2012 Şubat Anneleri

canım şimdi girdim k.k 'ne. ne oldu? kanaman mı oldu arkadaşım? iyi misin şimdi?

canım senin ne zaman kanaman oldu
iyisin değil mi şimdi?

Sinemim Ezgicim...

Akşam saat 22:30 civarı kanamam başladı...
Gece :2-00 gibi kesildi...
Aralıklarla oldu..
Sabah doktoumla konuştuk...

Çok sayıda sezeryan geçirdiğim için
olabileceğini gel kontrol edelim dedi..

Akşam işten sonra gideceğim...
Şimdi iyiyim...

34. haftada olması beni üzdü.. Henüz küçük bebek ya...

ben geldim kızlarrr .... gemişolsn ayşem inş önemli biişi yoktur..... geeçmişi okuyayım gelcm kızlar size sorcklarım var az müsade..... dünyam80 noldu acaba oda dün akşam leke var kan demişti naptı bakm geçmişee

Ne kursuna gıdıyorun kı ,eğer dewam zorunlulugu yoksa takıl kafana göree bence..Sonra orada dogurma:)Ya da git yine de en azından kalabalık içinde olursun birileri senı hemen hastaneye yetıstırır ,o da war..Bilemedım şimdik..

canım ben orayı okumadım sanırım.kanaman olmus geçmiş olsun.şimdi nasılsın.Akşamı beklemeseydin keşke

İyiyim canım.. Ben öyle hemen telaşa kapılmıyorum..
Tabi bu sadece kendimle alakalı durumlar için geçerli...:))
Yoksa nasıl panik oluyorum bilirim kendimi:)))

İnşallah bişey yoktur canım..

Kızlaar ben hiçbirşey bilmiyorum bu ikram ne için , ewe bebek görmeye gelenlere mı wereceğiz??Mesela,ilk hafta bir kurban kesmek gerekiyormus sanırım dün arkadasım anlattı bu kurban ne ıcın?Neden ılk hafta kesılıyor..???Mevlüt yaptırmak zorunlu mu,kacıncı gün yapılacak??Annemler cok cişey bilmiyorlar benım de kafam karıstı ..

Bennebileyim cim bak şimid sorduğun sorulara bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışayım..
bebek görmeye gelenlere adettendir lohusa şerbeti ikram edilir...yanında isteğe göre önceden de hazırlayabilirsin bi kurabiye bi hazır bisküvi yada kek alırsın ikram edersin...
yada türk kahvesi yapabilirsin,nescafe yapabilirsin...

kurban kesme dinimizde varmış bunu bende duydum erkek çocukları için 2 tane kız çocukları için 1 tane akik kurbanı diye geçiyor...tam konuyu ayrıntılı bilmiyorum bilen hi hocaya sorabilirsiniz.
mevlüt yapmak zorunlu değil,gelenek görenek gibi birşey...senin istediğin zaman yapılır bebek mevlütü ama normalde kalabaLIK olmasın derse 40 çıkana kadar yaparsın istersende 40 çıktıktan sonra yaparsın ama 3 aydan fazla uzatmazlar...bizim buralarda çok önemlidir bebek mevlütü...şatafat falan hat safhadadır...
mevlütlerde kadınlara çoğunlukla yemeni dağıtılır ama bazen havlu da dağıtılır...
başka sorman gereken birşey varsa cevaplarım canım

Bence de bunu biz degıl o sırada yanımızda kalacaklar düşünse iyi olmaz mı?Ben mısafırlerın yuzunu görmek ıstemıyorum şimdiden ..Yani arkadaslarım harıcınde komsular vs gelecek ya dedıkoducu olanlar olur ya ayy nazaR DEGMESIN BEBEGIME ,kimse opmesın onu gelenlerden yaa..

AYŞEBAHAR sen doktordan gelmedın mı yanııı ...Ben de gıttın sanıyordum ..Bir an önce git de hemen ıyı haberlerle gel canım..

tabiki yanımızda kalacak olanlar düşünür...sen zaten kalkıp hizmet edemezsin ki o halinle.
biz annemle konuştuk annem kurabiye tuzlu tatlı şeklinde yapıp cam kavanoza koyacağız...
annem kalacak zaten yanımda o idare eder...
dedikoducuları hiç sallama sen yavrun olmuş ne güzel varsın yapsınlar dedikodularını...nazar da değmez allahın izni ile oku üfle bebişee..kem gözlerden ırak olsun hepsi...

Hmm çok teşekkürler gerçekten hiç fikrim yok,annemler de öyle..Utanmasalar onlara ben öğretecegım ..Yani ewe gelenlere mi lohusa serbetı felan werecegım..Onları annemlere yaptırırım o zaman ben bosa yakına tasınmadım dı mi..Aramızda kalsın da çook tembelım ben kızlar hıc börek kek beceremem,yemek yapmayı da hıc sewmedım..Baska soru aklıma gelırse sorarım canım..Düşüneyım..

ayyy, çok sevindim. memnunmusun tatlım?
çünkü bu benim 2. gidişim, şimdiye kadar çok şükür güzel. ama yinede emin olamıyo insan, daha çok yeni başladım ya

canım ben gizem hanımdan çok memnun kaldım...sabırlı ilgili bir doktor...
hamile kaldığımdan beri gittim ona...5.ayda plesentada kanamam olmuştu gizem hanım farketti hemen müdahale etti...çok şükür geçti..
ama doğumumu maddi olarak tasarruf yapmak istediğimden şevket yılmazda yapacağım...ev aldık kredimiz var o yüzden şimdi 7.aydan beri gitmiyorum gizem hanım a.
şevket yılmazda ufuk demir e gidiyorum.

evet canım eve gelenlere ikram edilir.aktardan alıyorsun galiba lohusa şerbeti toz gibi bişiymiş bende içmesinini çok severim ama yapmasını bilmem

canım hem bebek hemde senin için bi zararı var mı o da çok önemli
keşke hemen gitseydin

kızlar dünyam 80 den haberi olan varmı dün ben kkdan çıkarken kanamam oldu karnımda sertleşti demişti dr gitcekti.:44: ama sonra naptı bilmiyorm çok yazmışınız geçmişte bulamadım yaaavv :44:
bu arada benle hemen hemen aynı haftalarda olanlara bişey srcam ?... müsaitken bi göbeğinize bakarmısınız bnm göbek deliiğimin altından tutişe kadar çizgi var ve bayağı aşşağıda bu çizgi dğum yakın demekmiş aşşağı inerse sizdede varmı aşşağıya kadar inmişmi?:44: bi bkın merak ettim erken gelmez inş oğlum... bu sene beebeler pek bi erkennci çünkü...çamaşırları asıp geliyoorm.

o izin aayrı o ayrı bencce doğum iznine kış izninide eklet cnm hamile olmayada bilirdin bu kış versinler iznini sert çık bence
herkese günaydın kızlar
doktordan geldim bebiş 34 haftalık 2,5 kilo 47 cm sizce nasıl boyu kilosu?
cnm ben yarın 35 im bitiyo salı gün dr gittim bnmde 2,5 kg dı 45 cm ddi sen geride olduğun halde daha fazzla bebişin üzülme cnm çok çok iyi....
Aman bi atraksyonum o olsun...Bütün gün evde tekimm bön bönn oturuyorummmmKociş gelincede direk boynuna atlıyorum bebek gibi
aynen bende sen gibiyim oğlum doğsunda onla zaman geçer artık....
sabırla bekliyrm geliniimin haberlerini yaaaavvv
iyiyim canım çalışıyorum sizi okumaya çalışıyorum bi yandanda
bide bu triko kazağı giymeseydim iyi olurdu karnıma değdikçe kaşındı iyice yahu

ayy o çok fena kaşındırır

hakkımızda hayırlısı canım, Allah sağ salim kurtarsın bizi inş. doğum ne zaman senin?

Arkadaşlar laptopum bozuldu akşam eşim gelince servise götüreceğiz biraz kalacak orada ama ne kadar kalır bilmiyorum sizden ayrı kalcam üzülüyorum ama tellede grsz olmazmı beni unutmazsınız umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…