- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.881
biri kestane mi dediibayılırım deli gibi yiyorum şeker deposu olduğunuda biliyorum ama son günlerde kendimi tanıyamaz oldum
evet 9 la 10,30 arası ılerleyen zmnlarda zmn dılımı yuklese bılırcanım ara ara kaçamak yapılabilir dert etme olsun keyfini çıkar dert etm kendine..ohhh sefam olsun de..
ben eşime diyorum ki hiç bana öyle bakma pişman değilim yine olsa yine yerim
olsun canım bende bazen geliyorum kimsecikler olmuyo artık 9dan sonra buluşalım kampanyası yapılıyo sanırım seninde haberin olsun dimi nihlee öyleydi?
21:00de burda olalım diyoduk
kılzar ben kaçıyorum eşim istiyo pc yi oyun oynaayacakmış
yarın görüşürüz göbüşlüler öpüldünüz kocaman
ben dedim canım bende deli gibi yiyorum da
size iyi sohbetler tekrardan
selam kızlar hepinize iyi akşamlar
çantası hazır olmayanlardan biride benım vallahı hala çalıştıgım ıcın ancak yıkama utu ıslerım bıttı bıtenlerı koydum cantaya ama daha eksıklerım var bu cmt yıne emınonundeyum bebek sekerı terlık sabahlık falan alıcam seker ıcın neresı ıyıydı orda?
canım ara ara kaçamak yapılabilir dert etme olsun keyfini çıkar dert etm kendine..ohhh sefam olsun de..
ben eşime diyorum ki hiç bana öyle bakma pişman değilim yine olsa yine yerim
olsun canım bende bazen geliyorum kimsecikler olmuyo artık 9dan sonra buluşalım kampanyası yapılıyo sanırım seninde haberin olsun dimi nihlee öyleydi?
21:00de burda olalım diyoduk
kılzar ben kaçıyorum eşim istiyo pc yi oyun oynaayacakmış
yarın görüşürüz göbüşlüler öpüldünüz kocaman
canım bende oyun oynuyorum çocuk gibi ama aşırı sıkılıyorum evde otur otur ugraş oldu banaevet 9 la 10,30 arası ılerleyen zmnlarda zmn dılımı yuklese bılır
cocuk mu o ne oynaması surda ıkı lafın belını krııyoruz
ben her zmn bole deılım yaa..
az az sıksık yıyorum genelde markete gıttım ya bıde yenı mamalar yaptım yoldan cıktım dayanamadım
ıyı geceler cnm
allah rahatlık versınnnn
selam kızlar hepinize iyi akşamlar
çantası hazır olmayanlardan biride benım vallahı hala çalıştıgım ıcın ancak yıkama utu ıslerım bıttı bıtenlerı koydum cantaya ama daha eksıklerım var bu cmt yıne emınonundeyum bebek sekerı terlık sabahlık falan alıcam seker ıcın neresı ıyıydı orda?
iyi geceler canım 9 da burdayım bende bundan sonra iyi oldu gündüz giremiyorum ben
canım bende oyun oynuyorum çocuk gibi ama aşırı sıkılıyorum evde otur otur ugraş oldu bana
bende hazırlamadım çantayı ablam kzıdı bugün kontrole gittim hemen yatış verdiler bana çantam allahtan hazırdı dedi ne olacagı belli degil hazırlamak lazım artık,ablam sen erken dogurmazsın karnın büyük dedi suyunda iyidir dedi kendi 3tane dogurdu 40- 42 ve 41. haftalarda geldi bebekler tecrübeli yani
aslm hg cnm
bı bılgım yok bnm bu konuda:)
sağol canım bakalım kendımmı yapsam hazırmı alsam hala kararsızım ay karnım burnuma geldı yalnız hersey zor gelıyor pufffff
bende hazırlamadım çantayı ablam kzıdı bugün kontrole gittim hemen yatış verdiler bana çantam allahtan hazırdı dedi ne olacagı belli degil hazırlamak lazım artık,ablam sen erken dogurmazsın karnın büyük dedi suyunda iyidir dedi kendi 3tane dogurdu 40- 42 ve 41. haftalarda geldi bebekler tecrübeli yani
canım sankı bende cok beklıcem gıbı hıssedıyorum yada en uzak zamana hazırlamaya calısıyorum kendımı gercı ablam 38.5 da sancılanıp dogurmustu
sana neden yatıs verdıler çalışıyormuydun??
ne yatısı yahu haberım yok benım
nihlee anlamadım sorunu
sağol canım bakalım kendımmı yapsam hazırmı alsam hala kararsızım ay karnım burnuma geldı yalnız hersey zor gelıyor pufffff
canım sankı bende cok beklıcem gıbı hıssedıyorum yada en uzak zamana hazırlamaya calısıyorum kendımı gercı ablam 38.5 da sancılanıp dogurmustu
sana neden yatıs verdıler çalışıyormuydun??
cnm cantan hazır olsun da yıne gec olsun ne olur ne olmaz
nihlee anlamadım sorunu
burdan yatıs verdıler yazmıssın ya bende onu sordum sanamı verdı dr??
cmt ne:Skesınlıkle cnm ıcım rahat degıl ztn ama yalnız cıkıp alamam bu cmt ıcın plan yaptk kaynanam gorumcem gıdıcez ınss
cmt ne:S
cumartesı nıhlecım yazmak uzun gelmıstı sımdı yazdım yınede :)
ay ben cts yazarım ona genelde
dedım seker pıjama markası falanmıpot kırmakta ıstemedım..
nihleecim uykun mu geldi
ay ben cts yazarım ona genelde
dedım seker pıjama markası falanmıpot kırmakta ıstemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?