- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.421
arkadaşlar hepinize merhaba :)benim bebeğimin doğum tarihini doktor belirledi 1 şubatta sezeryan olucam allahın ıznıyle.rabbim bebek bekleyen herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu aralar kafama takılan sezeryanı epiduralmi genel anestezimi olmam konusu.komşumla aynı doktora gıdıyoruz oda hamıle tansiyonu yuksek seyrettiği için 37.haftada bebeğini sezeryanla aldılar maşallah çok güzel bi kız geldi dünyaya.doktor anestezi tercıhını ona bırakmış.ben henüz son kontrole gitmedım bu konuyu doktorla konuşmadım ama eğer bana bırakırsa hangısını tercıh edıceğim konusunda hem kararsız hemde yeterlı bılgıye sahıp değilim.bu konuda yorumlarınıza tecrübelerinize çk ıhtıyacım var:44:
arkadaşlar hepinize merhaba :)benim bebeğimin doğum tarihini doktor belirledi 1 şubatta sezeryan olucam allahın ıznıyle.rabbim bebek bekleyen herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu aralar kafama takılan sezeryanı epiduralmi genel anestezimi olmam konusu.komşumla aynı doktora gıdıyoruz oda hamıle tansiyonu yuksek seyrettiği için 37.haftada bebeğini sezeryanla aldılar maşallah çok güzel bi kız geldi dünyaya.doktor anestezi tercıhını ona bırakmış.ben henüz son kontrole gitmedım bu konuyu doktorla konuşmadım ama eğer bana bırakırsa hangısını tercıh edıceğim konusunda hem kararsız hemde yeterlı bılgıye sahıp değilim.bu konuda yorumlarınıza tecrübelerinize çk ıhtıyacım var:44:
Giyindik hazırlandık oğluşumla babamızı bekliyoruz biz birazdan gidiyoruz kızlarrr....Dua edin olurmuu...
napayım buklemm yaa adam gelmediki daha resmen giyindim oturdum cocuklar gibi gelmesini bekliyorum hani çocuklar bi yere giderken giyinir ailesini bekler ya sabırsızca o haldeyim...
merhaba formumuzun guzel annelerı nasılsınız?
hoşgeldin dünürrrr kimsecikler yok herkesin işi çıkmış... bende diğer topiklere bakıyorum....şafak 15 senin .....
hb cnm bende sımdı ocak annelerıne bakıyordum antıdepresıfın nısanı geldı galıba
sevındım bende
valla 15 2 hafta kaldı:S:S
yokkız çatı muayenesi olmuş bigün önce ondan olmuş çatı muayenesinden sonra azcık leke gelirmiş nişan çok nadir oluyomuş zaten bazı bayanlarda.... günleri sayılı tabi onlarında... bakalım sana yetişebilceklermi.....
yok yahu daha neler bızım topıkten bıle benı gececek olanlar var
ıcıme doguyor en az 2 kısı
onlar kimkız:44:.... vivalestada erken dğurcak gibi, .... 2011 aralık annelerininde bebekleri büyümüş bile dertleri başlamış...biz neler görcez kimbili
kızlar naber? nerdeydiniz bakalım? sabah uyuyamadım ağrımdanda sabah sabah topiğe damladım işerimi yaparken siz gelmişsiniz
sabah bı grıble uyandım yatakta donup durdum
bu ara sancım var bnm ya neden kı acaba usuttummukı?
bende renklılerı attım sımdı makıneye
kocıste evı sıldı supurdu
bnm ısım bıttı
bı aksam yemek muhabbetı var o kadar:)
sen nasılsın duzeldımı agrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?