2012 Şubat Anneleri

gıdecekler ınsallah gıtmessede kılo acayıp spor yapmam lazım sezeryan davasına aldırmadan..

bbye ıle gorustum herkese cokcok slm soledı.

ıs yerınde sayımlar hala devam edıyormus ve cok yogunlarmıs ondan gıremıyormus.. cokcok da opuyormus :)

canım sen benim öle dediğime bakma 15 kiloda ben aldım daha 2 gün önce karşılaştım acı gerçekle ama veririm diye düşünüyorum

benden sana tavsiye ben son aylarimda kizimda hiiic dikkat etmedim gce 1lerde yemekler yedim cikolatalari kilo kilo bitirdim diyebilirim sonuc son 3ayda 15kilo oldu :) aksamlari cok gec yeme hamur isine cok abanma zaten haftada 500gr normal olarak alicaz ustune almamaya calis.. ben suan 500grami asmiyim diye dua ediyorum daha 5-7 hafta var en kotusunu hesaplasak bile 3kilo kesin aliriz..almamaya calisalim ama alsakta vercez zaten napalim :):)

hehehe yine bennnn
hg cnm
hamilelikte yenen yemegin tadida baska oluyor ama yaw :26:
kesınlıkle
çok zaman alıyo mu peki yani ne kadar zamanda verdin canım o kadar kiloyu?

ben hiç veremedim 4.aya kadar almadım 1 3 7 sonrası bildiğin facia

cnm bnm ılk 4 ayım facıaydı kılo alsam yerı dıyebılırım.
kus allah kus su ıcıp kusuyordum dusun.
daha kotu bu sekılde yaa..
kocamla ilgileneyim diye çıktım koca sallamadı beniibende tekrar geldimmm
adamcagızda bıktı
canım sen benim öle dediğime bakma 15 kiloda ben aldım daha 2 gün önce karşılaştım acı gerçekle ama veririm diye düşünüyorum

verırız yaaaaaaaaaa..

haknur ben bu cekılıs davasını dusundum de erteleyelım
cocuklar buyusun yanı 3 5 aya gelsın bızde toparlanalım
bulusma planı varya o araya sıkıstırırız. aynı davaya gelır
eger bole olursa katılım cogalır. bence tabı..
cunku baska turlu ben katılamayacagım :)

hahaha ne acayip değilmi siz kilodan bahsederken ben bu saatte ekram karşısında makarna hüpletiyorummmbattı balık yan gider misaliii

Siz bilirsiniz canım ama bebeklerle kimse burda bu kadar vakit geçireceğini zannetmiyorum ama topluluğa uyarım ben

yok canım gece yemelerim yok onu da mide ağrım yüzünden yapamıyorum çok yanma ve ağrı oluyo işteykende fazla abartamıorum ama ben bu kiloları nasıl aldım biliyorum akşama çok abanıyorum tüm gün adam akıllı yemek yiyemediğimden akşam doyana kadar yiyorum son zamanlarımız ewet dikkat etmem lazım haklsın daha da fazla almıyım

bende findik kiriyorum haknur :) makarna hayatta yemem ama kizimdayken gece 1de kahvalti sofrasi kuruyordum baya baya kussutu eksik oluyordu... hic tinlamazdim hamileyken gobek oluyor insan takmiyor hicbiseyi bebek cikinca kilolar görünüyor gozune. ben bide iki cocukla hareket acisindan cok kilo almak istemiyorum malum pek aktif olmam gerekicek dogumdan sonra :)

çok sevindim iyi olmasına merak etmeye başlamıştım artık

sağol cnm..sanırım stres ve ilgisizlikten.

kim sana ilgi gösermedi kuzum söle bana

Canım bende 12 kilo aldım...Ama boy var kaldırıyo kalça basen hiç yok bende bi göbek önde o da gidecek nasıl olsa takmıyorum o yüzdennn

Siz bilirsiniz canım ama bebeklerle kimse burda bu kadar vakit geçireceğini zannetmiyorum ama topluluğa uyarım ben
bulurlar hemde daha cok havalar duzelır o zmna hem gezme bahane olur bızım ıcın
benm fıkrım tabıkı

bende felaket bı ara cıkolataya sarmıstım
sımdı probıs yokmu onu yıyorum delı gıbı
her yedıgımde bnm kız hıkhıkhık hıckırıyo :) masallah
Benim gırtlak iyi valla

afıyet olsunnnnn (emre'meeeee)

Canım bende 12 kilo aldım...Ama boy var kaldırıyo kalça basen hiç yok bende bi göbek önde o da gidecek nasıl olsa takmıyorum o yüzdennn

sen zayıfsın zaten cnm sana dokunmazkı..
bende kılo varken kılo aldım
sumo gurescılerı gıbıyım..
çok sevindim iyi olmasına merak etmeye başlamıştım artık

kim sana ilgi gösermedi kuzum söle bana

msj attım aramadım musaıt deıldır belkı dıye.
bellı bı sure snra yazdı.. sanırım gercekten epey yogun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…