2012 Şubat Anneleri

yok canım emzirirken ara ara sarkma olabiliyomuş.. o bakımdan tedbiri elden bırakmamak lazım.. senide korkutmuş gibi olmayımda

kız zaten ben hamurısı beceremem
arada bole yapıyom ne yapsam yıyo zavallı kocam

ole yaptım zaten
yoksa pogaca gıbı oldu

gelinim sana çekmez inş ....yoksa benim oğlum aç kaldı.. eşime çekerse pek sever çünkü kurabiye kek poğaça....yandı oğlum....beceriksiz dünür..kurabşiye gibi poğaçamı olur yavvvv zavallı adam yemiş seni kırmamak için napsın

kız bendede yok ev kıradayım 350tl bagıs yapıyoz ev sahıbıne
onu bırak 2,5 3 yıldır bı bırıkım bıle yok
gelenı yıyoz gelenı borca yatırıyoz
0 a 0 elde var 0

olmadı sgduktan snra alırız 15 gun gıder dıye dusunuyorum 54 tane bez demı
yok yok sarkmaz (ınsallah)
yanlız benım goguslerın tekı 2 kg olmustur oha denecek boyuta geldıler

yok canım emzirirken ara ara sarkma olabiliyomuş.. o bakımdan tedbiri elden bırakmamak lazım.. senide korkutmuş gibi olmayımda
kız bı cocuk dgurcaz gıttı vucud yok kılo yok catlak sımdı bırde sarkma var basımızda
ben hep derım neden leylekler getırmıyorkı

ınsallahh anasına benzerse yemeklerı guzel yapar sadece
hamur ısınden anlamaz guzel yemek yaparım da bırazcıkkk
yok kız tadını bılmıyo nasılsa sımdı bıde grıp tad alamıyordur guzel ımm dıye dıye yedı

inş belimize inmezde cnm....yaşlı nineler gibim....tmm tmm pes ediyorum sutyeninden alcm zaten

al al kız yanında doğum esnasında yardım edecek sadece eşin mi olacak eğer öyleyse daha çok ihtiyacın olur sölim
kız nihlee beceremedin benim tariime çamur atıyon dimi aha aha aha

al al kız yanında doğum esnasında yardım edecek sadece eşin mi olacak eğer öyleyse daha çok ihtiyacın olur sölim

tabı cnm ben becerdım senın tarıfte ıs yok

cnm senın normalmı sezeryanmı
ben mınoset ıcmekten korkuyorum ya yanı agrı kesıcılerden

Suan normal gorunuyor son ana kadr bir aksilik olmazsa.

Minoset icmende bir sakınca yokki. Hamilelerin ve emziren annelerin kullanabildigi tek ilac minosettir.

Minoset zararlı degil doktorun hic soylemedi mi sana canım. Hamileler sadece minoset icebiliyorlar.
Sancım oldugunda degil sırt agrılarım cok oldugu zaman iciyorum agrıkesiciyi zaten. Sancıyı kesecek kadar etkili degil ki anlamayayım..

benm dr ya parol ya mınoset dedı ama ben korkuyorum

alcam cnm inş alcm...öptüm seni ben çıkıyorum kızlar eve gidiyoruz kocişle bizzzz işimiz bitti....
valla sorma allahtan benim göbeğimde çatlak yok basenlerimde var biraz inş olmazda göbeğimde yaa
tabı cnm ben becerdım senın tarıfte ıs yok

aferin aferin yemekte iyi isen geride gelir zamnla şaka takılıyorum zaten.... dünür öptüm senide hayırlı akşamlar kızlar benden bu gecelik bu kadar haydin byyyyy byyyy kendinize iyi bkın gece uyuruz inşşşş

dünürüm sen gelinime 1 numara bez aldınmı bakim o 2 numara büyük gelir söylimmmm

Bez demisken ben 0 numara bez aldım molfix in. Gorumcem 1 kullanıyordu oglu dogdugunda 3750 dogdu buyuk oluyor 1 numara cuval gibi dedi ben de 0 numara aldım 1 paket ilk dogdugunda kullanmak icin. 1 tane de 1 numara molfix paketimiz var.

gel kız gel ben yapayım da gör sen nasıl oluyo.. hatta kendi kendine ititraf ediceksin yapamamışım diye:120:
bide beğenmiyo tarifimi hıh

dgumdan snra buluscaz ya o zmn yaparsın
yoksa hamur ısı = ben yanı

Son düzenleme:
hadi iyi akşamlar canım sana öpüldün

demın 11 demedımı bu hatun :)

buklem sen nasılsın kurabıyeler sakaydı he yanlıs anlama sakın
herseyı yapıyorum da hamur ısı bana gore deıl yaa..
nasılsın varmı agrın sızın

ev temizlğinden mi bahsediyon kız onu artık detaylı yapamazsın heralde zor olmaz mı?

evet cnm yakındakılere soledım bakarız dedı
hıc sanmıyorum geleceklerını
esım beraber yaparız dedı artık kolay zor ıs basa dustu cam halı toz alma derken yavastan yapacam
mutfak aldı basını gıdıyor zaten

ev temizlğinden mi bahsediyon kız onu artık detaylı yapamazsın heralde zor olmaz mı?

evet cnm yakındakılere soledım bakarız dedı
hıc sanmıyorum geleceklerını
esım beraber yaparız dedı artık kolay zor ıs basa dustu cam halı toz alma derken yavastan yapacam
mutfak aldı basını gıdıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…