2012 Şubat Anneleri

arkadaslar ben gecen hafta bır doktora gıttım ama memnun kalmadım cok soguk geldı
onerebılecegınız bır yer varmı
bana 29 mayıs hastanesı mıne hatıpoğlunu ve kozyatagı central basak hanım ı cok ovduler ama bılemıyorum varmı onlar hakkında bılgısı olan
besıktasta oturyorum cokta uzak bır yer olmasın ıstıyorum

ısrarla kozyatağı acıbadem cem öncüloğlu diyorum canım...

Gurbetguzeli basın sagolsun canım. Allah bol bol sabır versin. Bu evladının acısını diger evlatların unutturur insallah..
Allah onlara uzun ömürler versin..

Gurbetgüzeli çok üzüldümm canım ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum resmenn

Allahtan gelene boynumuz kıldan ince Allah sabır versin

Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....

Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...

Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....

Bol bol su için.....

Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...

Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....

valla tuzdan uzak durun diolar da ben sürekli tuzlu bişiler yemek zorunda kalıyorum çünkü midem çok ama çok bulanıyor.

Evet canım ya ama bence gereksiz inan medicabıle gittim 32 lira verdim çok çok memnun kaldım hastanenin konforuda cabasıı

valla benim özel sigortam olmasa gitmem gerçi şu an kapsam dışı kaldı ama gene de indirimli oluo:)) bi de benim eşim biras evhamlı oraya güvenio sadece yoksa bana kalsa hayatta gitmem gerçi jale hanım artık kendi yerini de açtı oraya da gidebiliris bundan sonra:)

Eşine söyle fazla evham yapmasın bebişe zarar....Valla aslında hepsi fasa fiso Allah ne dileyince o oluyor biz kuruntuluk yapıyoruzzz yok orası daha iyi burası daha iyi halbuki dr lar hep aynı bence herkes kendi kendinin dr olmalı...Çok dr bağımlısı olmak iyi değil...Görümceme bunu diyorum deliriyo kendi dr

hahahaha ayy öle ama ilk olunca böle oluo heralde, sürekli bakıp duruyoruz:)))

cihazlar aynı, herşey aynı işte yaptıkları da çok bişi yok yani, internette okuduklarımızı tekrar ediolarp şaka maka onlarsız olmaz yaaaa Allah başımızdan eksik etmesin:)

Seni çok sevmiştim Gurbet Güzeli... Üzüntümü anlatamam... Hakkında/hakkımızda hayırlısı ne ise Allahım bize onu versin inşaAllah...

Kalan arkadaşlarım, hepiniz de hakkınızı helal edin. Ben artık girmek istemiyorum bu siteye ve foruma. Hepimize Allah'tan hayırlı, sağlıklı, sorunsuz hamilelikler geçirmemizi diliyorum. Bebeklerimizle birlikte Allah'a emanetiz... Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…