- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.381
nasıl titreme canım anlamadım bebekte mi hissediyosungünaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur (
aaaaaaaaaaa susmayın ama yaaa
Canım benim derdim ,gerginliğim zaten onun yüzünden .Odunlukta son noktada kocacım sağolsun..Dünde ben oyle gergındım.
Sacma nedenlerden dolayı.
Esıme anlattım, agladım ve bugun cok ıyıyım.
Sende anlat ve agla ıstersen.
Rahatlarsın belkı.
.[/COLOR][/I]
günaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur (
nasıl titreme canım anlamadım bebekte mi hissediyosun
kız ne tez canlısın konuşuyoruz ya
aaaaaaaaaaa susmayın ama yaaa
evet bebekte böyle irkilme titreme gibi ne oluyo anlamıyorum((
kızlar peki sizdede oluyomu bu tarz bi hareket(((((((((((((
Kızlar özür dilerim...Bi yazdığım mesaj pc yüzünden bi kaç kez yazılmışşş....
Bu arada konumuzu açtım hayırlı olsun....
günaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur (
oluyo tabiki ben hapşırıyo zanndiyodum dr um güldüKızzz sen benim yerimde olsan naparsın velet bir dk durmuyo fırlama resmen ya...Bazen elimle tutuyorum yeter artık dur diyeee
linkini atarnısın...
tatlım bozma noralina artık yerleri dar dönemiyorlar iyi olduğunu haber veriyor kuzun sana...
hacerim titriyo resmen ya(((((
günaydınlar herkese nasılsınız...?
günaydınlar herkese nasılsınız...?
Gunaydın hanımlar
Nasılsınız? Bebisler nasıl?
Var mı yeni dogum haberleri
Gunaydın hanımlar
Nasılsınız? Bebisler nasıl?
Var mı yeni dogum haberleri
Günaydın cnm doğum haberimiz yok ama bugün benim konttrolüm varr onu bekliyorum...Bu aradada çekilş topiğimiz oldu artık katılmak istersen söyleee
günaydın tatlım iyiyiz şimdilik yeni doğum yok şimdilik 2 de kaldık... sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?