- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.801
actık cnm konuyu..
gul koklamak ne yapıyormus kı..
cıger seftalı cılek bunları sagına soluna surmek ıyı deılmıs
bıde sakız cgnemek bebegı salyalı yaparmıs ole derler.
ben sakızın tadını unutmustum bugun attım azıma artık cnm ıstedı
cnm mesela cılegı alıp yuzune veya koluna vs surdunmu?selam canım ben bu saydıklarını ciger hariç hep yaptım sonuç nolcak çok merak ediyorum:26::26:
kız hepsini duydumda sakızı nerden duydun yaa ben hep çiğnedim ama bilmeden inş bişey olmaz napalım...actık cnm konuyu..
gul koklamak ne yapıyormus kı..
cıger seftalı cılek bunları sagına soluna surmek ıyı deılmıs
bıde sakız cgnemek bebegı salyalı yaparmıs ole derler.
ben sakızın tadını unutmustum bugun attım azıma artık cnm ıstedı
kızlar 2012 subat anneleri için dogum hikayesi bölümü açtınız mı ??? açın gari millet dogurmaya başladııı
allah kolaylık versin valla hergün erken kalk işe git normalde ben evde olduğum halde uykusuzluğu çekemiyorum bide şu zaman çalışıyor olsaydım yanmıştım.....evet benim oğlumdada oluyor o ama pıt pı çok sık aralıklarla oluyo bu kadar sık hıçkırırmı bilmiyorum ama çok güzel bişey..ben burdayım diyolar..canım bebişin hıçkırığı o hissettiğin.canını sıkma ciğerleri gelişiyor.Bi de emme refleksini geliştiriyormuş.Onu geliştirirken de sıvıdan yutuyormuş sanırım.O da hıçkırık yapıyormuş,bende de sık sık oluyor.Yerleri daraldı tatlım artık ee bi de yoğunsun ve sanırım benim gibi çok stresli bi hamilelik geçiriyorsun.Bebiş de bundan etkileniyor doğal olarak.İçini ferah tut.Anormal birşeyi olsa mutlaka belli eder kendini.Biz çalıştığımız için çok dinleyemiyoruz,hareketlerini takip edemiyoruz.Ama emin ol ,onlar içeride rahatlar :))))
benim oğluşumda yapıyo öyle cnm......hıçkırık diyenler var ama o kadar sık hıçkırık olurmu bilmiyorum aman iyi olsunlardaBenım karnım, aslında karnım degıl de, sey daha asagılar bazen pıt pıt yapıyor, rıtmık bır sekılde.
Dun yaklasık 1 dk oyle oldu, bıraz once de 10 sn. kadar oyle oldu.
Acaba bebegım ıcerde sıkısıyor mu?
Artık hareketler azaldı, cok hıssedemıyorum, zaten fırsat da bulamıyorum ):
ınsallah ıyıdır, dimi
maşşallah cnm dr.um zaten 34.sonra pek problem yaşamıyoruz dedi rahat ol zaten bitirmişsin 34.ü...Allah ım cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin aminnn...
sağol cnm nasılsın sen iyimisin?.....Selam kızlar nasılsınız. İlk dogum hikayesi gelmis bakıyorum :)
Hayırlı ugurlu olsun insalah.
Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
sağol cnm nasılsın sen iyimisin?.....
valla annem hep der bnm yengem felaket cıgnedı ınanmadıkız hepsini duydumda sakızı nerden duydun yaa ben hep çiğnedim ama bilmeden inş bişey olmaz napalım...
açtı dünürüm cnm sağ olsun...dybalın hikayeside çok güzel çok şükür bişey olmadan doğmuş bebeler....
eylul berıl bnce bu ısımlerın arasındaKızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
Selam kızlar nasılsınız. İlk dogum hikayesi gelmis bakıyorum :)
Hayırlı ugurlu olsun insalah.
Cok sukur iyiyim sırt agrılarım ve kasık agrılarım dısında.. Sen nasılsın?
valla annem hep der bnm yengem felaket cıgnedı ınanmadı
cocuk salyalı oldu bılmıyom valla
kocakarı ısı ıste:)
eylul berıl bnce bu ısımlerın arasında
tskleeeer darısı hepımızın basınaaa.. :)
iyiakşamlar arkadaşlar ya ben size yetişemiyorum sizinle sohbet etmek istiyorum ama sizler ne güzel kaynaşmışsınız allah nazardan saklasın ne güzel sohbetler bunlar insana moral oluyo insanın kendisi gibi olan insanlarla dertleşmesi,doğuma az kaldı korkular artıyo uykular kalmadı allah yardımcımız olsun.ama zaman geçtikçe günler dahada uzuyo gibi sanki yaklaştıkçı uzaklaşıyo gibi aman ne diyorum ben öle işte :))
çok şükür cnm iyi diyelim iyi olalım gece uyku sorunum var benimde 3 gündür onun dışında iyiyim çok şükür..kasık ağrılarına magnezyum iyi geliyor cnm varsa ilacın iç ....gerçi sen 37 olcn nerdeyse az kalmış..ahh bizde bi o günleri görseydik....zaman geçmiyo sanki....hem gelsin ogün istiyo insan hemde hiç o doğumu düşünmek istemiyo...:44:.
kız sen eve gıttınmı:44:sende gel cnm merak etme 2 günde bizimle aynı maratona alışırsın.....napalım zaman geçmiyo evde benim açımdan tabi yemek temizlik iş bebği düşün derken..aklımıza takılan herşeyi hem sorup stresimizi atıyoruz hemde burda arkadaşlık kurup dertleri heyecanları paylaşıyoruz....asosyallik diyo çoğu buna ama bence çevremizde oturupta 1 saat sohbet edemeyeceğimiz insan zor bulurken burda saatlerini sana harcayan insan bulmak daha kolay..üstelik aynı sıkıntıdan geçmiş....onun için çok iyi oldu bu kk kadınlar için....sende katıl yaz cnm..her zaman yoğun olmuyoruz ama bugün iyi kaynattık hee
Ben ilaclarımın hepsini bıraktım canım 3-4 ay once. Yiyecelerle takviye yapıyorum kendime.
Sadece minoset kullanıyorum cok agrım oldugu zamanlarda :) Evet 37 ye dogru gidiyoruz. Bir an once gecse de su zaman ogluma kavussam istiyorum valla. Dogum anı gozumun onune gelmiyor benim. Tek dilegim oglumu bir an once saglıklı bir sekilde kucagıma almak..
Ben ilaclarımın hepsini bıraktım canım 3-4 ay once. Yiyecelerle takviye yapıyorum kendime.
Sadece minoset kullanıyorum cok agrım oldugu zamanlarda :) Evet 37 ye dogru gidiyoruz. Bir an once gecse de su zaman ogluma kavussam istiyorum valla. Dogum anı gozumun onune gelmiyor benim. Tek dilegim oglumu bir an once saglıklı bir sekilde kucagıma almak..
hea anladımCnm ağrı kesici zararlı değilmi hamileye..bende hiç içmedim gebelik boyunca nıhleninde dediği gibi içme bence cnm artık bundan sonra her an gelebilir senin oğlan çünkü..mazallah tetikler falan...üstelik sancın olursa sancını kesebilir anlamazsın sonra aman diyim...
dünürüm yok çıkmadım daha ...malum ben eşimle aynı yerde çalışıyorum yaa onla beraber çıkcaz...çok kalabalık şuan restaurant 11 bulur bizim çıkmamızz....daha buralardayım yani....
noluyo kızlar bakalım burda?
ne kaynatıyosunuz bakalım:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?