- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.561
kız ben vericem yoksa psikolojim mahvolcak
catlaklar ıcın mı cnm bu lazer?kız ben vericem yoksa psikolojim mahvolcak
Selam millet.. Kk iphone uygulamasi yapmis telden cok rahat giriliyor suan telden actim kizim yeni daldi uykuya (coksukur) nabersiniz?..
sımdı okudum
okumasına okudum da bnm cekılıs ısı yalan olur.
cekılıs olacakta ben alacam da kargolıcam da pardon 15 gune hangı bırını sıgdıracam
bnm ıcın yas oldu
Selam millet.. Kk iphone uygulamasi yapmis telden cok rahat giriliyor suan telden actim kizim yeni daldi uykuya (coksukur) nabersiniz?..
Aman be amma yaptın he....sen merak etme katılım önümüzdeki hafta sonlanacak bir hafta içinde halledeceğiz hediyeni sen al şimdiden herkese uygun olarak kim çıkarsa kargoyu eve çağırır verirsinnn
E dogumuna az kaldi yalanci sancilar siklasicak artik.. Ben hic unutmam bi gece 10 dkda bir kasiklarim sancilanmisti ama sonra kesilmisti foools :) doguma 3 hafta vardi ama benim hatun 11 gun gec gelmisti. Dogurmak isteyen bolbol hareket merdiven inip ciksin ve esiyle birlikte olsun:))
off oturma oturamıyorum yaaE dogumuna az kaldi yalanci sancilar siklasicak artik.. Ben hic unutmam bi gece 10 dkda bir kasiklarim sancilanmisti ama sonra kesilmisti foools :) doguma 3 hafta vardi ama benim hatun 11 gun gec gelmisti. Dogurmak isteyen bolbol hareket merdiven inip ciksin ve esiyle birlikte olsun:))
Napmasınnnn
catlaklar ıcın mı cnm bu lazer?
aslm hg cnm ne guzel bolbol gır bu sekılde kolaylastı senın ıcın.
allahtan laptop var hayatta masaustune oturmazdım .
onu esım kullanıyor dokunma bıle dokunmuyorum valla
orda oturmak bana olum gelıyor :)
bende cok kasılma ve sancı oluyor neden kı acaba yaa:S
moda oldu zaten bu bebeklerin geç doğmasıiçimden bi his bende geç doğurcam diyo merdiven inip çıkarımda diğer konu ıhhhhhhhhhhh
mangır çok galiba sende
hayırlı haberler gelır ınsallah cnm senden..Sagol cnm iyiyim sen nasilsin? Cuma kontrolum var onu bekliyorum sabirsizlikla.. Malum son gittigimde (bu sali) plasenta olgunlasmaya baslamis, bagirsaklarinda mekonyum( ilk kakasi) olusmus, bide cok assada demisti.. Bakalim cumaya ne dicek ..
moda oldu zaten bu bebeklerin geç doğmasıiçimden bi his bende geç doğurcam diyo merdiven inip çıkarımda diğer konu ıhhhhhhhhhhh
yok anam o kadar yok ama başlarım şimdi kenara para atmaya doğuma para veriyorumda estetiğime niye vermeyeyim dimi
Banada diğer konu uyuyoda merdiven inip çıkmak ıhhhhh
Valla ben esime dedim elayi senin yuzunden doguramadim( dokunmuyodu bana) bunda son iki hafta kacarin yok:)) hic 10 gun bekleyemem dedim ama bu zillininde erken dogma riski var simdi ben yanasamiyorum adama korkudan
ıyı paraymıs. ama durumun musaıt ıse hıc kacırma.evet canım çatlaklar için ama çok pahallı bi araştırayım dedim resmen şok oldum bide 3 seans diolar
hahahahahahahahBanada diğer konu uyuyoda merdiven inip çıkmak ıhhhhh
cnm bence duraksama donemınde olun bır sure..Valla ben esime dedim elayi senin yuzunden doguramadim( dokunmuyodu bana) bunda son iki hafta kacarin yok:)) hic 10 gun bekleyemem dedim ama bu zillininde erken dogma riski var simdi ben yanasamiyorum adama korkudan
yok anam o kadar yok ama başlarım şimdi kenara para atmaya doğuma para veriyorumda estetiğime niye vermeyeyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?