- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.421
O hoplatıyor beni, ikide bir canımı birşey çektiriyor, beni sedyeyle götürcekler doğuma çok yiyom
Az ye az yesiko patates olucaz yoksa
masAllah canim yaaa cok cok sukur bende yarin gorecegim ins kelebegimi ultrasal resimlerinede eklersen sevinirim canimSelam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
canim ben yokum demekle olmuyorben yine yokum
sabah aksam demisti gebe kalmadan once hal aynen devam canimSen günde kaç kez folik alyorsun?
Ben de istiom pudingggg :122:
hazir bulyon hazir corbalar hazir olan hicbirsey tavsiye edilmiyor canim kalktim usenmedim yaptim valla evde olan malzemel vitamin olsun diyede yumurta attimbenimde dun canim cok istedi biskuvili pasta yaptim punding ile...ama hazir toz puding ile yaptim...katki maddesi varsa yemesem mi napsam ben simdi..dolaptada buz gibi kocaman pasta duruyor..bisi olurmu ya toz pudingten
Şu an bile atıştırıyorumTutamıyorum ki yoksa midem yanıyor :S
Bu arada canım gözünaydın kocaman olmuş bebeğinAllah nazarlardan saklasın.
hazir bulyon hazir corbalar hazir olan hicbirsey tavsiye edilmiyor canim kalktim usenmedim yaptim valla evde olan malzemel vitamin olsun diyede yumurta attim
hem kalsiyum var
karbonhidrat var
protein var varda var yani tertemiz ben hazir herseyden uzak duruyorum
dogru soyluyorsun yauff gitti canim pasta bosa..
canım bişey olmaz ye sürekli yiyecek değilsin yaa....
dogru soyluyorsun yauff gitti canim pasta bosa..
Evet o kadar da korkmayın ama ya, bizler nasıl doğmuşuz? Benim annem bu kadar ince ayrıntıya inmemiştir sanırım.Yine de bilmiyorum ama şu an direk bebekler bizden beslenmiyor diye biliyorum yani abartmadan az miktarda çoğu şeyi yiyebiliriz diye düşünüyorum ben.
ay dimi ya..zaten bu korkular yuzunden birsey yiyemez oldum..onda su var, bunda su var ay deliricem.. kirk yilda canim bisi cekti zaten...evet yedigimizi direk almiyorlar su anda kanimizdan besleniyorlar pitirciklar :) birde kendi isine yarayanlari alip buyuyor..oyle herseyi aninda bebege gitse olmazki bu gunumuz kosullarinda..bi kere hic birsey organik degil...
ben de bu sabah ilk defa istifra ettim kalktığımda hiç bir şey yemek istemiyorum iki kayısı yemiştim su içmiştim ve folik asit içtim ama yarım saate kalmadan hepsi gitti bir daha istifra etmedim çok şükür kızarmış ekmek yiyorum deli gibi:) en iyi gelen o hatta şimdi bile kızarmış ekmek az peynir ve karpuz yiyorum:) sabahları erken kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yaa çok sinir bişey bütün günün bereketi kaçıyor sanki 3. aydan sonra erken kalkabilir miyiz acaba bilgisi olan varmı o zamanda çok uyku bastırıyormu acaba insanı?
Tabi canım, neyin içinde katkı yok ki artık...Kahvaltıda yediğimiz domates hormonlu mu, peynir nasıl üretildi valla düşünsek sıyırırız hepberaber :111:Hepsi Allah'a emanet.
Ama çok çok dikkat edenlere de özeniyorum.Ben çok dikkat edemiyorum, işyerimdeyim zaten yanımda birkaç parça sağlıklı yiyecek getiriyorum ama akşama kadar yine acıkınca mecbur dışardan söylüyorum.Bak nasılsa işine yarayanları alıyormuş bebikler, akıllı keratalar
ee napicaksin baska...yoksa surekli evden yapip sefer tasinda ise getirmen gerekir :)) ee o da olmayacagina gore..allaha emanet vallahi.. bi de simdi icindekilere baktim toz pudingte : seker, misir nisastasi, kakao tozu ve vanilya aromasi var sadece yani katki maddesi flan yok..bunlarin hepsi katkisiz maddeler dimi ama
ben de bu sabah ilk defa istifra ettim kalktığımda hiç bir şey yemek istemiyorum iki kayısı yemiştim su içmiştim ve folik asit içtim ama yarım saate kalmadan hepsi gitti bir daha istifra etmedim çok şükür kızarmış ekmek yiyorum deli gibi:) en iyi gelen o hatta şimdi bile kızarmış ekmek az peynir ve karpuz yiyorum:) sabahları erken kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yaa çok sinir bişey bütün günün bereketi kaçıyor sanki 3. aydan sonra erken kalkabilir miyiz acaba bilgisi olan varmı o zamanda çok uyku bastırıyormu acaba insanı?
Merhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
dün annesinden kayıp gittiiiiiiiii
bebeğim 9 haftalıktı dün ve 17 gündür kalatışı olamadan benimleymiş
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ALLAH bebeklerinizi sizlere bağışlasınn
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?