2012 Şubat Anneleri

Anladım canım.
Artık arastıracagız, daha uygun yapan bır hastane bulursak oraya gıdecegız.
Acıkcası 650 TL benım ıcın cok fazla bır ucret.

Eğer Anadolu yakasına gelebiliyorsan bir Başkent Üniversitesi hastanesine sorsana canım.SGK anlaşmalı orası.Yeri de Üsküdarda karışık bi yerde değil.
Ben endokrine gittim, arkadaşım da fizik tedavi, ortopedi bölümüne ve göğüs hastalıklarına, bizden sadece muayene ücreti aldılar, kan tahlillerine ücret ödemedik.
Kadın doğumda da öyle mi bir telefonla sor istersen…Muayene ücreti fiyatına tahlillerini yaptırmış olursun…Çok da çabuk çıkıyor sonuçları, ben TSH’ları sabah 10da verdim öğle 1’de aldım…
Kadın doğumun ücreti nedir bilmiyorum ama…

benim olay aynen böyle oldu sadece 32 lira muayene ücreti veriyorum

Kızlar hastaneye gittiğinizde doğum fiyatlarınıda konuştunuz mu, daha erken aslında sorsak belki doktor da "dur bakalım daha erken" der.
Ama merak ediyorum, öğrenen olursa yazabilir mi? Ben epiduralli normal doğum istiyorum ama epiduralsiz de olabilir sanırım :18:Tahmini 1000tl felan mıdır acaba epiduralli normal doğum
:26:

Ben sordum canım normal doğum 800 tl sezeryan 1200 tl bizim hastanede 2012 de biraz artar o kadarr

Ben konuştum...Benim doktorum genellikle medical parkta yaptırıyormuş...2200TL normal doğum fiyatı, epiduralli normal doğum da 2900 dedi.Anlaşmalı fiyatlarıymış doktorumun.
Diğer doğum yaptırdığı birkaç hastane varmış, aşağı yukarı aynı fiyatlarmış.
Bebeğin durumuna göre son haftalarda karar vereceğiz, zorunlu sezeryan olması, yenidoğan yoğun bakımı öngörmemiz durumları olabilir, ona göre bir hareket planı yapacağız dedi...Ama fiyatlar ortalama böyle oluyormuş.

Uuuu 2200 normal doğum mu Orası İstanbul diye öyledir dimi.Burda tanıdıklar özel hastanede sezeryanı 800e yaptırdılar..Ama şu iyi normal doğum ile epiduralli arasındaki fark az geldi.
Zorunlu sezeryan olursam da yine epiduralli isterim

Sanırım bunlar ortalama fiyatlar canım İstanbul için...
Acıbademde veya otelcilik hizmetleri daha lüks hastanelerde 10binler telaffuz ediliyor...:18:

Sanırım bunlar ortalama fiyatlar canım İstanbul için...
Acıbademde veya otelcilik hizmetleri daha lüks hastanelerde 10binler telaffuz ediliyor...:18:

Altın yatakta mı doğuruluyor acaba 10.000 :86:
Ben de sorayım doktoruma, en önemlisi epidural normal var mı benim hastanede onu bir öğreneyim en iyisi.
Cevaplarınız için sağolun kızlar

kızlar ben 6+2 yim testleri yaptırmadım, bu cumartesi isteyeckmiş doktor
geçmi kalmışım sizce? geçmişmi zamanım

Anadolu yakasına gelemeyebılırım.
Once bu tarafı bır arastırayım, sonuc elde edemezsem, o zaman degerlendırmeye alırım.
Tesekkur ederım ılgın ıcın.

Tabiki çok ama ben hala şoktayım özel ve hiç para almadı çok sevdiler galiba benii

Umarım benı seven bır yerde bulabılırım.

merhaba kızlar
doktordan geldim kesemiz göründü şükür ama alttan bakmadı doktor üsten baktı sadece kese gördük sizce normalmi?

merhaba kızlar
doktordan geldim kesemiz göründü şükür ama alttan bakmadı doktor üsten baktı sadece kese gördük sizce normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…