- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.341
Ay sorma benimkide yaptırdı pamuk yorgan yastık bide elyaf yakar diye parça aldı kenarlık diktirdi arabalı falan valla sesimi çıkarmadım ne yaparsa yapsın of ya uğraşamam valla nasıl olsa ilk torunu olucak hevesi geçer belkide benim korkum doğumdan sonra canım bakalım neler olacak allah vereki ikidi bir getir diye tutturmasın gün aşırı geleceği kesinde ilk zamanlar sonrası allah kerim
niye kimse bi fikir vermiyo yavv markete gitcem kızlar niye sustunuz kiii:26:
niye kimse bi fikir vermiyo yavv markete gitcem kızlar niye sustunuz kiii:26:
Canım ben bakıyom bakıyom yazan yok şimdi gördüm yazını ben bi paket aldım yeni doğan benim tombik olucakmış ya ya poposu sığmazsa diye hayırlısıyla gelsinde bi boyda büyük aldım eğer küçük yetmezse yine alırım yeterki o kaka yapsın :)
kimse konuşmuyo nolduki..anlatcak bişeyiniz yokmu yahuu..ben yokum daha haberiniz olsun..sonra çok özlersinizz
akşama misafirim var kendi yemekleriyle geliyolar sağolsunlar .neden yoksun artık sen bakım nereye gidiyon
ne düşünceli misafirlerin bravoo valla..internetim yok cnm daha gelemem sanırsam..
neyani doğurana kadarmı yoksun ?ama olmazki daha son günlerin heyecanını beraber yaşayacaktın oldumu şimdi komşun falandamı yok net çekerdin
ben 38+4 deyim. beklemediyiz şimdilik. bebek iri görünüyor, pelvis yapımda dar belki sezeryan olabilir ama adam çok üzülüyor normal doğum olmayacağı için.
bennebileyim özel hastanelerin sgk anlaşmaları konusunda sıkıntı yapma canım, devam eder anlaşma. devlete postayı koyan anlaşma yapmayız diyenler zaten çok büyük hastanler ( acıbadem, american hospital v.b. isim yapmış olanlar.) oralarda zaten doğum için 8000-10000 gibi rakamlardan bahsediliyor. ben de burada okumuştum. devletin ödeyeceği 300-500 liraya çok da ihtiyaçları olmayan ve devlete rest çekebilecek hastaneler. aradaki farkı hasta portföyü karşılayabilir. ama diğer hastaneler mecbur gibi görünüyor sgk ile anlaşma yapamazlarsa hasta bulamazlar. için rahat olsun. böyle spekülasyonlar çıkar. onlara kafanı takma.
ben hala kaynanama sinirliyim yaa yorgan yatak yapcakmış oğluma..yaza görcek oğlanı doğuma gelmiyo ben napim yatağı yorganı delimi nee...eşimde dedi herşeyi var diye laf anlamıyo..insan torununa altın yapar...
allah allah nerde bu millet nerde bu devlet bu kızlara ne olduu beyaa?doğruyomusunuz yoksa kızlar
kesin belli değil ama sanırsam öyle olck gibi vınım vardı kapandı şimdi bi daha açtırmam gerek ama eşim ne gerek var bebek olunca zaten giremezsin diyoo...off bilemedim bilmiyorum belki açarım bellide olmaz ama söz veremiyorum....sana kolay gelsin cnm..bu arada her markette bebek bezi fiyatı farklı..sinir oldum yaaa
Teşekkurler canım yanıtın ıcın,ama benımkı cok buyuk bır hastane degıl ama A sınıfı olanlardan dıye duymustum ..son dakıka kazıgı da yemek ıstemıyorum ,zaten doktor son aylarda sırı yogundu ve hıc de ılgılenmedı ..Hak etmıyorlar ..Zaten sımdı bıle 2550 TL werecegız sezeryanda..Uff
Ayy bu kaynanalar da yaa ewet altın alsınlar..ben de altın ıstıyorum ..Zaten bır görumcem bır kaynım war hepsı de cumhurıyet taksınlar,gelemeyen de yollasın banane yaa..
Ben de 10-15 dk lıgına gırdım ıyı fazla yazılmamıs da bgn topıc cok bosmus heralde yaw..Benim günüm bellı oldu sayılır canım 8Şubat en gec,4 Şubat en erken gelıyor bebişim..Senden ne haber?Kacıncı haftandaydın sen??
NİHLEE SOR DEDIN SORDUM GITTIN KIZZZ:26:
Canım sen actır yıne de baksana,bebek yapan hemen topıge gelıyor uyutunca ..
ŞIMARIK özledım senı nerelerdesın şekerim..Tekrar gecmıs olsunn .
saol tsk ederım arkadasım cumlemıze ıns.rabbım hayırlı dgm nasıp etsınmrb hg:)
hıııc korkma tarıhı aklından cıkar daha varmıs gıbı dusun ben ole yaptım amelıyat gunune kadar.
ıse yarıyor
zaten hastanede sana bı cesaret gelıyor.
ama sana tavsıyem eger sulu gozsen( benım gıbı) amelıyata gıderken kımsenın yuzune bakma
hızlıca etrafına bak ve gulumse hayde gorusuruz falan de.
ben oyle yaptım ve hıc aglamadım:) kı ben salya sumuk aglarım dıye dusunuyordum :=)
1.2.12 guzel tarıh.
olmadı 2.2.12 dehos duruyor..
hayırlısı olsun...
moral verdiğin için çok sağol canım..
geçmişi şimdi okuyorumda sen de doğum yapmışsın..allh uzun ömür versin bebeğine,sağlıklı sıhatli inşallah!
ben de sulu gözlüyüm aslında,dediğin gibi amwliyathaneye giderken çeşmeleri açarım heralde!:))
2.2.12 yi istiyorduk ama son anda 1.2.12 ye karar aldık işte!eşim öyle istedi!
daha soracaklarım varda,ocak ta yemeğim var bakıp geliyim..
cnm ben spınal oldum. kılo bel belgesınde yaglanma oluyor ya omurılıgı bulamıyorlar tek sorun o bırde ayaklanırken baska bıse yok. rahat oll..nıhlee gitti mi yaw epidural mi olmuşdu onun sezeryan?kiloyla ne alakası var bende tontişim de epidural de sıkıntı mı yaşıyorsun diyecektim:26:
Çorba da içtin hee:)) Süpermiş kızz...Arkadasım açtı en son 8 gıbı ordaydık dogumun aksamıydı we 12 saat gecmıstı ..Ben de dıyordum dogumdan hemen sonra bı hamburger menu felan aldırırım kocaya dıye sewınıyordum :))Bıldıgın ac kalacagız he canım ,sadece sıvı mı ıcıyoruz ılk gün..Ayy heyecanlanmıycam sankı normal doktor randewusuna gıder gıbı gıdecegım ..Çok kısıye de net tarıhı wermeyecegım ,2.gun gelsın gelmek ısteyenler..
ne hamburgerı kızben hala ekmek yemıyorum gunde bı dılım belkı :)
ıstah denen bıse yok bende. yemek falan yemıyorum.. hamıle halım aklıma gelıyorda sımdı kendımı cok bos hıssedıyorum
neredeyse her gun yarım kg verıyorum.
kız durmuyorkıYaa sen lohusayken sana kım küsüyor ne saçma yaa,sen ona küs kız gelmedın dersın heheeBoşwersene ,sen annenle barıstın zaten o gelsın yeter ohh miss gibi walla..
NİHLEE SANA İHTİYACIMIZ WARR GENE GİTTİN:....
anaaaammm anaaaaammmMERHABALAR,
ya doğurun da artık bebek muhabbetlerine başlayalım...benim kızım sarılık oldu 2 gün hastanede yattık.şimdi daha iyi çok şükür....
durmadan emziriyorum ama sarılık olunca da uykuya eğilimli oluyorlar baya bi zorlandım.uyandırmaya çalışıp emzirmek falan biraz zor oldu ama bugün daha iyi çok şükür.dün yıkadık rengi yerine geldi sanki.bi de gelen giden çok oluyor çok yorucu oluyor.sen yat diyorlar bu seferde herkes benim yattığım odaya doluyor.kızımın yanı çok kalabalık olmasın diye mecburen salonda oturuyorum.kayınvalidem görümcem eltim herks bizde.allah razı olsun nankörlük etmek istemem ama evde sürekli bi uğultu koşuşturma var.düğün yemeği gibi sürekli yemek yapılıyor sofra kuruluyor.ben yapmıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum.mutfaktan devamlı bişeyler soruluyo,pirinç nerde,pril bitmiş bulaşık makinası nasıl çalışıyor ,ocağı nasıl yakacaz ,salçan bitmiş mi........allahım yeter diye bağırasım var.halbuki kayınvaliddem falan çok yakın da oturuyor evde yapıp getirseler.ya da gitseler:)
11 gün oldu ama daha yorgunluğumu atamadım ..zor iş.....valla allah yardımcın olsun dıcem ama bnm evde aynı
bugun kımsecıkler yok ne guzel
dunurum sımdı sole oluyor.kızlar siz bebek bezi kaç paket aldınız 2 5 g olandn yenidoğan..ben bi paket aldım bi paket dahamı alsam yoksa bi boy büyüğünümü alsam bilemedimm...:26:
benım kız normal kıloda olmasına ragmen 2 5 kg kocaman oluyo
sanırım bı paket daha alacam.
3 6 kgye gecemıcem sanırım
bence bekle cnm dogduktan snra alırsın duruma gore ben ole yapıyorum..niye kimse bi fikir vermiyo yavv markete gitcem kızlar niye sustunuz kiii:26:
Teşekkurler canım yanıtın ıcın,ama benımkı cok buyuk bır hastane degıl ama A sınıfı olanlardan dıye duymustum ..son dakıka kazıgı da yemek ıstemıyorum ,zaten doktor son aylarda sırı yogundu ve hıc de ılgılenmedı ..Hak etmıyorlar ..Zaten sımdı bıle 2550 TL werecegız sezeryanda..Uff
Ayy bu kaynanalar da yaa ewet altın alsınlar..ben de altın ıstıyorum ..Zaten bır görumcem bır kaynım war hepsı de cumhurıyet taksınlar,gelemeyen de yollasın banane yaa..
Ben de 10-15 dk lıgına gırdım ıyı fazla yazılmamıs da bgn topıc cok bosmus heralde yaw..Benim günüm bellı oldu sayılır canım 8Şubat en gec,4 Şubat en erken gelıyor bebişim..Senden ne haber?Kacıncı haftandaydın sen??
NİHLEE SOR DEDIN SORDUM GITTIN KIZZZ:26:
burdayımmmm e bende bı anneyım sonucta
emdırıp duruyom
sor bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?