- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.821
slmm ben geldımm
Baharcıgım, ben yazmıs oldugun hıc bır sozu ona soylemem!
Senın 'annene...' demen bıle tuhafıma gıttı.
O benım annem degıl, esımın annesı.
Dıyeceksın kı, 'ne kadar kotu kalpli biri'
Ama bak kısaca sunu dıyeyım, evlılıgımın ılk yılı kendi ablama bıle esımın annesınden bahsederken 'annem..' derdım.
Ablam 'hangısı?' dıye sormak zorunda kalırdı kımı zaman, oyle benımsemıstım onu.
Sonra yasananları az cok bılıyorsun.
Cok basit bırsey yazayım, soguk aldıgım bır gun bana corba yapmıstı.
Daha sonra kalkıp bana 'sen hasta oldugun zaman ben sana baktım' demıstı.
Kısacası onun bana bakmasını ıstemem.
Bılsem kı kımsesız kalacagım, canım cok yanacak kalkar yıne kendım yaparım.
Bazı konularda inanilmaz derecede gurur yaparım.
Ve de kin tutarım.
Bu da oyle.
He bana alınıyorsa, esıme soylerım, annesıyle o acıkca konussun.
Eger bakamam derse, buluruz bır caresını.
Evet, Dudullu oyle, bana cok uzak.
Bakalım, bu ıs olursa ne yapacagım.
Evet, dısı yesıl Huggıes'ın.
Aslında benı kandıran yanı, uzerınde organık pamuklu, yazıyor olusuydu.
ınsallah memnun kalırız.
ıyıyım cnm sen nasılsın?
benımde sımdı geldı kayınvalıdem cok lazımmıs gıbıaman kaynanamın varlığı bile benim sinirlerimi bozuyor birde akıl vermesine dayanamam...Hele yardımını hiç istemem... Allah onu kayınpederimden ayırmasın inşallah ikisinede sağlıklı birlikte yaşayacakları ömürler versin rabbim....
hemoroid olup oturamam dışında fena değilim
senin bir şikayetin yoktur inşallah
krem falan kullanıyormusun bunun ıcın cnm
benim doktor hiçbişeye ilaç vermiyo
krem falanda dahil yani
dün sordum üstüste
yok dedi
kızlar bişi sorucam ,
çok mu pirpirlendim bilemedim ama az önce işten erken çıktım ,
araba eşimdeydi rahatsız etmeden eve gideyim düşüncesi ile bir elimde kol çantam,laptop ve 1 kilo sebze ;
diğer elimde de şemsiyem ile yaklaşık bir 500 m. yürümek zorunda kaldım..
sizce bu kadar ağır taşımamın bir sakıncası olmuş mudur bebişe?
ay Allah'ım soruya bak , biri bana sorsa saçma bulurdum ama içim rahat etmedi işte..
bu arada kayınvalide meselesine katılıyorum , akyz çok isabetli yazmışsın tebrikler
ben hiç bir beklenti içinde değilim onlardan.zaraları olmasın canımı sıkmasınlar yeter.başka bi isteğim yok.cuma dr dan sonra eşim yemeğe gidelim kızları anneme bırakalım da dedi.bakmazlar arama çocukları da götürelim dedim.yok ya nolcak 2 saatliğine kocaman çocuklara niye bakmasınlar dedi.aradı,onlarda tesadüf ya yemeğe gideceklermiş,müsait değillermiş.ben telefonu kapatınca bekliyorum eşim ne diyecek diye.evet sen haklısın falan diyecek diye bekliyorum.ya aksiliğe bak bugün onlarda yemeğe gidecekmiş diye son derece normal karşıladı.ben mi abartıyorum fesat mıyım bilemedim.
tatlım sımdılık bıse olmaz belkı ama tekrarlama bence cunku 36 haftalıksın artık..
dıkkat et derım ben
suyun patlarsa zorlamadan gorursun :)
kızlar bişi sorucam ,
çok mu pirpirlendim bilemedim ama az önce işten erken çıktım ,
araba eşimdeydi rahatsız etmeden eve gideyim düşüncesi ile bir elimde kol çantam,laptop ve 1 kilo sebze ;
diğer elimde de şemsiyem ile yaklaşık bir 500 m. yürümek zorunda kaldım..
sizce bu kadar ağır taşımamın bir sakıncası olmuş mudur bebişe?
ay Allah'ım soruya bak , biri bana sorsa saçma bulurdum ama içim rahat etmedi işte..
bu arada kayınvalide meselesine katılıyorum , akyz çok isabetli yazmışsın tebrikler
canım bende taşıyorum ne gibi sonuçlar doğurur bilmiyorum ama kendimi zorlamıyorum...eğer ağırsa hiç o yüke girmiyorum..birde Allah yardımcın oluyor herhalde elimde poşet olduğunda hep komşularıma denk geliyorum onlar çıkarıveriyorlar....:))zaten vücudumda kocaman 2 tane ağır gülle taşıyorum süt dolu akşam eve gittiğimde sütyeni çıkarıyorum ilk iş şu anda omuzlarım deliniyor resmen acayip bir ağrı var
sağol canım..
bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu herhalde di mi?
şimdi yattım dinleniyorum
canım bende taşıyorum ne gibi sonuçlar doğurur bilmiyorum ama kendimi zorlamıyorum...eğer ağırsa hiç o yüke girmiyorum..birde Allah yardımcın oluyor herhalde elimde poşet olduğunda hep komşularıma denk geliyorum onlar çıkarıveriyorlar....:))zaten vücudumda kocaman 2 tane ağır gülle taşıyorum süt dolu akşam eve gittiğimde sütyeni çıkarıyorum ilk iş şu anda omuzlarım deliniyor resmen acayip bir ağrı var
hahaha o sorun bendede var cnm sutyen takmıyorum
kafam gıbı oldular. bazen yorulup masanın ustune koyuyorum onları gulmekten kırılıyorum kendı kendıme :)
okadar hamallık ediyoruz inşallah bebeleri doyuracak kadar süt vardır içinde kuru kalabalık değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?