- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.261
ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..
cnm catı muyanesı denılen sey olması lazım
benım bıldıgım alttan muyane ıle acılma olculuyor..
alttan bakiliyo cnm..Kızlar bişey sorcam dr lar açılma oluğunu nasıl anlıyor usgden mi yoksa alttan kontrollemi???
hayırlı olsun yakalanmıssın sende barı erkenden ıhlamuru ıcmeye basla.
terlemek yıne ıyı oksurup hapsurmaktan.
tavuk suyuuuu
cnm benım gebelıkler tehlıkelı bı dusugum de var
sanırım rahım de durmuyo benım bebısler ılk 4 ay yatıyorum sureklı.
son 10 gunmu son 39 40. haftalarmı yanı
Acaba yarın bana alttan bakarmı dr çatı muaynesi için???Yusuf yusufumdaaa:18:
bebem 2.yı ne zmn dusunuyon:)
cnm sen tedbırlı gıt deAcaba yarın bana alttan bakarmı dr çatı muaynesi için???Yusuf yusufumdaaa:18:
alttan bakiliyo cnm..
aaa anladim cok sukur bu bebisin tutunmus.
hayir muhtemel dogum tarihini gectikten sonra 10gun..
cati muaynesi yapcammi dedi? niye bakiliyorki ben anlamiyorum, burda sancin gelince gidiyosun hastaneye o zaman bakiliyor yada erken dogum riskin felan varsa bebek assadaysa felan yani normal durumlarda yaPILMIYOR ben kizimda hic bilmiyorum doguma gittigimde bakilmisti ilk
cnm sen tedbırlı gıt de
sanmıyorum bakacagını 36 37 38. haftalarda bakılıyor onun ıcın.
bnm sezeryan ya bende o sorun yoken cok buna sevınıyorummm
bır suru ıgne jel ılac derken tutundu cok sukur.
ınsanın canı cıkar yaa artı bı on gunde dgmasından zıyade zorlamıstır epey senı
orda kurallar baya katıymıs yaa..cati muaynesi yapcammi dedi? niye bakiliyorki ben anlamiyorum, burda sancin gelince gidiyosun hastaneye o zaman bakiliyor yada erken dogum riskin felan varsa bebek assadaysa felan yani normal durumlarda yaPILMIYOR ben kizimda hic bilmiyorum doguma gittigimde bakilmisti ilk
Mümkünse emre bey okula başlayınca ama kısmet o hiç belli olmuyokii
Acaba yarın bana alttan bakarmı dr çatı muaynesi için???Yusuf yusufumdaaa:18:
cnm sen tedbırlı gıt de
sanmıyorum bakacagını 36 37 38. haftalarda bakılıyor onun ıcın.
bnm sezeryan ya bende o sorun yoken cok buna sevınıyorummm
bır suru ıgne jel ılac derken tutundu cok sukur.
ınsanın canı cıkar yaa artı bı on gunde dgmasından zıyade zorlamıstır epey senı
Yok bişey demedide burdsa önceden bakıyo bazı drlar eğer çatısı darsa kişinin 38 veya 39. haftalarda kişininde isteğine bağlı sezeryana alıyor...
ıyı olur cnm yatmadan once ıc ole yat ıyı gelır ınsallah..
cnm catı muyanesı denılen sey olması lazım
benım bıldıgım alttan muyane ıle acılma olculuyor..
o zamana kadar ben doğururum beee
orda kurallar baya katıymıs yaa..
zor olsa gerek
burda bıldıgım kadarı ıle son 2 3 haftada bakılıyor.
tabı cnm hayrlısı
ben 3 4 yasından snra dusunuyorum
orda kurallar baya katıymıs yaa..
zor olsa gerek
tatlım erkek bebekler 5 10 gun aksıne gec olur derler ama bılemıcem
Kızlar ben çıkıyorum uyku vaktim geldiii...Sizlere iyi geceler...Bebişlere iyi bakın
saglık bakanlıgınca yasaklandı artık ya devlet hastanelerınde keyfıye sezeryan yokof sorma ben kizimda 26kilo aldim bide asiri su tutmustu vucudum parmaklarimi bile kapatamiyordum.. zor gunlerdi evet...
sezeryana bahane ariyor dr'lar:)
cnm bence sende epey acılma varbana baktı bir hafta önce ağrılarım vardı kontrol günümden iki gün önce gittim reseteye bağladı korkma doğurmuyorsun bu doğum ağrısı değil dedi sonra aşağıdan muayene etti 4,5 cn açılma var dedi normal doğum görünüyor ama yinede erken bişey söylemek için dedi normalde 36. haftada çatı muayenesi yapılıyormuş duyduğuma göre ocak son haftası tekrar gideceğim yine bakıcak sanırım offff hiç sevmiyorum şu alttan muayeneyi .benimde ilk düşüğüm olmuştu geçen yılbaşı gecesi hemde çok kötüydü kısmet bu yıla 8 aylık hamile girdim yine şükür ilk iki ay yattım kanamam vardı benimde şimdi iyiyiz allah ıma şükürki hayırlısıyla bide sonunu getirsek dr şubat 25 falan diyor ama ben oğlumu şubata girince bekliyorum (14 şubata yetiştirmeye çalışıyorum babamıza sevgililer günü hediyesi olsun diye )
hayırlısı belkı bıdahakı cocukta denk gelırız yıneEşimde öyle diyor 3 4 yaş en iyisi ama kısmet artıkkkk
aslında en guzelı normal de yapabılene..kurallar kati degil sezeryan bi secim degil mecburiyet ameliyat olarak goruluyor sadece..ciddi bir saglik sorunu yok ise her kadin normal dogum yapabilir diyorlar ki öylede benim fikrimcede
Bugün moralimi bozamayacaksın şekerimmm
Kızlar ben çıkıyorum uyku vaktim geldiii...Sizlere iyi geceler...Bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?