2012 Şubat Anneleri

Benim de tam hamilelikten bir ay once bebek istiyorum diye tsh bakilmisti.. Belki ondan istememistir yine...:26: Ama seker , kolestrol filan hic bakilmadi...:26::26:

kizlar benim bulantim cok yok Allaha sukur... Aciktigimda oluyor biraz, sonra bisiler yiyorum azaliyor.. Midenizi ac tutmayin bence... Hep az da olsa bisiler atistirin...

benımde sat 23 mayıs

10 gun once gıttıgımde sadece kalınlasma gorundu kese gorunmedı bende bıraz daha bekleyıp gıodıym dedım ama acaba artık gorunuyormudur yada kalp atısı duyuluyormudur gıtsemmı sızce

bende alabılırmıyım lutfen

ben 5+1de keseyi 7+4 tede kalp atisini gormustum

gebelik.org - Kendinizi snayn test buldum caniniz sikiliyosa oyaliyo bi 5 dk

canım bende 6+2 yim senle aynıyız...
12 gün önce gittiğimde kese görüldü bu cumartesi inşallah kalp atışları için gideceğim...
ama bence kese için daha fazla beklemene gerek yok hemen gidebilirsin...
keseni mutlaka görünür....

2-3 gun daha bekle ve git icin rahatlar bence

Eloşşş tesadüfen okudummm hamile kaldığınııı çoookkk sevindimmm cnmmm...
Bu bebiş size uğur getirir inşşş.. Çok dikkat et kendine

Kan alıyorlar 5 dk filan sürüyor. Kan tahlilleri ertesi güne çıkıyor. Hatta aynı gün veren yerler de var...
İdrar kültürü 1-2 güne kadar çıkıyor.

Ama ben kabızım ):

Bırde forumda 6 haftaya bıle gec demısler.
Benım bebısım 7 haftalık oldu, artık yaptırmak ıcın cok mu gec?

Eloşşş tesadüfen okudummm hamile kaldığınııı çoookkk sevindimmm cnmmm...
Bu bebiş size uğur getirir inşşş.. Çok dikkat et kendine

Tesekkur ederım canım benım

ınsallah dedıgın gıbı olur canım.

Ve ınsallah butun anneler ıle beraber bende hayırlı ve saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alırım teyzesı

Hımm anladım çok teşekkür ederim devam ediyim o zaman hamile değilim ama istiyoruz o yüzden erken başlamakta yarar var sanırım 3 ay öncesınden başlamak önerılıyor bizde 2 aydan beri istiyoruz

Benim arkadaşım 1 yıl kullandı bir yıl olmadı çocukları hiç bir sorun olmadığı halde doktor herhangi bir sorun yok demiş bir zararı yokmuş sürekli kullandı hiçte bir sorun yaşamadı şu anda da hamile temmuzun 20 sinde doğuracak inşallah ben de günde 3 tane alıyorum doktor hepsini aynı andada alabilirsin dedi. ama sabahları aldığımda sanki daha .çok gaz ve mide bulantısı yapıyor akşamları kullanımı daha rahat...

kızlar dün girdim ama zamanım yoktu yazamadım çok kötüyüm demiştim ya cts gecesi ailem trafik kazası gecirdi kardeşim beyin kanamasıyla hastaneye yattı 2 beyin ameliyatı gecirdi hayati tehlikesi devam ediyor 3 gündür ne halde oldugumu bilmiyorum kendimi unuttum abimin kolu omzu kırık kafası dikişli ama o iyi kardeşimin durumu ağır cok kötüyüm aglamaktan bi hal oldum hastane bahcelerinde kaldım bebeğim ne durumda bilmiyorum ben tatil için otel ararken şimdi en iyi beyin cerrahı kim onu arıyorum bugün gözünü actı kardeşm cok şükür allahıma binlerce kez şükrediyorum onu bize bagışladıgı için hala yogun bakımda görüştürmüyolar henüz 21 yasında bugün kendi doktoruma gidicem bebeğim için umarım iyidir ve umarım hala benimledir cok zor günler geciriyorum kanama falan olmadı cok korktum üzüntüden düşer diye ama umarım kalp atışlarını tekrar duyarım bana dua edin nolur saat 3 de randevum var çok korkuyorum kötü bişey duymaktan ne ailem ne de ben buna dayanamayız ilk torun ve herkes onun gelmesini bekliyodu en basta dayıları çok üzülüyorum durduramıyorm kendimi ağlıyorum zaten benden herşeyi saklıyolar üzülmeyeyim diye hastaneye bile götürmüyolar evde abime bakıyorum hastaneye gitsekde almıyolar yanına offf gelen giden evde onlarca kişi var kafam kazan gibi gecmeyen bi bas agrsı var ilaçda içemiyorm uyuyamıyorum şuan aglyorum benim için dua edin rabbim kardeşimi ve bebeğimi bana bagışlasın.. :'(

allah sana sabır,bebeğine sana sıkı sıkı tutunması için güç, kardeşine de acil şifalar versin cnm . Allah kimseye evlat,kardeş acısı yaşatmasın inşallah.

canımm çok geçmiş olsun Allah kardeşlerini bağışlamış inş düzelir hersey sende daha fazla üzme kendini bebeğine hiç bişey olmaz korkma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…