2012 Şubat Anneleri

biz iyiyiz sende ne var ne yok ? geçmiş sayfada seni merak ediyorlardı sezeryan tairhi alacakmışsın,ben de mirakk ettim şimdi :)noldu ?

Yok kız dr a giderken kocişi kandırırımda sezeryan yaparım diyordum da kocişte dr da yemedi...Sen normal doğuracaksın dediler gerçi o konuyu konuştukta sen kaçırmışsın valla...Bu arada emre paşanın yeri çok iyiymiş gelmeye pek niyeti yok annesi dedi dr erken bekleme 14 şubat doğum tarihi dedi belki geçer bile böyle giderse artık saldım çayıra mevlam kayıra olduk yaniii

hımm kaçırmış olabilirim :)) kızz aramızda 1 gün var o zaman :)) benimki de gününü beklerse... 13 şubat

kaç haftalıksın ?

34+3 haftalığım

benim sancılarım adet sancısı gibi belimede vuruyor sancı, doktorumada bu şekilde tarif ettim annemde doğum sancısının böyle birşey olduğunu söyledi dr korkulacak bişey olmadığını rahim ağzının daha kapalı olduğunu söyledi zaten günde 10 kereyi bulmadığı sürece normalmiş ama yinede böyle zamanlarda dolaşma dedi dinlenmek gerekiyormuş

arkadaşlar geçen hafta perşembe günü beta hcg 186 çıktı 2 günde 2 kat arttığına göre hesaplamalarımızla bu perşembe günü 2bin küsür olucak doktora gitsem keseyi görebilirmiyiz

hımm benimki sancı degil o zaman :))

evet canım öyleymiş seni bilmem ama bizim sıpanın yeri iyiymiş 14 şubatta gelse iyi yani....Biz o yüzden çalışmaları artırdıkk

çalışmaları arttırdık derken,iş olaraktan mı ,izne cıkmayı mı erteledin ?

hanımlar selam hepinize..2gündür göğsüm ve karnım aralıklarla ağrımaya başladı yatamıyorum kalkamıyorum normalmidir yaa ne dersiniz fazlalaşırsa gidicem acile dr.um perşembe hastanede çünkü.

kızlar hepinize selamlar sevgiler
35. haftamıza girdik normalde kontrolüm çarşamba günüydü ama bebek hareket etmeyince dün gittik hastaneye
herşey normalmiş
2600 olmuş kendisi
yalnız bir gecede hemoroid oldum hayatımda ilk defa ve böyle bir acı yok
tarif edemiyorum size sabaha kadar tepiştim durdum yatakta

bugün biraz daha iyiyim
sürekli kendime dayan diyorum
az kaldı bitecek
ama hakkaten son ay zor geçiyomuş arkadaşlar..

hanımlar selam hepinize..2gündür göğsüm ve karnım aralıklarla ağrımaya başladı yatamıyorum kalkamıyorum normalmidir yaa ne dersiniz fazlalaşırsa gidicem acile dr.um perşembe hastanede çünkü.

ben de boyle birşey yok canım,ama sen her ihtimale karşı git derim.. dr bana kendinizde diger günlerden farklı bir durum gördügünüzde gel dedi ? kaç haftalıksın ?

arkadaşlar geçen hafta perşembe günü beta hcg 186 çıktı 2 günde 2 kat arttığına göre hesaplamalarımızla bu perşembe günü 2bin küsür olucak doktora gitsem keseyi görebilirmiyiz

6 haftalıkken gozukuyor .. son adet gününe göre bir hesapla tatlım.. ben hcg me göre hiç düşünmemiştim o yüzden degeri bilemicemm

hımm benimki sancı degil o zaman :))

çalışmaları arttırdık derken,iş olaraktan mı ,izne cıkmayı mı erteledin ?

Ayyy şımarığım ya sende hepten unuttun beniben çalışmıyorum ki hani kızlar adımı çıkardı ya çok sex le ilgili onu diyorumm

maşallah bebişine ... ayy bende en cok hemoroidden korkuyordum ama cok şükür cıkmadı ... bende normalde senede bir cıkardı , çok acı bir durum allah sifa versin canım..

Ayyy şımarığım ya sende hepten unuttun beniben çalışmıyorum ki hani kızlar adımı çıkardı ya çok sex le ilgili onu diyorumm

haa :))vallahi ben kim çalışıyor kim çalışmıyor bilemiyorum ki :)) biraz geç başladım ya foruma :)) ne bilimm burda bana da aksini soylediler 32. haftadan sonra yasaklamalar falan :)) ben de korktum bu hafta dr a soracagım :)) şimdilik haftada 1 e indirdik... senin dr bişi dedi mi bu konu hakkında ?

Canım öncelikle bebişine maşaallah benim sıpam çiroz kaldı seninkinin yanında 34+4 ken gittik yani cumartesi günü 2400 tüGerçi usg ye güvenmeyin falan diyolar ama ssağlıklı olsunda nolursa olsunnnGeçmiş olsun hemoroid için canım ya gıcık bir hastalıktır bilirim ailemdenn

Benim herhangi bir riskim olmadığı için hala devam dr umuzda zaten yasaklamadı ama birliktelik bebeğin geç gelmesini engellediği içinde devam edeceğiz hala doğumuda kolaylaştırıyormuş ayrıca çünkü kasılmadan dolayı kaslar çalışıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…