- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.341
Kızlarr ben geldim size bişey dicem...Hastane odanızı süsletecekmisiniz acepppp:26:
Hoşbuldum canım...Misafirim vardı onunla ilgilendim giremedim...Benim büyük ihtimal tek kişilik olacak odam özel hastane zaten...Acaba diyorum süsleri alsam arkadaşlarım ben doğumdayken süsleselermi odayııı:26:
Aman cnm yaa inş erken gelmez bnm gelin pek bi aceleci çıktı..senin normalde günün ne şu an..kaç haftalık bebek pardon gelinimmmANA
O ZMN BENDEN SU GELIYO
BUGUNDUR BI GELIYO BI KURUYO KURUYUNCA SADECE PECETE ASINIYOR.
RENK FALAN YOK:s:s
TEMIZLIK YAPTIK ESIMLE BALIM COK YORULDUM
BUKLEM HAZIRLIKLI OL HERAN MSJ ATABILIRIM SANA DOGUURYOM DUA EDIN DIYE :s
CNM SUSLETENLER COK
OZEL HASTANELERDE HER ODA TEK ZATEN.
AMA BEN SUSLEMICEM YA SUSLERIMI GERI ALMAYI UNUTURSAM
Orası sorun değil arabada bekletirim ben onları ama güzel olurmu sence???:26:
benimde özel hastane ama odalar 2 kişilik oyüzden süslemicem
Arkadaşımı aradım oda süslemesi için aman be diyo tek gece için ne gerek var diyo kendi odanı süsleriz diyo haklı bence tamam tamam karar verdimmm
benimde özel hastane ama odalar 2 kişilik oyüzden süslemicem
ayy bni öldürcen senn
benimde iki kişilkmi acaba.....benimkide akşam gelmiş mevlüdde napcaz diyooobende dedim dur bi doğsun bebek... 2 aylık olsun ondan sonra yaparız mevlüd..acelen ne diye....
Niye kızzz naptım şimcikk....
Ben mevlidimizi eğer iyi olursam 15 20 gün içinde yapıcam....
SELAM BİTANECİKLERİMMMMM
bennebileyim canım geçmiş olsun aman dikkat et yazılanları okudumda kızlar farkettinizmi hepimizde bi evrim değişikliği var.Ayyyyyyyyyy vallahi günlerin geçmesini istiyorum istiyorum ama bi okadarda korkuyorum vallahi günler geçtikçe,bende dün troit testimi yaptırdım sağlık ocağında şükür iyi çıkmış normal ee tabi normalde 25 mg ilaç kullanırken 100 mg çıkarınca normal oldu şükür bendede şişlikler oluyor hele geceleri parmaklarım çok şişiyor sıkamıyorum onları ayaklarımda şişiyor geçen gün ilk defa giydiğim çorap iz yapmıştı o kadarda sıkı değildi yani bende de var sanırım ödem geçen gece doktor 3 hafta daha sık dişini gelmesin şubat 1 desin sonra istediği zaman gelsin dedi.vallahi çok korkuyorum doğumdan kalbim durucak sanki aklıma geldikçe allahım hepimizin yardımcısı olsun bu aralar benimde aksine tatlı krizi tutuyo yasak ya vallahi napayım arada oğluma birazcık kaçak yapıyorum :)))))
benimde iki kişilkmi acaba.....benimkide akşam gelmiş mevlüdde napcaz diyooobende dedim dur bi doğsun bebek... 2 aylık olsun ondan sonra yaparız mevlüd..acelen ne diye....
bebeğin kırkı çıkmadan mevlüd yapma.. iyi değildir...
hıçkırıkmış o cnm .... korkma bendede oluyooslm kızlar sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazmıorum ben bişey sormak istiyorum...bebeğinizin böyle kalp atışı gibi aynı aralıklarla tekmelediği oluyo mu size de? bende nerdeyse hergün yaklaşık 10-15dk böyle bişi oluo acaba hıçkırıyo mu diyorum:44:
YARDIM EDİN LÜTFEN
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?
YARDIM EDİN LÜTFEN
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?
slm kızlar sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazmıorum ben bişey sormak istiyorum...bebeğinizin böyle kalp atışı gibi aynı aralıklarla tekmelediği oluyo mu size de? bende nerdeyse hergün yaklaşık 10-15dk böyle bişi oluo acaba hıçkırıyo mu diyorum:44:
Aman yok ya ne olacak yavrumu okur üflerim bişeycik olmazgözü olanın gözünü çıkarırım 20 sinde falan mevlidini falan yapayım ki kayınvalidemde ancak evine gider kadın 40 gün uğraşamaz bizimle evi barkı var banada başka bakacak kimse yokk
YARDIM EDİN LÜTFEN
slm kızlar sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazmıorum ben bişey sormak istiyorum...bebeğinizin böyle kalp atışı gibi aynı aralıklarla tekmelediği oluyo mu size de? bende nerdeyse hergün yaklaşık 10-15dk böyle bişi oluo acaba hıçkırıyo mu diyorum:44:
hıçkırıkmış o cnm .... korkma bendede oluyoociğerleri gelişirmiş öyle amniyo sıvısını yuttuğu içinmiş...
teşekkür ederim cnm ben de merak ediyodum noluo acaba die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?