2012 Şubat Anneleri

yok kız ne anlarım ben örgüden el işi hamaratlığım yoktur benim....Eş dost akrabalar sağolsun örüp örüp getiriyolar yeter diyorum hala ellerinde örenler var dinlemiyolar benii

ay ne guzel ıste sevılmek sayılmak harıka bıse. kullanamadıklarını sakla cnm ıkıncıye :)

kızlar bende şubat annesiyim size sorum olacak ben giremiyorum pek malesef doğum şeklini epidural sezeryan düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz benim 1.kızımda genel olmuştu çok acıyla uyanınca hiç istemiyorum şimdi çok kararsızım bana akıl verirseniz memnun olurum rabim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inş

ben spınal olcam cnm
ama sanırım bende epudural ve soınal daha ıyı
bırtek bas agrısı oluyorms amelıyattan snra

yani dr iyice sormak lazım baş ağrısını bende duydum umarım olmaz her bünye de farklılık gösteriyordur mutlaka inş olmaz karar vermişsin sen ne hoş ben daha veremiyorum

yani dr iyice sormak lazım baş ağrısını bende duydum umarım olmaz her bünye de farklılık gösteriyordur mutlaka inş olmaz karar vermişsin sen ne hoş ben daha veremiyorum

vallahı cnm benm dr ole dedı onun kararı
hangısı bnm ıcın uygun dedım onu dedı

Allahim qebericem sinirden yemin ediorum elimden bi kaza cikicak simdi ya evden cikip .....olup qidesim var o dereceye qeldm şu saatte ya!

günaydın kimsecikler yok tabi pazar pazar normal ferayı merak ettim
noldu canım sana sabahın 5inde seni üzen ne?

Herkese gunaydin, carsamba sezeryan oldum hersey sukur guzel gitti myomlarda cogu alindi bem cuma taburcu old kizim daha yogun bakda kuvozde sukur igne olmust hamileyken cigerleri icin etki olmus cigerleri masaallah iyi hersey noal bi tek erken oldugu icin beslenme sorunu var cabuk yoruluyormus o yuzdem serumla damardan besleniyor ne kadar kalicagi belli degil yorulmalari gecince cikaricaklar hergun sut goturup diyalog olsun diye dokunturtuyolar biraz ama erlen olunca bide bebek ememiyince sut gogsumde kaldi sertlesti 3gundur onu cekiyorum sicak kompleks ve elle bastira bastira bagirta bagirta sagmaya calisiyoruz dr oyle dedi makinalar bosaltmaz dedi sizlerde durum nedir baska dog yapan varmi,

günaydın canım senden sonra doğum olmadı daha.. iyi olmanıza çok sevindim sütleri sağman çok iyi olmuşş yoksa bebeğin ordan çıkınca acıdı diye emmezdi .. daha çok kalıcak mı acaba? sen iyi misin ağrın sızın var mı? doğum topiğimiz var eklendin bile

ne güzel hayırlı uğurlu olsun.darısı bize olsun....

napıyosunuz kuşlar bakalım ... ayy bugün gece çok şükür uyuduğum halde uykum var gibi çözemedim.... kocacım bu sabah direksiyon sınavına girdi iyi geçti dedi inş iyi not almıştır hocalardan...sabaha kadar yağdı valla ne yağdı.......şu pazar günleri herşeyin tekrarını niiye koyarlar tvye bilmem hiç güzel bişi yk tvde.....sllmmm dünürümm.... geçmişi okudumda yine kilolar konuşulmuş.... artık aldık alacağımız kadarını.. yapack bişeyyok...sağ sağlim bi doğursakta versek kiloları yavvv.

kasvetli havayı nasıl dağıtırım diye düşünüyorum gidip alışveriş mi yapsam acep? ocak anneleride doğuma ara vermişti kaldığı yerden devam ediyolarr heyecanlandım valla.. sen napıyosun?

aslmmm cnm
gece cok gec yattım 4 muydu neydı affedersınız ama nasıl karnım agrıdı
nasıl kustum anlatamam
tum gece byu mıde bulantısı cektım bu nasıl ıs bılmem ne kaldı doguma hala mıdem bulanıyo

sen nasılsın bebem

ohh masallahhh ınsallah hep bole uyursun cnm
aslmmmmm dunurum.
verırız kıloları yaa.. (ınsallah)

bende uyuyamadım canım ya önce belimden bi ağrı girdi sonra 15 dk arayla kasıklarımda bi ağrıyla uyandım doğuruyorum sandım gerçekten kalktık eşimle çay demledik 3de korkudan oturdum sonra baktım ki sancı mancı yok yalancıymış dedim erkekn erken geliyo mu ne:18::18:
canım sen üşüttün mü acaba? son zamanlarda pek olmaz mide bulanması

inş cnm 3 gündür iyiym şükür aman maşallah dim ....cnm sen ya üşüttün ya bişey dokundu midene..hemen bi cezveye toz nane koy 2 çay kaşığı içine kabuklarıyla yarım limon doğra bi taşım kaynat süz ve iç şkerli gine.. miideni yatıştırsın... geçmiş olsun diikkat et kendine sayılı günün kaldı bak kıscene kavuşmaya
kasvetli havayı nasıl dağıtırım diye düşünüyorum gidip alışveriş mi yapsam acep? ocak anneleride doğuma ara vermişti kaldığı yerden devam ediyolarr heyecanlandım valla.. sen napıyosun?
valla benimde bi market yapmam lzm üşeniyorum çıkmaya yaaaa napim size bi bakim dedim işim yok şuan...

geçmiş olsun cnm benimde aniden dönünce oluyo ağrı... aman daha erken ne doğurması sabredelim az daha:18:...ocak annelerinde 62sinemn nişanı gelmiş dr gitti bakalm nasıl geçeck doğumu allahh yardım etsn. 39+ 7 deydi tam zamanında ne güzel.. bn en çok onlarda lymnotanın dğumunu bekliyorumm dAha doğurmadı oda sabırsızlanıyo ama ben daha çok meraktaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…