- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.381
bilmiyorum yarin sorarim bakalim test falan yapicakmi drum
mrbb arkadaşlarr ....çok şükürdür 2 gündür diğer günlere bakardan iyiyim
kesinlikle folicasit bulandırmaya sebep onuda anlamış oldum yatarken içiyorum artık...
doktr günümüze 6 gün kaldı uff geçmek bilmiyo valla...kalp atışlarını duymayan kaldımı kızlar.:44:
ben warım canım duymayan , yarın gitcem doktora
mrb.canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
kaç haftalık canım minnoşş
sat 22 mayıs yani 6+2 yim suan ama geç yumurtlama oldugu için hesaplayamadım sanırım bundan 1 hafta eksik oluyor yani 5 haftalık fln heralde
bende 13 mayısım sat..
doktor sana yine erken gün vermiş ben 7+4 ve haftaya gitcem daha
en son 5+5 ken gidip keseyi gördük..
yarın bende sadece keseyi görebilirim. kalp atısı fln daha sonra olucak galiba
kalp atışınıda duyarsın gibime geliyoo inşallah...
benim ilk doktrum gibi tınmaz biri değilse tabii
doktorum iyi canım ilgili
Canlarımmmmmmmmmm biz geldik güzel ve müjdeli haberlerle burdayım...
Yeni bir dr araştırdım ve ona gittim Allah razı olsun çok iyi ilgilendi...(o da hamile Allah doğum kolaylığı versin)
Bebişim 1 hafta geç döllenmiş kızlar gayet sağlıklı bir sıpaymış kalp atışınıda gördükkkkkkk
3 hafta sonra randevumuz var kan testi yaptı yarın telle öğreneceğiz sonucu...
Mide yanmam içinde gaviscon yazdııı içeyim hemennn
senin kaç haftaqlık canım
kızlar ortalama kalp atışlarını hangi haftalarda duymuştunuz?
kızlar bebek kesenın hangı tarafındaysa kız dıyorlardı :44:
Allah korur merak etme ıcını ferah tut ustelık haberın yokmus hamıle oldugundanhamis oldugumu bilmeden ben ya 2 haftalikmis yada 3 bilemiyorum saclarimi boyattim insAllah bisey olmazzz
hatta ben bilemiyorum ne zaman hamis kaldim benim satim 27 nisan 7 mayista oglanlarin dogum gunu vadi lunaparka gittik birsurucu sarsici aletlere bindim her sarsdiginda karnimdan birsey oynadi ve dedimki sanki hamile gibi suna bak nasil oluyor bide o gun asiri midem bulandi fazla binememistim aletlere Allahim saklasin gizlesin onun emaneti
sari akintim bnde de oluyor asiri ayakta olunca canim dikkatli ol yarin sorarim dra ne diycek unutmamam icin not almam lazimmmm
sık sık yemeye bak hıc bı zaman karnın bos yda cok dolu olmayacakmıskızlar midem çok kötü bulanıyor ve şiddetli baş ağrım var:S
lütfen yardım edinn....
hatta kamısla ıcmek mıde bulantısıda yapmıyormus haberınız olsuncanım baş ağrısı yeterli sıvı almayınca oluyormuş.ben suyu biraz çoğalttım baş ağrım geçti.ama suyu küçük küçük yudumlarla iç.
off ben 49 kıloydum smdı 51 bucuk falan oldumben de günlerdir eşim evde olmadığı için gece tırsıp adam gibi uyuyamıyodum o da bende bütün gün stress yapıyodu.dün kızıma gözlük alacaktık gezmediğimiz alışveriş merkezi kalmamıştı,çok yorulmuşum.gece valla bi güzel uyumuşum yorgunluktan.sabah da daha dinç uyandım azcık da kahvaltı yaptım.ohhhh keyfim şimdilik süperrrrrrrr........
ben bu arada dün tartıldım 1,5 kilo almışım sizlerde durum nasıl kilo aldınız mı??????
bende hamıleleıkten sonra cok karısık ve anlamsız ruyalar gormeye basladımbenim gazim devam ediyor, bulantim var ama cok siddetli degil,basim ara ara agriyor hic bir sey almiyorum ayykac gundur folim asidi icmeyi unuttum gidem icem, cok cabuk yoruluyorum kabus goruyorum surekli esimde yanimda yatmiyorkoltuk guzeli oldu dedim gel uyuamiyorum korkuyorum koltukta uyuyakaliyor bu kabuslar beni oldurecek herkes bebegini gorur bense kabus aman Allahim pisikoljim bozuldu resmen yaaaaaa
benım kayınvalıdemın 40 gunde catlamıs ılk baslardaBenim yazım araada kaynadı sanırımmmm
bence tam tersı mınıkler daha cok buyucekler zorlanıcaklarValla tatlım benim zaten göğüslerim minik olduklarından çatlayacakları falan hiç aklımın ucundan geçmiyorAma bilmem tabi. Tecrübelilerin bize yol göstermesi lazım sanırım bu konuda. Ben de merak ediyorum ne gibi bir krem/nemlendirici kullanmalıyız...
Sağ kız sol erkekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?