2012 Şubat Anneleri

kızlar bu sayfanın altında yazan önemli uyarı başlıklı yazıyı okudunuz mu?sanırım laflarınıza dikkat edin diyor...eleştirileri dikkatli yapalım doktor adı falan veriyoruz baksanıza sorumluluk bizdeymiş...kızlar bizim kaynanalar onlar hakkında yazdıklarımızı okusa direk şikayet sebebi olur

nıhlee gitti mi yaw epidural mi olmuşdu onun sezeryan?kiloyla ne alakası var bende tontişim de epidural de sıkıntı mı yaşıyorsun diyecektim:26:

Çorba da içtin hee:)) Süpermiş kızz...Arkadasım açtı en son 8 gıbı ordaydık dogumun aksamıydı we 12 saat gecmıstı ..Ben de dıyordum dogumdan hemen sonra bı hamburger menu felan aldırırım kocaya dıye sewınıyordum :))Bıldıgın ac kalacagız he canım ,sadece sıvı mı ıcıyoruz ılk gün..Ayy heyecanlanmıycam sankı normal doktor randewusuna gıder gıbı gıdecegım ..Çok kısıye de net tarıhı wermeyecegım ,2.gun gelsın gelmek ısteyenler..

Hayırlı olsunnnn..Benımkı de ya 8 Şubat,ya da 4 Şubat..Özel hastanelerın ssk anlasmalarına baglı kaldım bakalım artık..

ben hamilelikten önce çok tatlı yerdim şimdi hep ekşi yiyorum bazen acaba kız mı diye düşünüyorum:))))

yok cnm ben inanmıyorum tatlıya ekşiye aşermeye valla hiç tutmuyo ..ben aşerme zamanımda tatlıyı ağzıma sürmedim halada çok meraklı değilim ekşi mandalina severim mesela....zaten öyleydimde....pek bi fark yaşamadım yani....herkeste değişiyo kiminde tutuyo kiminde tutmuyo hiçç.... kaynanamla konuştum bugün ben gelemicem doğuma görümceni çağır diyo....görümcemde iyidir ama çok ağır kadındır napim onu çağırıpta..zaten annem gelcek doğuma evimde küçük müsait değil yok çağırmazsam darılırmış..kendisi düşünsün gelsin kaç yaşında kadın görümcem...ben dicem doğuruyorum gel diye....o doğurtcak sanki...benmi davet etcem..hee tamam dedim geçiştirdim....aklıma gelirse..işim yok daha

Yaa sen lohusayken sana kım küsüyor ne saçma yaa,sen ona küs kız gelmedın dersın heheeBoşwersene ,sen annenle barıstın zaten o gelsın yeter ohh miss gibi walla..

NİHLEE SANA İHTİYACIMIZ WARR GENE GİTTİN:....

nıhlee gitti mi yaw epidural mi olmuşdu onun sezeryan?kiloyla ne alakası var bende tontişim de epidural de sıkıntı mı yaşıyorsun diyecektim:26:

oda epidural sezeryandı cnm kilosu olduğu için iğne yapcakları omur iliği bulmakta zorluk çekmiş dr u malum sırtından yapıyolar ve eğilmen gerekiyoya onda zor olmuş çok kilo aldığı içinnonu dedi...

öyle bi söylenti bende duydum ama nekadar doğru bilemicem..yada nezaman uygulamaya geçiirirler bilinmez!seninde hayırlı olsun canım..
bu arada annemler bana sürekli 'yaa çok erken aldırıyosun be kızım çocuğu,biraz daha beklesene falan deyip benimde içime kurt düşürüyorlar!annem özellkle diyorku benim son 12 şubat yani 40 haftam!sen normal doğursan 12 şubatıda geçer diyo!bazen huzursuz oluyorum bende!doktoruma göre 5 şubat son sezeryan için yani!

İstanbul beyaza büründü allah vereki bebişlerimiz karlı havada gelmese hayırlısıyla gelsinlerde ,hareketler derken evet bu aralar bi hareket varki sormayın hayırdır inşallah sıkıldılar tabi onlarda napsınlar.Ya havalar böyle olunca eve tıkılıp kalıyoruz tv dede bişey yok ben bu sabah bir mide bulantısıyla uyandım sormayın gecede aynı oldum midemimi üşüttüm acaba papatya çayı yaptım limonlu buyrun içelimmm

sorma yaa ben dicekmişim gel doğurdum abla diye..ne saçma..bu görümcem de öyle yavaş bi kadınki kızının mevlüdünde bile bişeye elini sürmedi hiç..oturdu misafir gibi....banane yaaa eşimede dicem kimseyi arama diyee....nazar alırım dicem...

Benim de 17 şubat ,sezeryanda 10 gun gerı cekılıyor en erken 7 subata alabılıyor aslında..Senın de 5 Subat daha ıyıymıs..Doktorum az dursun dedı 39 uncu haftandan gun al dedı ..Sen de az 2-3 gun daha duraydın cnaım?

POMAK hosgeldın..Kız o cayı nasıl içiyorsun ben iğrenıyorum çiçek yemıs gıbı oluyorum yaw..Süte de iyiymiş rezene ve papatya ama yok ıcemıyorum

Kızlar bu özel hastane mevzusu nedir bana da anlatın hele merak ettim dr bana 18 şubat diyor ama erkende gelir dedi ya o tarihe kadar gelmezse bebeğim ssk dan yararlanamıcakmıyım

Arkadaşlar hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim bende ocak annesiyim .kızım 13 günlük oldu rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

5 şubat pazar gününe geliyo,6 sı olabilir diye düşündüm ben yani pazartesi,eşim okadar beklemeyelim diyor,biran önce olsun istiyor!arada kaldım yaa!.((((
sen tam olarak hangi tariihi düşünüyorsun canım???benim doğum yaptığım tarih 38+2 olacak!

MERHABALAR,

ya doğurun da artık bebek muhabbetlerine başlayalım...benim kızım sarılık oldu 2 gün hastanede yattık.şimdi daha iyi çok şükür....

durmadan emziriyorum ama sarılık olunca da uykuya eğilimli oluyorlar baya bi zorlandım.uyandırmaya çalışıp emzirmek falan biraz zor oldu ama bugün daha iyi çok şükür.dün yıkadık rengi yerine geldi sanki.bi de gelen giden çok oluyor çok yorucu oluyor.sen yat diyorlar bu seferde herkes benim yattığım odaya doluyor.kızımın yanı çok kalabalık olmasın diye mecburen salonda oturuyorum.kayınvalidem görümcem eltim herks bizde.allah razı olsun nankörlük etmek istemem ama evde sürekli bi uğultu koşuşturma var.düğün yemeği gibi sürekli yemek yapılıyor sofra kuruluyor.ben yapmıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum.mutfaktan devamlı bişeyler soruluyo,pirinç nerde,pril bitmiş bulaşık makinası nasıl çalışıyor ,ocağı nasıl yakacaz ,salçan bitmiş mi........allahım yeter diye bağırasım var.halbuki kayınvaliddem falan çok yakın da oturuyor evde yapıp getirseler.ya da gitseler:)

11 gün oldu ama daha yorgunluğumu atamadım ..zor iş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…