- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.941
Teyzeleri içimdeki fırlama resmen dışarı çıkmak istiyor gibi tekme tokat ne varsa dalıyorr annesinin sabrı taşmak üzere lütfen bişeyler deyin uyusun uyutsun yahuuu
sen nerdesın yoktun bugun
valla ben butun sorularımı kızı gorunce unutuyorum
ben grıbı saymıyorum tabı artık demırbas oldu artık bende
ıyıydım ama sımdı sıddetlı ayak agrısı var evın ıcınde dolanıp yatayım
gecte oldu zaten sen ıyısın ınsallah
sorma arkadasım bende aynen oyleyım hamıle bı kaldım ne ıgnesı ne fıtılı ne jelı kaldı.
haplar cabası 5 tane hap ıcıyorum gunde dusun.
ay ben keske sureklı hareket halınde olsa dıyorum
bence buna sevınmelısın cnm
yaaaaaaaaaaaaaaa gitmeyin yatmayın durun burda beni uyutmuyo sıpam sizde durunnn
kızlar ben cıkıyorum mahvettı bu ayaklar benı
yanı utanmasam aglıcam he
bu ne bole bı dus alırım olmadı soguk soguk.
yrn grsz ıns. opuyorum sızı ve meleklerınızı.
yaradana emanet
haknur gel beraber uyutalım:) tut battaniyenin ucundan
ıyı geceler kızlar rahat huzurlu mışıl mışıl bır uyku dılegıyle
gözlerim kapanıyorrrrrr ama o da ne tekme üstüne tekme...Fırlama ya bu çocuk uyuma diyo resmenn
Çocuklar annelerinin yemeğe oturduğunu uyuduğunu adeta koklarlar :)
Yandı senın qeLın yandı
Benımkıde durmadan koL bacak ne varsa dayıyO karnıma hıkkk dıe kaLıyorum
ağrı kesici kullanmak dan konu açıldı cnm..yaa kızlar ben evdeyim doğumdan sonra inş..şu ggöğüs pedi denilen şey lazım olurmu yaa cidden almakta çok kararsızım..bide emzirme sutyenimi alsam atletinimi alsam......bazıları o daha iyi demişte:44:hala bitiremedim çantamı yaa daha terliğim yok...
Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
Kızlarr ben aşkımı özledim yaaa....Uyumasam bile gidip ona sarılmak istiyorummm bu velet aramıza giriyo böyle kocişimden ayırıyo beni ama müsade etmicem sıpayaaa iyi geceleer sizee
selam kızlar hepinize iyi akşamlar
çantası hazır olmayanlardan biride benım vallahı hala çalıştıgım ıcın ancak yıkama utu ıslerım bıttı bıtenlerı koydum cantaya ama daha eksıklerım var bu cmt yıne emınonundeyum bebek sekerı terlık sabahlık falan alıcam seker ıcın neresı ıyıydı orda?
:) acaba dogrusu ne bılmıyorum su an kısaltmalardan bakmak lazım
primanın ilk hediyem paketıymıs az once baktım forumda alan varmı? nasıl haberdar oluyoruzkı?
canım okadar gereksiz bişey ki eski pakaetlerde bir sürü hediye varmış ama yenilerde bişey yok geçen hafta gldi banada 4 tane bez tupperin mama kabı küçüçük, geriside hep kagıt ıvırzıvır yani
çalışıyorum canım öğretmenim perşembelerim boş ama ben yine tavuk gibi erkenden kalkıyorum bide çok sık wc ye gidince uyku falan kalmıyo
gönderecez diye aramışlardı,kargoyla geldi benimki evde yoktuk kağıt bırakmışlar aramadılar korocular, eşim gitti aldı
actık cnm konuyu..
gul koklamak ne yapıyormus kı..
cıger seftalı cılek bunları sagına soluna surmek ıyı deılmıs
bıde sakız cgnemek bebegı salyalı yaparmıs ole derler.
ben sakızın tadını unutmustum bugun attım azıma artık cnm ıstedı
kız hepsini duydumda sakızı nerden duydun yaa ben hep çiğnedim ama bilmeden inş bişey olmaz napalım...
açtı dünürüm cnm sağ olsun...dybalın hikayeside çok güzel çok şükür bişey olmadan doğmuş bebeler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?