- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.961
Arkadaşlar laptopum bozuldu akşam eşim gelince servise götüreceğiz biraz kalacak orada ama ne kadar kalır bilmiyorum sizden ayrı kalcam üzülüyorum ama tellede grsz olmazmı beni unutmazsınız umarımmm
ben geldim kızlarrr .... gemişolsn ayşem inş önemli biişi yoktur..... geeçmişi okuyayım gelcm kızlar size sorcklarım var az müsade..... dünyam80 noldu acaba oda dün akşam leke var kan demişti naptı bakm geçmişee
canım hem bebek hemde senin için bi zararı var mı o da çok önemli
keşke hemen gitseydin
hakkımızda hayırlısı canım, Allah sağ salim kurtarsın bizi inş. doğum ne zaman senin?
Arkadaşlar laptopum bozuldu akşam eşim gelince servise götüreceğiz biraz kalacak orada ama ne kadar kalır bilmiyorum sizden ayrı kalcam üzülüyorum ama tellede grsz olmazmı beni unutmazsınız umarımmm
kızlar dünyam 80 den haberi olan varmı dün ben kkdan çıkarken kanamam oldu karnımda sertleşti demişti dr gitcekti.:44: ama sonra naptı bilmiyorm çok yazmışınız geçmişte bulamadım yaaavv :44:
bu arada benle hemen hemen aynı haftalarda olanlara bişey srcam ?... müsaitken bi göbeğinize bakarmısınız bnm göbek deliiğimin altından tutişe kadar çizgi var ve bayağı aşşağıda bu çizgi dğum yakın demekmiş aşşağı inerse sizdede varmı aşşağıya kadar inmişmi?:44: bi bkın merak ettim erken gelmez inş oğlum... bu sene beebeler pek bi erkennci çünkü...çamaşırları asıp geliyoorm.
o izin aayrı o ayrı bencce doğum iznine kış izninide eklet cnm hamile olmayada bilirdin bu kış versinler iznini sert çık bence
cnm ben yarın 35 im bitiyo salı gün dr gittim bnmde 2,5 kg dı 45 cm ddi sen geride olduğun halde daha fazzla bebişin üzülme cnm çok çok iyi....
aynen bende sen gibiyimoğlum doğsunda onla zaman geçer artık....
sabırla bekliyrm geliniimin haberlerini yaaaavvv
ayy o çok fena kaşındırır
Ben medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım çokta memnunummbende bursadayım hangi hastaneye gidiyorsunuz bakalım kızlar
Ablacım çok geçmiş olsun inşaallah bişey yoktur güzel haberlerle gel inşaallah...Sinemim Ezgicim...
Akşam saat 22:30 civarı kanamam başladı...
Gece :2-00 gibi kesildi...
Aralıklarla oldu..
Sabah doktoumla konuştuk...
Çok sayıda sezeryan geçirdiğim için
olabileceğini gel kontrol edelim dedi..
Akşam işten sonra gideceğim...
Şimdi iyiyim...
34. haftada olması beni üzdü.. Henüz küçük bebek ya...
Medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım...Hamitler tarafında oturuyorum sen???doruk tıp merkezi tatlım, Gizem YILDIRIM.
sen kime gidiyosun ?
Bursada nerde oturuyosun?
Aynı dr ha sizin...anam benim doktorum :13:
canım ben gizem hanımdan çok memnun kaldım...sabırlı ilgili bir doktor...
hamile kaldığımdan beri gittim ona...5.ayda plesentada kanamam olmuştu gizem hanım farketti hemen müdahale etti...çok şükür geçti..
ama doğumumu maddi olarak tasarruf yapmak istediğimden şevket yılmazda yapacağım...ev aldık kredimiz var o yüzden şimdi 7.aydan beri gitmiyorum gizem hanım a.
şevket yılmazda ufuk demir e gidiyorum.
göbeğinde çizgi vaar mı? bi baksna cnm snle aynıyız hemen hmen .... benunutmam korkma .... cnm bnm
sen unutulur musun kız:))))
Canım önceki hamilelikelerimde bu çizgi hep oluştu..
Özellikle ilkinde..
Ama bu 4. de bende çizgi oluşmadı...
Nedeninni de anlamadım valla..
Ama bu normal oluşur yani...
İyiyim canım.. Ben öyle hemen telaşa kapılmıyorum..
Tabi bu sadece kendimle alakalı durumlar için geçerli...:))
Yoksa nasıl panik oluyorum bilirim kendimi:)))
İnşallah bişey yoktur canım..
kızlar dünyam 80 den haberi olan varmı dün ben kkdan çıkarken kanamam oldu karnımda sertleşti demişti dr gitcekti.:44: ama sonra naptı bilmiyorm çok yazmışınız geçmişte bulamadım yaaavv :44:
bu arada benle hemen hemen aynı haftalarda olanlara bişey srcam ?... müsaitken bi göbeğinize bakarmısınız bnm göbek deliiğimin altından tutişe kadar çizgi var ve bayağı aşşağıda bu çizgi dğum yakın demekmiş aşşağı inerse sizdede varmı aşşağıya kadar inmişmi?:44: bi bkın merak ettim erken gelmez inş oğlum... bu sene beebeler pek bi erkennci çünkü...çamaşırları asıp geliyoorm.
o izin aayrı o ayrı bencce doğum iznine kış izninide eklet cnm hamile olmayada bilirdin bu kış versinler iznini sert çık bence
cnm ben yarın 35 im bitiyo salı gün dr gittim bnmde 2,5 kg dı 45 cm ddi sen geride olduğun halde daha fazzla bebişin üzülme cnm çok çok iyi....
aynen bende sen gibiyimoğlum doğsunda onla zaman geçer artık....
sabırla bekliyrm geliniimin haberlerini yaaaavvv
ayy o çok fena kaşındırır
canım hoşgeldin
nihleeyide merak ettim nasıl bebişi acaba?
Yok inş. canım...
ben iyiyim içimde de onu hissediyorum
Rabbim korusun onu...
Dün gece korktum bayağı ama şimdi iyiyim..
Yok canım doktorum da sakinleştirdi bayağı..
Önemli değildir inşallah dedi...
Sabah anlatırım bakalım neymiş...
bendeee bendeeeecanım hoşgeldin
nihleeyide merak ettim nasıl bebişi acaba?
kız milletmi sana hediye getircek sen onlara hep bişiler veriyosun özellikle hastanede bnce hiç bişi verme çünkü çoğunu hemşireler istiyomuş yazık olur gider..... ben hiç bişi vermicm onlar bbana getirsinKızlar size sorduğum sorunun cevabını bende vereyim ikram olayı...Hastanede kolonya şeker ve bebek şekeri tutacağız...Eve gelincede kayınvalidem kurabiye hazır yufkadan börek bide dışardan ikramlıklar alırız meyve suyu kola vs içeceklerle ikram ederiz dedi tabiki herkese değil gelipte oturan olursa onlara ama 5 dk uğrayıp gidenlere kolonya bebek şekeri falan yeter...40 mevlitimizdede benim adağım var kurban kestireceğim oğluma onu pilav ve tattlı ayran eşliğinde kavurma şeklinde ikram edeceğiz...Bide bursada bi adet var mutlaka bişey dağıtıyolar minik minik hediye şeklinde yemeni havlu vs şeklinde hediyelikler alacak kayınvalidem....
sen unutulur musun kız:))))
Canım önceki hamilelikelerimde bu çizgi hep oluştu..
Özellikle ilkinde..
Ama bu 4. de bende çizgi oluşmadı...
Nedeninni de anlamadım valla..
Ama bu normal oluşur yani...
kar beeyaaaz çamaşırlarımı astım geldimmm
bendeee bendeeee
kız milletmi sana hediye getircek sen onlara hep bişiler veriyosun özellikle hastanede bnce hiç bişi verme çünkü çoğunu hemşireler istiyomuş yazık olur gider..... ben hiç bişi vermicm onlar bbana getirsinevde neysede oda ağrım sızım olmazsa
sağolcnm bnm korktum bnde ne bu diye:18:
kimsede demiyor doğuma gelelim mi yaada evini ttemizlemeye diye arayan bile yok anca eşime derller yalandan oda...daha işim yok doğumdan sonra onların boğazıını düşünücem hiç işim olmaz valla... bana kıymeet verene kıymet veririm ben...
persil sıvı deterjanla cnm... gerçi ben deterjan manyağıyım aloda var bingoda ama sıvı persil çok güzel
1...beyazlarını ne ile yıkıyosun merak ettimmm
2...Hastaneye bi sürü misafirim gelecek oğlumu görmeye tatlılık olsun diye şeker kolonya bebek şekeri tutulur kızzzz
3...Hemşiremiz ve dr una eşim zaten hediye alacakmış çünkü bize karşı ilgileri harika özellikle dr umuz iyi bir hediyeyi haketti...Eve gelenlerede kayınvalidem hizmet edicek ben etmicemki ayrıca ben biraz eli açığım evime geleni doyurmazsam eli boş gönderirsem üzülüyorum annemden alışkanlık...Hem onlar beni ve oğlumu görmeye gelcekler olsun o kadarrr
persil sıvı deterjanla cnm... gerçi ben deterjan manyağıyım aloda var bingoda ama sıvı persil çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?