahatlıkla kalacakları dönem dedi, 33ü bitirdik 34'e girdiğimiz gündü. yarın sabah doğuma alıcam dedi ben şoklardayım tabee sonra odadan çıktı dr. 5 dk sonra yine geldi ve duygucum hazırlan 15 dk sonra doğuma alıyorum dedi :S :S
spinal anestezi ile kuzucuklarımı görerek dünyaya getirdim, ağlamalarını duydum harika bir duyguydu. ÇAğla 1970 Azra da 2100 gr doğdular. Azra bir hafta küvezde kaldı solunumu için, Çağlayı ertesi gün yanımıza verdiler. Ama Azramı hastanede bırakıp eve gelmek çok koydu, hergün gittim süt sağdım. Sonunda onu da aldık şu anda yanımda karyolalarında mışıl mışıl uyuyorlar, 16 günlük oldular bile. bugün ikinci banyomuzu yaptık... UYkusuzluğa dayanamayan ben, günde 2-3 saatlik uyku uyumuyorum.
Allah hayırlısıyla en doğru zamanda evlatlarınızı kucağınıza almayı nasp etsin. O kokuları yok mu dünyadaki herşeyden güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?