- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.781
800 dedi .
benim de en son kontrolüme gittiğimde doktoruma eşim gıcık oldu.bu adama hiç güvenmiyorum deyip duruyor.biz de acaba gitsek aydanla konuşsak doğumu orda yapsak kabul eder mi diye düşünüyoruz.sence eder mi?
Allah nasip ederse, bir aksilik çıkmazsa 22 ocak pazar günü sezeryanla doğum yapıcam.
9 haftalık hamile bir kadın bir derdim varda yazmış :)) şımarıklığa bakın.
Merhabalar kizlar,
Cok sIkkInim icimi dokmem gerek yoksa patliycam. Sorunum su, hamile kaldiktan sonra esim bana ev islerinde yardimi olsun diye annesini yanimiza getirtti. Tabi gelmeden once kayinvalidem hep diyordu evi temizlerim camasirini yikarim vs. bende dedim iyi ozaman. Neyse geldi nerdeyse 1 ay falan olacak. Ilk geldigi 1 hafta Allahim butun evi temizledi. Koltuklarin yikadi, yastiklarini soktu icindekileri havalandirdi. Yani butun hunerlerini gosterdi. Dedim super, inanamadim. Bi baktim zaman gectikce bu heryeri supuruyor bizim odayi supurmuyor. Buzdolabina bakiyorum kirli, banyoya bakiyorum kirli. Kac gundur camasirlikta camasirlar duruyor hicbirini kaldirmamis. Bekliyorum bakalim nezaman yapicak diye. Bugun artik tak etti yani. Sabah kalktim butun mutfagi banyoyu camasir suyuyla bastan asagi temizledim. Kac saattir temizliyorum yanima gelipte kizim be yapiyorsun bile demedi. Isimi bitirdim gectim oturma odasina. Dedi nerdesin ne yapiyorsun. Dedim temizledim heryeri cok kirlenmis. Niye yaptin dedi bende canim sIkILiyordu dedim. Ya kizlar bana akil verin ne yapmam gerek bundan sonra? Suanda sinirden suratina bile bakmak istemiyorum. Bu hamile halimle beni stresse soktu resmen.
Canım makul bi indirim yapmış zaten bir muayenesi 250 lira biz pazarlık yapmadık
(Yeni gelen hastalardan 300 almaya başlamış olabilir onu bilmiyorum Çünkü bize sizden bu kadar alıyorduk dimi diye soruyor sekreter kız karıştırmamak için, ya da indirim yaptıklarıyla karışmasın diye soruyordur. )
Yani 250 den 200 e indirmiş normal bi indirim
Sen de gidebilirsin. bence 200 olur mu dersen, olmaz demez gibi geliyor bana da
Zaten son ayımız bu ay içinde kaç kere gelicem toplamda şu kadar versem diye bir sor derim ben
Doğum ücreti biraz pahalı gelebilir dediğim gibi
Bence sen bu ücret konusunu halledersin
Sorun şu bu satten sonra hasta kabul eder mi?
Bildiğim kadarıyla doktorlar belli bir haftadan sonra yeni hastayı kabul etmiyorlarmış
Ama Aydan hanım aynı prosedürü uyguluyor mu bilmem
Ben sana muayenehanesinin numarasını vereyim sekreterine bir sor bence
0312 287 55 55
Anaaaa...
Bu samimi mi acaba yazdıklarında?
Gercekten boyle beklentılerı mı varmıs!
Peeeehhhh.
Dun esımın calısması gerekıyordu, evden cıkarken defalarca 'bak kendını yorma, seni bılıyorum durmazsın ama nolur dıkkat et' demesıen ragmen,
yavas yavas evımızı temızledım.
Kaldıkı, kadın butun ıslerı yapmıs, neymıs camasırları kaldırmamıs, odalarını supurmemıs.
Arsızlıgın da bu kadarı!
Baharcıgım, ben yazmıs oldugun hıc bır sozu ona soylemem!
Senın 'annene...' demen bıle tuhafıma gıttı.
O benım annem degıl, esımın annesı.
Dıyeceksın kı, 'ne kadar kotu kalpli biri'
Ama bak kısaca sunu dıyeyım, evlılıgımın ılk yılı kendi ablama bıle esımın annesınden bahsederken 'annem..' derdım.
Ablam 'hangısı?' dıye sormak zorunda kalırdı kımı zaman, oyle benımsemıstım onu.
Sonra yasananları az cok bılıyorsun.
Cok basit bırsey yazayım, soguk aldıgım bır gun bana corba yapmıstı.
Daha sonra kalkıp bana 'sen hasta oldugun zaman ben sana baktım' demıstı.
Kısacası onun bana bakmasını ıstemem.
Bılsem kı kımsesız kalacagım, canım cok yanacak kalkar yıne kendım yaparım.
Bazı konularda inanilmaz derecede gurur yaparım.
Ve de kin tutarım.
Bu da oyle.
He bana alınıyorsa, esıme soylerım, annesıyle o acıkca konussun.
Eger bakamam derse, buluruz bır caresını.
Evet, Dudullu oyle, bana cok uzak.
Bakalım, bu ıs olursa ne yapacagım.
Evet, dısı yesıl Huggıes'ın.
Aslında benı kandıran yanı, uzerınde organık pamuklu, yazıyor olusuydu.
ınsallah memnun kalırız.
inşallah öyledir ayşecim. çok dua et bana olur mu? 21 ocak gecesi beni hatırla
Canım uyumsuz gibi durup çaktırmadan uyumlu olmuşlar : ))
Canım cevap yazdım sana
ahhh ahhhhh 10 yıldır bu kiloları vermekle uğraşınca ve sonuçta veremeyince aldığım her kilo beni mahvediyo.inşallah güzel bi isimde karar kılarız.senin bebişinin ismi de çok güzel ben çok beğendim.belki çalarım...hehhehehehe
sana bi de bişey diyecektim arkadaşım yeni hamile.ilkinde aydana gitmişti şimdi de ona gitmiş.çatır çatır pazarlık yapmıiş şu fiyata gelirim toplamda 4 kere geirim doğumu da zamanı gelince konuşuruz falan diye.hepsini kabul etmiş.sen de doğum için pazarlık yap istersen.ben arkadaşıma utanmadın mı dedim yoooooo diyo.doktor da çok anlayışla karşıladı diyo...
çok güzel açıklamışsın ben de aynen senin anlattıklarını yaşadım.şimdi dr bana istersen normali bekleriz diyo ama hiçççç düşünmüyorum.
günaydın kızlarrrr biz geldikkknasılsınız ? eleferam valla ben de o kaynanadan istiyorum :))) bulmuşta buluyor valla.Benim ki utanmasa bana iş yaptırıcak şu halimle.:))
Anaaaa...
Bu samimi mi acaba yazdıklarında?
Gercekten boyle beklentılerı mı varmıs!
Peeeehhhh.
Dun esımın calısması gerekıyordu, evden cıkarken defalarca 'bak kendını yorma, seni bılıyorum durmazsın ama nolur dıkkat et' demesıen ragmen,
yavas yavas evımızı temızledım.
Kaldıkı, kadın butun ıslerı yapmıs, neymıs camasırları kaldırmamıs, odalarını supurmemıs.
Arsızlıgın da bu kadarı!
kızlar merhaba ya benim bir kaç gündür bacaklarımın arası çok ağrıyor karnımda daha aşşağıya inmedi neden bu kadar ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz varmı
günaydın hatunlarrr
9 haftalıkken böyleyse , 9 aylık halini düşünemiyorum.. kendi annesini de cagırır, sonra onları şikayet eder... allahım dogru yolu göstersin...
kaç haftadır var hemde :) cok oturma gezin geçiyor... benimki cok oturunca agrıyor.. bir de cok yürüdükten sonra oturunca kitlenir gibi oluyorum ..dün ben 4 saat gezdimmm eşim yoruldu ben yorulmadım gezme manyagı oldum.. normalde de avmlerden falan nefret ederim,dün altını üstüne getirdim heryerin... acaba cok yürümek sakıncalı mıdır ?
kaç haftadır var hemde :) cok oturma gezin geçiyor... benimki cok oturunca agrıyor.. bir de cok yürüdükten sonra oturunca kitlenir gibi oluyorum ..dün ben 4 saat gezdimmm eşim yoruldu ben yorulmadım gezme manyagı oldum.. normalde de avmlerden falan nefret ederim,dün altını üstüne getirdim heryerin... acaba cok yürümek sakıncalı mıdır ?
bu ağrı meselesi bendede yeni çıktı biraz hareketleneyim bari benimde bir ortam yoktur bazı gün deli gibi geziyorum saatlerce oturmuyorum bazı günde yerimden kalkmıyorum desem yeri:) benimde yalancı sancılarım oluyor arada bazı günler 2 3 sefer oluyor doktoruma sorduğumda normal dedi ama sancıların olduğunda yat dinlen gezme dedi seninde böyle sancıların oluyorsa aklında bulunsun
merhaba arkadaşlar benimde bacaklarımın arası çok ağrıyo bide bişey sormak istiyorum sizlere ya bende acayip bi mandalina ve portakal yeme isteği var vede yiyorum ama çok yiyorum.sizin bilginiz varmı bunları sürekli yemem bebeğimde gaz sorunu yaparmı doğdunda üfff komşular falan çok gazlı bebeğin olcak uğraşamıycaksın diyo siz nederseniz yemesemmi acaba :))
bu ağrı meselesi bendede yeni çıktı biraz hareketleneyim bari benimde bir ortam yoktur bazı gün deli gibi geziyorum saatlerce oturmuyorum bazı günde yerimden kalkmıyorum desem yeri:) benimde yalancı sancılarım oluyor arada bazı günler 2 3 sefer oluyor doktoruma sorduğumda normal dedi ama sancıların olduğunda yat dinlen gezme dedi seninde böyle sancıların oluyorsa aklında bulunsun
kızlarrrr ne var ne yok ben geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?