- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.841
ahh ahh bigün benimde vim olckmı kız dur üzme beni..inş o günde gelir...ama pek uygunmuş ev ..... mani yok mani olsaydı
yetmez cnm bi paket daha almak gerek..bende alcm bi tane daha inş....olmazsa doğumdan sonra alırız ..
yaptım cnm halada bitmedi..ne bereketli şeymiş....sarkmaz kız daha ilk bebede sarkarsa vay halimize.....
kız zaten ben hamurısı beceremem
arada bole yapıyom ne yapsam yıyo zavallı kocam
ole yaptım zaten
yoksa pogaca gıbı oldu
ahh ahh bigün benimde vim olckmı kız dur üzme beni..inş o günde gelir...ama pek uygunmuş ev ..... mani yok mani olsaydı
yetmez cnm bi paket daha almak gerek..bende alcm bi tane daha inş....olmazsa doğumdan sonra alırız ..
yaptım cnm halada bitmedi..ne bereketli şeymiş....sarkmaz kız daha ilk bebede sarkarsa vay halimize.....
yok canım emzirirken ara ara sarkma olabiliyomuş.. o bakımdan tedbiri elden bırakmamak lazım.. senide korkutmuş gibi olmayımda
kız bı cocuk dgurcaz gıttı vucud yok kılo yok catlak sımdı bırde sarkma var basımızdayok canım emzirirken ara ara sarkma olabiliyomuş.. o bakımdan tedbiri elden bırakmamak lazım.. senide korkutmuş gibi olmayımda
gelinim sana çekmez inş....yoksa benim oğlum aç kaldı.. eşime çekerse pek sever çünkü kurabiye kek poğaça....yandı oğlum....beceriksiz dünür..kurabşiye gibi poğaçamı olur yavvvv zavallı adam yemiş seni kırmamak için napsın
inş belimize inmezde cnm....yaşlı nineler gibim....tmm tmm pes ediyorum sutyeninden alcm zaten
al al kız yanında doğum esnasında yardım edecek sadece eşin mi olacak eğer öyleyse daha çok ihtiyacın olur sölim
kız nihlee beceremedin benim tariime çamur atıyon dimi aha aha aha
cnm senın normalmı sezeryanmı
ben mınoset ıcmekten korkuyorum ya yanı agrı kesıcılerden
Cnm ağrı kesici zararlı değilmi hamileye..bende hiç içmedim gebelik boyunca nıhleninde dediği gibi içme bence cnm artık bundan sonra her an gelebilir senin oğlan çünkü..mazallah tetikler falan...üstelik sancın olursa sancını kesebilir anlamazsın sonra aman diyim...
tabı cnm ben becerdım senın tarıfte ıs yok
Suan normal gorunuyor son ana kadr bir aksilik olmazsa.
Minoset icmende bir sakınca yokki. Hamilelerin ve emziren annelerin kullanabildigi tek ilac minosettir.
Minoset zararlı degil doktorun hic soylemedi mi sana canım. Hamileler sadece minoset icebiliyorlar.
Sancım oldugunda degil sırt agrılarım cok oldugu zaman iciyorum agrıkesiciyi zaten. Sancıyı kesecek kadar etkili degil ki anlamayayım..
alcam cnm inş alcm...öptüm seni ben çıkıyorum kızlar eve gidiyoruz kocişle bizzzz işimiz bitti....al al kız yanında doğum esnasında yardım edecek sadece eşin mi olacak eğer öyleyse daha çok ihtiyacın olur sölim
kız nihlee beceremedin benim tariime çamur atıyon dimi aha aha aha
valla sorma allahtan benim göbeğimde çatlak yok basenlerimde var biraz inş olmazda göbeğimde yaakız bı cocuk dgurcaz gıttı vucud yok kılo yok catlak sımdı bırde sarkma var basımızda
ben hep derım neden leylekler getırmıyorkı
ınsallahhanasına benzerse yemeklerı guzel yapar sadece
hamur ısınden anlamazguzel yemek yaparım da bırazcıkkk
yok kız tadını bılmıyo nasılsa sımdı bıde grıp tad alamıyordur guzel ımm dıye dıye yedı
tabı cnm ben becerdım senın tarıfte ıs yok
dünürüm sen gelinime 1 numara bez aldınmı bakim o 2 numara büyük gelir söylimmmm
gel kız gel ben yapayım da gör sen nasıl oluyo.. hatta kendi kendine ititraf ediceksin yapamamışım diye:120:
bide beğenmiyo tarifimi hıh
kızlar sızce n zmn temızlık yapsam
hadi iyi akşamlar canım sana öpüldün
ev temizlğinden mi bahsediyon kız onu artık detaylı yapamazsın heralde zor olmaz mı?
ev temizlğinden mi bahsediyon kız onu artık detaylı yapamazsın heralde zor olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?