2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar laptopum bozuldu akşam eşim gelince servise götüreceğiz biraz kalacak orada ama ne kadar kalır bilmiyorum sizden ayrı kalcam üzülüyorum ama tellede grsz olmazmı beni unutmazsınız umarımmm

göbeğinde çizgi vaar mı? bi baksna cnm snle aynıyız hemen hmen .... benunutmam korkma .... cnm bnm

Son düzenleme:

Yok inş. canım...
ben iyiyim içimde de onu hissediyorum
Rabbim korusun onu...
Dün gece korktum bayağı ama şimdi iyiyim..

canım hem bebek hemde senin için bi zararı var mı o da çok önemli
keşke hemen gitseydin

Yok canım doktorum da sakinleştirdi bayağı..
Önemli değildir inşallah dedi...
Sabah anlatırım bakalım neymiş...

Arkadaşlar laptopum bozuldu akşam eşim gelince servise götüreceğiz biraz kalacak orada ama ne kadar kalır bilmiyorum sizden ayrı kalcam üzülüyorum ama tellede grsz olmazmı beni unutmazsınız umarımmm

sen unutulur musun kız:))))

Canım önceki hamilelikelerimde bu çizgi hep oluştu..
Özellikle ilkinde..

Ama bu 4. de bende çizgi oluşmadı...
Nedeninni de anlamadım valla..

Ama bu normal oluşur yani...

Son düzenleme:
bende bursadayım hangi hastaneye gidiyorsunuz bakalım kızlar
Ben medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım çokta memnunumm
Ablacım çok geçmiş olsun inşaallah bişey yoktur güzel haberlerle gel inşaallah...

doruk tıp merkezi tatlım, Gizem YILDIRIM.
sen kime gidiyosun ?

Bursada nerde oturuyosun?
Medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım...Hamitler tarafında oturuyorum sen???

anam benim doktorum :13:
Aynı dr ha sizin...

Ne kadar borcum olursa olsun devlette doğum yapmam fobim var benim...Kalabalığa falan gelemiyorum...
göbeğinde çizgi vaar mı? bi baksna cnm snle aynıyız hemen hmen .... benunutmam korkma .... cnm bnm

Var canım uzunca bişey hem göbek deliğimin üstünde hemde altında tutişee kadarrrr

İyiyim canım.. Ben öyle hemen telaşa kapılmıyorum..
Tabi bu sadece kendimle alakalı durumlar için geçerli...:))
Yoksa nasıl panik oluyorum bilirim kendimi:)))

İnşallah bişey yoktur canım..

valla ben birazda pimpirikliyim galiba.Güzel haberlerini bekliyorum ozaman .Dikkat edin kendinize mutlaka

Kızlar size sorduğum sorunun cevabını bende vereyim ikram olayı...Hastanede kolonya şeker ve bebek şekeri tutacağız...Eve gelincede kayınvalidem kurabiye hazır yufkadan börek bide dışardan ikramlıklar alırız meyve suyu kola vs içeceklerle ikram ederiz dedi tabiki herkese değil gelipte oturan olursa onlara ama 5 dk uğrayıp gidenlere kolonya bebek şekeri falan yeter...40 mevlitimizdede benim adağım var kurban kestireceğim oğluma onu pilav ve tattlı ayran eşliğinde kavurma şeklinde ikram edeceğiz...Bide bursada bi adet var mutlaka bişey dağıtıyolar minik minik hediye şeklinde yemeni havlu vs şeklinde hediyelikler alacak kayınvalidem....

canım hoşgeldin
nihleeyide merak ettim nasıl bebişi acaba?

canım hoşgeldin

Yaa inşaallah nıhle ben çıkmadan gelir bende çok merak ettim...Bana mesaj atın ya olmazmı eğer burda olmazsam artık giremem laptopun gelmesini beklicem umarım uzatmazlarrr tamir sürecini

merakta bırakma beni mutlaka yaz canım

kar beeyaaaz çamaşırlarımı astım geldimmm

canım hoşgeldin
bendeee bendeeee
kız milletmi sana hediye getircek sen onlara hep bişiler veriyosun özellikle hastanede bnce hiç bişi verme çünkü çoğunu hemşireler istiyomuş yazık olur gider..... ben hiç bişi vermicm onlar bbana getirsin evde neysede oda ağrım sızım olmazsa
sen unutulur musun kız:))))

Canım önceki hamilelikelerimde bu çizgi hep oluştu..
Özellikle ilkinde..

Ama bu 4. de bende çizgi oluşmadı...
Nedeninni de anlamadım valla..

Ama bu normal oluşur yani...

sağolcnm bnm korktum bnde ne bu diye:18:

1...beyazlarını ne ile yıkıyosun merak ettimmm

2...Hastaneye bi sürü misafirim gelecek oğlumu görmeye tatlılık olsun diye şeker kolonya bebek şekeri tutulur kızzzz

3...Hemşiremiz ve dr una eşim zaten hediye alacakmış çünkü bize karşı ilgileri harika özellikle dr umuz iyi bir hediyeyi haketti...Eve gelenlerede kayınvalidem hizmet edicek ben etmicemki ayrıca ben biraz eli açığım evime geleni doyurmazsam eli boş gönderirsem üzülüyorum annemden alışkanlık...Hem onlar beni ve oğlumu görmeye gelcekler olsun o kadarrr

kimsede demiyor doğuma gelelim mi yaada evini ttemizlemeye diye arayan bile yok anca eşime derller yalandan oda...daha işim yok doğumdan sonra onların boğazıını düşünücem hiç işim olmaz valla... bana kıymeet verene kıymet veririm ben...

Bana kıymet vermeyeni bende sallamam canım haklısın ama yapacaklarım her an yanımda olan insanlar hep değer verdiler yanımda oldular canımm

Bende hep alırım doktoruma ve hemşireye...

persil sıvı deterjanla cnm... gerçi ben deterjan manyağıyım aloda var bingoda ama sıvı persil çok güzel

Bende beyazlar için ariel renkliler için rinso kullanıyorum...Beyazlarımı bazen ön yıkamalı domestoslada yıkıyorum bekletiyorum makinede geceden bembeyaz oluyoo...Ama şimdi sarardı yarın yıkayacağım..Bugün renkli yıkama günümdüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…