2012 Şubat Anneleri

benimki uzakta bende kardeşlerimden dolayı biraz tedirginim aynı binadayız bide zırt pırt gelip rahatsız ederler beni diye,...ama hiç alıştırmayalım cnm araya mesafeye koyalım her zaman....sonra ayırması zor oluyo...bişeyde diyemiyosun kırılmasınlar diye..mesafe şart..

ben 38+4 deyim. beklemediyiz şimdilik. bebek iri görünüyor, pelvis yapımda dar belki sezeryan olabilir ama adam çok üzülüyor normal doğum olmayacağı için.

bennebileyim özel hastanelerin sgk anlaşmaları konusunda sıkıntı yapma canım, devam eder anlaşma. devlete postayı koyan anlaşma yapmayız diyenler zaten çok büyük hastanler ( acıbadem, american hospital v.b. isim yapmış olanlar.) oralarda zaten doğum için 8000-10000 gibi rakamlardan bahsediliyor. ben de burada okumuştum. devletin ödeyeceği 300-500 liraya çok da ihtiyaçları olmayan ve devlete rest çekebilecek hastaneler. aradaki farkı hasta portföyü karşılayabilir. ama diğer hastaneler mecbur gibi görünüyor sgk ile anlaşma yapamazlarsa hasta bulamazlar. için rahat olsun. böyle spekülasyonlar çıkar. onlara kafanı takma.

kızlar siz bebek bezi kaç paket aldınız 2 5 g olandn yenidoğan..ben bi paket aldım bi paket dahamı alsam yoksa bi boy büyüğünümü alsam bilemedimm...:26:

niye kimse bi fikir vermiyo yavv markete gitcem kızlar niye sustunuz kiii:26:

Canım ben bakıyom bakıyom yazan yok şimdi gördüm yazını ben bi paket aldım yeni doğan benim tombik olucakmış ya ya poposu sığmazsa diye hayırlısıyla gelsinde bi boyda büyük aldım eğer küçük yetmezse yine alırım yeterki o kaka yapsın :)

poposu sığmazsa hee ayyy yerim o popoyu yaaa

kızlar ben kaçar kendi yemekleriyle gelcekler misafirler ama bari masayı hazırlıyayım dimi bu kadarda yapayım yani .Kendinize iyi bakın geç meç girerim zaten uyuyamıyorum belki laflarız yine öptüm sizleri

allah allah nerde bu millet nerde bu devlet bu kızlara ne olduu beyaa?doğruyomusunuz yoksa kızlar

neyani doğurana kadarmı yoksun ?ama olmazki daha son günlerin heyecanını beraber yaşayacaktın oldumu şimdi komşun falandamı yok net çekerdin

kesin belli değil ama sanırsam öyle olck gibi vınım vardı kapandı şimdi bi daha açtırmam gerek ama eşim ne gerek var bebek olunca zaten giremezsin diyoo...off bilemedim bilmiyorum belki açarım bellide olmaz ama söz veremiyorum....sana kolay gelsin cnm..bu arada her markette bebek bezi fiyatı farklı..sinir oldum yaaa

Teşekkurler canım yanıtın ıcın,ama benımkı cok buyuk bır hastane degıl ama A sınıfı olanlardan dıye duymustum ..son dakıka kazıgı da yemek ıstemıyorum ,zaten doktor son aylarda sırı yogundu ve hıc de ılgılenmedı ..Hak etmıyorlar ..Zaten sımdı bıle 2550 TL werecegız sezeryanda..Uff

Ayy bu kaynanalar da yaa ewet altın alsınlar..ben de altın ıstıyorum ..Zaten bır görumcem bır kaynım war hepsı de cumhurıyet taksınlar,gelemeyen de yollasın banane yaa..

allah allah nerde bu millet nerde bu devlet bu kızlara ne olduu beyaa?doğruyomusunuz yoksa kızlar

Ben de 10-15 dk lıgına gırdım ıyı fazla yazılmamıs da bgn topıc cok bosmus heralde yaw..Benim günüm bellı oldu sayılır canım 8Şubat en gec,4 Şubat en erken gelıyor bebişim..Senden ne haber?Kacıncı haftandaydın sen??
NİHLEE SOR DEDIN SORDUM GITTIN KIZZZ:26:

Canım sen actır yıne de baksana,bebek yapan hemen topıge gelıyor uyutunca ..

ŞIMARIK özledım senı nerelerdesın şekerim..Tekrar gecmıs olsunn .

37.haftaya girdik bakalım hayırlısı bugün çok boş ortalık kimse yok sıkıldım yaavvvv nekadar alışmışız burda sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…