2012 Şubat Anneleri

dikkatli ol canım o zaman daha küçük çünkü az daha beklesin senin kız aceleci çıktı desene

evt bana da dr ole demıstı aralık 26sında 35 haftalık gozukuyordum.
dr rahat olmamı gelırsede bebek bı sorun olmayacagını solemıstı 36 dan snra ve 2 kgyı gecmısse bebek
korkma dedı.

35. haftada ciger gelisimi tamamlaniyor sonra 40 haftalik dogan bebekten bi farki yok. bu ay sonundan sonra sorun yok bizim icin ama bakalim cuma gunu dr soyler gidisati galiba. allah buyuk.

35. haftada ciger gelisimi tamamlaniyor sonra 40 haftalik dogan bebekten bi farki yok. bu ay sonundan sonra sorun yok bizim icin ama bakalim cuma gunu dr soyler gidisati galiba. allah buyuk.
3 haftan kaldı senın de asagı yukarı rıskı atlatmana.
ınsallah hayırlısıyla bu zmnlar gecer.
nihlee kilolardan yakiniyordun en son gidisat ne durumda ?

evet cnm
ılk 4ay 6 verdım
sonra o 6yı aldım ustune bırde 10 aldım
16 kılo bu rakam benm ıcın kocamannn..
artık alamam lazmmıs
sanırım 3 haftada 1 kg aldım.

sen başlarda iyi kilo vermişsin nasıl aldın o kadar tekrar ya

son aylarda ucuyor kilolar hele dikkat edilmezse haftada en az 1kg aliniyor.. az kaldi seninde dogumuna iki uc kilo alsanda dert etme ben kizimda 26kilo aldim hepsinide verdim.. bebis ayaklanmaya baslayinca pesinde kosturmaktan yemek yemeyi unutuyorsun kimi zaman.

çok zaman alıyo mu peki yani ne kadar zamanda verdin canım o kadar kiloyu?

5. ayda bı basladım 3 3 3 3 almaya bu hale geldım.. bende anlamadım kı

ben hiç veremedim 4.aya kadar almadım 1 3 7 sonrası bildiğin facia

buklecim söyleki benim dogumla beraber istahim gitti hastaneden eve geldim esim zorla tikiyodu agzima biseler.. sonrasinda ise sütüm olsun diye tatlilar borekler corekler yemedim beyaz ekmegi hayatimdan cikarttim aksam yemeklerimi 7den 5e aldim.. aksam gec saatlerde yedigim yemekleri yemedim ama hergun cikolatamida yedim yemeklerimide yedim.. yani kendimce sütüm kesilmicek sekilde fazlaliklari cikarttim hayatimdan kizim 1yasindayken gitmisti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…