2012 Şubat Anneleri

evet 9 la 10,30 arası ılerleyen zmnlarda zmn dılımı yuklese bılır
cocuk mu o ne oynaması surda ıkı lafın belını krııyoruz
ben dedim canım bende deli gibi yiyorum da
size iyi sohbetler tekrardan

ben her zmn bole deılım yaa..
az az sıksık yıyorum genelde markete gıttım ya bıde yenı mamalar yaptım yoldan cıktım dayanamadım
ıyı geceler cnm
allah rahatlık versınnnn

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
çantası hazır olmayanlardan biride benım vallahı hala çalıştıgım ıcın ancak yıkama utu ıslerım bıttı bıtenlerı koydum cantaya ama daha eksıklerım var bu cmt yıne emınonundeyum bebek sekerı terlık sabahlık falan alıcam seker ıcın neresı ıyıydı orda?

aslm hg cnm
bı bılgım yok bnm bu konuda:)

iyi geceler canım 9 da burdayım bende bundan sonra iyi oldu gündüz giremiyorum ben

canım bende oyun oynuyorum çocuk gibi ama aşırı sıkılıyorum evde otur otur ugraş oldu bana

bende hazırlamadım çantayı ablam kzıdı bugün kontrole gittim hemen yatış verdiler bana çantam allahtan hazırdı dedi ne olacagı belli degil hazırlamak lazım artık,ablam sen erken dogurmazsın karnın büyük dedi suyunda iyidir dedi kendi 3tane dogurdu 40- 42 ve 41. haftalarda geldi bebekler tecrübeli yani

ne yatısı yahu haberım yok benım

aslm hg cnm
bı bılgım yok bnm bu konuda:)

sağol canım bakalım kendımmı yapsam hazırmı alsam hala kararsızım ay karnım burnuma geldı yalnız hersey zor gelıyor pufffff

bende hazırlamadım çantayı ablam kzıdı bugün kontrole gittim hemen yatış verdiler bana çantam allahtan hazırdı dedi ne olacagı belli degil hazırlamak lazım artık,ablam sen erken dogurmazsın karnın büyük dedi suyunda iyidir dedi kendi 3tane dogurdu 40- 42 ve 41. haftalarda geldi bebekler tecrübeli yani[/QUOTE]

canım sankı bende cok beklıcem gıbı hıssedıyorum yada en uzak zamana hazırlamaya calısıyorum kendımı gercı ablam 38.5 da sancılanıp dogurmustu
sana neden yatıs verdıler çalışıyormuydun??

canım sankı bende cok beklıcem gıbı hıssedıyorum yada en uzak zamana hazırlamaya calısıyorum kendımı gercı ablam 38.5 da sancılanıp dogurmustu
sana neden yatıs verdıler çalışıyormuydun??[/QUOTE]

cnm cantan hazır olsun da yıne gec olsun ne olur ne olmaz

cnm cantan hazır olsun da yıne gec olsun ne olur ne olmaz[/QUOTE]

kesınlıkle cnm ıcım rahat degıl ztn ama yalnız cıkıp alamam bu cmt ıcın plan yaptk kaynanam gorumcem gıdıcez ınss

nihlee anlamadım sorunu

bende hazırlamadım çantayı ablam kzıdı bugün kontrole gittim hemen yatış verdiler bana çantam allahtan hazırdı dedi ne olacagı belli degil hazırlamak lazım artık,ablam sen erken dogurmazsın karnın büyük dedi suyunda iyidir dedi kendi 3tane dogurdu 40- 42 ve 41. haftalarda geldi bebekler tecrübeli yani

burdan yatıs verdıler yazmıssın ya bende onu sordum sanamı verdı dr??

sana neden yatıs verdıler çalışıyormuydun??[/QUOTE]

galiba yanlış anlaşıldım ben degil ablama yatış vermişlerdi allahtan çantası hazırdı da sorun olmadı

bizde hazırlasak artık iyi olacak

kızlar bu arada bu primanın anne bebek paketımıydı hanı e-bebek magazasından alınan bı paket vardı onun ıcın telefonmu acıyorlar gelın alın dıye??

galiba yanlış anlaşıldım ben degil ablama yatış vermişlerdi allahtan çantası hazırdı da sorun olmadı

bizde hazırlasak artık iyi olacak[/QUOTE]

anladımmm canım sen ablanın agzından yazmıssın cumleyı sımdı oldıu

cnm cantan hazır olsun da yıne gec olsun ne olur ne olmaz

kesınlıkle cnm ıcım rahat degıl ztn ama yalnız cıkıp alamam bu cmt ıcın plan yaptk kaynanam gorumcem gıdıcez ınss[/QUOTE]
cmt ne:S
nihlee anlamadım sorunu

heh tamda bunu sormustum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…