- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.521
evet bende günümün belli olmasını çok istiyorum artık pazartesi doktora gittiğimde gün verebilirmi diye soracağım artık böyle beklemek hakikaten stresli ve çok sıkıcı günler hiç geçmiyo senin içinde hayırlısı olsun ne güzel gün bekliyorsun artık allah hayırlısıyla kurtarsın herbirimizi
sana katılıyorum evet artık beklemek okadar zor geliyoki insan gününü bilse daha güzel gibi şimdi bilmiyoruz sanki insan hiç doğuramıycakmış gibi geliyo
senin kızı görünce zaten pıtlatasım geliyoo yakın olsam gelir koklardım kızçeni..bi kaç güne ağrın sızında kalmaz kuzum inş rahatlarsın.. artık çazgır kızınla ilgilenmekten ağrın sızında çabuk geçer.. sen rahatlayıncaya kadar biz anca doğurcazz zaten
hımmm.. kaç kilo doğurdu acep? 38.haftadaydı zaten sanırım hadi gözü aydın.. hakkatten darısı başımıza
cok tatlı teyzesı.. ınsallah kalmaz dr 1 hafta 10 gune kendıne gelırsın dedı..
dogurun dogurun rabbım hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın..
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
yahu bu faceteki grubun adı ne ben de girmek katılmak istiyorum.
selammm kızlar yine kismecikler yok galiba şu face olayı neymiş bizede söylesinler bizde üye olalım
canım burdayım benface grubunu bilmiyorum ama..
hııımm peki canım belki bi bilen olur sen nasılsın tansiyonunu ölçtürdünmü?ne durumdasın
var burda ama face grubundan olanlar enice biliyo sanırımbugün daha iyiyim canım saol 13/9 yinede hamilelik için yüksek dedi dr.. ama yinede çok şükür.. kimsecikler yokk nerde millet acaba..
Aaa bomboş topiğe bakkYarın daha da boş olur sanırsam ..Ben hastanemı aradım,ama tam bilgimiz yok dedı ssk-özel hastane anlasması konusunda yaw..Bana anlaştıgınız fıyattan olur dogum dedı ama tam karar weremıyorum ..Kazık da yemek ıstemıyorum ,bu yuzden bır anda doguma gitmek de..Off çok muallaktayım be..Eğer 4 Şubatta dogurursaaam haftaya bu gece sezeryan agrılarımla ve bebsıımle olucam hastanede ınnsallah ..
kimseler yok bende gidiyim bari napıyım hadi herkese byyyy((
off ya kimse bişey yazmıyor çok sessiz bugün herkess sıkıldımmm..
selam kızlar...
benimde eşim yok, evde tekim biraz muhabbete katılmak istedim ama sanırım kendi kendime yazıcam burda:)
bugün neden böyle bende anlamadım selam canım bu arada..
Aaa bomboş topiğe bakkYarın daha da boş olur sanırsam ..Ben hastanemı aradım,ama tam bilgimiz yok dedı ssk-özel hastane anlasması konusunda yaw..Bana anlaştıgınız fıyattan olur dogum dedı ama tam karar weremıyorum ..Kazık da yemek ıstemıyorum ,bu yuzden bır anda doguma gitmek de..Off çok muallaktayım be..Eğer 4 Şubatta dogurursaaam haftaya bu gece sezeryan agrılarımla ve bebsıımle olucam hastanede ınnsallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?