- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.621
ben de bebek düşünmeye başladığım zaman doktora gitmiştim. ozamandan yapılmıştı testler. keseyi görmeye gittiğimizde doktora onların sonuçlarını gösterdim, hepsi yapılmış zaten başka bişeye gerek yok dedi.
Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah. 6+4 üm ben de
allaha sukur benimkide azaldi biraz...
bende iciyodum ama azaldi azaldi hic canim istemedi sonra... ama simdi bulantilarim hafifledikce canim istiyo gibi...bende cok isterse bi nefes aliyorum
bende cok fazla yazamiyorum bu aralar ama gecmisi takip ediyorum. canim sikkin bu aralar biraz. sorun sorun sorun... baskalarinin sorunlarinin donup dolasip benim evime tasmasindan nefret ediyorum... kocam uzuluyo o uzulunce ben uzuluyorum ben uzulunce bebegim uzuluyo niye ya ne haklari var evimin huzurunu kacirmayapuuuffff cok uzgunum
Yollarım tabi tatlım...Değişim listesini evde unutmuşum yalnız, akşam hepsini bir yazayım sana. Yani neyin yerine ne yiyebilirsin o liste...
Ben de oldukça kilolu hamile kaldım...Bu listeyle bebeği çok güzel beslersin ve gereksiz kilo almazsın dedi. Uyması da kolay, ekmek ağırlıklı çünkü aç kalmıyorsun...
Fındığından meyvesine hepsi de var...
benımde sat 23 mayıs
10 gun once gıttıgımde sadece kalınlasma gorundu kese gorunmedı bende bıraz daha bekleyıp gıodıym dedım ama acaba artık gorunuyormudur yada kalp atısı duyuluyormudur gıtsemmı sızce
benımde sat 23 mayıs
10 gun once gıttıgımde sadece kalınlasma gorundu kese gorunmedı bende bıraz daha bekleyıp gıodıym dedım ama acaba artık gorunuyormudur yada kalp atısı duyuluyormudur gıtsemmı sızce
benımde sat 23 mayıs
Kizlar, 7 haftalikta artik kalp atisinin duyulmasi gerekiyor degil mi? :26:
Kizlar, 7 haftalikta artik kalp atisinin duyulmasi gerekiyor degil mi? :26:
Kan alıyorlar 5 dk filan sürüyor. Kan tahlilleri ertesi güne çıkıyor. Hatta aynı gün veren yerler de var...
İdrar kültürü 1-2 güne kadar çıkıyor.
Eloşşş tesadüfen okudummm hamile kaldığınııı çoookkk sevindimmm cnmmm...
Bu bebiş size uğur getirir inşşş.. Çok dikkat et kendine
Ama ben kabızım ):
Bırde forumda 6 haftaya bıle gec demısler.
Benım bebısım 7 haftalık oldu, artık yaptırmak ıcın cok mu gec?
duyulması gerekiyor canım normal şartlarda
ben 7+4 te duymadim ama gordum
ben 7+4 te duymadim ama gordum
Hımm anladım çok teşekkür ederim devam ediyim o zaman hamile değilim ama istiyoruz o yüzden erken başlamakta yarar var sanırım 3 ay öncesınden başlamak önerılıyor bizde 2 aydan beri istiyoruz
ben de sait beye gidiyorum.
kızlar dün girdim ama zamanım yoktu yazamadım çok kötüyüm demiştim ya cts gecesi ailem trafik kazası gecirdi kardeşim beyin kanamasıyla hastaneye yattı 2 beyin ameliyatı gecirdi hayati tehlikesi devam ediyor 3 gündür ne halde oldugumu bilmiyorum kendimi unuttum abimin kolu omzu kırık kafası dikişli ama o iyi kardeşimin durumu ağır cok kötüyüm aglamaktan bi hal oldum hastane bahcelerinde kaldım bebeğim ne durumda bilmiyorumben tatil için otel ararken şimdi en iyi beyin cerrahı kim onu arıyorum bugün gözünü actı kardeşm cok şükür allahıma binlerce kez şükrediyorum onu bize bagışladıgı için hala yogun bakımda görüştürmüyolar henüz 21 yasında bugün kendi doktoruma gidicem bebeğim için umarım iyidir ve umarım hala benimledir cok zor günler geciriyorum kanama falan olmadı cok korktum üzüntüden düşer diye ama umarım kalp atışlarını tekrar duyarım bana dua edin nolur saat 3 de randevum var çok korkuyorum kötü bişey duymaktan ne ailem ne de ben buna dayanamayız ilk torun ve herkes onun gelmesini bekliyodu en basta dayıları çok üzülüyorum durduramıyorm kendimi ağlıyorum zaten benden herşeyi saklıyolar üzülmeyeyim diye hastaneye bile götürmüyolar evde abime bakıyorum hastaneye gitsekde almıyolar yanına offf gelen giden evde onlarca kişi var kafam kazan gibi gecmeyen bi bas agrsı var ilaçda içemiyorm uyuyamıyorum şuan aglyorum benim için dua edin rabbim kardeşimi ve bebeğimi bana bagışlasın.. :'(
kızlar dün girdim ama zamanım yoktu yazamadım çok kötüyüm demiştim ya cts gecesi ailem trafik kazası gecirdi kardeşim beyin kanamasıyla hastaneye yattı 2 beyin ameliyatı gecirdi hayati tehlikesi devam ediyor 3 gündür ne halde oldugumu bilmiyorum kendimi unuttum abimin kolu omzu kırık kafası dikişli ama o iyi kardeşimin durumu ağır cok kötüyüm aglamaktan bi hal oldum hastane bahcelerinde kaldım bebeğim ne durumda bilmiyorumben tatil için otel ararken şimdi en iyi beyin cerrahı kim onu arıyorum bugün gözünü actı kardeşm cok şükür allahıma binlerce kez şükrediyorum onu bize bagışladıgı için hala yogun bakımda görüştürmüyolar henüz 21 yasında bugün kendi doktoruma gidicem bebeğim için umarım iyidir ve umarım hala benimledir cok zor günler geciriyorum kanama falan olmadı cok korktum üzüntüden düşer diye ama umarım kalp atışlarını tekrar duyarım bana dua edin nolur saat 3 de randevum var çok korkuyorum kötü bişey duymaktan ne ailem ne de ben buna dayanamayız ilk torun ve herkes onun gelmesini bekliyodu en basta dayıları çok üzülüyorum durduramıyorm kendimi ağlıyorum zaten benden herşeyi saklıyolar üzülmeyeyim diye hastaneye bile götürmüyolar evde abime bakıyorum hastaneye gitsekde almıyolar yanına offf gelen giden evde onlarca kişi var kafam kazan gibi gecmeyen bi bas agrsı var ilaçda içemiyorm uyuyamıyorum şuan aglyorum benim için dua edin rabbim kardeşimi ve bebeğimi bana bagışlasın.. :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?