2012 Şubat Anneleri

slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN

yaaa inanmiyorum cok kotu oldum su an...allaha olan inancin sana sabrini verecektir canim...yeniden bebegin olur zaten cok tatli cocuklarin var..onlara bir kardes daha gelir allahin izniyle...senin icin hayirlisi ne ise o olsun canim...dune kadar belirtilerin devam ediyordu ama dimi ?

Son düzenleme:

canimm cok üzüldüm,nefesim tutuldu..
Allah sabir versin sana.. dün de burada kürtaj haberi okudum,yazamadim bile.. bugünde görünce iyice fena oldum..
Allah sana bu acini unutturacak kadar güzel bir evlat nasip etsin... Sükreden biri olduguna göre bosluga düsmeyecegin kesin,güclü ol canim..bu da bir sinav.. hemde unutma bu acinin ödülü var cennette sefaatci bir melegin var.. allahim bu zor sinavi atlatman icin sana güc versin...

ufff cok kotu oluyorum ben ya bu haberlere...her gun kotu haber aliyoruz...sinirlerim yipranmaya basladi...cok daha fazla endiselenmeye basladim bugunku kotu haberler cok geldi bana

ufff cok kotu oluyorum ben ya bu haberlere...her gun kotu haber aliyoruz...sinirlerim yipranmaya basladi...cok daha fazla endiselenmeye basladim bugunku kotu haberler cok geldi bana

aynen yarin testler icin hastaneye ugrayacagim.. hatun 2 hafta sonra gel dedi ama dayanamayacagim ben dr a da cikacagim ,icim belki rahatlar..2 gündür kahroldum haberlerle.... Allah im diger anne adaylarinin yüzünü güldürür ins.. acaba buraya takilip moda girip üzülüp mü böyle seyler yasiyoruz........

bende oyle dusunmeye basladim..acaba etkileniyormuyuz diye..bi sure girmemeyi dusunuyorum hatta...uzulmek iyi degil bize su an bizde riskli donemlerdeyiz...okudukca endiseleniyoruz bak iste...bunlar hep zararli bize aslinda...

Allah razi olsun kizlar yasanacak varsa önüne gecilmiyor malesef yavrularima hayirli uzun ömürler versin Allahim yapacak birsey yok kizima nasil diyecegim onu dusunuyorum ben cok uzulecek cokkkk

tuylerım dıken dıken oldu ne dıyecegımı bılemıyorum
cok uzuldum gurbet guzelı ama Allah sana yıne bır evlat verır ınsallah
lutfen arada gel kendını ozletme

Canimmmmmm, cok uzuldummmmm...
Allah insallah en kisa surede yine nasip eder... Allah sabir versin canim...

insanin basina da gelebiliyormus olmaz basa gelmez demeyelim baskalarina yazarken uzucu haberleri simdi kendime yazdim Allahim sen sabir ver

ahh canım benim kıyamam sana rabbin en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin üzülme sakın emin ol o cennettee günahsız bi melek çünkü o ve sana şefaatçi olcak allah baska acılar vermesin kendine dikkat et

kızlar size güzel bir haber vereyim korkarak gittim hastaneye o kadar acıdan sonra dr 9+1 dedi beynmden vuruldum 9+5 falan olması gerekiyordu çünkü hemen sordum cts öldü sandım dr kalbi gayet iyi atıyo dedi kocaman ekranda görünüyordu zaten gözlerim yaşarmıştı ki ayagını oynattı bebegm ben burdayım anne der gibiydi bi döndü dr güldü hareketli baya dedi üzülme her hafta gelişim aynı olmaz bazen cok bazen az olur bünyen zayıf düşmüştür iç organları gelişmiştir dedi rahatladım cok şükür teyzeleri hala benimle bana el salladı babasıyla ben agladık dayısı da iyileşecek inşallah bebegmde doğacak kurbanlar kescem hepinize cok teşekkür ederm gurbetgüzeline cok üzüldüm bugn öyle kötü umutsuz gittim ki dr onu cok iyi anlıyorum dr 9+1 dedi ben öldümmm ama yasıyomuş dayısına üzülmüştür diyo eşim kafası elleri ayakları baya belliydi mutlu oldum rabbim size de tattırsın onun hareketlerini görmek bana dünyanın en güzel hediyesi oldu

canım okuyunca ınanamadım gozlerım doldu cok ıstıyordun cunku.hayırlısı boyleymıs demekkı .rabbım dıger evlatlarına uzun omur versın ınsallah.kurtaj olmadan atlatırsın .dualarım senınle.
Hersey gonlunce olsun canım

gurbetgüzeli şimdi eve geldim bi bakayım dedim ve msj gördüm şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum.seni tanımadım ama inan çok sevmiştim.dualarım seninle kendine iyi bak.

canim aramiza hosgeldin sefa geldin ALlahim buyuk ummadigin bir anda geldi melegin cok cok sukur
banada olmaz bebgin dedi dr o ay oldu 3 cocuktan sonra rabbim neyi ne zamn gonderecek cok iyi bilir

canim profilinden yazi sitilini degistir
hoşbulduk cnm çok çok saol allah çok buyuk gercektende tek zaten allahtan hayıorlısını şistedim hep her zaman hem kendım için hemde tüm isteyenelr için allah herkese nasip etsın inşallah cnm

Arkadaslar bır sorum olacak.
Bahsı gecen testlerı yaptırmanın (sgk lı ) malıyetı ne kadardır?

merhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum

merhaba banada atarmısın lutfen ben zaten bırebır uygulamak ıcın ıstemıyorum sadece ne tarz seyler yemem gerekır onları bılmıyorum mesela daha cok etmı onerıyor sebzemı yada hangı sebzeler meyvelerden neler bunlar ıcın fıkır olsun dıye ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…