2012 Şubat Anneleri

sana katılıyorum evet artık beklemek okadar zor geliyoki insan gününü bilse daha güzel gibi şimdi bilmiyoruz sanki insan hiç doğuramıycakmış gibi geliyo

sana katılıyorum evet artık beklemek okadar zor geliyoki insan gününü bilse daha güzel gibi şimdi bilmiyoruz sanki insan hiç doğuramıycakmış gibi geliyo

evet ya aynen sanki daha önümde haftalar var gibi geliyor hoş böyle şeyler allahın ve doktorun takdirine kalmış ama napalım yani bizdede ayların yorgunluğu var sonuca :)) bekle bekle...

cok tatlı teyzesı.. ınsallah kalmaz dr 1 hafta 10 gune kendıne gelırsın dedı..
dogurun dogurun rabbım hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın..

cok tatlı teyzesı.. ınsallah kalmaz dr 1 hafta 10 gune kendıne gelırsın dedı..

dogurun dogurun rabbım hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın..

inş canım bi an önce geçer ağrıların ki bebeğine tek bakıcaksın sonuçta

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu

anam dünürümü yakalayamamışımm

yahu bu faceteki grubun adı ne ben de girmek katılmak istiyorum.

canım bende bilmiyorum facedeki gruptan haberim var ama üye değilim..

selammm kızlar yine kismecikler yok galiba şu face olayı neymiş bizede söylesinler bizde üye olalım

hııımm peki canım belki bi bilen olur sen nasılsın tansiyonunu ölçtürdünmü?ne durumdasın

var burda ama face grubundan olanlar enice biliyo sanırım bugün daha iyiyim canım saol 13/9 yinede hamilelik için yüksek dedi dr.. ama yinede çok şükür.. kimsecikler yokk nerde millet acaba..

var burda ama face grubundan olanlar enice biliyo sanırım bugün daha iyiyim canım saol 13/9 yinede hamilelik için yüksek dedi dr.. ama yinede çok şükür.. kimsecikler yokk nerde millet acaba..

kaç olması gerekiyomuşki tansiyon,aman canım dikkat et son zamanlarımız allah yardımcımız olsun,bende de şeker problemi var çok yüksek değil ama hamilelik için yüksek oluyomuş,bugün kimsecikler yok ortalıkta herkes ocak annesi olmak için yarışıyo galiba şubatta kim doğurcak acaba?

Aaa bomboş topiğe bakk Yarın daha da boş olur sanırsam ..Ben hastanemı aradım,ama tam bilgimiz yok dedı ssk-özel hastane anlasması konusunda yaw..Bana anlaştıgınız fıyattan olur dogum dedı ama tam karar weremıyorum ..Kazık da yemek ıstemıyorum ,bu yuzden bır anda doguma gitmek de..Off çok muallaktayım be..Eğer 4 Şubatta dogurursaaam haftaya bu gece sezeryan agrılarımla ve bebsıımle olucam hastanede ınnsallah ..

canım hakkında hayırlısı olsun inş.haftaya bebeğin yanında olsun ama ağrıların yanında olmazzzzzz inşallahhhhh,allahım bide benim günüm belli olsaydı

selam kızlar...
benimde eşim yok, evde tekim biraz muhabbete katılmak istedim ama sanırım kendi kendime yazıcam burda:)

bugün neden böyle bende anlamadım selam canım bu arada..

arada oluyo böle:)
ben sürekli okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...
önceden bayağı aktif bi yazıcıydım ama şimdi sadece dinliyorum, okuyorum:)
ama doğum yaklaştıkça banada heyecan basmaya başladı...
sanırım bundan sonra daha sık yazacağım :)

Ne güzel haftaya bu akşam bebeğin gözünün önünde olacak bence bu özel hastane ile olan anlaşmalar yenilenir. ben iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten özel hastaneler yaptığı tedavinin muayenenin ameliyatın parasını sgk dan alıyorlar. eğer anlaşma yapmazlarsa bu insanlar özele değil devlete gider bu sefer özel hastanelerin işi biter.. bi bu benim kendi fikrim ama ben böyle bir özelleştirme olacağına bir ihtimal vermiyorum hem dedikleri gibi sen doktorla ne konuşup anlaştıysan onu ödersin. Benim doktorum mesela 600 sezeryan parası alıyormuş. hastanede bir gece yatak ve ameliyathane parası olarak 600 alıyormuş. onun dışında farklı bir ödeme çıkar mı bilmiyorum ama tahminimce 1500 geçmez. bir yakınım istanbulda doğum yaptı spinal sezeryan 2500 tl ye mal oldu. yani sigortalı da olsak zaten bir dünya para veriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…