2012 Şubat Anneleri

kız ben vericem yoksa psikolojim mahvolcak
catlaklar ıcın mı cnm bu lazer?
Selam millet.. Kk iphone uygulamasi yapmis telden cok rahat giriliyor suan telden actim kizim yeni daldi uykuya (coksukur) nabersiniz?..

aslm hg cnm ne guzel bolbol gır bu sekılde kolaylastı senın ıcın.
allahtan laptop var hayatta masaustune oturmazdım .
onu esım kullanıyor dokunma bıle dokunmuyorum valla
orda oturmak bana olum gelıyor :)

bende cok kasılma ve sancı oluyor neden kı acaba yaa:S

sımdı okudum
okumasına okudum da bnm cekılıs ısı yalan olur.
cekılıs olacakta ben alacam da kargolıcam da pardon 15 gune hangı bırını sıgdıracam

bnm ıcın yas oldu

Aman be amma yaptın he....sen merak etme katılım önümüzdeki hafta sonlanacak bir hafta içinde halledeceğiz hediyeni sen al şimdiden herkese uygun olarak kim çıkarsa kargoyu eve çağırır verirsinnn

Aman be amma yaptın he....sen merak etme katılım önümüzdeki hafta sonlanacak bir hafta içinde halledeceğiz hediyeni sen al şimdiden herkese uygun olarak kim çıkarsa kargoyu eve çağırır verirsinnn

allah senı nabmasın.

E dogumuna az kaldi yalanci sancilar siklasicak artik.. Ben hic unutmam bi gece 10 dkda bir kasiklarim sancilanmisti ama sonra kesilmisti foools :) doguma 3 hafta vardi ama benim hatun 11 gun gec gelmisti. Dogurmak isteyen bolbol hareket merdiven inip ciksin ve esiyle birlikte olsun:))

Sagol cnm iyiyim sen nasilsin? Cuma kontrolum var onu bekliyorum sabirsizlikla.. Malum son gittigimde (bu sali) plasenta olgunlasmaya baslamis, bagirsaklarinda mekonyum( ilk kakasi) olusmus, bide cok assada demisti.. Bakalim cumaya ne dicek ..

moda oldu zaten bu bebeklerin geç doğması içimden bi his bende geç doğurcam diyo merdiven inip çıkarımda diğer konu ıhhhhhhhhhhh

off oturma oturamıyorum yaa
arkadasım patık ıstedı onu oremıyorum dusunun
bu ne zor ısmıs yahu..
kaburgalarım acıyo yandan yandan..

haknurrrr bak ne dıyo
tam senlık ama o kadar cabaya oglus gelmeye nıyetı bıle yok

evet canım çatlaklar için ama çok pahallı bi araştırayım dedim resmen şok oldum bide 3 seans diolar

Valla ben esime dedim elayi senin yuzunden doguramadim( dokunmuyodu bana) bunda son iki hafta kacarin yok:)) hic 10 gun bekleyemem dedim ama bu zillininde erken dogma riski var simdi ben yanasamiyorum adama korkudan

Sagol cnm iyiyim sen nasilsin? Cuma kontrolum var onu bekliyorum sabirsizlikla.. Malum son gittigimde (bu sali) plasenta olgunlasmaya baslamis, bagirsaklarinda mekonyum( ilk kakasi) olusmus, bide cok assada demisti.. Bakalim cumaya ne dicek ..
hayırlı haberler gelır ınsallah cnm senden..
daha bı hafta var ıns. buda zamanında gelır.
erken gelecek gıbı sanırım bıraz ama
moda oldu zaten bu bebeklerin geç doğması içimden bi his bende geç doğurcam diyo merdiven inip çıkarımda diğer konu ıhhhhhhhhhhh

cnm genelde ozellıkle erkek bebekler 1 hafta 10 gun gec gelıyormus.
bnm arkadasım dgm yaptı dedım ya oda 8gun gectı gununden

Banada diğer konu uyuyoda merdiven inip çıkmak ıhhhhh

hey Allahım yaa bak millet senden jübile bekliyo haberin olsun

Valla ben esime dedim elayi senin yuzunden doguramadim( dokunmuyodu bana) bunda son iki hafta kacarin yok:)) hic 10 gun bekleyemem dedim ama bu zillininde erken dogma riski var simdi ben yanasamiyorum adama korkudan

32.haftada aşağıda olması erkekn doğuma sebep oluyosa sen elleşme bencede

Benimki kizdi ama gec geldi erkek gibi kizim var :)))
Subata kdr beklesinde iki uc hafta erken gelmesi sorun degil 35-36 haftayi atlatalimda sonrasindan korkmuyorim ki drumda iki uc hafta sonra dogmak istersede durdurmayiz ama onumuzdeki bilac hafta onemli dedi..

evet canım çatlaklar için ama çok pahallı bi araştırayım dedim resmen şok oldum bide 3 seans diolar
ıyı paraymıs. ama durumun musaıt ıse hıc kacırma.
denızı varr sortu varr etegı vaaarrrr...
Banada diğer konu uyuyoda merdiven inip çıkmak ıhhhhh
hahahahahahahah
cnm bence duraksama donemınde olun bır sure..
yok anam o kadar yok ama başlarım şimdi kenara para atmaya doğuma para veriyorumda estetiğime niye vermeyeyim dimi

dgm parasından daha coktur belkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…