2012 Şubat Anneleri

yemeğimizi yedik geldik kızlar neler yapıyonuz artık ağrılar başladı bende ayakta çok kaldığımda belim ağrıyorhemde çok fena

amaan canım sıkma canını kimse annen gibi olmuyor benim kaynanam bana 1 saat uzak mesafede annem 15 saat uzakta 9 ay ne çektim problemli bir hamilelikti kayınvalidem bırak gelip bana bakmayı i sadece 2 defa hastaneye kaldırıldım diye aradı hamileliğimin 6.ayındaydı aradı geliyorum diye şaşırdım hastaneden çıkmıştım heralde insafa geldi dedim geldier keşimin kardeşide vardı 1-2 saat oturdular nasılsın filan diye sordu bide gülerek pişkin pişkin sana bakmaya geldik dedi bende kalcak filan sandım şaşırdım sonra akşamüstü biz alsancağa gitcez işimiz var dedi eşimede istersen sende gel dedi tabi eşim beni yalnız bırakmadı neyse gittiler 2-3 saat sonra geldiler bu arada bende düşünüyorum napsak akşama ne yesek diye yemekte yemedik bekliyoruz çıktı geldiler ne derse beğenirsin siz atıştırın biz yedik dediler sonra çıkıp gittiler meğer haftasonu düğün varmış kıyafet almaya gelmişler
hamile kalmadan önce ilk torunum ben ona neler yaparım neler dersi daha bir tane çorap almadı bebeğimin odasını perdesine halısına kadar kıyafetlerini yazlık kışlığüına kadar annem gönderdi kargolarla heray tek bir eksiğim kalmadı şükür hastaydı tedavi oluyor gelemedi ama herşeyime yetişti kurban olurum ona ben inşallah doğumuma gelcek...
birde o gün laf arasında ne dese beğenirsin annen yada kardeşlerinden biri gelse napcaksın bu halde böyle dedi bidahada kayınvalidem ne aradı ne sordu hep eşimle konuşur arada bişeymi, var yok hiç olmadı selam söyle der kapatır birkez sormaz ben aramayım asla aramaz eşim annesine o kadar düşkündü o bile farkındayım eskisi gibi değil annesine karşı bense inan ölse umrumda değil hatta bebğim oluncada sık gelsin gitsin istemiyorum çünkü çay içtiği bardağı yerinden kaldırmaz ama evinde elinde toz beziyle gezer yapmasın muhtaç etmesinde beni ona Allahım ben kayınvalidem kadar yalan söyleyen bencil ve vicdansız bir insan daha tanımadım hayatımda Allahım hep uzak tutsun inşallah benden yılda bir yüzünü ya göreyim ya görmeyim inşallah..

aman kaynanamın varlığı bile benim sinirlerimi bozuyor birde akıl vermesine dayanamam...Hele yardımını hiç istemem... Allah onu kayınpederimden ayırmasın inşallah ikisinede sağlıklı birlikte yaşayacakları ömürler versin rabbim....

benımde sımdı geldı kayınvalıdem cok lazımmıs gıbı
hemoroid olup oturamam dışında fena değilim
senin bir şikayetin yoktur inşallah

krem falan kullanıyormusun bunun ıcın cnm

benim doktor hiçbişeye ilaç vermiyo
krem falanda dahil yani
dün sordum üstüste
yok dedi

cnm bendede cıkıyor arada. zorlanacagımı anladıgım zamn
kartos dıye bı krem var hemoroıd ıcın 3 4 kullanımda yok oluyor.
(tabı zorlanınca vs. yenıden tekrarlıyor ama en azından cok agrılı acılı zmnda gecırıyor)
bence bu kremı arastır.baska kadın dgmcuya sor olmadı
ben dr a sordum 2 ayrı dr a kullanabılırsın demıstı kullandım da
ıkı kez tekrarladı hemoroıd 2 sındede surdum gectı
kanayınca dahamı ıyı allah korusn

kızlar bişi sorucam ,
çok mu pirpirlendim bilemedim ama az önce işten erken çıktım ,
araba eşimdeydi rahatsız etmeden eve gideyim düşüncesi ile bir elimde kol çantam,laptop ve 1 kilo sebze ;
diğer elimde de şemsiyem ile yaklaşık bir 500 m. yürümek zorunda kaldım..
sizce bu kadar ağır taşımamın bir sakıncası olmuş mudur bebişe?
ay Allah'ım soruya bak , biri bana sorsa saçma bulurdum ama içim rahat etmedi işte..
bu arada kayınvalide meselesine katılıyorum , akyz çok isabetli yazmışsın tebrikler

tatlım sımdılık bıse olmaz belkı ama tekrarlama bence cunku 36 haftalıksın artık..
dıkkat et derım ben
suyun patlarsa zorlamadan gorursun :)

yani kızlar bizde kaynana olcaz kimimz kızından kimimiz oğlundan ötürü ama bazıları gerçekten sinir bozucu ben kendi annemi düşünüyorum mesela asla karışmaz babanemi düşünüyorum oda bizi kahvaltıya çağırır yemeğe çağırır o gelirdi bize ama asla kırıcı laflar etmezdi annem yetimmiş mesela annesi gibi davranmış gelin olurken neler neler yapmışlar annemin gelinliği gibi o devirde yok valla resimlere bakıyorum milletin...ama kaynanam baştan koktubalık misali... ben de hiç ön yargıyla yaklaşmadım ama yaptıkları aklıma gelince sinir oluyorum oğlunu sevmesem büyüklere saygım olmasa çok fena kavga edecem..aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor ölürüm de bebeğim ona kalır diye korkuyorum:18kadar kızgın ve kırgınım ki ona bana en başta yalan söyledi ve benim için bitti...şimdi ne yapsa affetmem...unutmam beni gelinliğimle ağlattı sadece doğru söylemesi yeterliydi halbuki........

canım ne yazık ki erkekler annelerine toz kondurmuyorlar.Bence sen fesatlık yapmamıssın ama kaynanan gözüne sokupta ben bakamam dese eşin aynı pessimist düşünceyle annesine konduramayacak öyle birseyi :))

canım bende taşıyorum ne gibi sonuçlar doğurur bilmiyorum ama kendimi zorlamıyorum...eğer ağırsa hiç o yüke girmiyorum..birde Allah yardımcın oluyor herhalde elimde poşet olduğunda hep komşularıma denk geliyorum onlar çıkarıveriyorlar....:))zaten vücudumda kocaman 2 tane ağır gülle taşıyorum süt dolu akşam eve gittiğimde sütyeni çıkarıyorum ilk iş şu anda omuzlarım deliniyor resmen acayip bir ağrı var

inşallah bişey olmaz ,
gün geçtikçe kendimi doğuma daha yakın hissediyorum..
bir daha da taşımam zaten

sağol canım..
bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu herhalde di mi?
şimdi yattım dinleniyorum

yok cnm sanmıyorum ama bedenını yorma artık.
zaten dogmda epey yorulacagız
olmaz olmaz olacagı tutar.. allah korusun sonradan pısman olma.

hahaha o sorun bendede var cnm sutyen takmıyorum
kafam gıbı oldular. bazen yorulup masanın ustune koyuyorum onları gulmekten kırılıyorum kendı kendıme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…