- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.201
masallahh
Heyecan yok aslında benı urkuten bende bel fıtıgı var spınal dogum nasıl olacak korkum o.
Ocak annelerınde bırı dgm yapmıs. Bel fıtıgı yuzunden genel anestezı yapmıslar.
E bende kılo var genel anestezı olmuyor.
Off nabcam bılmıyorum
hosbuldummmm canımmm
bebsım ıyı allahıma cok sukur 2360 kılosu sısko yanıııı:)
sen nasılsın gormeyelı heyecan varmı?
allah yardıncın olur mrk etme sen ıcını ferah tut cnm benım
Herkese kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrr
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleıdm sizleriiii ben dogurmaıdm ıyım sayımdayıdm ondan gelmedım bı turlu hele sukru bıttı.ama bend ebıtıım pişman oldum calısabılrı raporu aldıgımaaoğluusm ıyı doktora gıttık bu arada cok sukru hesye yolundaaa sizler ne yaptınız doguran varmı?
maşallahhhhhh
Kızlar geceler ayrı bir işkence oldu bana. Siz nasıl uyuyorsunuz? Sola yatmaktan bacaklarım uyuşuyor. Yatağa 4 yastıkla giriyorum. Karnımın altı, belim, bacaklarımın arası ve başım için. Düşünün rezilliği. Karnımda sürekli baskı zorlanıyorum yatarken. 33.haftaya kadar çok rahat hamilelik geçirmiştim demek ki bundan sonra başlıyor asıl fırtına.
masallahh
heyecan yok aslında benı urkuten bende bel fıtıgı var spınal dogum nasıl olacak korkum o.
ocak annelerınde bırı dgm yapmıs. bel fıtıgı yuzunden genel anestezı yapmıslar.
e bende kılo var genel anestezı olmuyor.
off nabcam bılmıyorum
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuu
duygu doğurdu ikizlerini aralıkta...
Sinem ile nihle sıraya girdi...
Bizde bekliyoruz bakalım..
Sen neler yaptın
noliyi kız burda?
Bbye gelmiş özlettin bacım nerelerdesin?
Lady kedi doğum yaptı mı
dün öle bişi duydum sanki?
Bence hamıle yastıgı alman lazımdı,nıye almadın kı cok rahat hem de tek yastıkla heryerıne yarıyor ..Tavsıye ederım ..
Selam nihle,zaman azaldıkca endıselerın artıyor dogal olarak,ama korkma canım 2 gun sonra doktora tek tek sor bunları ..Kafanda soru kalmasın hiç...Rahatca gır doguma..
vallahı hıc rahat degılım
üff.. Dra sormak lazım sımdı sorsam gelıne konusuruz dıcek.
Daha2 gun var amaaaaann
canım benım tabıkı kolay degıll amma önce sneın ıyı duusnmen lasım kı ıyı olsun herseyy
bacım hosbuldum iş askı ne olsun işten kafamı kaldırmaıdmkıı sayım yıl sonu ya öle bıttı cok sukurrrrr :)
aslm cnm
psıkolojıkmıkı acaba...
fıtık da nerden cıktı smdı
Fıtık mı cıktı canım?Ne oldu?Gecmıs olsun ,walla bu kez doktoru 1 saat de olsa butun sorularını yazıp gıt ılgılensın ..Ben öyle yapacagım son gıdısımde ..Hep bır acelesı işi war sorularımın yarısı sonraya kalıyor ..Dogumda soracak degılsın ya..
yok anam ne iş aşkı bu resmen eziyet mecbur çalışıyoruz zaten ..
nihlee kuşu napan? korkma bebeğim dr sana riskli bişi var dedi mi? zaman yaklaştı ya ondan böyle oldun sen?
cnm vardı bende gebelık oncesınden sanırım dr solememıştık.
aslında bn en ıyısı lısteyı yapayım.. unutuyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?