2012 Şubat Anneleri

kız dedim haknur topik açtı diye ama o ara kalabalıktı kimse sormadı

Neyse aklında bulunsun millete gösterelim konu kalabalığından kimse farketmemiş...Çok zevkli olcak nasıl olsa dr bu bebeğin doğmaya niyeti yok dedibi sürü zamanımız varrr

Valla dr un yüzüne baktım hmen doğum desin diyede olmadı 2 hafta sonra kontrol dedi sonrada haftada bir görcem dedi...

ocak annelerine bakıyorumda çoğu normal doğum beklediği için 40+lardalar artık ayyyy bunun tezcanlı olmakla bi alakası yok doğmayınca doğmuyo demek ki

ocak annelerine bakıyorumda çoğu normal doğum beklediği için 40+lardalar artık ayyyy bunun tezcanlı olmakla bi alakası yok doğmayınca doğmuyo demek ki

Evet ya dr da bana öyle dedi gelmeye niyeti yok dedi şubattan önce bekleme dedi...Bende zamanında gelse şükür diyorum 40 ı da geçebilir vallaa:18:

Evet ya dr da bana öyle dedi gelmeye niyeti yok dedi şubattan önce bekleme dedi...Bende zamanında gelse şükür diyorum 40 ı da geçebilir vallaa:18:

yaa öylee bari zamanında gelseler

bide lazer operasyon fiyatlarına baktım doğum sonrası içi keyfim kaçtı ama banane yaptırcam işte:84:

Selam millet.. Kk iphone uygulamasi yapmis telden cok rahat giriliyor suan telden actim kizim yeni daldi uykuya (coksukur) nabersiniz?..

uzun bir süre yattı...Tühhh alamadım sıranı seninBu arada mesaj attım sana aldınmıı

sımdı okudum
okumasına okudum da bnm cekılıs ısı yalan olur.
cekılıs olacakta ben alacam da kargolıcam da pardon 15 gune hangı bırını sıgdıracam

bnm ıcın yas oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…