2012 Şubat Anneleri

ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..

cnm catı muyanesı denılen sey olması lazım
benım bıldıgım alttan muyane ıle acılma olculuyor..

Acaba yarın bana alttan bakarmı dr çatı muaynesi için???Yusuf yusufumdaaa:18:

Kızlar bişey sorcam dr lar açılma oluğunu nasıl anlıyor usgden mi yoksa alttan kontrollemi???
alttan bakiliyo cnm..

aaa anladim cok sukur bu bebisin tutunmus.
hayir muhtemel dogum tarihini gectikten sonra 10gun..

cati muaynesi yapcammi dedi? niye bakiliyorki ben anlamiyorum, burda sancin gelince gidiyosun hastaneye o zaman bakiliyor yada erken dogum riskin felan varsa bebek assadaysa felan yani normal durumlarda yaPILMIYOR ben kizimda hic bilmiyorum doguma gittigimde bakilmisti ilk

cnm sen tedbırlı gıt de
sanmıyorum bakacagını 36 37 38. haftalarda bakılıyor onun ıcın.
bnm sezeryan ya bende o sorun yok en cok buna sevınıyorummm
alttan bakiliyo cnm..

aaa anladim cok sukur bu bebisin tutunmus.
hayir muhtemel dogum tarihini gectikten sonra 10gun..

bır suru ıgne jel ılac derken tutundu cok sukur.
ınsanın canı cıkar yaa artı bı on gunde dgmasından zıyade zorlamıstır epey senı

Yok bişey demedide burdsa önceden bakıyo bazı drlar eğer çatısı darsa kişinin 38 veya 39. haftalarda kişininde isteğine bağlı sezeryana alıyor...

o zamana kadar ben doğururum beee

orda kurallar baya katıymıs yaa..
zor olsa gerek
burda bıldıgım kadarı ıle son 2 3 haftada bakılıyor.
Mümkünse emre bey okula başlayınca ama kısmet o hiç belli olmuyokii

tabı cnm hayrlısı
ben 3 4 yasından snra dusunuyorum

of sorma ben kizimda 26kilo aldim bide asiri su tutmustu vucudum parmaklarimi bile kapatamiyordum.. zor gunlerdi evet...
Yok bişey demedide burdsa önceden bakıyo bazı drlar eğer çatısı darsa kişinin 38 veya 39. haftalarda kişininde isteğine bağlı sezeryana alıyor...

sezeryana bahane ariyor dr'lar:)

ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..

cnm catı muyanesı denılen sey olması lazım
benım bıldıgım alttan muyane ıle acılma olculuyor..

bana baktı bir hafta önce ağrılarım vardı kontrol günümden iki gün önce gittim reseteye bağladı korkma doğurmuyorsun bu doğum ağrısı değil dedi sonra aşağıdan muayene etti 4,5 cn açılma var dedi normal doğum görünüyor ama yinede erken bişey söylemek için dedi normalde 36. haftada çatı muayenesi yapılıyormuş duyduğuma göre ocak son haftası tekrar gideceğim yine bakıcak sanırım offff hiç sevmiyorum şu alttan muayeneyi .benimde ilk düşüğüm olmuştu geçen yılbaşı gecesi hemde çok kötüydü kısmet bu yıla 8 aylık hamile girdim yine şükür ilk iki ay yattım kanamam vardı benimde şimdi iyiyiz allah ıma şükürki hayırlısıyla bide sonunu getirsek dr şubat 25 falan diyor ama ben oğlumu şubata girince bekliyorum (14 şubata yetiştirmeye çalışıyorum babamıza sevgililer günü hediyesi olsun diye )

of sorma ben kizimda 26kilo aldim bide asiri su tutmustu vucudum parmaklarimi bile kapatamiyordum.. zor gunlerdi evet...

sezeryana bahane ariyor dr'lar:)
saglık bakanlıgınca yasaklandı artık ya devlet hastanelerınde keyfıye sezeryan yok
ozellerde kesme bıcme devam edıyor :)
cnm bence sende epey acılma var
emınmısın dogumuna daha olduguna
bence senın uzun surmucek 3 5 haftaya bu cocuk dogar subat sınunu beklemez.
hatta daha az
cunku yengem 3 cnmle dogum sancı odasına alınmıstı ılgınc.
Eşimde öyle diyor 3 4 yaş en iyisi ama kısmet artıkkkk
hayırlısı belkı bıdahakı cocukta denk gelırız yıne
kurallar kati degil sezeryan bi secim degil mecburiyet ameliyat olarak goruluyor sadece..ciddi bir saglik sorunu yok ise her kadin normal dogum yapabilir diyorlar ki öylede benim fikrimcede
aslında en guzelı normal de yapabılene..
Bugün moralimi bozamayacaksın şekerimmm

demıı dusunuda aldınnn ohhh

benimde cayim bitti bogazlarim yumusadi biraz bende yataga yollanayim.. herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…