2012 Şubat Anneleri

iş yerinde son haftam. 4 gün daha işe gelicem veeee son. (artık işe zar zor geliyorum) bu arada benim artık çok sık adet sancısı gibi sancım oluyor(ama şiddetli) sonra geçiyor. yalancı doğum sancıları sanırım.

Yoo sıkılmıyorum artık.
Bır ara cok bekledım, yalan yok.
Ama baktım, beklentım olunca uzuluyorum.

Benım kayınvalıdem arar, sorar, hakkını yemeyeyım.
Her kontrole gıttıgımde, esımden havadıslerı alır, sonra benı arar.
Hamılelıgımde madden destek olmadı ama, manen de bana zarar vermedı.

Ve ben suna ınanıyorum.
Kayınvalıdem kızlarının soyledıgı yalanlara ınandı, ben her ne kadar 'oyle demedım' desem de.
O nedenle bana kırgın.
Ve bende bu nedenle esımın kardeslerını Allah a havale edıyorum.
ıyı gunlerınde yanlarında olmam artık.
Kotu gunlerını de gostermesın Rabbım.
Belalarını ıstemem, sadece bana yaptıklarını yasasınlar yeter.

Yıne esınle sorunlar yasamıssın.
ınsallah gecıcı kızgınlıklardır.
Ben cok sık yasıyorum bu durumu.

ıyı yapmıssın yapmamakla.
Keske bende oyle olsam.
Ama cok pis bır huyum var, acıdan kıvransam da illa evım temız olacak.
Esım yapardı geldıgınde ama kıyamadım ona da.
Butun hafta ayakta kalıyor, dun de calıstı.
Haftaya o yapar artık.

çok sevindim adına,ogünleri bende görmek istiyorummmm benim 14 günüm var bugünü saymazsak
doğum sancısı olabilir canım,öyle başlıyormuş büyüklerimden edindiğim bilgiye göre
dikkat et kendine...hayırlı ile kavuş inşallah bebeğine.

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz cıbı cıbıcılar :) saatler olsun sizlerede kıskandırmayın bakım bizi az kaldı bizimde şubat bi gelsin ne kaldı şunun şurasında dimi ama.Her nekadar drum şubat 25 desede ahanda yazıyorum benim oğlum kalmicak sankim o kadar akşam kızlar bir oynaması vardı görmeliydiniz dalga dalga babası ilk defa oğlunu karşıdan seyretme zevkine vardı kımıl kımıldı maşallah.Tabi bendeniz bayan panik o güzel olayı bile birsüre sonra acaba niye bu kadar oynuyor normalmi çok oynamasıda iyi değilmiş allah korusun kordonfalan ayyy yazamıyorum bile.Neyseki uyuduk akşam sabah kahvaltıdan sonra yine kımıldıyordu tabi odası nihayet tamamlandı dolabını takmaya geldiler nihayet yakında düzenleyeyim fotolarını çekerim size kızlar :)))) annemizde bugün ameliyat oldu şükür iyi geçmiş onunda stresiyle ağlayıp duruyorum günlerdir kızlar durmuyor yaşlar biliyorum bebek etkileniyor ama napayım işte elimde değil şükürki iyi annemde oğlumda iyi allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah kızlar

ayyy çok özendim yaaa bende artık gelmemek istiyorum dinlenmek istiyorum......bu ay sonuna kadar gelcem ben offff

Ne kadar sanslısın.
Bende artık o kadar zorlanıyorum kı.
Yemınle yazıyorum, bu gece ellerımın sızısı ıle uyandım.
Sonra wc ye gıtmek ıstedım, yatagın basından tutunmam gerek, ellerım o denlı sısmıs kı tutunup kalkamadım.
Oylece uykuya daldım.
Esımı uyandırmak da ıstemedım.

Safak sayıyorum artık.
Hayaller kuruyorum, evımde soyle yapacagım dıye.

Bırde artık son gunlerden oturu fazla yogun calısıyorum.
Bu da sinirlerimi yıpratıyor.

Agrıların, evet muhtemelen yalancı dogum sancılarıdır.
Bende hafıf oluyor.
Ama gun gectıkce artıyor.

anam bu ne kadar konuşma nasıl cvp yazayım şimdik size ben..

ayşecim...yazmıştım doğumunla ilgili görmedin sanırım çoook öptüm seni...
ben biraz uazanayım bugun keyfim yok...uykusuzum..
nasılsın sat adaşım ... bakalım seninkızmı önce doğcak benim oğlan mı
kızlar benim çıkış vaktim geldi eve gidiyorum .öğleden sonra evden görüşürüz.kendinize iyi bakın......
tmm cnm seninlede bigün var aramızda fıstık
kızlar merhaba ya benim bir kaç gündür bacaklarımın arası çok ağrıyor karnımda daha aşşağıya inmedi neden bu kadar ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz varmı
cnm o bendede oluyo kendimi yorunca yada yol yürüyünce dinlen ve magnezyum kullan masaj yap duştan sonra cnm
cnm sen erkenciisin pek görüşemiiyoruz ama huggıesin organik yeni doğanının ben ıslaklık geçirdiğini duyduum kkda almadım ondan inş iyi çıkar merak ettim aslında nasıl bi bez diyee...ne güzel pek eksiğin kalmamış... aslında durumunuz iyi ise hiç çalışma kızına sen bak dicem ama evde sıkılırsın sen
allah sabır versin ferayım nasıl katlandın onca şeye iiyi sabır varmış sendede kovsaydın keşke aama ucuz krtarmışın... bu kadar rahatınıda hiç görmeedim..evet şimdide oldu oses ne acaba:44:bence bebeğin kemiği ama sor bklım dr cnm
yok cnm ne alaka bende hıc kırmızı bıse yok bırde kız oldugu halde
bosver onemlı olan sarılıgı
sarı bez ayarla sen cnm

tmm cnm mecbur öyle yyapcm artık

doğumuna mı 14 gün var tatlım? çünkü 37+0 da izne ayrılıyorsun ya

tatlım korkutmak istemem ama ohoooo bu daha iyi günlerin. daha da ağırlaşacaksın. benim en zor 13 günüm kaldı geriye. artık zor yürüyorum inan ki. adımlarım minik minik

selam napıcan güzelim hepimiz annen gibi şanslı değilizki mesela benimkide kaynanasından hiç ayrılmadan 22 sene oturmuş çok çektim diyor sinir hastası olmuş çıkmış eşimde bana annem böyle böyle sinir hastası falan dememişti deseydi inan evlenmezdim belkide .Hani bazı kaynanalar vardır ben çektim gelinim çekmesin derler ,bazılarıda tam tersi ben çektim oda çeksin derler benimkide başlarda öyle yapmak istedi ama ben ezdirmedim kendimi bizde evlendik 9 ay birlikte oturduk 1 ay demişlerdi 9 ay oldu neyseki şükür o zaman çalışıyordumda dayandım ayyyy kabus gibiydi o günler neyseki şimdi evimdeyim 5 aydır hamileyim ve çok mutluyum gidip geliyoruz sıkça böyle daha mutluyuz ama bebeğim geldiğinde nasıl olur bilemiyorum kesin bi sorun çıkar yine o taraf bu taraf diye ben biliyorum ama yapıcaz artık bişeyler sabır güzelim sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…