2012 Şubat Anneleri

Arkadaşımı aradım oda süslemesi için aman be diyo tek gece için ne gerek var diyo kendi odanı süsleriz diyo haklı bence tamam tamam karar verdimmm

Aman cnm yaa inş erken gelmez bnm gelin pek bi aceleci çıktı..senin normalde günün ne şu an..kaç haftalık bebek pardon gelinimmm
Orası sorun değil arabada bekletirim ben onları ama güzel olurmu sence???:26:

olur cnm neden olmasın..bizimk,iler becerebilse bende istiyorum ama yok kim yapcak...eşim zaten o panikte unutur.... yap yap..

YARDIM EDİN LÜTFEN
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?

slm kızlar sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazmıorum ben bişey sormak istiyorum...bebeğinizin böyle kalp atışı gibi aynı aralıklarla tekmelediği oluyo mu size de? bende nerdeyse hergün yaklaşık 10-15dk böyle bişi oluo acaba hıçkırıyo mu diyorum:44:

sorma beklerler inş şubata kadar yaa...bende ocakta doğsun hiç istemiyorum...azcık daha kilo alsın diye.... bende yiyorum bu ara tatlı ....şekerim yüksek değildir inş ama napim can bu çekiyo..yarasın tosunlarımıza inş..abartmamakta lazım tabide..

benimde iki kişilkmi acaba.....benimkide akşam gelmiş mevlüdde napcaz diyooo bende dedim dur bi doğsun bebek... 2 aylık olsun ondan sonra yaparız mevlüd..acelen ne diye....

bende yaza yapıcam heralde çünkü sivasta çok az tanıdıgım var memlekete gidince yaparız biz

bebeğin kırkı çıkmadan mevlüd yapma.. iyi değildir...

Aman yok ya ne olacak yavrumu okur üflerim bişeycik olmazgözü olanın gözünü çıkarırım20 sinde falan mevlidini falan yapayım ki kayınvalidemde ancak evine gider kadın 40 gün uğraşamaz bizimle evi barkı var banada başka bakacak kimse yokk

hıçkırıkmış o cnm .... korkma bendede oluyoo ciğerleri gelişirmiş öyle amniyo sıvısını yuttuğu içinmiş...
YARDIM EDİN LÜTFEN
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?

vivalestada var cnm ama ne iyi gelir bi bilgim yok internetten bi baksana ....

YARDIM EDİN LÜTFEN

geçmiş olsun arkadaşım valla inanki bilmiyorum sadece acı sakın yemede daha fazla azıtmasın duyduğum kadarıyla emi,bende hep ondan korkuşumdur allah yardımcın olsun

bende sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum nedense ( bende de aynı durum var canım ama hıçkırıyo diyolar sürekli dimi damar atması gibi sanki :)

kız bnm eşimden başka kimsem olmick ona bakarsan ben napim sende hee..mevlüd çok zor bişey değil..bigün önceden herşeyi hazır edersen ama tabi sen bilinnnn

YARDIM EDİN LÜTFEN

ne iyi gelir bilmiyorum ama ne iyi gelmez biliyorum baharatlı ve acı yeme kesinlikle,birde onun bitkisel ilaçları var bi doktoruna sor çok geçmiş olsun canım

hıçkırıyor kuzucugun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…