- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.401
kizlar tabloya goz atin eksiklikler icin lutfennnnnnn
Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
[/B][/COLOR]
anammmmm bende bir kac gundur unutmusum icmemisim folik asidi midem az bulanmiyor bebege birseymi oldu diyorum meger folik asidde yapiyor yatarken almak mantikli benceee
aynı zamanda vajinal enfeksiyon yaşıyorum ama canesten krem dışında bişi kullanamıyorum
öyle böyle geçicek inşallah.dua edelim birbirimize
selam kızlar
kaç gün önce inşallah buralarda olurum diye yazmışım ertesi gün için ama nerdeee.
bulantı ve istifradan dolayı dünyam şaştı diyebilirim.şu anda pc yi ilk defa açmam emedur'un sayesinde.o da yine öğüre öğüre yazıyorum.
şükürler olsun halime ama cidden nasıl bir istifra anlatamam.boş mideyle 1 saat içinde 6 kere istifra,bugün kalktığımda zorlanmaktan göz damarlarımın çatladığını gözlerimin içine kan doluştuğunu gördüm,tamamen zombi gbi oldum.eşimi bekliyorum göz hastanesine gidicem.Allah yardımcımız olsun kızlar epey zor geçiyor kısacası.
aynı zamanda vajinal enfeksiyon yaşıyorum ama canesten krem dışında bişi kullanamıyorum
öyle böyle geçicek inşallah.dua edelim birbirimize
canım böyle durma hemen en yakın hastaneye git bi serum taktır.ben 2 kızımada hamileyken senin gibiydim hep serumlarla ayakta durdum.hiç ihmal etme canına yazık.hatta hastaneye bile yatırıp serum veriyolar.yazık bak 1 saatte 6 çok fazla .dualarım seninle .....bak sakın ihmal etme git bi hastaneye.idrardan bakıyolar ketonmuydu neydi o eksilere inince bebek beslenemiyormuş hemen serum takıyolar.
canım ben bugün o kadar zorlanıyorumki düşün iş yerindeyim...
halsizlik ve bulantım o kadar varki çok zor durumda kaldım....
bu nasıl gidecek böyle anlamadım, inşallah bir an önce geçer...
canim kakaolu puding istedi hazir almiyim katkili olur dedim evde yapiyim dedim ve evde yaptim
Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*11 çorba kaşığı toz şeker
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
*125 gr.tereyağ veya margarin
Üzeri için:Hindistan cevizi
-------------------------------------
-Kakao ve unu 1 su bardağı sütle ezelim.Hiç topak kalmasın.
-Sütün tamamını ve şekeri ekleyerek ağır ateşte tel bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirelim.
-Üzeri göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekleyip,soğutalım.(Vaktim olmadığından mikserle çırparak soğuttum.)
-Tereyağını ilave edip mikserle 10 dk.çırpalım.
-Kuplara boşaltarak dolapta bekletelim.Üzerine hindistan cevizi rendesiyle servis edelim
denenmis lezzetler....
ben icine bir yumurta kirdim ve yag eklemedim direk cirpmadan kaselere bosalltim cok guzel bir tad oldu sizde evdeki malzemeden yapabilirsiniz... buzdolabina koyunca buz gibi iyi oluyorr
canim kakaolu puding istedi hazir almiyim katkili olur dedim evde yapiyim dedim ve evde yaptim
Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
-Sütün tamamını ve şekeri ekleyerek ağır ateşte tel bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirelim.
-Üzeri göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekleyip,soğutalım.(Vaktim olmadığından mikserle çırparak soğuttum.)
-Kuplara boşaltarak dolapta bekletelim.Üzerine hindistan cevizi rendesiyle servis edelim
denenmis lezzetler....
ben icine bir yumurta kirdim ve yag eklemedim direk cirpmadan kaselere bosalltim cok guzel bir tad oldu sizde evdeki malzemeden yapabilirsiniz... buzdolabina koyunca buz gibi iyi oluyorr
Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
denenmis lezzetler....
Hoplama cocugu dusurucen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?