2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar hepinize merhaba :)benim bebeğimin doğum tarihini doktor belirledi 1 şubatta sezeryan olucam allahın ıznıyle.rabbim bebek bekleyen herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu aralar kafama takılan sezeryanı epiduralmi genel anestezimi olmam konusu.komşumla aynı doktora gıdıyoruz oda hamıle tansiyonu yuksek seyrettiği için 37.haftada bebeğini sezeryanla aldılar maşallah çok güzel bi kız geldi dünyaya.doktor anestezi tercıhını ona bırakmış.ben henüz son kontrole gitmedım bu konuyu doktorla konuşmadım ama eğer bana bırakırsa hangısını tercıh edıceğim konusunda hem kararsız hemde yeterlı bılgıye sahıp değilim.bu konuda yorumlarınıza tecrübelerinize çk ıhtıyacım var:44:

Giyindik hazırlandık oğluşumla babamızı bekliyoruz biz birazdan gidiyoruz kızlarrr....Dua edin olurmuu...

tecrübeli değilim arkadaşım ilk bebeğim benim ama yorum yap dersen genel anesteziyi öneririm.küçük bir ihtimalde olsa epidural risk demek ben şahsen o riski göze alamam...Durumna bünyene bak ben hangisini yaparım dersen onu yap ama epidurali yapacak olan uzmanın çok iyi olması lazım....

canım hiç bi fikrim yok onu druna danışsana daha sağlıklı bilgi verir sana hemde bi kaç dra danış bence..

Giyindik hazırlandık oğluşumla babamızı bekliyoruz biz birazdan gidiyoruz kızlarrr....Dua edin olurmuu...

benide heyecan yaptırdın iyice hadi git de iyi haberlerle gel canım

napayım buklemm yaa adam gelmediki daha resmen giyindim oturdum cocuklar gibi gelmesini bekliyorum hani çocuklar bi yere giderken giyinir ailesini bekler ya sabırsızca o haldeyim...

napayım buklemm yaa adam gelmediki daha resmen giyindim oturdum cocuklar gibi gelmesini bekliyorum hani çocuklar bi yere giderken giyinir ailesini bekler ya sabırsızca o haldeyim...

kıyamam kuzu sana az kaldı gelir şimdi az daha sabret.. bende markete gidiyorum canım .. akşama yemek yok bişeyler alayım da geleyim yemek pişireyim takipyetim ama kızlar hadi gelin ama ben gelene kadar..
haknurum fındığım
öpüldün haberlerinizi bekliyorum

tünaydın kızlar kimseler yok yahuu... bende ne hayaller kurmuştum.....işim yok bugün evde kociş işte.. tvdede bişey yok sıkıldım bende bi size bakayım dedim... yarın sabah eşimin direksiyon sınvı var inş geçer kızlr.. araba kullanmadan puan alck geçerse inş ehliyet alabilcek..... daha arabamız yok ama ilerde inş oda olur bigün.. biz oğlumla iyiyiz şuan ama dün akşam belim çok ağrıdı kramp giriyo ve sağımdan soluma zorr dönüyorum valla .... şimdi yyok şükür....onun dışında hava yağmurlu dışarı çııkmaya üşeniyorum ne yemek yapcm düşün düşün sıkıldım artık....

hoşgeldin dünürrrr kimsecikler yok herkesin işi çıkmış... bende diğer topiklere bakıyorum....şafak 15 senin .....

hb cnm bende sımdı ocak annelerıne bakıyordum antıdepresıfın nısanı geldı galıba
sevındım bende
valla 15 2 hafta kaldı:S:S

hb cnm bende sımdı ocak annelerıne bakıyordum antıdepresıfın nısanı geldı galıba
sevındım bende
valla 15 2 hafta kaldı:S:S

yokkız çatı muayenesi olmuş bigün önce ondan olmuş çatı muayenesinden sonra azcık leke gelirmiş nişan çok nadir oluyomuş zaten bazı bayanlarda.... günleri sayılı tabi onlarında... bakalım sana yetişebilceklermi.....

yok yahu daha neler bızım topıkten bıle benı gececek olanlar var
ıcıme doguyor en az 2 kısı

kızlar naber? nerdeydiniz bakalım? sabah uyuyamadım ağrımdanda sabah sabah topiğe damladım işerimi yaparken siz gelmişsiniz

onlar kimkız:44:.... vivalestada erken dğurcak gibi, .... 2011 aralık annelerininde bebekleri büyümüş bile dertleri başlamış...biz neler görcez kimbili

bızımkılerın cogu dgumdan snra gelmeyecek bıle
demedı demeyn
bı bbye ye msj atım bakım nerlerdeymıs :S

kızlar naber? nerdeydiniz bakalım? sabah uyuyamadım ağrımdanda sabah sabah topiğe damladım işerimi yaparken siz gelmişsiniz

sabah bı grıble uyandım yatakta donup durdum
bu ara sancım var bnm ya neden kı acaba usuttummukı?
bende renklılerı attım sımdı makıneye
kocıste evı sıldı supurdu
bnm ısım bıttı
bı aksam yemek muhabbetı var o kadar:)
sen nasılsın duzeldımı agrıların

Slm kızlar nasılsınızz?ocak annelerı mı dogum yaptı ne oldu??3Ocak'tan beri tık yok onlarda da yahu..Yapanlar da dogumu anlatmadılar..Herkes bebelerle ugrasıyor heralde..

kız benim ağrılarım kronikleşti sanırım doğurana kadar en azından
bide haknurda kontrole gitti ama doğurcam gelicem gibi bi his var içimde diyodu o da aklımda kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…