2012 Şubat Anneleri

36+3 falan sanırım. Gelınınnnn..
kız banada mesaj at tilifonumu verdim sana...
temam ınsallahhh..
yardım edin lütfen
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?

cnm bende ara ara oluyor suana kadar 2 kez oldu
krem kullanıyorum . "kortos" dıye bı krem bana ıyı gelıyor ama bılemıyorum cnm..

hıçkırıkmış o cnm .... korkma bendede oluyoo ciğerleri gelişirmiş öyle amniyo sıvısını yuttuğu içinmiş...

vivalestada var cnm ama ne iyi gelir bi bilgim yok internetten bi baksana ....

bencede kızlar 20 sinde yapmak en güzeli son ra kaldımı kalıyo uzadıkça hep aklında oluyo valla allah ım kısmet ederse ben şekerlerini bile yaptırdım hazır hayırlısıyla gelsin hele paşam 20 de yaparım çıksın aradan

bende sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum nedense ( bende de aynı durum var canım ama hıçkırıyo diyolar sürekli dimi damar atması gibi sanki :)

takip etmek güzel oluo bilgileniyoruz da yazılanları okumaktan kendim yazamıyorum :)evet evet aynen öyle pıtpıt edip duruyo :)

geçmiş olsun arkadaşım valla inanki bilmiyorum sadece acı sakın yemede daha fazla azıtmasın duyduğum kadarıyla emi,bende hep ondan korkuşumdur allah yardımcın olsun

ay canım çok teşekkür ederim cvp yazdığın için ya okadar kötü bişeyki bende çok korkuyodum başıma geldi.zaten bu ara bana bişey oldu son zamanlarda.geçen akşamda acile gittik öle bir kaşıntı olayı varki bende kasıklardan boğazıma kadar bi kaşıntı pütür pütür su kabarcıkları gibi ve doktor tahlil yaptı hepsi temiz.hamileliğe bağlı bişeymiş olurmuş doğumdan sonra geçer dedi inş.geçer.çok dikkat edin kızlar benim başıma geldi berbat bişey aman dikkat edin.

36+3 falan sanırım. Gelınınnnn..

temam ınsallahhh..

cnm bende ara ara oluyor suana kadar 2 kez oldu
krem kullanıyorum . "kortos" dıye bı krem bana ıyı gelıyor ama bılemıyorum cnm..

enice ile aynısınız o zaman..okudunmu enicenin bebeği 3600 kg mış maşallah sübhanallah....

enice ne yiyosun yavvvv ne yarıyo acaba tosununa....merak ettim...

Sen yaza zaten anca yaparsın faceden oyun oynamaktan zamanın olmazFace yıkılıyo canım ya enice oyun oynuyo diyeee

napım canım ya sıkılıyorum takıldım şimdide bırakamıyorum bu gidişle çocukta bilgisayar başında dogacak ana bırakta ben oynıyım azcık dicekkk

takip etmek güzel oluo bilgileniyoruz da yazılanları okumaktan kendim yazamıyorum :)evet evet aynen öyle pıtpıt edip duruyo :)

evet ya takip çok güzel ama maşallah kızlar öyle kaynaşmış sohbet öle güzelki insan okurken yazamıyo.evet bebişler hıçkırıyo herhalde :))

kız bnm eşimden başka kimsem olmick ona bakarsan ben napim sende hee..mevlüd çok zor bişey değil..bigün önceden herşeyi hazır edersen ama tabi sen bilinnnn

Kuzucum bizim kurban işimiz var onu kayınvalidem ayarlayacak ikramlıkları o hazır etçek o yüzden ben nasıl becereyim...Benimde ondan sonra kocişten başka kimsem yok biliyorsun kader arkadaşıyız seninle...

enice ile aynısınız o zaman..okudunmu enicenin bebeği 3600 kg mış maşallah sübhanallah....

UH MASALLAHH....

bnm daha 3 sayılır sayılmaz.
bu cusseden mınıcık bıse cıkcak

bebeğin kırkı çıkmadan mevlüd yapılmazmış.. basık olur gelenden derler..nazarda alırmış..ben hem toparlanmak hemde biraz daha havalar güzel olsun diye vede bebeğimin uykusu falan düzene girsin diye şubatta doğarsa mayıs gibi düşünüyorum mevlüdü......belki sünnetinide o ara yaparım..pipisine kurbannn

canım ne yemiyorum ki,, ama kuru inciri üzümü fındıgı fıstıgı ve cevizi 3-5 tane yiyorum hergün, ama şekerli şeylerde çok yedim buaralar bidee her akşam meyve yemezsem ölürüm
sabah kalkınca süt akşam yatarken yogurt daha saymıyım ayıp olacak

hıçkırıkmış o cnm .... korkma bendede oluyoo ciğerleri gelişirmiş öyle amniyo sıvısını yuttuğu içinmiş...

vivalestada var cnm ama ne iyi gelir bi bilgim yok internetten bi baksana ....

sağol canım cevabın için bizim kullanmamızda bi sorun yok dimi?bilgin varmı acaba

Bende yenidoğan sünneti yaptırcam ortakkkk

kız ne mayısı cok gec. 25 ıla 40 gnun arasında yap mutlaka.. damadım meeevludsuz olcak yafss..
ben 25 gun snra falan yapacam.
annemle kayınvalıdem hayatta uzun zamana bıraktırmaz..
sezeryanlıda nasıl olcaksa..

maşallah canım afiyet olsun yarasın inş.bebişine :)

Ben bebeğin kilosunun annenin aldığı gıdayla sadece alakalı olduğuna inanmıyorum çünkü bazılarına bakıyorsun çok güzel besleniyo falan filan ama bebek 2500 gr doğuyo bazısına bakıyorsun çıta gibi zayıf bişeyde yemiyo adam gibi ama bebek 4 kilo vaLLA bizzat şahit oldum bunaaaSıpacıkların bünyesine bağlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…