2012 Şubat Anneleri

Dünde ben oyle gergındım.
Sacma nedenlerden dolayı.
Esıme anlattım, agladım ve bugun cok ıyıyım.

Sende anlat ve agla ıstersen.
Rahatlarsın belkı.

.[/COLOR][/I]
Canım benim derdim ,gerginliğim zaten onun yüzünden .Odunlukta son noktada kocacım sağolsun..

günaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur(

Canım bebişim dönerken falan benim de sanki titriyormuş gibi oluyor.Üzülme.Önemli olan onun hareket etmesi.Tekme atması, dönmesi ,hıçkırığı sağlıklı oldugunu gösterir.

Kızlar bu arada çekilişe bende uyarım.Beni de ekleyinn

Kızlar özür dilerim...Bi yazdığım mesaj pc yüzünden bi kaç kez yazılmışşş....

Bu arada konumuzu açtım hayırlı olsun....

Kızlar özür dilerim...Bi yazdığım mesaj pc yüzünden bi kaç kez yazılmışşş....

Bu arada konumuzu açtım hayırlı olsun....

linkini atarnısın...

günaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur(

tatlım bozma noralina artık yerleri dar dönemiyorlar iyi olduğunu haber veriyor kuzun sana...

oluyo tabiki ben hapşırıyo zanndiyodum dr um güldüKızzz sen benim yerimde olsan naparsın velet bir dk durmuyo fırlama resmen ya...Bazen elimle tutuyorum yeter artık dur diyeee

ya valla hareket etsin de irkilmesin çook üzülüyorummmtitriyo resmen ya gün iççinde 5-6 kez oluyodur heralde..

Arkadaşlar çekilişi gelen arkadaşlarada yada bizzat görüştüklerinize söyleyin bilgileri olsun çünkü zamanımız darrrr

Günaydın cnm doğum haberimiz yok ama bugün benim konttrolüm varr onu bekliyorum...Bu aradada çekilş topiğimiz oldu artık katılmak istersen söyleee

Hayırlı haberlerle gel insallah canım. Yok katılmayacagım, tesekkur ederim :)

günaydın tatlım iyiyiz şimdilik yeni doğum yok şimdilik 2 de kaldık... sen nasılsın?

Ben de iyiyim cok sukur. Temizlik yapıyordum soyle bir bakınayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…