2012 Şubat Anneleri

Çok çok Geçmiş olsun tatlımm..
Rabbim sağlıklı günler nasip etsin...
Bilmiyorum inancın var mı ama kendini çok çaresiz hissettiğinde Sık sık abdest alıp dua et..

canımm inanki ağlayarak okudum çok üzüldüm, kardeşinede sanada...
umarım kardeşin sağlığına en kısa zamanda kavuşur, hasretle beklediği yeğenini kucağına alıp sevmesi nasip olur...
rabbim kimseye kardeşşş acısıı yaşatmasınnnnnnn....

allah sana sabır,bebeğine sana sıkı sıkı tutunması için güç, kardeşine de acil şifalar versin cnm . Allah kimseye evlat,kardeş acısı yaşatmasın inşallah.

amin canım inşallah kötü bişey olmaz dayanamam buna gücüm kalmadı artık hazırlanıp cıkmam lazım bebeğimi görmekve kalp atışını uymak bana iyi gecelek inşallah iyidirrr çok korkuyorumm allahım nolur onları bana bagışlaa dualarınızı eksik etmeyin

kötü şeyler düşünme cnm, Allah'ın izniyle kardeşin iyileşir, bebişin sağlıklıdır ve sağlıkla doğar. ama tabi ki zor günler senin için, sana sabır diliyorum , kendini ve bebeğini ihmal etme sakın. kardeşin iyileştiğinde yeğeninden iyi haberler duymak ister unutma ... dualarım seninle...

hepiniz cok sağolun kızlar dualar etmezmiyim kurbanlar adadım aglayarak kuran okuyorum o bi ayaga kalksın kurban olsun ablası ona canım benim aklım hep onda kendimden cok onu düşünüyorum yanına gidicem inşallah görebilirm şimdi çıkmam lazım bebeğimigörmek kalbini duymak istiyorum dayısına fotosunu göstermek istiyorum varsın dalga gecsin kapkara bu be sana benziyo çirkin hani lan ne bebeği kurbaga yavrusu gibi desin ( o iyi olsun noluuurrr yegenim yürümeye başlayınca capkınlıga götürcem onu diyodu siz sütcocugu yaparsınız delikanlı olcak o diyodu rabbim bana o günleri göstersin çok kötü biacı bu yüreğim dayanmıyor annem babam bitti ağlamaktan ben desen öyleee tek tesellim bebeğim onada bişey olursa dayanamam

Son düzenleme:
Cerenim çok geçmiş olsun inan yazdıklarını okurken ağladımmm Allah ailene şifa versin bebişinede sana tutunmayı nasip etsin ne desek boşşş annemi çok yakın zamanda kaybettim ben o yüzden bilirim hastane ve ölüm olaylarını Allah düşmenıma bile yaşatmasın(aminn)

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim kardeşine acil şifalar versin inşallah...Dualarımız sizinle.
Kardeş ve evlat en büyük sevgilerdir,Rabbim inşallah sana ikisinin sevgisini de uzun yıllar tatmak nasip etsin...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

valla ben mümkün olduğunca insanlardan uzak duruyorum yoksa işyerinde birini boğazlayabilirim sabah zor tuttum mesela kendimi, çok korkuncum

yazdiklarini okurken aglamamak icin kendimi zor tuttum.. Allah yardimcin olsun canim... Bebegin senledir, rahat tut kendini... Kotu dusunme... Insallah hersey yoluna girer yakinda...

valla ben mümkün olduğunca insanlardan uzak duruyorum yoksa işyerinde birini boğazlayabilirim sabah zor tuttum mesela kendimi, çok korkuncum

Ben de çok sinirliyim, eskiden daha kolay sinirlenirdim ama kendimi de tutardım. Şimdi ağzımı tutamıyorum :26:
Geçen en hatırlı müşterimizi bozdum telefonda. %100 haklıydım ama,susardım önceden olsa.

Gecmıs olsun ceren, Rabbım acıl sıfalar versın kardesıne ve abıne.
Bebegıne de saglık, guc.
Insallah hersey yoluna gırecek.
Buna ınan ve canı gonulden dua et.
Bende dua edecegım.

Geç değil...Ben de geçen salı yaptırdım...Bir an önce iste doktorundan tahlilleri yazmasını canım sen.

Tamam canım, cok tesekkur ederım yanıt verdıgın ıcın.

vardı canım ben... ama kendimi sartlandırmıstım ciftcizgiyi görürgörmez bırakırım dedim, o günden beridir yok cok sükür (ilk baslarda bir iki nefes cektigim oldu) ama suan hiç aramıyorum aklıma bile gelmiyor.. esimde birakmaya calışıyor neyse oda artısı oldu....

ya benim mesajlarım ve alıntılarım neden farklı renk mavı ve ufal yazı çıkıyor ??? her seferınde sizde düzeltme yapıyormusunuz ?? nasıl düzelicek yada girmeyeli unutmuşum bayagı bi:))
profil sayfasından ayarlanabilir, birde harf punton cok küçük zor okunuyor, bilgin olsun hosgeldin....

Kızlar benim dünden beri çok kötü kasık ve bel-bacak-sırt ağrım var. Sizde de var mı bu tür ağrılar?
bazen oluyor canım bazen böyle adım atarken belimden dolayı galiba canım bile acıyor (ama bende belfıtığı var belki ondan)

tatlım öncelikle geçmis olsun, iyiye bağlanmasına sevindim.. ama beni kara kara düsünceler sardı simdi cünkü bbemin TSH da 3.00 cıktı.. doktor bana birsey demedi neden acaba??:26: 2 ay önce ölçtürdügümde TSH 2.21 cıkmıstı hamilelikte artmışşş :26::26: ya şimdi yarın doktora gitsem mi düsünmeye basladım...niye bana bişey demedi acaba yaa.. eniyisi doktora telefon edeyim evet evet... saol canım bu bilgileri paylaştığın için... ayrıca benim sekerde sınırda cıkmıştı 90 yani.. onda dikkat etmek lazım.. Rabbim yardımcımız olsun...
Bu arada sana da yollayacağım. Özelden msj atıcam sizlere...Şimdi beslenme listesini ve yasakları yollayayım, değişim listesini de arkadan yollarım evde kalmış o.

tatlım ya su yasakları merak ettim bende.. hani seker sorunu bakımından... onu paylaşman mümkün mü yada mesajla mi acaba? simdiden tesekkürler...

Ahh canım yaa, Allah acil şifalar versin, yavrunu ve kardeşini sana bağışlasın inşallah okuduğumdan beri dua ediyoru tatlım... cok geçmiş olsun.......

Canım bence doktorunla bir konuş.Evet normalde sınır 4,85 civarı ama gebelerde 2,5 olmalıymış maksimum...Bazı sitelerde de internette, 3 ve üstü olduğunda endokrin uzmanına başvurun diyor. Beni de doktorum uyardı yoksa ben nasılsa normal sınırlarda diye takmazdım kafama. ama bu hormonun yükselmesi, üretilen tiroit hormonunun azalması anlamına geliyormuş.Bebek de hormonu tamamen bizden tedarik ediyormuş...
Yalnız bazen ölçüm yapan makinadan makinaya da fark oluyormuş. Bir hafta önce 2,96 idi benim, dün 1,33 çıktı. bir de antikorlarına bakıyorlar, TSH ile birlikte değerlendirildiğinde anlamlı oluyormuş...
2,96 iken bile korkmana gerek yok dediler, şu an riskli değil durumun.Ama eğer öyle kalsaydı ve antikor değerleri de yüksek olsaydı daha yükselmesin diye ilaç başlayabilirlerdi.
Tiroit bebeğimizin gelişimini direkt olarak etkiliyor çünkü....

tatlım ya su yasakları merak ettim bende.. hani seker sorunu bakımından... onu paylaşman mümkün mü yada mesajla mi acaba? simdiden tesekkürler...

Benim şekerim de 99,7 çıktı yani nerdeyse 100. Üst sınır 109 yazıyor referans değerlerinde.
Bana listeni uygula ve 15 gün sonra açlık ve tokluk şekerlerine takrar bakalım dediler.
Yasakları şimdi mesajla yolluyorum canım....Açıktan pek yiyecek ismi vermek taraftarı değilim, buna özen göstermek istiyorum çünkü.

ya şimdi ne yapsam bilemedim, adam gördü TSH yi simdilik bir sorun yok demisti simdi tekrar haftaya gidicem kontrola ....simdi telefonda acip bisey desem ..... bilemedimm.. haftaya kesin tekrar test isterim zaten...

tesekkür ederim hersey icin saol tatlım... evet benimde testimi yeniden yapıcak onu belirtmişti sonrada beslenme uzmanına gönderecekmiş sonuca göre...

pikepolat'cım mesajını aldım, 10 dk. dolmadığı için burdan yazayım dedim...Kesinlikle bu malzemelerin tamamı benim de çok sevdiğim şeyler...
Fazla kilon var mı peki, bir de ailede şeker hastası varmı? 1. dereceden ve ya 2.dereceden akrabalarda?
Benim halam,amcam, kuzenlerim şeker hastası...Bu da beni risk grubuna sokuyormuş...
Endokrin uzmanı (fazla kilom da olunca), şekerim de yüksek çıkınca bir metabolizma ve fizyoloji uzmanına yönlendirdi.Sağolsunlar hamile olduğumu duyunca hemen bir ara randevu verdiler bana...
Vücut analizim yapıldı. Kas oranı hiç fena değil ama yağ oranı çok fazla dedi.Liste çıkardı ve yasakları belirledi işte.
Listede herşey var, normalde yemediğim kadar çok...Ama kiloyu yapan ve vücudun dengesini bozan bu yasaklar işte.
Bebeğe de bize de zerre kadar faydası olmadığı gibi zararı da çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…