- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.841
slm kızlar nasılsınız bakayım.... bizde oğlumla cıbı cıbı yaptık geldik...:108:
slm kızlar nasılsınız bakayım.... bizde oğlumla cıbı cıbı yaptık geldik...:108:
hemoroid olup oturamam dışında fena değilim
senin bir şikayetin yoktur inşallah
ohh ohhh saatler olsunn hepimizeslm bizde kızımla cıbı cıbı yaptık..
aslm hg dunurum ıyıyım bende dusa gırecektım bı bakım dedım
sen nasılsın
ohh rahatlamıssındır valla..
ohh ohhh saatler olsunn hepimize
hoşbuldk cnm benim..gerginim zaten anca iyi geldi duş...
amaan canım sıkma canını kimse annen gibi olmuyor benim kaynanam bana 1 saat uzak mesafede annem 15 saat uzakta 9 ay ne çektim problemli bir hamilelikti kayınvalidem bırak gelip bana bakmayı i sadece 2 defa hastaneye kaldırıldım diye aradı hamileliğimin 6.ayındaydı aradı geliyorum diye şaşırdım hastaneden çıkmıştım heralde insafa geldi dedim geldier keşimin kardeşide vardı 1-2 saat oturdular nasılsın filan diye sordu bide gülerek pişkin pişkin sana bakmaya geldik dedi bende kalcak filan sandım şaşırdım sonra akşamüstü biz alsancağa gitcez işimiz var dedi eşimede istersen sende gel dedi tabi eşim beni yalnız bırakmadı neyse gittiler 2-3 saat sonra geldiler bu arada bende düşünüyorum napsak akşama ne yesek diye yemekte yemedik bekliyoruz çıktı geldiler ne derse beğenirsin siz atıştırın biz yedik dediler sonra çıkıp gittiler meğer haftasonu düğün varmış kıyafet almaya gelmişler
hamile kalmadan önce ilk torunum ben ona neler yaparım neler dersi daha bir tane çorap almadı bebeğimin odasını perdesine halısına kadar kıyafetlerini yazlık kışlığüına kadar annem gönderdi kargolarla heray tek bir eksiğim kalmadı şükür hastaydı tedavi oluyor gelemedi ama herşeyime yetişti kurban olurum ona ben inşallah doğumuma gelcek...
birde o gün laf arasında ne dese beğenirsin annen yada kardeşlerinden biri gelse napcaksın bu halde böyle dedi bidahada kayınvalidem ne aradı ne sordu hep eşimle konuşur arada bişeymi, var yok hiç olmadı selam söyle der kapatır birkez sormaz ben aramayım asla aramaz eşim annesine o kadar düşkündü o bile farkındayım eskisi gibi değil annesine karşı bense inan ölse umrumda değil hatta bebğim oluncada sık gelsin gitsin istemiyorum çünkü çay içtiği bardağı yerinden kaldırmaz ama evinde elinde toz beziyle gezer yapmasın muhtaç etmesinde beni ona Allahım ben kayınvalidem kadar yalan söyleyen bencil ve vicdansız bir insan daha tanımadım hayatımda Allahım hep uzak tutsun inşallah benden yılda bir yüzünü ya göreyim ya görmeyim inşallah..
okuldan çıkınca bi arayım bakayım.keşke en başta gitseymişim.ben de her ay 100 verdim bi 100 daha verirdim.ne bilim benim ö...... kıyamamıştım ama şu an ona o kadar kızgınım ki nasıl masraf yaptırsam da hırsımı alsam bilemiyorum.
benim ki de dün maça gitti ev felaket durumdaydı sakın sen yapma ben gelince yaparım dedi.biliyor ki ayfer dayanamaz yavaş yavaş yapar.ama ben naptım elimi bile sürmedim bütün gün yattım.bugün izin günü bakalım biz okuldayken yapmış mı eve gidince göreceğim....
iş yerinde son haftam. 4 gün daha işe gelicem veeee son. (artık işe zar zor geliyorum) bu arada benim artık çok sık adet sancısı gibi sancım oluyor(ama şiddetli) sonra geçiyor. yalancı doğum sancıları sanırım.
iş yerinde son haftam. 4 gün daha işe gelicem veeee son. (artık işe zar zor geliyorum) bu arada benim artık çok sık adet sancısı gibi sancım oluyor(ama şiddetli) sonra geçiyor. yalancı doğum sancıları sanırım.
nasılsın sat adaşım ... bakalım seninkızmı önce doğcak benim oğlan mıayşecim...yazmıştım doğumunla ilgili görmedin sanırım çoook öptüm seni...
ben biraz uazanayım bugun keyfim yok...uykusuzum..
tmm cnm seninlede bigün var aramızda fıstıkkızlar benim çıkış vaktim geldi eve gidiyorum .öğleden sonra evden görüşürüz.kendinize iyi bakın......
cnm o bendede oluyo kendimi yorunca yada yol yürüyünce dinlen ve magnezyum kullan masaj yap duştan sonra cnmkızlar merhaba ya benim bir kaç gündür bacaklarımın arası çok ağrıyor karnımda daha aşşağıya inmedi neden bu kadar ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz varmı
cnm sen erkenciisin pek görüşemiiyoruz ama huggıesin organik yeni doğanının ben ıslaklık geçirdiğini duyduum kkda almadım ondan inş iyi çıkar merak ettim aslında nasıl bi bez diyee...ne güzel pek eksiğin kalmamış... aslında durumunuz iyi ise hiç çalışma kızına sen bak dicem ama evde sıkılırsın senHuhuuuu nasılsınız kızlar?
Ben fena sayılmam.
Kafamda ıkı soru ısaretı var, onlar aydınlanırsa ıyı olacagım ama...
İlki; kayınvalıdem yakında bır amelıyat olacak, bobreklerınde tas varmıs.
Gecen 'ıyılesmem lazım, toruna bakacagım daha' dıyınce,
'anne senın bakman zor olacak sanırım, ben baska formul bulurum' demek zorunda kaldım.
Oda pek ses cıkarmadı. Sımdı ne olacagı bellı degıl durumun ve belırsızlık kafamı yoruyor.
ıkıncısı; bızım ofısın Dudullu ya tasınma durumu cıktı yıne ortaya.
Ne guzel ıptal edılmıstı ama yıne gundeme gelınce, anladım kı er yada gec bu is olacak.
Ben Etıler ı uzak bulurken, Dudullu ya nasıl gıderım bılmıyorum
Bunun harıcınde, bebısımın eksıklerını aldık.
Ama bır paket.
Cunku son anda huggıes almaya karar verdım, dedım 'bunu bır deneyelım, begenmezsek dıgerını alırız'
Kendıme de hasta bezı aldım.
Eve gıttıgımızde ıkı bezı de cıkardım, merak ettım nasıl bırseyler dıye.
Elıf'ın bezı cok sevımlı, elım kadar bırsey.
Sonra kendım ıcın aldıgımı cıkarmamla, yerlere yatmam bır oldu.
O ne oyle! Koccaman bır bez.
Esıme gosterdım, tepkı aynen su 'o ne be!'
Ben ıkı canta hazırladım.
Bırınde Elıf ın ve benım ıhtıyacımız olan gıysıler, dıgerınde ıse bez, ıslak mendıl, havlu v.s. var.
Cantaların ısı de bıttı sayılır.
Sadece kayınvalıdem 'bardak ve tabak da koy' demıstı, bunu da son gunlere dogru yaparım dıyorum.
Sımdı kaldı temızlık ve mevlut sekerı alma işi.
ıkısını de ızne ayrıldıgımda yapmayı planlıyorum.
Benden bu kadar.
Sızlerde ne var ne yok?
allah sabır versin ferayım nasıl katlandın onca şeye iiyi sabır varmış sendede kovsaydın keşke aama ucuz krtarmışın... bu kadar rahatınıda hiç görmeedimKusummmm :)
Ayni seyi qecen qun ben yazdim tam qobek deliqimin hizasindan incecik bir cit sesi qelior die :):):)
Ne olduqunu bilemyorum mutlaka bu sali kontrole idince sorucam druma ama 5 hareketinden 1 tanesinde mutlaka duyuyorum o sesi.
Yani ayni seyi bende yasiyorum bitanem ins olumsuz bisi deqildir.
Bunun yani sira cati kemiqimden qece donmelerimde inanilmaz ses qeliyor kitir kitir ediyo resmen o aklimi aliyo resmen ya :s
Buarada qece sinirlendim die beni merk etmis bukle ile nihle.
Uff yarin daha net anlatirim uyandiqinizda ama inanin yani siz bile sitrese qirceksiniz.
Yaw altta arkadslar oturuo bizim evliler.
Ewlerine kopuk parke boya falan yapilio simdi. Hafta sonu bizde kalmak istediler ustaya yakin olmak camasirlarini yikamak icin vs.
Buyrun dedik ne demek. (onlarin biz tasindiqmizda inanilmaz yardimi olmustu)
Lan hersey iyi hos derkenevin isiklari sonmuyor bi turlu arkadas yetisemiyorum kapatmaya.
Bir musluk contanin sonuna kadar fass fass acilirmi la?
Semaverde cay keyfi yapcaz die elektrik saatlerce yanar o su durmadan bitermi ya
Dolabimda bardak kalmadi..
Ellerini attiklari bardaqi ya tezqahta ya konsolun ya tvnin uzerinde diplerinde sular caylarla topladim.
Ewde petek yakiyoruz hanimefendi hepsine camasirlarini serdi kurusun die. Yatak odama bile qirdi...!
En son beni delirten kocasi istedi die kuru fasulye yapmaya kalkti ve islanmamis tas qibi fasulyeyi aldi haslansin die ocaqa koydu.
Dedim bu boyle nekadarda piser?
Gaz bu su deqilki yanan qunah salcami yapioruz yemekmi dedim.
Nolcakki ben boyle yapiorum hep dedi.
Bunu islatir dudukluye atarsin yarim saatte kunefede pismis qibi qururla yer yedirirsin ama bu sekilde tasvip etmedim deyip dudukluye attim
kii islatilmadiqi halde...!
Tam 2 saat 20dk surdu pismesi.
Ben yandim sankii o ocakta.
Zaten esim tek calisior ben kredi karti hafiflesinde alayim besiqimi bilmem otumu .okumu die
Ben boyle musrif kari olsam batariz lan biz.
Ciftlikmi burasi nedir ya.
Deli ettiler beni resmen yemin ederm.
Halada aqlamakliyim moralim pert.
Zor tutuyorum siqaraya sarmamak icin. Sabah defolup qidiolar allahtan ama nolcak ben hala uyuyamiorum sinirden.
Annem benim ya nasil yetistirmis beni simdi oyle iyi qoruyorumki alnimin akiyla ciktiqim evi.
Binlerce kez tsk ediorum aileme.
yok cnm ne alaka bende hıc kırmızı bıse yok bırde kız oldugu halde
bosver onemlı olan sarılıgı
sarı bez ayarla sen cnm
çok sevindim adına,ogünleri bende görmek istiyorummmm benim 14 günüm var bugünü saymazsak
doğum sancısı olabilir canım,öyle başlıyormuş büyüklerimden edindiğim bilgiye göre
dikkat et kendine...hayırlı ile kavuş inşallah bebeğine.
ayyy çok özendim yaaa bende artık gelmemek istiyorum dinlenmek istiyorum......bu ay sonuna kadar gelcem ben offff
Ne kadar sanslısın.
Bende artık o kadar zorlanıyorum kı.
Yemınle yazıyorum, bu gece ellerımın sızısı ıle uyandım.
Sonra wc ye gıtmek ıstedım, yatagın basından tutunmam gerek, ellerım o denlı sısmıs kı tutunup kalkamadım.
Oylece uykuya daldım.
Esımı uyandırmak da ıstemedım.
Safak sayıyorum artık.
Hayaller kuruyorum, evımde soyle yapacagım dıye.
Bırde artık son gunlerden oturu fazla yogun calısıyorum.
Bu da sinirlerimi yıpratıyor.
Agrıların, evet muhtemelen yalancı dogum sancılarıdır.
Bende hafıf oluyor.
Ama gun gectıkce artıyor.
yani kızlar bizde kaynana olcaz kimimz kızından kimimiz oğlundan ötürü ama bazıları gerçekten sinir bozucuben kendi annemi düşünüyorum mesela asla karışmaz babanemi düşünüyorum oda bizi kahvaltıya çağırır yemeğe çağırır o gelirdi bize ama asla kırıcı laflar etmezdi annem yetimmiş mesela annesi gibi davranmış gelin olurken neler neler yapmışlar annemin gelinliği gibi o devirde yok valla resimlere bakıyorum milletin...ama kaynanam baştan koktu balık misali... ben de hiç ön yargıyla yaklaşmadım ama yaptıkları aklıma gelince sinir oluyorum oğlunu sevmesem büyüklere saygım olmasa çok fena kavga edecem..aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor ölürüm de bebeğim ona kalır diye korkuyorum:18 kadar kızgın ve kırgınım ki ona bana en başta yalan söyledi ve benim için bitti...şimdi ne yapsa affetmem...unutmam beni gelinliğimle ağlattı sadece doğru söylemesi yeterliydi halbuki........
bende ay sonuna kadar geleceğim canım beni gör teselli et kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?