- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.681
Belki haklısın cnm ama dr um devam dedi sorun görseydi vermezdi heralde zaten bırakacağın zamanı dr söyler merak etme
ben kan testini hamile kalmadan onceki ay yaptirmistim canim...hepsine bakiyorlar bildigim kadariyla..hersey normal gorunuyordu bende...hamileykende 2 hafta once 3 tup kan 1 tup idrar aldilar hala sonucunu bekliyorum bakalim.. ama ben biraz erken yaptirmis oldum bazi nedenlerden..normalde 12. haftada yapiyorlar kan testlerini..burda 3 ay dolmadan seni hamileden saymiyorlar..dusuk tehlikesi gectikten sonra ciddiye aliyorlar herseyi...dogrumu yanlismi tartisilir...bende pek emin degilim valla..niye sordun sendemi yurtdisindasin?
Arkadaslar bır sorum olacak.
Bahsı gecen testlerı yaptırmanın (sgk lı ) malıyetı ne kadardır?
evet canim yurtdisindayim... 3 ay dolmadan cok umursamiyorlar diye bende umursamadim, simdiye kadar gidip burda hamileyim diye soylemedim bile... sanirim yanlis yaptim... test yapilma zamanlarini kacirdim...:18::18::18:
sadece tr'deyken doktora gidip keseyi gormustum.. o da kontrollerim burda olcak nasilsa diye kan testi yaptirmadi sanirim.. yani ben simdi oyle yorumluyorum...
bugun burdan bu detaylari okuyunca esime soyledim, o da acip randevu almaya calismis... ve bende surekli lekelenme var.. onu soylemis.. hemen acile gelin demisler... sinirlerim bozuldu.. calisiyorum, yarin anca gitcem.. bakalim ne olcak...:26::26::26:
Bence devlet hastanesinde yaptır canım.Çok kalem var. Özel hastanede SGK farkı versen bile yinede 250-300TL'den aşağı olacağını sanmıyorum.
Ki benim doktorum çok fazla test istemiş (Herkesten 2 tüp kan alınmış ben 6 tüp verdim :26:) benimkiler 650TL mi ne tutuyormuş özelde.
evet canim yurtdisindayim... 3 ay dolmadan cok umursamiyorlar diye bende umursamadim, simdiye kadar gidip burda hamileyim diye soylemedim bile... sanirim yanlis yaptim... test yapilma zamanlarini kacirdim...:18::18::18:
sadece tr'deyken doktora gidip keseyi gormustum.. o da kontrollerim burda olcak nasilsa diye kan testi yaptirmadi sanirim.. yani ben simdi oyle yorumluyorum...
bugun burdan bu detaylari okuyunca esime soyledim, o da acip randevu almaya calismis... ve bende hemen hemen her gun lekelenme var.. onu soylemis.. hemen acile gelin demisler... sinirlerim bozuldu.. calisiyorum, yarin anca gitcem.. bakalim ne olcak...:26::26::26:
İstersen telefonda bir sor, telefonla ulaşma imkanın varsa...Tutumu nasıl bilmiyorum ters midir?
Canım benim iyi niyetini anlıyorum sakın beni yanlış anlama olurmu önceliklee....
Sana verilen beslenme listesini paylaşman yanlış bence belki iyi bir örnek olabilir ama bir çok kişi bunu yanlış uygulayabilir çünkü bildiğim kadarıyla o beslenme listresi boy kilo rahatsızlıklara göre belirleniyo yani senin bünyene göre herkesin bir değilki bünyesi Allah korusun eksik alınan bir besin yada yanlış uygulanan bir beslenme şekli bebeği kaybetmeye kadar varabilir bu konuda dikkatli olalım arkadaşlarrr
kızzz bu ne bu bahsettiğiniz testlerin parasımı bu ben hiç vermedimm:26:
Ben de vermedim devlet hastanesinde yaptırdığım için tahlilleri...
Başkent Üni. hastanesinde de kan tahlilleri,muayene ücretinin içerisinde.
Bu öğleden önce bir arkadaş daha yazmıştı okudum, 500TL verdim diyordu.
ben kan testini hamile kalmadan onceki ay yaptirmistim canim...hepsine bakiyorlar bildigim kadariyla..hersey normal gorunuyordu bende...hamileykende 2 hafta once 3 tup kan 1 tup idrar aldilar hala sonucunu bekliyorum bakalim.. ama ben biraz erken yaptirmis oldum bazi nedenlerden..normalde 12. haftada yapiyorlar kan testlerini..burda 3 ay dolmadan seni hamileden saymiyorlar..dusuk tehlikesi gectikten sonra ciddiye aliyorlar herseyi...dogrumu yanlismi tartisilir...bende pek emin degilim valla..niye sordun sendemi yurtdisindasin?
bugun burdan bu detaylari okuyunca esime soyledim, o da acip randevu almaya calismis... ve bende hemen hemen her gun lekelenme var.. onu soylemis.. hemen acile gelin demisler... sinirlerim bozuldu.. calisiyorum, yarin anca gitcem.. bakalim ne olcak...:26::26::26:
kızzz bu ne bu bahsettiğiniz testlerin parasımı bu ben hiç vermedimm:26:
ama bazı testlerin ilk 3 ay içinde kesin yapılması gerekiyor die biliyorum, örneğin tsh ın kesinlikle 12 hafta içerisinde kontrol altına alınmalıymış doktorum öle dedi
Ben de vermedim devlet hastanesinde yaptırdığım için tahlilleri...
Başkent Üni. hastanesinde de kan tahlilleri,muayene ücretinin içerisinde.
Bu öğleden önce bir arkadaş daha yazmıştı okudum, 500TL verdim diyordu.
sende saol sekercimhimm simdi anladim..tamam o zaman demekki folic plusta dozaji az tutmuslar..ya dedim yoksa benmi yanlis biliyorum...saol tatlim
Sağol canım benim herkese sağlıklı güzel bir gebelik diliyorumm
ama bazı testlerin ilk 3 ay içinde kesin yapılması gerekiyor die biliyorum, örneğin tsh ın kesinlikle 12 hafta içerisinde kontrol altına alınmalıymış doktorum öle dedi
Canım ben özel gidiyorum bu tahlile para vermedim bi muayene ücreti veriyorumm
Bence devlet hastanesinde yaptır canım.Çok kalem var. Özel hastanede SGK farkı versen bile yinede 250-300TL'den aşağı olacağını sanmıyorum.
Ki benim doktorum çok fazla test istemiş (Herkesten 2 tüp kan alınmış ben 6 tüp verdim :26:) benimkiler 650TL mi ne tutuyormuş özelde.
Doktorun özel muayenesı mı?
Özel hastane mı?
Ne kadar cok tutmus oyle?
Bende özel hastaneye gıdıyorum, fıyat bılgısı almak ıstedım, telefonda bılgı vermıyorlarmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?