2012 Şubat Anneleri

Kızlar bu özel hastane mevzusu nedir bana da anlatın hele merak ettim dr bana 18 şubat diyor ama erkende gelir dedi ya o tarihe kadar gelmezse bebeğim ssk dan yararlanamıcakmıyım

:18:Şimdi özeller ssk ıle anlasmalı we hepımız yararlanıyoruz ya,işte bu anlasma 6 Şubat'ta bıtıyor ve özel hastaneler anlasmaya yanasmayabılırmıs..O zaman da kendı tarıfesıne göre bızden para alabılme ıhtımallerı war..:18::18::18:

biraz kötü hissediyorum kendimi
izin aldım işten eşim geliyo hastaneye götürecek kızlar
görüşürüz sonra

Geçmiş olsun canım neyın war??Doktordan gelınce haber wer buraya da olur mu?

Yani senın tarıhın 38+2 demek 39a gırdın demek oluyor merak etme ..Aslında uygun görunuyor bence..Yanı 1 hafta ılerde sayılıyoruz adet haftamıza göre .

adese canım sende mi doğum yaptın..aaay hayırlı olsun bebişin:))
desene evde curcuna var!benimde kayınvalidem pazar günü gelicek,aslında anemde gelicek ikisine birden gerek yok aslında,annem yeter ,ben annemin kalmasını istiyorum hem,ama duramadı kaynanam,meraklı!

Ne yapayım canım içine bol limon sıkıyorum içerken midemi üşüttüm heralde midem bulanıyor miskin miskin uzanmışım koltuğa öyle sizlere takılıyom akşam eşim gelirken yemek getiricek misafirimiz varda hiç bişey yapmaya halim yok canım ama yinede toparladım biraz naparsın

[

Yani senın tarıhın 38+2 demek 39a gırdın demek oluyor merak etme ..Aslında uygun görunuyor bence..Yanı 1 hafta ılerde sayılıyoruz adet haftamıza göre .[/QUOTE]

evet canım aynen öyle oluyo ..hayırlısı artık..bebeğim sağlıklı olsunda yeter..

yaptım yaptım teyzesi...fıstık bi kızım oldu...adını da nehir koyduk....

Bukle hayırdır canım ne oldu bizede haber ver olurmu gelince dikkat et ikinizede tatlım bi bakmışın doğuruyon amma güzel olur heeeee :))))))))))) hayırlısı canım

bukleme noldu yaavv:44: yemek yedim geldim bende.....göbeğim benim yukarı aşşağı inip çıkıyo neden öyle oluyo acaba..bu oğlum öldürcek beni yaa

AYYYYYYYYYYYYY sorma ya bide o muhabbetler olacak değilmi canım ya .Sağolsunlar ama bide bizleri düşünseler doğru diyosun onerde bu nerde demektense kalk kendin yapsan daha iyi olcak dimi.Şşimdi birini çağırıp anneyi kaynanayı bırakmakta olmaz ama hepside çekilmez neyse sabredicez hepimiz 40 çıkana kadar fazla kalabalık olmasalar bari tek tek gelsinler :) 40 gün yanlız kalmamamız gerekmiş biliyosun

kızlar dışarda olanlar karda bebeklerle foto çekilin bol bol hatıra kalır son günlerimiz malum....bi daha hamiş olamayız belkim ..tabi allah bilirde....hatıra kalsın işte....ben bugün bol bol çekincem valla

ayy foto yazmıssın war ya cıldırdım az önce geldı aklıma..Ben her hastaneye cıkısımda ızne ayrıldıgımdan beri foto makınesını de göturuyorum cunkı 1 aydır adam gıbı bıryere cıkamadık kış,bebek,yorulma falan derken ewe tıkıldık ..Ben de her doktora gıdıste foto cekılsın dıye fön cektırıyorum hazırlanıyorum makyaj ws ws..Bugun bu havada bıle o kadar ugrastım sogukta..amaa benım ökuz kocam tek foto bıle cekmemiş...Şimdi gördum bu yazdıgını benım de aklım dunden berı fotodaydı karlı İstanbul ve hamıle halımız harıka olacaktı..Kıl yaa yıne cekmemıs ve hatırlatmamıs off...Aksam da aynı olmaz kı,gunduz kar doluydu heryer pırıl pırıldı bembeyazdı ..Çok kızdım şımdı..

adese Allah yardımcın olsun ben hiç gelemem öyle sıkıntıya yaa..millet başında öff amannnn diyesim geldi..... kırkgün yanlız kalamk gece için geçerli değilmi bence insanlar gitmemek için birazda bunu bahane ediyo..halbuki lohusa kadın çok sık boğaz edişmez yatmak dinlenmek ister bebek uyurken falan...ayy inş benim başıma böyle bişi gelmez ben severim yanlızlığı çünkü...

ayy keşke demeseydim amannn kara kedimi oldum şimcik abovvv

çalışan arkadaşlar geçen gün tv de izlemiştim. hamilelere 2 gun idari izin mi ne diyorlardı. ben izne ayrıldım çok şükür ancak çalışmaya devam edenler bir araştırsın bakalım.

çalışan arkadaşlar geçen gün tv de izlemiştim. hamilelere 2 gun idari izin mi ne diyorlardı. ben izne ayrıldım çok şükür ancak çalışmaya devam edenler bir araştırsın bakalım.

cnm senin eşin dr du hatırladım seni..nasılsın doğumun ne zaman senin....ben çalışmadığım için sorun yokkk

ben hala kaynanama sinirliyim yaa yorgan yatak yapcakmış oğluma..yaza görcek oğlanı doğuma gelmiyo ben napim yatağı yorganı delimi nee...eşimde dedi herşeyi var diye laf anlamıyo..insan torununa altın yapar...

kız bidaki kışa örtersin...
belki altın da takar sinir stres yokkk :)
bak benim kaynanam aradı az önce bebiş çantası almışda onu getircekmiş işe gitmediğimi düşünmüş..
geçen eksiğin varmı demişti bende yüzsüzlük edip söledim çantasını almadım diye alacakmış demek söylemek gerekiyor
kafasından da bişi bulsa bizimki şaşarım.

Ay sorma benimkide yaptırdı pamuk yorgan yastık bide elyaf yakar diye parça aldı kenarlık diktirdi arabalı falan valla sesimi çıkarmadım ne yaparsa yapsın of ya uğraşamam valla nasıl olsa ilk torunu olucak hevesi geçer belkide benim korkum doğumdan sonra canım bakalım neler olacak allah vereki ikidi bir getir diye tutturmasın gün aşırı geleceği kesinde ilk zamanlar sonrası allah kerim

aman benimki gereksiz yere kendini yoruyo yaşlı zaten ne gerek var diyosun bu seferde yanlış anlıyo..köyde zaten naparsa yapsın amannn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…