- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.661
yok kız ne anlarım ben örgüden el işi hamaratlığım yoktur benim....Eş dost akrabalar sağolsun örüp örüp getiriyolar yeter diyorum hala ellerinde örenler var dinlemiyolar benii
kızlar bende şubat annesiyim size sorum olacak ben giremiyorum pek malesef doğum şeklini epidural sezeryan düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz benim 1.kızımda genel olmuştu çok acıyla uyanınca hiç istemiyorum şimdi çok kararsızım bana akıl verirseniz memnun olurum rabim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inş
yani dr iyice sormak lazım baş ağrısını bende duydum umarım olmaz her bünye de farklılık gösteriyordur mutlaka inş olmaz karar vermişsin sen ne hoş ben daha veremiyorum
valla hakkımızda hayırlısı olsun cnm inş iyi olur doğumlarımız
Allahim qebericem sinirden yemin ediorum elimden bi kaza cikicak simdi ya evden cikip .....olup qidesim var o dereceye qeldm şu saatte ya!
Herkese gunaydin, carsamba sezeryan oldum hersey sukur guzel gitti myomlarda cogu alindi bem cuma taburcu old kizim daha yogun bakda kuvozde sukur igne olmust hamileyken cigerleri icin etki olmus cigerleri masaallah iyi hersey noal bi tek erken oldugu icin beslenme sorunu var cabuk yoruluyormus o yuzdem serumla damardan besleniyor ne kadar kalicagi belli degil yorulmalari gecince cikaricaklar hergun sut goturup diyalog olsun diye dokunturtuyolar biraz ama erlen olunca bide bebek ememiyince sut gogsumde kaldi sertlesti 3gundur onu cekiyorum sicak kompleks ve elle bastira bastira bagirta bagirta sagmaya calisiyoruz dr oyle dedi makinalar bosaltmaz dedi sizlerde durum nedir baska dog yapan varmi,
Herkese gunaydin, carsamba sezeryan oldum hersey sukur guzel gitti myomlarda cogu alindi bem cuma taburcu old kizim daha yogun bakda kuvozde sukur igne olmust hamileyken cigerleri icin etki olmus cigerleri masaallah iyi hersey noal bi tek erken oldugu icin beslenme sorunu var cabuk yoruluyormus o yuzdem serumla damardan besleniyor ne kadar kalicagi belli degil yorulmalari gecince cikaricaklar hergun sut goturup diyalog olsun diye dokunturtuyolar biraz ama erlen olunca bide bebek ememiyince sut gogsumde kaldi sertlesti 3gundur onu cekiyorum sicak kompleks ve elle bastira bastira bagirta bagirta sagmaya calisiyoruz dr oyle dedi makinalar bosaltmaz dedi sizlerde durum nedir baska dog yapan varmi,
slmmmmmm.........
napıyosunuz kuşlar bakalım ... ayy bugün gece çok şükür uyuduğum halde uykum var gibi çözemedim.... kocacım bu sabah direksiyon sınavına girdi iyi geçti dedi inş iyi not almıştır hocalardan...sabaha kadar yağdı valla ne yağdı.......şu pazar günleri herşeyin tekrarını niiye koyarlar tvye bilmem hiç güzel bişi yk tvde.....sllmmm dünürümm.... geçmişi okudumda yine kilolar konuşulmuş.... artık aldık alacağımız kadarını.. yapack bişeyyok... sağ sağlim bi doğursakta versek kiloları yavvv .
aslmmm cnmslm kuzu naber?
napıyosunuz kuşlar bakalım ... ayy bugün gece çok şükür uyuduğum halde uykum var gibi çözemedim.... kocacım bu sabah direksiyon sınavına girdi iyi geçti dedi inş iyi not almıştır hocalardan...sabaha kadar yağdı valla ne yağdı.......şu pazar günleri herşeyin tekrarını niiye koyarlar tvye bilmem hiç güzel bişi yk tvde.....sllmmm dünürümm.... geçmişi okudumda yine kilolar konuşulmuş.... artık aldık alacağımız kadarını.. yapack bişeyyok... sağ sağlim bi doğursakta versek kiloları yavvv .
aslmmm cnm
gece cok gec yattım 4 muydu neydıaffedersınız ama nasıl karnım agrıdı
nasıl kustum anlatamam
tum gece byu mıde bulantısı cektım bu nasıl ıs bılmem ne kaldı doguma hala mıdem bulanıyo
sen nasılsın bebem
ohh masallahhh ınsallah hep bole uyursun cnm
aslmmmmm dunurum.
verırız kıloları yaa.. (ınsallah)
inş cnm 3 gündür iyiym şükür aman maşallah dimaslmmm cnm
gece cok gec yattım 4 muydu neydıaffedersınız ama nasıl karnım agrıdı
nasıl kustum anlatamam
tum gece byu mıde bulantısı cektım bu nasıl ıs bılmem ne kaldı doguma hala mıdem bulanıyo
sen nasılsın bebem
ohh masallahhh ınsallah hep bole uyursun cnm
aslmmmmm dunurum.
verırız kıloları yaa.. (ınsallah)
valla benimde bi market yapmam lzm üşeniyorum çıkmaya yaaaa napim size bi bakim dedim işim yok şuan...kasvetli havayı nasıl dağıtırım diye düşünüyorum gidip alışveriş mi yapsam acep? ocak anneleride doğuma ara vermişti kaldığı yerden devam ediyolarr heyecanlandım valla.. sen napıyosun?
bende uyuyamadım canım ya önce belimden bi ağrı girdi sonra 15 dk arayla kasıklarımda bi ağrıyla uyandım doğuruyorum sandım gerçekten kalktık eşimle çay demledik 3de korkudan oturdum sonra baktım ki sancı mancı yok yalancıymış dedim erkekn erken geliyo mu ne:18::18:
canım sen üşüttün mü acaba? son zamanlarda pek olmaz mide bulanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?