2012 Şubat Anneleri

Teyzeleri içimdeki fırlama resmen dışarı çıkmak istiyor gibi tekme tokat ne varsa dalıyorr annesinin sabrı taşmak üzere lütfen bişeyler deyin uyusun uyutsun yahuuu

Ona dıyeceqım tek sey MasaLLah tosunuma

sen nerdesın yoktun bugun

net yOktu arıza vardı canım.

Aha yıne duydum ıyıyım aLLahıma sukur baLım saol

kızlar ben cıkıyorum mahvettı bu ayaklar benı
yanı utanmasam aglıcam he
bu ne bole bı dus alırım olmadı soguk soguk.
yrn grsz ıns. opuyorum sızı ve meleklerınızı.
yaradana emanet

Canım bi yandan iyi tabiki ama çok hareketli ya maşaallah uyuyamıyorum bu normalmi acaba aşırı hareketlilik son 2 gündür kudurdu resmenBana gelecekmiş gibi bi his doğuyor ama hadi hayırlısı

kızlar ben cıkıyorum mahvettı bu ayaklar benı
yanı utanmasam aglıcam he
bu ne bole bı dus alırım olmadı soguk soguk.
yrn grsz ıns. opuyorum sızı ve meleklerınızı.
yaradana emanet

Hadı ıyı ıstırahatLer canım bı dus aL bencede beLkı ıyı qeLır :26:

gözlerim kapanıyorrrrrr ama o da ne tekme üstüne tekme...Fırlama ya bu çocuk uyuma diyo resmenn

Çocuklar annelerinin yemeğe oturduğunu uyuduğunu adeta koklarlar :)

Koklamak ne kelime yaa....Başka bişey bu mesela eşim geldi göbeğimi açtım hareketlerini gösteriyorum şok oldu çok sevindi beğendi dur dedi videoya çekelim dedi kamerayı getirdi sıpa sanki anladı durdu inatmıyım inadım dedi hiç kıpırdamadı eşim kamerayı kaldırdı oynamayacak bu dedi ...Sonra tekrar başladı oynamaya bende eşş...eşek dedim sonundaaişimiz var ya beter bişey buu

Yandı senın qeLın yandı
Benımkıde durmadan koL bacak ne varsa dayıyO karnıma hıkkk dıe kaLıyorum

Ben gelin almıcam ki oğluma o yüzden yanmasına gerek yok...AAAAA ben bu kadar çekiyorum bide bunun doğurması büyütmesi var oldu bide başkasınamı vercem onu vermemmmm

Kızlarr ben aşkımı özledim yaaa....Uyumasam bile gidip ona sarılmak istiyorummm bu velet aramıza giriyo böyle kocişimden ayırıyo beni ama müsade etmicem sıpayaaa iyi geceleer sizee

Ben kış oldugundan emzırme atletının daha yarayacagını dusunuyorum,hem üşüyormus lohusalar cok fazla..Göğüs pedı de mutlaka lazım bısey aslında alsan iyi olur,hatta doguma gıderken götur..Arkadasım ekımde dogurdu tişörtu hep süt lekesı oluyormus süt taşıyormuss..

Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

Bence ikili isimleri çok uzun seçmişsin pek hoş durmuyor..Beren'i seçtım ben ..

KIZLARR EBRUDA CILGIN CUMA VEE LOHUSA PİJAMASINI ALMAYANLAR SÜPER TAKIM 65E DÜŞMÜŞ HARIKAAAAhttp://www.ebrumaternity.com/?page=categories&id=46

BU DA PİJAMAA Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takımı | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

ferayx ve haknurr sizi de mı uyutmadı bebelerinizz..Benimki bugun çoook yawastı yaa..Umarım uyudugu içindir..Yatmaya korkuyorum ya kımıldamazsa dıye..

Kızlarr ben aşkımı özledim yaaa....Uyumasam bile gidip ona sarılmak istiyorummm bu velet aramıza giriyo böyle kocişimden ayırıyo beni ama müsade etmicem sıpayaaa iyi geceleer sizee

Gittin mi kızz yatağaa ...Sen barıstın mı kocanla erıttın mı buzları ..Yazık kız cocuga araya giren muamelesı yapmasana:)

:) acaba dogrusu ne bılmıyorum su an kısaltmalardan bakmak lazım

primanın ilk hediyem paketıymıs az once baktım forumda alan varmı? nasıl haberdar oluyoruzkı?

canım okadar gereksiz bişey ki eski pakaetlerde bir sürü hediye varmış ama yenilerde bişey yok geçen hafta gldi banada 4 tane bez tupperin mama kabı küçüçük, geriside hep kagıt ıvırzıvır yani

Şeker için havuzluhan warmıs emınonunde bebekle ilgili herşey orada kampanyalı olurmuş diye duymustum ..Oraya bak ıstersen gıtmısken ..Prima paketı de geldı,arıyorlar bırkac gun önce ve yolluyorlar ama ew adresı wermıstım ben..Gerçekten çok da bişey yok..Aaa eskı paketlerde neler warmıs kii??Alan yok muu?

Ben de sınıf öğretmenıyım ama erkenden izne ayrıldım suyum azaldıgı söylendıgı dönemde ..Ben çok geriliyorum sınıfım cok kalabalıktı bu yıl 68 kişiler ve hepsi haşarıydı..Dedim stresle yaşayacagıma erkenden giderim ewe yatarım..Nöbetcılık de zor oluyordu ..Sen nasıl bu haftaya kadar dayandın brawo..

kocakarı adetlerine göre ilk 3 aylık dönemde gül koklayınca bebeğin alnında burun kısımlarında gül zamanı alerji gibi isilikler çıkarmış :)) vallahi ben mahalle hatunlarının yalancısıyım :))

inş tüm forum da saglıklı dogumlar yaşarr... ya nerden bakabilirim ben actıgınız sayfaya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…