2012 Şubat Anneleri

haknur'un son durumu hakkında bılgısı olan var mı?
Doktor ıle randevusu vardı en son, sezeryan ıcın gun alacaktı?

Son düzenleme:

Canım makul bi indirim yapmış zaten bir muayenesi 250 lira biz pazarlık yapmadık
(Yeni gelen hastalardan 300 almaya başlamış olabilir onu bilmiyorum Çünkü bize sizden bu kadar alıyorduk dimi diye soruyor sekreter kız karıştırmamak için, ya da indirim yaptıklarıyla karışmasın diye soruyordur. )
Yani 250 den 200 e indirmiş normal bi indirim
Sen de gidebilirsin. bence 200 olur mu dersen, olmaz demez gibi geliyor bana da
Zaten son ayımız bu ay içinde kaç kere gelicem toplamda şu kadar versem diye bir sor derim ben
Doğum ücreti biraz pahalı gelebilir dediğim gibi
Bence sen bu ücret konusunu halledersin
Sorun şu bu satten sonra hasta kabul eder mi?
Bildiğim kadarıyla doktorlar belli bir haftadan sonra yeni hastayı kabul etmiyorlarmış
Ama Aydan hanım aynı prosedürü uyguluyor mu bilmem
Ben sana muayenehanesinin numarasını vereyim sekreterine bir sor bence
0312 287 55 55

Anaaaa...
Bu samimi mi acaba yazdıklarında?
Gercekten boyle beklentılerı mı varmıs!
Peeeehhhh.

Dun esımın calısması gerekıyordu, evden cıkarken defalarca 'bak kendını yorma, seni bılıyorum durmazsın ama nolur dıkkat et' demesıen ragmen,
yavas yavas evımızı temızledım.
Kaldıkı, kadın butun ıslerı yapmıs, neymıs camasırları kaldırmamıs, odalarını supurmemıs.
Arsızlıgın da bu kadarı!

günaydın kızlarrrr biz geldikkk nasılsınız ? eleferam valla ben de o kaynanadan istiyorum :))) bulmuşta buluyor valla.Benim ki utanmasa bana iş yaptırıcak şu halimle.:))

okuldan çıkınca bi arayım bakayım.keşke en başta gitseymişim.ben de her ay 100 verdim bi 100 daha verirdim.ne bilim benim ö...... kıyamamıştım ama şu an ona o kadar kızgınım ki nasıl masraf yaptırsam da hırsımı alsam bilemiyorum.

benim ki de dün maça gitti ev felaket durumdaydı sakın sen yapma ben gelince yaparım dedi.biliyor ki ayfer dayanamaz yavaş yavaş yapar.ama ben naptım elimi bile sürmedim bütün gün yattım.bugün izin günü bakalım biz okuldayken yapmış mı eve gidince göreceğim....

Anladım canım...
BAksın torununa boşver ama...
inşallah öyledir ayşecim. çok dua et bana olur mu? 21 ocak gecesi beni hatırla

Hatırlamaz mıyım?
Dualarım seninle...
Rabbim yardımcın olsun

Canım uyumsuz gibi durup çaktırmadan uyumlu olmuşlar : ))
Canım cevap yazdım sana

Değil mi
Çaktırmadan uyumlular...

sezeryan değil mi senin?

kızlar merhaba ya benim bir kaç gündür bacaklarımın arası çok ağrıyor karnımda daha aşşağıya inmedi neden bu kadar ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz varmı

günaydın kızlarrrr biz geldikkk nasılsınız ? eleferam valla ben de o kaynanadan istiyorum :))) bulmuşta buluyor valla.Benim ki utanmasa bana iş yaptırıcak şu halimle.:))

ben hiç bir beklenti içinde değilim onlardan.zaraları olmasın canımı sıkmasınlar yeter.başka bi isteğim yok.cuma dr dan sonra eşim yemeğe gidelim kızları anneme bırakalım da dedi.bakmazlar arama çocukları da götürelim dedim.yok ya nolcak 2 saatliğine kocaman çocuklara niye bakmasınlar dedi.aradı,onlarda tesadüf ya yemeğe gideceklermiş,müsait değillermiş.ben telefonu kapatınca bekliyorum eşim ne diyecek diye.evet sen haklısın falan diyecek diye bekliyorum.ya aksiliğe bak bugün onlarda yemeğe gidecekmiş diye son derece normal karşıladı.ben mi abartıyorum fesat mıyım bilemedim.

ayşecim...yazmıştım doğumunla ilgili görmedin sanırım çoook öptüm seni...
ben biraz uazanayım bugun keyfim yok...uykusuzum..

günaydın hatunlarrr

9 haftalıkken böyleyse , 9 aylık halini düşünemiyorum.. kendi annesini de cagırır, sonra onları şikayet eder... allahım dogru yolu göstersin...

kızlar merhaba ya benim bir kaç gündür bacaklarımın arası çok ağrıyor karnımda daha aşşağıya inmedi neden bu kadar ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz varmı

kaç haftadır var hemde :) cok oturma gezin geçiyor... benimki cok oturunca agrıyor.. bir de cok yürüdükten sonra oturunca kitlenir gibi oluyorum ..dün ben 4 saat gezdimmm eşim yoruldu ben yorulmadım gezme manyagı oldum.. normalde de avmlerden falan nefret ederim,dün altını üstüne getirdim heryerin... acaba cok yürümek sakıncalı mıdır ?

merhaba arkadaşlar benimde bacaklarımın arası çok ağrıyo bide bişey sormak istiyorum sizlere ya bende acayip bi mandalina ve portakal yeme isteği var vede yiyorum ama çok yiyorum.sizin bilginiz varmı bunları sürekli yemem bebeğimde gaz sorunu yaparmı doğdunda üfff komşular falan çok gazlı bebeğin olcak uğraşamıycaksın diyo siz nederseniz yemesemmi acaba :))

kaç haftadır var hemde :) cok oturma gezin geçiyor... benimki cok oturunca agrıyor.. bir de cok yürüdükten sonra oturunca kitlenir gibi oluyorum ..dün ben 4 saat gezdimmm eşim yoruldu ben yorulmadım gezme manyagı oldum.. normalde de avmlerden falan nefret ederim,dün altını üstüne getirdim heryerin... acaba cok yürümek sakıncalı mıdır ?

bu ağrı meselesi bendede yeni çıktı biraz hareketleneyim bari benimde bir ortam yoktur bazı gün deli gibi geziyorum saatlerce oturmuyorum bazı günde yerimden kalkmıyorum desem yeri:) benimde yalancı sancılarım oluyor arada bazı günler 2 3 sefer oluyor doktoruma sorduğumda normal dedi ama sancıların olduğunda yat dinlen gezme dedi seninde böyle sancıların oluyorsa aklında bulunsun

kaç haftalıksın ?

ayy ben portakal cıktı cıkalı yiyorum,zaten portakal cıkmasaydı kilo almıcaktım :)) günde 4 tane falan yiyordum şimdi 2 ye indirdim,midem boyle ferahlatıcı şeyler istiyor kivi ve portakalı tüketiyorum.. ama bebekte gaz sorunu mu yapıyormuş ? öyleyse ben de yemiyeyim :S tutabilirsem kendimi..

ben bir kere değişik bir şey yaşamıştım o gün cok üzülmüştüm sonradan üzüntüme bagladım, boyle kitlendim aşagıya dogru sert bir baskı hissettim.. şimdi ise arada onun daha az şiddetlisini hissediyorum yani sanki karnım kasılıyormuş gibi ama 3 4 saniye ..yani sancı oldugunu düşünmüyorum sanki bebegim içeride geriliyor,kendini geri dogru esnetiyormuş gibi geliyor.. yani yalancı sancı mı yoksa bebek hareketi mi bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…