- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.361
kesin belli değil ama sanırsam öyle olck gibi vınım vardı kapandı şimdi bi daha açtırmam gerek ama eşim ne gerek var bebek olunca zaten giremezsin diyoo...off bilemedim bilmiyorum belki açarım bellide olmaz ama söz veremiyorum....sana kolay gelsin cnm..bu arada her markette bebek bezi fiyatı farklı..sinir oldum yaaa
öyle yapsam daha iyi sanırsam cnm dünürüm yaa...her yerde bebek bezi farklı bide fiyatı sinir oldum....şımarık biz internetten hiç alışveriş yapmıyoruz cnm eşim pek güvenemiyo açıkcası bende öyle....çok ihtiyacım yok ama işte sizi özlicem o varr
ıyı aksamlar cnm grsz dıkkat et kendıne..ben yoruldum kızlar ,hepinize iyi akşamlarrr.. kendinize bebişlerinize iyi bakınnn...
öyle yapsam daha iyi sanırsam cnm dünürüm yaa...her yerde bebek bezi farklı bide fiyatı sinir oldum....şımarık biz internetten hiç alışveriş yapmıyoruz cnm eşim pek güvenemiyo açıkcası bende öyle....çok ihtiyacım yok ama işte sizi özlicem o varr
canım cevap biraz geç oldu ama 1 tane al bence bebegin kaç kilo dogacagı belli olmaz sonra alırsınız, ben 2,5-5 likten aldım bitane minicik nasıl olacaksa diyorum
bızım totomuza buyuk bıle oluyo teyzesı
canım cevap biraz geç oldu ama 1 tane al bence bebegin kaç kilo dogacagı belli olmaz sonra alırsınız, ben 2,5-5 likten aldım bitane minicik nasıl olacaksa diyorum
ya ben paketi açınca sok oldum minicik geldi gözüme, ama bebişler sanki çok büyük
kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
beklıyoruz daha dıyo bakalım haber verecek tekrardan
ılk bende ole demıstım ama ıcınde yuzuyo bezını guzel baglıyorum kontrol etmek ıcın baktıgımda kıcının yarısı dısarıda gorunuyor
hatta ablam dalga gecıyo bu ne bıcım baglamıssın dıye
kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
bılmıyorum kı bakalım haber verecekoo napmış öyle yaa tuzlu bişeymi yedi öğlende acaba..inş bişey olmaz...
kenarlardan bakcan kızz allah seni.... sen daha önce hiç bebekte bakmadın dimi..ilk tecrüben olcak buu:44:
valla bılemıyorum ınsallah sorun olmaz.offff çok yüksekmiş.beni 15-10 da acil aldılar ameliyata.inşallah iyi haberlerini alırız......
nihle tickerimi nasıl değiştirebilirim....unutmuşum da....
anam nasıl yükselmiş öyle allah yardım etsin ama onunki daha çok küçük bi 37. haftaya gelseydikızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
kız beni 1 aydır çıkarmıyor dışarı tek başıma, sinir oluyorum ama yapacak bişeyde yok, çocuk dogana kadar sabırsen fazla alma zaten senin kız çok kullanmaz onu hemen 3 6 kg ama geçer...bende paramı saklim o zaman gelince alırım bari napim...eşimde dışarı çıkarmıyo yaa deli etcek beni düşersin her yer buz diyo offf...yanımda o oluncada rahat bakamıyorum hiç bişeye...sanki adam boğazımı sıkcak...alışmışım tek gezmeye.... kar bi hafta var her yerde yandık valla....
ılk bende ole demıstım ama ıcınde yuzuyo bezını guzel baglıyorum kontrol etmek ıcın baktıgımda kıcının yarısı dısarıda gorunuyor
bılmıyorum kı bakalım haber verecek
ole yapıyorum yahuu
gormustum baskasından ben hıc bebek bakmadım mayısta bı bakmıstım. oda bı kez hatım ettım gıydırırken
gobegı bı dusse rahat edecem de
hıc bıse deılde sarılıktan korkuyorum yaa baslangıcı varmıs.
adese ıle gorusmem lazım sarılık olunca belırtılerı neler dıye..:S
bılmıyorum kı bakalım haber verecek
ole yapıyorum yahuu
gormustum baskasından ben hıc bebek bakmadım mayısta bı bakmıstım. oda bı kez hatım ettım gıydırırken
gobegı bı dusse rahat edecem de
hıc bıse deılde sarılıktan korkuyorum yaa baslangıcı varmıs.
adese ıle gorusmem lazım sarılık olunca belırtılerı neler dıye..:S
valla bılemıyorum ınsallah sorun olmaz.
yapayımmı cnm bıtane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?