2012 Şubat Anneleri

evet canim yurtdisindayim... 3 ay dolmadan cok umursamiyorlar diye bende umursamadim, simdiye kadar gidip burda hamileyim diye soylemedim bile... sanirim yanlis yaptim... test yapilma zamanlarini kacirdim...:18::18::18:

sadece tr'deyken doktora gidip keseyi gormustum.. o da kontrollerim burda olcak nasilsa diye kan testi yaptirmadi sanirim.. yani ben simdi oyle yorumluyorum...

bugun burdan bu detaylari okuyunca esime soyledim, o da acip randevu almaya calismis... ve bende hemen hemen her gun lekelenme var.. onu soylemis.. hemen acile gelin demisler... sinirlerim bozuldu.. calisiyorum, yarin anca gitcem.. bakalim ne olcak...:26::26::26:

Son düzenleme:
Arkadaslar bır sorum olacak.
Bahsı gecen testlerı yaptırmanın (sgk lı ) malıyetı ne kadardır?

Bence devlet hastanesinde yaptır canım.Çok kalem var. Özel hastanede SGK farkı versen bile yinede 250-300TL'den aşağı olacağını sanmıyorum.
Ki benim doktorum çok fazla test istemiş (Herkesten 2 tüp kan alınmış ben 6 tüp verdim :26:) benimkiler 650TL mi ne tutuyormuş özelde.

Canım lekelenmen varsa bir dk bile bekleme git hemen dr a Allah korusunnn

kızzz bu ne bu bahsettiğiniz testlerin parasımı bu ben hiç vermedimm:26:

Yurt dışında yaşayan arkadaşlar var forumumuzda yazan onlar da hep aynı şeyden şikayetçi ilk 3 ay kontrole pek almıyorlarmış sanırım…
Türkiye’de bu testler hemen yapılıyor ilk haftalarda…Acile gittiğinizde sorun bakalım canım, bilgi verirler elbette.

İstersen telefonda bir sor, telefonla ulaşma imkanın varsa...Tutumu nasıl bilmiyorum ters midir?

yok ters degil, zaten aynı kurumun calisanlarıyız ve Türküz ondan biraz torpil geçiliyoruz... çekinmeden arayabilirsin demisti bana ondan zaten yoksa ben çekingenimdir bu konularda...

evet tatlım zaten bblau arkadaşimizda beslenme listesini paylasmadı canım, sekerle ilgili bambaska birseyi paylaştık... hassaslığın güzel... ve emin olki bblau arkadaşımızda oldukca hassas tatlım ben rica ettim o da kırmadı saolsun...

kızzz bu ne bu bahsettiğiniz testlerin parasımı bu ben hiç vermedimm:26:

Ben de vermedim devlet hastanesinde yaptırdığım için tahlilleri...
Başkent Üni. hastanesinde de kan tahlilleri,muayene ücretinin içerisinde.
Bu öğleden önce bir arkadaş daha yazmıştı okudum, 500TL verdim diyordu.

ben özelde yaptırdım ama almadılarr şaşırdım sadece 3 hafta sonra yapılacak testler var dedi acaba onlarmı ücretli olan:26:

ama bazı testlerin ilk 3 ay içinde kesin yapılması gerekiyor die biliyorum, örneğin tsh ın kesinlikle 12 hafta içerisinde kontrol altına alınmalıymış doktorum öle dedi

ay canim ya..hemen acile git ihmal etme..umarim ciddi bir sorun yoktur canim..yurtdisinda herseyin en iyisi var saniliyor ama malesef hastanelerin o sasali goruntulerinin ardinda tamamen foslar...Mustafa Kemal Ataturk un de dedigi gibi beni turk hekimlerine emanet ediniz diyorumm

küt küt atıyor kalbim:))
kızlar bugün kontrolümüz vardı.Rab'bim e sonsuz şükürler olsun bebişin kalbini dinledik.Darısı isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah.Allah'a emanet olun.dualarımdasıınz.

arkadaşlar benden hiç test istemediler kaçıncı haftada yaptırdınız?

ama bazı testlerin ilk 3 ay içinde kesin yapılması gerekiyor die biliyorum, örneğin tsh ın kesinlikle 12 hafta içerisinde kontrol altına alınmalıymış doktorum öle dedi

burda yapmiyorlar iste..ben yaptirdim ama 2 hafta oldu sonuc yok ortada..cok acayipler ya...4 hafta sonraya randevum var o zaman aciklayacaklarmis sonuclari..sanki universite sinav sonuclari aciklaniyor hayret bisey gelde deli olma

Canım ben özel gidiyorum bu tahlile para vermedim bi muayene ücreti veriyorumm

Doktorun özel muayenesı mı?
Özel hastane mı?

Ne kadar cok tutmus oyle?
Bende özel hastaneye gıdıyorum, fıyat bılgısı almak ıstedım, telefonda bılgı vermıyorlarmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…