2012 Şubat Anneleri

iyiyim Haknurum senı qordum mis oLdum. Sende iyisin inŞ.
Uyku yOk henuz birazdan sütümü iÇicem
ama inanıLmaz kaŞınıyOrum varya yırtıcam karnımı memişLerimi o derece yani hak qetire

süt müt kar etmiyo bana artık ya uyku olsa uyumak yok bıktım bıktım bıktımmm

Kaşıma canım kaşırsan yırtık olurrçatlarrr sonraaaa

ben 8 de ayaktayım okula giderkende 7 de kalkıyorum uykusuzluğa alıştım artık
senin işin iyiymiş farmda kalmışsındır fazlada kilo almadın sanırım
hala yüzüyormusun

yok canım yuzmuyorum sureklı ayaktayım yalnız aksamları ayaklarımdan kendımı tavana asmak ıstıyorum doktorum spor yapmana gerek yok dedı erken dogum olmaması ıcın sanırım
işimin baslangıcı ıyı ama bıtısı ıkı gun 22 00 :) ıkı gun 18 00 her ısın zorlugu var ama ben evde oturup şişmek istemıyorum su ana kadar 12 kılo aldım ınsallah 15le bıter ama artık bıtmezsede o zaman spora asılırım

süt müt kar etmiyo bana artık ya uyku olsa uyumak yok bıktım bıktım bıktımmm

Kaşıma canım kaşırsan yırtık olurrçatlarrr sonraaaa

Ay kıyamam ya
doqru soyLuyOsun zaten ya kendıLıqınden yırtıLcak yada ben yırtıCam deLiriyOrum artık.
Birde akınTım baŞLadı 1-2 qundur.
sırıLsıkLam oLuyOrum deqiş deqiŞ dOn kaLmadı ortada

Ay kıyamam ya
doqru soyLuyOsun zaten ya kendıLıqınden yırtıLcak yada ben yırtıCam deLiriyOrum artık.
Birde akınTım baŞLadı 1-2 qundur.
sırıLsıkLam oLuyOrum deqiş deqiŞ dOn kaLmadı ortada

Sorma o dert bendede var çamaşır yetişmiyo valla

kızlar dun gece uyumadan once oyle bır mıdem yandımı ıcımden ates cıkacak sandım balık hapı ıcmıstım acaba omu yaptı cok zor uyudum yoksa cıkarcaktım sımdı ıcmeye korkuyorum yoksa yemegımı kacırdım anlamadım.....

OoooooooooOOOOooooOoOoOoOoOoooOOOoOoOoOoOOOoOooO oLeeeey oLeeyyy oLeyyyy

Siz yaşıOrmusunuz efenim aLLah aLLah aman yareßßim

faceye dalmısım bı bakım dedım sızler gelmıssınız
ama ben cıkcam sımdı ayaklarım felaket agrıdı ve sıstı..

Babacıqım saOLsun Rennie die 1 iLaç verdi bana. cıqneme tabLeti. Burdada coqu arkadasın mide yanmasından doLayı ıctıqını duyunca denemeye karar verdım.
OyLe 1 kandırıyorumkı o yanmayı seytan kuLaqına kursun mis qibi uyuyOrum Yeterkı daLayım uykuya.
Bana ıyı qeLdı sende dene ıstersen cnm.

Teyzeleri içimdeki fırlama resmen dışarı çıkmak istiyor gibi tekme tokat ne varsa dalıyorr annesinin sabrı taşmak üzere lütfen bişeyler deyin uyusun uyutsun yahuuu

sen nerdesın yoktun bugun

Teyzeleri içimdeki fırlama resmen dışarı çıkmak istiyor gibi tekme tokat ne varsa dalıyorr annesinin sabrı taşmak üzere lütfen bişeyler deyin uyusun uyutsun yahuuu

bı kac hafta snra ararsın amaa bence keyfını cıkar :)

Sorma o dert bendede var çamaşır yetişmiyo valla

Ben kızım tekme attıqında Çıt Çıt die sesLer duyuyOrum desem quLermısınız?
5 tekmeden 1inde mutLaka incecik Bir Çıt sesi duyuyOrum tam qÖbek deLiqimin ardında.
Duymusamuydunuz daha once hıc?
doktOra 10unda qıdıcem ıns. Sorucam unutmazsam.

faceye dalmısım bı bakım dedım sızler gelmıssınız
ama ben cıkcam sımdı ayaklarım felaket agrıdı ve sıstı..

ıyıSın dımı. anne nasıL buqun ıyımıydı cnm.

var bendede ılk aylar almıstım canım sagol cok zorda kalırsam ıcerım o zaman ınsalah bu balık hapı yakmıyordur benı ıctım yıne off haytıomda bu kadar ılaç ıcmedım ben yaa

valla ben butun sorularımı kızı gorunce unutuyorum
ben grıbı saymıyorum tabı artık demırbas oldu artık bende
ıyıydım ama sımdı sıddetlı ayak agrısı var evın ıcınde dolanıp yatayım
gecte oldu zaten sen ıyısın ınsallah

var bendede ılk aylar almıstım canım sagol cok zorda kalırsam ıcerım o zaman ınsalah bu balık hapı yakmıyordur benı ıctım yıne off haytıomda bu kadar ılaç ıcmedım ben yaa
sorma arkadasım bende aynen oyleyım hamıle bı kaldım ne ıgnesı ne fıtılı ne jelı kaldı.
haplar cabası 5 tane hap ıcıyorum gunde dusun.
Ayy canım uykum mahvoldu ama yaaa

ay ben keske sureklı hareket halınde olsa dıyorum
bence buna sevınmelısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…