- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.541
Ne güzel haftaya bu akşam bebeğin gözünün önünde olacak bence bu özel hastane ile olan anlaşmalar yenilenir. ben iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten özel hastaneler yaptığı tedavinin muayenenin ameliyatın parasını sgk dan alıyorlar. eğer anlaşma yapmazlarsa bu insanlar özele değil devlete gider bu sefer özel hastanelerin işi biter.. bi bu benim kendi fikrim ama ben böyle bir özelleştirme olacağına bir ihtimal vermiyorum hem dedikleri gibi sen doktorla ne konuşup anlaştıysan onu ödersin. Benim doktorum mesela 600 sezeryan parası alıyormuş. hastanede bir gece yatak ve ameliyathane parası olarak 600 alıyormuş. onun dışında farklı bir ödeme çıkar mı bilmiyorum ama tahminimce 1500 geçmez. bir yakınım istanbulda doğum yaptı spinal sezeryan 2500 tl ye mal oldu. yani sigortalı da olsak zaten bir dünya para veriyoruz...
Ne güzel haftaya bu akşam bebeğin gözünün önünde olacak bence bu özel hastane ile olan anlaşmalar yenilenir. ben iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten özel hastaneler yaptığı tedavinin muayenenin ameliyatın parasını sgk dan alıyorlar. eğer anlaşma yapmazlarsa bu insanlar özele değil devlete gider bu sefer özel hastanelerin işi biter.. bi bu benim kendi fikrim ama ben böyle bir özelleştirme olacağına bir ihtimal vermiyorum hem dedikleri gibi sen doktorla ne konuşup anlaştıysan onu ödersin. Benim doktorum mesela 600 sezeryan parası alıyormuş. hastanede bir gece yatak ve ameliyathane parası olarak 600 alıyormuş. onun dışında farklı bir ödeme çıkar mı bilmiyorum ama tahminimce 1500 geçmez. bir yakınım istanbulda doğum yaptı spinal sezeryan 2500 tl ye mal oldu. yani sigortalı da olsak zaten bir dünya para veriyoruz...
Tşk canım ,inş darısı belli olmayanların da basına..Normal bekledıgınden mı gunun bellı degıl,kacıncı haftandasın su anda?canım hakkında hayırlısı olsun inş.haftaya bebeğin yanında olsun ama ağrıların yanında olmazzzzzz inşallahhhhh,allahım bide benim günüm belli olsaydı
devlette doğum yapacak bi benmiyim şimdi yaaa......neden kimse devlette yapmıyo....cok mu kötüki devlet hastaneleri.....istanbulda yaşayanlar için devlet hastaneleri kötü olabilir belki kalabalık şehir nede olsa .....ama bakıyorum herkes tutturmuş bi özel hastanede sezaryen doğum.....bilmem ne kadar para.....gerçi herkes kendine göre haklıdır.....ama bana hem fuzuli hem kolaya kaçmak gibi geliyo neyseeeeeeeeee
kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?
teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..
ben geldimm cici kızlarr :118: bütün gün arkadaşımdaydım eve yeni geldik eşimle
canım hangi şehirdesin bilemiyorum,ama muhakkak iyi olan vardır, ben sivastayım yazın arkadaş dogum yaptı çok olumsuz şeyler söyledi, normalde oda özele karşdır,zaten şikayeti doktorlara degil hemşire,hastabakıcı temizlikçiye falandı. şimdi ben nasıl gideyim bu olumsuzlukları duyduktan sonra
benim gidecegim yerde özel hastane ama 400 tl normalde sezeyanda,çok kasmıcak yanibizi
ben geldimm cici kızlarr :118: bütün gün arkadaşımdaydım eve yeni geldik eşimle
kız hiç oturmuyon evde çocugu sokakta doguracan haa
bugün buranında tadı yok kimsecikler yazmıyo
devlette doğum yapacak bi benmiyim şimdi yaaa......neden kimse devlette yapmıyo....cok mu kötüki devlet hastaneleri.....istanbulda yaşayanlar için devlet hastaneleri kötü olabilir belki kalabalık şehir nede olsa .....ama bakıyorum herkes tutturmuş bi özel hastanede sezaryen doğum.....bilmem ne kadar para.....gerçi herkes kendine göre haklıdır.....ama bana hem fuzuli hem kolaya kaçmak gibi geliyo neyseeeeeeeeee
canım hangi şehirdesin bilemiyorum,ama muhakkak iyi olan vardır, ben sivastayım yazın arkadaş dogum yaptı çok olumsuz şeyler söyledi, normalde oda özele karşdır,zaten şikayeti doktorlara degil hemşire,hastabakıcı temizlikçiye falandı. şimdi ben nasıl gideyim bu olumsuzlukları duyduktan sonra
benim gidecegim yerde özel hastane ama 400 tl normalde sezeyanda,çok kasmıcak yanibizi
SeLam KızLar.
Aaa doqurdu mıLLet bebişini qeLmez oLdu foruma qoruOmusunuz
Bende surekLı qeLemesemde qecmıSı okuyayım derkeN 1 saat oyaLanıOrum zateN
Umarım herkeS ıyıdır.
BukLem korkuttun benı ama cOk sukurkı ıyısın sımdıLık.
Bana sÖz verdin subatta beraber doqurucaz
Sık dişini...!
Vivacım aLLah anaLı babaLı buyutur ınS surprız anneLerımızden bırısı oLdun sende :)
Hacercımde bebişi iLe iyidir inŞ. Rabbim Onunda yükünü aLdı Darısı bizLerin basına inŞ.
NıhLe Sana KaınaTTakı tum nazar bOncukLarını yoLLuyorum
Rabbım onasıL bır quzeLLıktır OyLe ya faCede qordum monıtoru optum yemın edıOrum
ıcımızde nasıL bır quzeLLık tasıdıqımız kOnusunda qozLerımın doLmasına vesıLe oLdun.
ınS benım kızımda senın kızına benzer uff yerım Onu ben yerrrrrrrr
Haknur nasıL acaba epeydır qeLemıo doqurduktan sonra :44:
devlette zaten hemşire hastabakıcı vs.. sorun oluyoo
sen şanslısın 400 ttl uygun burda 1200 tl istiyor ve yenidoğanyoğunbakımı bile yokk
geçen doktorum eğer erken doğumun gelirse bebek ufak olur devlete git direk orda yenidoğan yoğun bakımı var dedi
hem okadar para bayıl hemde yenidoğanyoğun bakımı olmasın
ben araştırma uygulama hastanesini seçtim çok ilgileniyorlar iyiler
HosqeLdın Canım :) masaLLah koCa qobusunuzLe ıyıde qezıOnuz he
Ben duz bıLe oturamıyOrum artık off puff dıe hOmurdanmakTan yanıma yakLasamaz oLdu mıLLet
enice'm nasıLsın ne aLemdesin
en sOn benım ev tasınırken kOnusabıLmıstım senınLe
ınSaLLah ıyısındır.
nasıl ya doğumda doktor ayrı para mı alıyor? hastanenin istediği para ne için? beylikdüzü kolan a gidiyorum normal 600
sezeryan 900-1000 dediler ama doktor için birsey demediler onu doktora mı sorcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?