2012 Şubat Anneleri

Kızlar selam. Size çok acele birşey sormam gerek. Sizin yaptırdığınız bu testlerde protein düzeyiniz nasıl çıktı? Normal sınırlar içerisinde mi yoksa yüksek çıkan var mı? Benim tahlilimde protein değeri referans aralığına göre 15 ten küçük olması gerekirken 30 çıkmış. Geçen ay da 30 çıkmıştı yani 30 Mayısta yaptırdığımda. Şimdi aklıma takıldı, internetten bir bakayım neyin nesiymiş dedim. Ama hiç de güzel şeyler okumuyorum. Preeklampsi diye birşeyden bahsediyor ve gebeliğin normal dışı seyrettiğini gösterir diyor. Acaba bu proteinin çıkması benim suyu az tüketmeme bağlı olabilir mi? Öf bu ne yaaa!!

adı ne olarak geçiyor, çünkü benim sonuçlarda protein die bişi yazmıo:S

ya tatlim dur hemen endiselenme...internette yazan herseyede inanmamak lazim..tahlil sonuclarini doktor degerlendirirken boyle bir riskten bahsetmedimi sana...yani bu sekilde bir tehlikesi var ise anlatmasi gerekirdi..birsey demedigine gore belkide bir sorun yok..doktorunu arasan?

adı ne olarak geçiyor, çünkü benim sonuçlarda protein die bişi yazmıo:S

"Protein" olarak geçiyor sadece.

Esracım, doktorumuz takip etmemiz gerekiyor dedi. Belki böbreklerle ilgili bir sıkıntı olabilir dedi. Bunu da zaten telefonla görüşmüştük. Eşime söyledim bugün hastaneden sonuçları yazılı olarak aldı, ben kendim baktım...

benim kan grubum a rh +
eşimin kan grubu a rh -
sorun olurmu kan uyusmazlıgı gibi
doktora sormayı unuttumda

Benim annem a rh- ve rahmetli babam a rh + ti.
Kızkardeşimde kan uyuşmazlığından kaynaklı sorunlar çıkmıştı. Kardeşim de a rh -
Doktora mutlaka bunu belirtmek lazım ki dosyana işlesin.
RH iğnesi yapıyorlar ama ne zaman ve ne tip durumlarda onu bilmiyorum tatlım.

amin canım sağol korkuyorum sorun çıkar diye ama doktor kesemiz olusmus dedi
dış gebelik kimysal gebelik fln yoktur dmi kese gözüküyor

Kese oluştuysa kimyasal ve dış gebelik riskleri ekarte oluyor canım.Zaten kimyasal olsa çoktan düşük olurdu, en fazla 7-8 gün gecikmeden sonra adet başlıyor kimyasalda.

Nette araştırdım Rh uygunsuzluğu yaratan tek durum babanın Rh(+), annenin de Rh(-) olmasıymış.
Yani anne adayınının kanının Rh(-), baba adayının kanının da Rh(+) olduğu durumlarda kan uyuşmazlığı oluyormuş.

yapma ya bol bol su ic tatlim...ben gunde 2 litreye yakin iciyorum..sende oyle yap..ay insallah ciddi sorun yaratmaz canim benim bak hemen sikinti yapma kontrol altina alinabilecek birsey anladigim kadariyla..o yuzden sikinti yapip bi de bebegini uzme sakin

merhaba kızlar
doktordan geldim kesemiz göründü şükür ama alttan bakmadı doktor üsten baktı sadece kese gördük sizce normalmi?

normal tabiki :)) haftaya yine git fasülyecini gör..
suan kimyasal ve dis gebelik olmadigi belli.. fakat fasülyecini bekle,su gebeligi ihtimalini de atlat.. sonra rahat nefes alirsin.. ki allahin izniyle o ihtimal de gerceklesmez.. biz bebislerimizi beklerken fazla panik atak oluyoruz bende her ihtimali esime tek tek anlatirdim,heveslensin istemezdim,ben de icten ice heveslenirdim :)) ki hala öylee bu hafta bebisimi görmeye gitmedik aklim hep onda acaba kalbi atiyor mu hersey yolunda mi diye ?
bi de dün yine serum taktilar,mide bulantim var ama kusmami gecirdi serum, sanki böyle gebe degilmisim gibi geliyor,alismisim böcegimin eziyetlerine simdi endise icindeyim.. 12.haftada rahat nefes alirim ins :))
ne kadar kutsalmis annelik.. allahim isteyen herkese nasip etsin.....

Sanırım bunlar ortalama fiyatlar canım İstanbul için...
Acıbademde veya otelcilik hizmetleri daha lüks hastanelerde 10binler telaffuz ediliyor...:18:

selam bblau bu bahsettigin hangi medical park göztepedeki mi ? bir de sskli icin mi verdigin fiyatlar yoksa tamamen özel mi ?
benim ablam orada tüp bebegi bile 2500 e yaptirdi da :)) sasirdim fiyatlara simdi...
göztepede erkek genc biri varmis cok iyiymis,fakat dogum bu kadar pahali mi yahu ? 1000-1500 ise bende düsünür gibiydim ama artik aklimdan silerim :))
ama sen dr a da para veriyorsun disaridan getirdigin icin galippa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…