- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.701
küt küt atıyor kalbim:))
kızlar bugün kontrolümüz vardı.Rab'bim e sonsuz şükürler olsun bebişin kalbini dinledik.Darısı isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah.Allah'a emanet olun.dualarımdasıınz.
Canım benim iyi niyetini anlıyorum sakın beni yanlış anlama olurmu önceliklee....
Sana verilen beslenme listesini paylaşman yanlış bence belki iyi bir örnek olabilir ama bir çok kişi bunu yanlış uygulayabilir çünkü bildiğim kadarıyla o beslenme listresi boy kilo rahatsızlıklara göre belirleniyo yani senin bünyene göre herkesin bir değilki bünyesi Allah korusun eksik alınan bir besin yada yanlış uygulanan bir beslenme şekli bebeği kaybetmeye kadar varabilir bu konuda dikkatli olalım arkadaşlarrr
Biz geldikkkkk, çizelgemdeki bebişim büyümüş
Cerenim Allah acil şifalar versin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sende saol sekercimnasılsın buarada?
aminnn insallahAllah cümlemize nasip etsin....
hoşgeldin cnmmmm...Eee daha mı büyümesin bak kocaman olmuşş
merhaba sekernasılsın?
Özel hastane canımm:26:
bi kac gundur iyidim aslinda mide bulantim gecti sanmistim hatta ama dun aksam itibari ile bomba gibi geri geldi..bugun hic keyfim yok aslinda...midemin yanmasi yanmadigi zamanlarda da bulanmasi fena yapiyor beni...midemi sokup atasim var:26: sende durumlar nasil ?
Canım lekelenmen varsa bir dk bile bekleme git hemen dr a Allah korusunnn
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar var forumumuzda yazan onlar da hep aynı şeyden şikayetçi ilk 3 ay kontrole pek almıyorlarmış sanırım…
Türkiye’de bu testler hemen yapılıyor ilk haftalarda…Acile gittiğinizde sorun bakalım canım, bilgi verirler elbette.
ay canim ya..hemen acile git ihmal etme..umarim ciddi bir sorun yoktur canim..yurtdisinda herseyin en iyisi var saniliyor ama malesef hastanelerin o sasali goruntulerinin ardinda tamamen foslar...Mustafa Kemal Ataturk un de dedigi gibi beni turk hekimlerine emanet ediniz diyorumm
selam kizlar benim aklima birsey takildi..folik asiti gunde 3 tane almak fazla degilmi..yani ben gunde 1 tane aliyorum o da multivitaminin icinde...benim bildigim hamilelikte gunde 0,4 mg yani 400 mcg almak yeterli..cok fazla folik asit almaninda bebege olumsuz etkileri var internetten okuyabilirsiniz...gunde 3 tane folik asit alan arkadaslar kac mg aliyorlar bir baksinlar diyorum...ya da ben mi yanlis biliyorum biri beni duzeltsin
Canım sen hangi testlere para ödedin???
İyiyim, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sen nasılsın pikempolatım
Hangı hastane canım?
Ben sımdı Halıc ve Capa yı aradım, telefonda bılgı vermedıler.
Hangı hastane canım?
Ben sımdı Halıc ve Capa yı aradım, telefonda bılgı vermedıler.
ya bende hiç öyle çok bulantı olmadı (malesef mi desem iyi ki mi desem bilemedim) ara ara böğürtü gibi seyler oluyor... ama mide yanması cok oluyor... benim encok göğüslerim cok acıdı aşırı sekilde oda biraz daha yavaşlamaya başlıyor gibi... sen deniz bilekliği taktım iyi geldi demistin? işe yaramıyormu tatlım artık? neyse bundan sonra azalmaya baslıcak sanırım hersey... 2-3 hafta daha sabır..
(Rabbim sağlıkla o günleri ve doğurmayı göstersin bizlere inş.)
valla 2 tüp kan aldılar bi de idrar testi yaptılar.bak yazim yapılan testleri rapor yanımda
kan sayımı
otomatik hemogram
glukoz
alanin aminotransferaz
asparlat aminotransferaz
troid (TSH)
idrar kültürü
hepatit B antijeni
hepatit B antikoru
hepatit C antikoru
toxoplasma antikoru
IgG
IgM
rubella antikoru
böle bişiler işte:d
Ben bursadayım canım medicabil demet haytoğluna gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?