- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.781
arkadaslar ben gecen hafta bır doktora gıttım ama memnun kalmadım cok soguk geldı
onerebılecegınız bır yer varmı
bana 29 mayıs hastanesı mıne hatıpoğlunu ve kozyatagı central basak hanım ı cok ovduler ama bılemıyorum varmı onlar hakkında bılgısı olan
besıktasta oturyorum cokta uzak bır yer olmasın ıstıyorum
ısrarla kozyatağı acıbadem cem öncüloğlu diyorum canım...
gurbetgüzeli çok üzüldüm ne denir ki böle bi durumda bilemiyorum
Günaydın cnm nasılsınn
fiyatlar nasıl acıbaden cok pahalı diye biliyorum ama
acıbadem baya pahalı ben oraya gidiyorum da:SS
sadece muayene ücreti 155 mi ne öle bişi:S
Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....
Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...
Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....
Bol bol su için.....
Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...
Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....
valla tuzdan uzak durun diolar da ben sürekli tuzlu bişiler yemek zorunda kalıyorum çünkü midem çok ama çok bulanıyor.
Evet canım ya ama bence gereksiz inan medicabıle gittim 32 lira verdim çok çok memnun kaldım hastanenin konforuda cabasıı
Orası öyle aşırı tuzdan uzak dur canımm...Ödem oluşabiliyormuşş:26:
valla benim özel sigortam olmasa gitmem gerçi şu an kapsam dışı kaldı ama gene de indirimli oluo:)) bi de benim eşim biras evhamlı oraya güvenio sadece yoksa bana kalsa hayatta gitmemgerçi jale hanım artık kendi yerini de açtı oraya da gidebiliris bundan sonra:)
offff offfff aşırı yemiyorum ama yiorum yani içimi bastırsın die
Eşine söyle fazla evham yapmasın bebişe zarar....Valla aslında hepsi fasa fiso Allah ne dileyince o oluyor biz kuruntuluk yapıyoruzzz yok orası daha iyi burası daha iyi halbuki dr lar hep aynı bence herkes kendi kendinin dr olmalı...Çok dr bağımlısı olmak iyi değil...Görümceme bunu diyorum deliriyo kendi dr
slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?