2012 Şubat Anneleri

actık cnm konuyu..
gul koklamak ne yapıyormus kı..
cıger seftalı cılek bunları sagına soluna surmek ıyı deılmıs
bıde sakız cgnemek bebegı salyalı yaparmıs ole derler.
ben sakızın tadını unutmustum bugun attım azıma artık cnm ıstedı

selam canım ben bu saydıklarını ciger hariç hep yaptım sonuç nolcak çok merak ediyorum:26::26:

kız hepsini duydumda sakızı nerden duydun yaa ben hep çiğnedim ama bilmeden inş bişey olmaz napalım...
kızlar 2012 subat anneleri için dogum hikayesi bölümü açtınız mı ??? açın gari millet dogurmaya başladııı

açtı dünürüm cnm sağ olsun...dybalın hikayeside çok güzel çok şükür bişey olmadan doğmuş bebeler....

Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

allah kolaylık versin valla hergün erken kalk işe git normalde ben evde olduğum halde uykusuzluğu çekemiyorum bide şu zaman çalışıyor olsaydım yanmıştım.....evet benim oğlumdada oluyor o ama pıt pı çok sık aralıklarla oluyo bu kadar sık hıçkırırmı bilmiyorum ama çok güzel bişey..ben burdayım diyolar..
benim oğluşumda yapıyo öyle cnm......hıçkırık diyenler var ama o kadar sık hıçkırık olurmu bilmiyorum aman iyi olsunlarda
maşşallah cnm dr.um zaten 34.sonra pek problem yaşamıyoruz dedi rahat ol zaten bitirmişsin 34.ü...Allah ım cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin aminnn...

bizde yarın 34 olcaz teyzeleri ..inş tehlikeli dönemin çoğu gitti azı kaldııııı...

ana oyelken gelmiş gitmiş kız bu ne kadar hayırsız bi nasılsınız demeden gitti.......vıyyy başıma gelennnnnnnnnn....

Selam kızlar nasılsınız. İlk dogum hikayesi gelmis bakıyorum :)

Hayırlı ugurlu olsun insalah.
sağol cnm nasılsın sen iyimisin?.....

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

bence zeynep ela yada zeynep duru...b li isimleri sevmiyorum ben

iyiakşamlar arkadaşlar ya ben size yetişemiyorum sizinle sohbet etmek istiyorum ama sizler ne güzel kaynaşmışsınız allah nazardan saklasın ne güzel sohbetler bunlar insana moral oluyo insanın kendisi gibi olan insanlarla dertleşmesi,doğuma az kaldı korkular artıyo uykular kalmadı allah yardımcımız olsun.ama zaman geçtikçe günler dahada uzuyo gibi sanki yaklaştıkçı uzaklaşıyo gibi aman ne diyorum ben öle işte :))

valla annem hep der bnm yengem felaket cıgnedı ınanmadı
cocuk salyalı oldu bılmıyom valla
kocakarı ısı ıste:)

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
eylul berıl bnce bu ısımlerın arasında
Selam kızlar nasılsınız. İlk dogum hikayesi gelmis bakıyorum :)

Hayırlı ugurlu olsun insalah.

tskleeeer darısı hepımızın basınaaa.. :)

Cok sukur iyiyim sırt agrılarım ve kasık agrılarım dısında.. Sen nasılsın?

çok şükür cnm iyi diyelim iyi olalım gece uyku sorunum var benimde 3 gündür onun dışında iyiyim çok şükür..kasık ağrılarına magnezyum iyi geliyor cnm varsa ilacın iç ....gerçi sen 37 olcn nerdeyse az kalmış..ahh bizde bi o günleri görseydik....zaman geçmiyo sanki....hem gelsin ogün istiyo insan hemde hiç o doğumu düşünmek istemiyo...:44:.

sende gel cnm merak etme 2 günde bizimle aynı maratona alışırsın.....napalım zaman geçmiyo evde benim açımdan tabi yemek temizlik iş bebği düşün derken..aklımıza takılan herşeyi hem sorup stresimizi atıyoruz hemde burda arkadaşlık kurup dertleri heyecanları paylaşıyoruz....asosyallik diyo çoğu buna ama bence çevremizde oturupta 1 saat sohbet edemeyeceğimiz insan zor bulurken burda saatlerini sana harcayan insan bulmak daha kolay..üstelik aynı sıkıntıdan geçmiş....onun için çok iyi oldu bu kk kadınlar için....sende katıl yaz cnm..her zaman yoğun olmuyoruz ama bugün iyi kaynattık hee

Son düzenleme:

Ben ilaclarımın hepsini bıraktım canım 3-4 ay once. Yiyecelerle takviye yapıyorum kendime.

Sadece minoset kullanıyorum cok agrım oldugu zamanlarda :) Evet 37 ye dogru gidiyoruz. Bir an once gecse de su zaman ogluma kavussam istiyorum valla. Dogum anı gozumun onune gelmiyor benim. Tek dilegim oglumu bir an once saglıklı bir sekilde kucagıma almak..

kız sen eve gıttınmı:44:

cnm senın normalmı sezeryanmı
ben mınoset ıcmekten korkuyorum ya yanı agrı kesıcılerden

Cnm ağrı kesici zararlı değilmi hamileye..bende hiç içmedim gebelik boyunca nıhleninde dediği gibi içme bence cnm artık bundan sonra her an gelebilir senin oğlan çünkü..mazallah tetikler falan...üstelik sancın olursa sancını kesebilir anlamazsın sonra aman diyim...

dünürüm yok çıkmadım daha ...malum ben eşimle aynı yerde çalışıyorum yaa onla beraber çıkcaz...çok kalabalık şuan restaurant 11 bulur bizim çıkmamızz....daha buralardayım yani....

hea anladım
kolay gelsın valla dıkkat et kendıne..
noluyo kızlar bakalım burda?
ne kaynatıyosunuz bakalım:118:

hg cnmmmmmm suankı konumuz agrı kesıcıler:)
buklem kulakların cınladımı az once senı cok andım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…