- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.441
Mantıken bakarsak; pudingte katkı maddesi var ise, puding yapmak için kullanılan kakaoda da vardır, ya da nişasta da.Ay hiç bilmiyorum ki...Benim bildiğim zararlı şeyler; çay, kahve, alkol, türk kahvesi,sigara, kola.:44:
Merhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
dün annesinden kayıp gittiiiiiiiii
bebeğim 9 haftalıktı dün ve 17 gündür kalatışı olamadan benimleymiş
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ALLAH bebeklerinizi sizlere bağışlasınn
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
Canlarımmmmmmmmmm biz geldik güzel ve müjdeli haberlerle burdayım...
Yeni bir dr araştırdım ve ona gittim Allah razı olsun çok iyi ilgilendi...(o da hamile Allah doğum kolaylığı versin)
Bebişim 1 hafta geç döllenmiş kızlar gayet sağlıklı bir sıpaymış kalp atışınıda gördükkkkkkk
3 hafta sonra randevumuz var kan testi yaptı yarın telle öğreneceğiz sonucu...
Mide yanmam içinde gaviscon yazdııı içeyim hemennn
Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
kizlaarr sonunda bugun bebisimi gormeye gittik esimle...kalp atislarini gordum ama duyamadim...kalp atisini duyman icin erken dedi doktor...gordum neyseki o da bana yetti...tatli piticigim orda duruyor oyle icim bi tuhaf oldu... kollari bacaklarinin cikintilari bile belli..1.80 cm su an... sat imiz ile uygunuz..1 gun eksik cikti 8 hafta 3 gunluk gorunuyor.... scan etmeye calistim fotosunu ama beceremedim sanirim..yakinda koyarim buraya resmini..cok duygusal anlar yasiyorum su an
Merhaba kızlarr
malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorummm, bebeğimi kaybettim cennette şimdi......
İzmir de 2 li testi yaptıracağım yeri ararken kürtaj olmam gerekem hastaneye karar vermek zorunda kaldımm
Dün kürtaj oldum 6 +1 haftalıkken kalp atışlarını görmüstük pıt pıt atıyodu yavrumun, cumartesi izmre geldim kanamam başladı acil doktora gitmek zorunda kaldım doktor 6hafta 4 günlükken kalp atışlarının durduğunu söyledi şok oldum kabullenemedim bi türlü ama malesf bebeğimle vedalaşma vakti gelmişti artık
benim için lütfen dua edin allah en kısa sürede banada anne olmayı nasip etsinnnn
Merhaba kızlarr
Gözün aydın. Çok sevindim senin adına, maşallah diyelimAma benim aklımı kurcalayan birşey var; şimdi bu doktorun da hamile ise doğumuna yakın bir tarihte seni bırakacaktır, o zaman yeni bir doktor araman gerekir. Sürekli gitmeyi düşünüyorsan sıkıntı olabilir sanki sana... :26:
Yaa Dünyam ben çok merak ediyorum bunu görmek istiyorum ama senin yüklediğin görüntüleri evde de iş yerinde de açamıyorum yaa...Göremesem de sana da bebişine de maşallah:
KK daki en sabırlı anne adayımız ödülünü sana veriyorum BanuesraEşinin de senin de gözünüz aydın canım, çok sevindim adınıza... Allahım hepimizinkini daim etsin inşallah...
Gözün aydın. Çok sevindim senin adına, maşallah diyelimAma benim aklımı kurcalayan birşey var; şimdi bu doktorun da hamile ise doğumuna yakın bir tarihte seni bırakacaktır, o zaman yeni bir doktor araman gerekir. Sürekli gitmeyi düşünüyorsan sıkıntı olabilir sanki sana... :26:
amin canim insallah..evet dimi bu odulu hakketim bencedesen nasilsin ?
Meriçdemir arkadaşıma çok üzüldüm şuan, o yüzden biraz midem yanmaya başladı, reflüm azdı sanki...
İyi haberlere çok seviniyorum, kötü haberlere çok üzülüyorum ben yaa, hiç kontrol edemiyorum kendimi... Tam size sevinip mesaj yazmıştım ki, Meriçin mesajını gördüm kötü oldum. Valla her zaman olduğu gibi hepimiz Allah'a emanetiz...
Meriçdemir arkadaşıma çok üzüldüm şuan, o yüzden biraz midem yanmaya başladı, reflüm azdı sanki...
İyi haberlere çok seviniyorum, kötü haberlere çok üzülüyorum ben yaa, hiç kontrol edemiyorum kendimi... Tam size sevinip mesaj yazmıştım ki, Meriçin mesajını gördüm kötü oldum. Valla her zaman olduğu gibi hepimiz Allah'a emanetiz...
Aynen bende..Sonra da telaşlanmaya başlıyorum, elimde değil...Ama bu kalp durması 35. haftada bile olabiliyormuş, yani ben bu gidişle korkudan hiç rahat bir gebelik geçiremicem.İnşallah bu son kötü haber olur.
dogana kadar neredeyse ya...ay kizlar nolur guzel seyler dusunmeye calisalim..olmaz ama boylebenim zaten bundan onceki hamileligim kendiliginden dusuk oldu..kimyasal gebelikmis...cok buyuk korkularim var..bir bebek saglikliysa alahin izniyle hic birseycikler olmaz..olumsuz dusunceleri kafamizdan atalim..guzel seyler konusalim guzel olsun
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, paylaşımlarınız çok hoş. Bende geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim, beta-hcg değerim 107.4 çıktı perşembe tekrar test yaptırdım 321.4 çıktı doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi. Sizce değerlerim normal mi? Yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır çünkü ilk bebeğimi düşürdüm sanki yine bir sorun olacakmış gibi çok korkuyorum..
Evet haklısın. Gitmiyim dimi yarın hastaneye :26:Kötü birşey söylerse diye de gitmek istemiyorum.
kendinde bir tuhaflik hissetmiyorsan gitme derim ben zaten randevuna az kalmis bekle hic biseyi yoktur bebisinin merak etme annesi :) buyuyorlar orda oyle minnos minnos..
Hayırlı uğurlu olsun cnaım hoşgeldin aramıza.İnşallah hepberaber alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Ben de hastanede ilk kan testi yaptırdığımda 4-5 haftalıktı.Benim değer de 344dü.Bence normal sıkıntı yapma
Niye kimse cevap vermiyor :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?