2012 Şubat Anneleri

bizimkide devlet memuru değil canlarımda fabrikada müdür işi gereği giyiyor seviyor mübarekte...Bu aralar bide yılbaşı nedeniyle hergün eve paket paket gömlekle geliyor hediye geliyor firmalardann anam asacak yer kalmadı artıkkkArtık diyorum açma pakette kalsın bari bi işe yarar yok diyo giyeceğim bunudaaa

ayyy canım kıyamam sana valla ütüyü hiç sevmezdim zaten bu aralar iyice büyüyo gözümde

ayyy canım kıyamam sana valla ütüyü hiç sevmezdim zaten bu aralar iyice büyüyo gözümde

Dolabında valla hiç yoksa bi 30 tane gömleği vardır belki daha fazla ama şebeğe yakışıyo valla...Hatta geçen gün biri bana bu kadar süslü erkek görmedim demişti kılığına kıyafetine çok dikkat eder özellikle ütüsüne eski olsun temiz ve ütülü olsun giyer valla...ama banada yap demiyor ütü için sen dur ben yaparım diyor bende ona kıyamıyorummm

kız niye kıyamıyosun bırak yapsın
ayyy valla ben eşime çok kızıyorum herşeyi onların yapması lazım artık..

kız niye kıyamıyosun bırak yapsın
ayyy valla ben eşime çok kızıyorum herşeyi onların yapması lazım artık..

Canım çok yogun çalışıyor beyin olarak çok yoruluyo sorumluluk sahibi olunca iş yerinde...Evde bi de ben yormak istemiyorum...Ama bebek olunca yapar yaptırırırım mecbur mesela yarında evi süpürüp silcek ben yapamıyorum çünkü artıkk

ben buna kahroluyorum işte:84: benim eşim tamam yaparım diyo tamam birazdan diyo ve sinirlenip kalkıp ben yapıyorum hem işte hem evde mahvoluyorum sinirlendim şimdi yine
kızlar nereye kayboldu yahu?

ben buna kahroluyorum işte:84: benim eşim tamam yaparım diyo tamam birazdan diyo ve sinirlenip kalkıp ben yapıyorum hem işte hem evde mahvoluyorum sinirlendim şimdi yine
kızlar nereye kayboldu yahu?

Sinirlenme canım kanlarında var bunların boşver...Kızlar çok sessiz evet...Benim zamanımda yaklaşıyor oleyyyy yakışıklımı görcezzz 2 buçukta evde olcak eşim hazır olursun dedii

Kızlar ben burda olmadığım zamanlar gelen arkadaşlar olursa çekilişi bildirin onlara olurmuu ne kadar çok kişi katılırsa o kadar zevkli olurrrrFeray nıhle ayşebahar bennebileyim kesin katılır diye düşünüyorum ama gelmediler henüzz

nurummm senin neden sesin çıkmıyorr????

Valla cnm ya ben transa geçmiş durumdayım. Heryerim balon gibi şiş. Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.

Saatin 2 olmasını bekliyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum. Ekrana bön bön bakıyorum sadece yazdıklarınızı okuyorum.

Haftaya perşembe doğum iznine ayrılıyorum hayırlısıyla 37haftalık oluyorum o zaman. Bizim topicte kaç kişi doğum yaptı bilginiz varmı kızlar.

Şubat anneleri olarak birbirimizde bir anı bir maneviyat olsun diye çekiliş yapacağız canım herkes kime çıktıysa hediye alacak bebeğine olabilir anneye olabilir maksat hatırlanmak...Sonrada kim kime ne göndermiş burdan foto ile paylaşacağız o şekilde yani...

Hımmm anladım cnm hayırlısı. Bende katılmak isterim ama zevksizimdir hediye konusunda ( hiç bulaşmayayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…