2012 Şubat Anneleri

dimi ama..zaten katki maddesi var ise iceriginde mutlaka yazar..oraya bakarak almak lazim belkide birseyleri..hazir corbalar baska bir konu diye dusunuyorum yani onda bayatlamasin diye konuyor katki maddeleri..iceriginde de yazar mutlaka...bence paket pudingler yenilebilir arkadaslar...zaten sut midemi bulandiriyor...sutu bari bu sekilde degerlendirim dedim...

canimm allah sabir ve yeni bir bebek versin tez zamanda insallah..demekki sagliksizmis uzulme olur mu...kurtajdan hemen sonra cat diye hamile kaliniyor..soylimm :)

Gözün aydın. Çok sevindim senin adına, maşallah diyelim Ama benim aklımı kurcalayan birşey var; şimdi bu doktorun da hamile ise doğumuna yakın bir tarihte seni bırakacaktır, o zaman yeni bir doktor araman gerekir. Sürekli gitmeyi düşünüyorsan sıkıntı olabilir sanki sana... :26:

Yaa Dünyam ben çok merak ediyorum bunu görmek istiyorum ama senin yüklediğin görüntüleri evde de iş yerinde de açamıyorum yaa... Göremesem de sana da bebişine de maşallah:

KK daki en sabırlı anne adayımız ödülünü sana veriyorum Banuesra Eşinin de senin de gözünüz aydın canım, çok sevindim adınıza... Allahım hepimizinkini daim etsin inşallah...

belirtilerinden birsey anlamamismiydin peki ?

Çok geçmiş olsun, Allah'ım acil şifalar versin... Çok üzüldüm... İnşallah sizin için en hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı bebekleriniz olur. Üzülmeyin demek istiyorum ama, şu durumda sözler çok anlamsız kalıyor ne yazık ki....

amin canim insallah..evet dimi bu odulu hakketim bencede sen nasilsin ?

Yok canım dr bu hafta doğum yapıyor 1,5 ay yok sadece o arada başka dr a yönlendirdi ona gideceğim aynı hastanede sonrada eylülde geri gelecek dr ona devam edeceğizzz

amin canim insallah..evet dimi bu odulu hakketim bencede sen nasilsin ?

Meriçdemir arkadaşıma çok üzüldüm şuan, o yüzden biraz midem yanmaya başladı, reflüm azdı sanki...
İyi haberlere çok seviniyorum, kötü haberlere çok üzülüyorum ben yaa, hiç kontrol edemiyorum kendimi... Tam size sevinip mesaj yazmıştım ki, Meriçin mesajını gördüm kötü oldum. Valla her zaman olduğu gibi hepimiz Allah'a emanetiz...

bende cok uzuluyorum bu haberlere bi ara girmemeyi bile dusundum..ama sormak istediklerim oluyor okudukca faydali seyler ogreniyorum ... ama cok uzmemeliyiz kendimizi tamam mi bebislerimizde uzulur yoxa allah hepimize saglikli ,sihatli bebekler dogurmayi nasip etsin insallah

Aynen bende..Sonra da telaşlanmaya başlıyorum, elimde değil...Ama bu kalp durması 35. haftada bile olabiliyormuş, yani ben bu gidişle korkudan hiç rahat bir gebelik geçiremicem.İnşallah bu son kötü haber olur.

Aynen bende..Sonra da telaşlanmaya başlıyorum, elimde değil...Ama bu kalp durması 35. haftada bile olabiliyormuş, yani ben bu gidişle korkudan hiç rahat bir gebelik geçiremicem.İnşallah bu son kötü haber olur.

dogana kadar neredeyse ya...ay kizlar nolur guzel seyler dusunmeye calisalim..olmaz ama boyle benim zaten bundan onceki hamileligim kendiliginden dusuk oldu..kimyasal gebelikmis...cok buyuk korkularim var..bir bebek saglikliysa alahin izniyle hic birseycikler olmaz..olumsuz dusunceleri kafamizdan atalim..guzel seyler konusalim guzel olsun

Evet haklısın. Gitmiyim dimi yarın hastaneye :26:Kötü birşey söylerse diye de gitmek istemiyorum.

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, paylaşımlarınız çok hoş. Bende geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim, beta-hcg değerim 107.4 çıktı perşembe tekrar test yaptırdım 321.4 çıktı doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi. Sizce değerlerim normal mi? Yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır çünkü ilk bebeğimi düşürdüm sanki yine bir sorun olacakmış gibi çok korkuyorum..

Hayırlı uğurlu olsun cnaım hoşgeldin aramıza.İnşallah hepberaber alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Ben de hastanede ilk kan testi yaptırdığımda 4-5 haftalıktı.Benim değer de 344dü.Bence normal sıkıntı yapma

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr aaaaa ne oluyor burda biraz toparlanın kendinize gelin üzülmek yok bebişlere yazıkkk tamam kolay bişey değil bu duyumlar ama Allahın takdiri bu hayırlı olan buymuş biz bilemeyizki kendimiz içinde iyi düşünelim iyi olsun olurmuuu

kendinde bir tuhaflik hissetmiyorsan gitme derim ben zaten randevuna az kalmis bekle hic biseyi yoktur bebisinin merak etme annesi :) buyuyorlar orda oyle minnos minnos..

Az değil 20 gün var :26:2li test için çağırdı 26sında.
Neyse haklısınız.Bi gariplik yok, yine ikidebir birşey istiyor canım, midem yanmaya devam ediyor, erkenden uyuyorum,eşimin şakalarına ağlıyorum.Sanırım herşey normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…