- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.401
eşimin gömleklerinden bıktım desem ne dersinizzzz????????????
eşimin gömleklerinden bıktım desem ne dersinizzzz????????????
bizimkide devlet memuru değil canlarımda fabrikada müdür işi gereği giyiyor seviyor mübarekte...Bu aralar bide yılbaşı nedeniyle hergün eve paket paket gömlekle geliyor hediye geliyor firmalardann anam asacak yer kalmadı artıkkkArtık diyorum açma pakette kalsın bari bi işe yarar yok diyo giyeceğim bunudaaa
ayyy canım kıyamam sana valla ütüyü hiç sevmezdim zaten bu aralar iyice büyüyo gözümde
Dolabında valla hiç yoksa bi 30 tane gömleği vardır belki daha fazla ama şebeğe yakışıyo valla...Hatta geçen gün biri bana bu kadar süslü erkek görmedim demişti kılığına kıyafetine çok dikkat eder özellikle ütüsüne eski olsun temiz ve ütülü olsun giyer valla...ama banada yap demiyor ütü için sen dur ben yaparım diyor bende ona kıyamıyorummm
kız niye kıyamıyosun bırak yapsın
ayyy valla ben eşime çok kızıyorum herşeyi onların yapması lazım artık..
Canım çok yogun çalışıyor beyin olarak çok yoruluyo sorumluluk sahibi olunca iş yerinde...Evde bi de ben yormak istemiyorum...Ama bebek olunca yapar yaptırırırım mecbur mesela yarında evi süpürüp silcek ben yapamıyorum çünkü artıkk
ben buna kahroluyorum işte:84: benim eşim tamam yaparım diyo tamam birazdan diyo ve sinirlenip kalkıp ben yapıyorum hem işte hem evde mahvoluyorum sinirlendim şimdi yine
kızlar nereye kayboldu yahu?
nurummm senin neden sesin çıkmıyorr????
günaydın canım.. seninde 35.haftan bitiyo sanırım az kalmış
Şubat anneleri olarak birbirimizde bir anı bir maneviyat olsun diye çekiliş yapacağız canım herkes kime çıktıysa hediye alacak bebeğine olabilir anneye olabilir maksat hatırlanmak...Sonrada kim kime ne göndermiş burdan foto ile paylaşacağız o şekilde yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?