2012 Şubat Anneleri

noluyo kızlar bakalım burda?
ne kaynatıyosunuz bakalım:118:

ağrı kesici kullanmak dan konu açıldı cnm..yaa kızlar ben evdeyim doğumdan sonra inş..şu ggöğüs pedi denilen şey lazım olurmu yaa cidden almakta çok kararsızım..bide emzirme sutyenimi alsam atletinimi alsam......bazıları o daha iyi demişte:44:hala bitiremedim çantamı yaa daha terliğim yok...

yok kız çınlamadı dur bi dönimde bakim neler yazmışsın hakkımda

yok kız formda deıl
az once senın kurabıyeden yaptım yaklasık ıkı kasık yogurt koydum
un dokup durdum snra ıcıne
bu sefer akıl edemedım pudra sekerını daha dgrusu ustune eklerım dedım
yanı anlıcan tadsız bıse oldu
yanına bı kac bıse daaha yaptım bugun hamaratlıgım tuttu yanı

Son düzenleme:

ben sizdeyim iş çıkışı o zaman....sakaryada uzak ama

halaa bıtırmedınmı sen bakımmm ılk ısın onu bıtırmek.. hııı kzarım bak

ben emzırme sutyenı almadım valla toparlayıcı aldım
emzırme ıle alakalı camasır da almıcam gerek yok bence sacma geldı
ha ole acmısın ha bole
gogus pedı olabılır. ama ben mendıl yaptım o daha saglıklı geldı yıka kullan bosuna masraf olmamıs olur
ama pedde kullanıslı olabılır cevremdekıler kullanmadı cunku hıc bır fıkrım yok
belkı ped daha ıyıdır..

ben sizdeyim iş çıkışı o zaman....sakaryada uzak ama

gel balım gel pendıkle sakarya yakın cok fark yok yahuu

karsı komsumun tabagı bendeydı
bos vermek ıstemedım ıcıne yaptıklarımdan koydum
kapıyı caldım cocuk cıktı yuzume kapattı
bı da caldım yıne kapattı esımde gulerek hakkınızı kaybettınız dedı
(kapatan cocuk 3 yasında ve esım daha once ona ıgne yapıyordu
cocuk bızı ne zmn gorse kacar ondan olsa gerek ama bız katıldık gulmekten
esımı gordugu gıbı o kapıyı kapatısını gormelıydınız )

valla dışarı çıkmaya üşendiğim için bitmedi..ama inş bu hafta tmm olck hepsii..kapcam kocişten paraları inşş.... valla bende alan görmedim ondan kararsızlığım....sutyeninden alayım yaa bitanecik olsun madem....napim hastanede herkescikler mememi görmesin utanırım ben yaa

yine geldi iğneciler demiştir napsınnnn ay çok komiksiniz siz yaaaa

ay hıcde alma otekı turlude gorcekler ha ucunu gormusler ha bıraz fazlasını nolmus sankı

yine geldi iğneciler demiştir napsınnnn ay çok komiksiniz siz yaaaa

kız bız hep boleyız
zaten baska turlu ben evlılık yurutemesdım

göğüs pedinide emzirme südyeninide annem almış canım gelirken getirmiş ama almasaydıda alacaktım çünkü rahat ederim diye düşünüyorum en çokta emzirme südyeniyle.. atletle südyensiz sarkar kız..

kız o kurabiyeye şeker girmediği için pudra şekeri içine konuyo.. benim_olan yapmıştı çok lezzetli bi kurabiyedir hafiftir..
çok kötü konuştu çookkk hep seni kötüledi durdu....

abooooooooooo

neresı hafıf kız ıcınde bı kalıp yag var
esım dıyokı yuh o ne ole bı kalıp batırcanmı hatun dıyo
bıde ben aslında pudra sekerını daha cok koyacaktım da esım yeter yeter cok koyma dedı
kıntır herıf

ay hıcde alma otekı turlude gorcekler ha ucunu gormusler ha bıraz fazlasını nolmus sankı

kız bız hep boleyız
zaten baska turlu ben evlılık yurutemesdım

ayy sizin gibi komşum olsun çok isterdim bizim apartmandakiler hem dedikoducu hemde kimseye gidip gelme yok....görüşmek isteyenlerinde yaşı benden büyük bişey anlatsan gidip otursan öteki komşudan duyarsın zaten..sinir oluyorum...siz çok alemsiniz eşinde senin gibi ne güzel..bulmuşsun kendin gibi eğlenceli birini ....allah bozmasın cnm....sorma yaa utnırım ben ama dediğin gibi haa azcık ha hepsi ama napim saklarım bende....

gel gel 2. katta satılık ev 65 bın 3+1
karsılıklı kk da msj yazarız
dusnsene senden buyuk bı kadınla oturuyon bı espırı yaptın suratına mal mal bakıyo
ne komık olur hee vururum sonra o kadını sınırden
hee elınle gızlersın memıslerını

kız sen 1 pakete yağ mı diyosun nolcak ki?
ben sana yapayımda gör nasıl oluyo
tepsiyi yersin dahada olsa yerim dersin
şahsen ben o durumda oluyorum da

olsun üstüne ekele sende çay süzgeci ile bol bol yine aynı hesaba gelir..he valla bi kalıp margarin var yavv bende yaptımya yılbaşında...

ahh ahh bigün benimde vim olckmı kız dur üzme beni..inş o günde gelir...ama pek uygunmuş ev ..... mani yok mani olsaydı
aldım aldım 54lu ama yetermı kı ılk seferlık ıcın
yetmesse molfıx alcam prıma 23,50 molfıx 16
yetmez cnm bi paket daha almak gerek..bende alcm bi tane daha inş....olmazsa doğumdan sonra alırız ..

yaptım cnm halada bitmedi..ne bereketli şeymiş....sarkmaz kız daha ilk bebede sarkarsa vay halimize.....

kız sen 1 pakete yağ mı diyosun nolcak ki?
ben sana yapayımda gör nasıl oluyo
tepsiyi yersin dahada olsa yerim dersin
şahsen ben o durumda oluyorum da
kız zaten ben hamurısı beceremem
arada bole yapıyom ne yapsam yıyo zavallı kocam
olsun üstüne ekele sende çay süzgeci ile bol bol yine aynı hesaba gelir..he valla bi kalıp margarin var yavv bende yaptımya yılbaşında...

ole yaptım zaten
yoksa pogaca gıbı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…