- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.901
ay sanırım evetgecelerı uyuyamıyorum ama normaldır
:) acaba dogrusu ne bılmıyorum su an kısaltmalardan bakmak lazım
primanın ilk hediyem paketıymıs az once baktım forumda alan varmı? nasıl haberdar oluyoruzkı?
bende hiç uyuyamıyorum ağrıdan kıvranıp duruyorum gündüzde bişey yok
bende de aşırı unutkanlık başladı ne diyecegimi unutuyorum
canım okadar gereksiz bişey ki eski pakaetlerde bir sürü hediye varmış ama yenilerde bişey yok geçen hafta gldi banada 4 tane bez tupperin mama kabı küçüçük, geriside hep kagıt ıvırzıvır yani
facedekı ılk hedıyem paketı ıse 4 bez bı tapırmı tupurmu nedır ondan var. bıde numuneler var sampuan arıel leke cıkarıcı falan:) acaba dogrusu ne bılmıyorum su an kısaltmalardan bakmak lazım
primanın ilk hediyem paketıymıs az once baktım forumda alan varmı? nasıl haberdar oluyoruzkı?
bende hiç uyuyamıyorum ağrıdan kıvranıp duruyorum gündüzde bişey yok
bende de aşırı unutkanlık başladı ne diyecegimi unutuyorum
bılmıyormum calısıyormusunuz ama ben calısmadam camış gıbı uyurum buna emınım su an son dk kadar uyumak ıstıyıorum sabahları
hadi ya bende bısey sandım gecenlerde bı yerden aranmısım duymadım da acaba onlarmı dıye dusundum tel acıyorlarmı pekı?
çalışıyorum canım öğretmenim perşembelerim boş ama ben yine tavuk gibi erkenden kalkıyorum bide çok sık wc ye gidince uyku falan kalmıyo
gönderecez diye aramışlardı,kargoyla geldi benimki evde yoktuk kağıt bırakmışlar aramadılar korocular, eşim gitti aldı
çalışıyorum canım öğretmenim perşembelerim boş ama ben yine tavuk gibi erkenden kalkıyorum bide çok sık wc ye gidince uyku falan kalmıyo
gönderecez diye aramışlardı,kargoyla geldi benimki evde yoktuk kağıt bırakmışlar aramadılar korocular, eşim gitti aldı
bende yuzme antrenöruyum bazı sabahlar 10 30da baslıyor dersım 10 a kadar uyuyorum ısım yurume mesafesınde
gece tuvalete kalksamda uyuyorum su an ınsallah ızne ayrılıncada uyuyabılırımm
zaten bu wc davasına snır oluyorum
ne vardı ıcınde
nihlee bende bişey koydular sanmıştım 4 tane bez tupperin mama kapı küçüçük gerisi kağıt ve numuneler var şampuan deterjan falan yani gelmezse üzülmeyin
cnm banada geldı de az geldı gozume dedım bana mı az koymuslar
bende dedim boşa paket yapmışlar astarı yüzünden pahalıydı
ama 1 ay önce falan gönderdiklerinde bayagı şeyler varmış kıyafet falan şans işte
nihlee sen çalışıyomusun hala
bide ne iş yapıyosun çok az zamanın kalmış senin
yok cnm calısmıyorum ben evlendıkten snra cıktım.
meslegım bılgısayar programcılıgı ve bılgısayarlı muhasebe
ben muhasebecılık yaptım tecrubede.
ama calısmıyorum evden vıze cıkmıyor :)
evet safak cok az kaldı
mutluluk nasıl geliyorsa onu yapmak lazım,para sıkıntınız yoksa ne güzel çalışma bencede
ben çalışmazsam kalkamayız borçların altından bazen ev hanımlarına çok özeniyorum ama alışmayıncada sıkılıyorum evde
neyse bende çıkayım artık eşim gelirde hala beni bilgisayar başında görürse kızar, koçişi kızdırmayalım :18:
öptüm seni yarın görüşürüz tatlım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?