2012 Şubat Anneleri

9 qunmu
Ohhhhh sende kurtuLuOsun ne quzeL vaLLa
BukLe patLak verdı bıkere artık doqurur oda cıkar ortaya
anLasıLdı ben en sOn doqrucam Emir Bebek

iyiyim ufak tefek arızaLarın dısında Canım
karnım ınanıLmaz aqrıyo ayakTa duramıyOrum artık
heLe uyku ?????
hayaL oLdu dıyebıLırım.
34 bıtmek uzere benım
Bı dayansaydım 37'ye cOk rahatLıcam psıkoLojık oLarak
sOnra ıster bekLesın sezeryan oLsun ıSterLerse sunnıyLe normaL doqurtsunLar umrumda deqıL.
Hersey normaL qorunuyOken bende normaL doqurma taraftarıyım umarımda bı surprız oLmaz.

Bu arada Ben ıstanbuLdayım.
kOntroLLerımı basından berı ozeL Okmeydanı haStanesınde qoruyorum.
OzeL ve Yenıdoqan unıtesıne sahıp bır hastane.
NormaL doqum 240 tL.
Sezeryan 400 tL.
Lakin ...
sOn anda yada doqum esnasında herhanqı bır takvıye qerekır dusuncesıyLe
tedırqınız ve oyLe bır durumda hastane hastane doLasıp zaman kaybetmek ıstemedıqımız ıcın
devLet hastanesınde doqum yapmaya karar verdım.
Sonucta devLet hastanesı.
ozeLLerde kuvezıydı ıqnesıydı serumuydu kuLLanıLan tıbbi destek aracLarıydı derken cOk fahiş fiyatLar sunuLabıLıyor.
aCıkCası bu rıskı qoze aLabıLecek durumum cesaretım yOk.
Kapı qıbı sıqortam varken devLet HastaneLerınden faydaLanıp eLımı koLumu saLLayarak cıkmak ıstıyorum

doktora ayrı para verilmiyor canım yanlış anlamışsın

Selam iyi geceler kızlar enice cnm eğer doktorunu istiyorsan doğuma girmesini eğer mesai saatleri içinde ise para vermiyorsun ama gece veya hafta sonu doğum yaparsan ayrı ücret ödüyorsun bu böyle bende beylikdüzü medilayf gidiyorum oradada öyle

selam kızlarr dunden berı olan bel agrım gecmemekle beraber sureklı yatırıyor tamamen kısıtlandım yanı bugun dr gıttım nstde sancım varmıs bıraz acaba ne zaman dogururum ya bunu cekmektense bıranonce gelse sancım tecrubelıler varmı aranızda yada bılgısı olan???

bndede haff sancılar var ama bilemiyorum cnm doktor birşey söylemedi mi?bnde bu hafta içi gidicem inş bakalım ne diyecek artık kızımı tamamen kasıklarımda hissediyorum sanki çok altta her an doğacak gibi sennde öyle mi?

benim de bugun başladı, sabahtan beri kasıklarım ağrıyor.. arada belim de ağrıyo. üşüttüm mü acaba yaf, adet olacakmışım gibi bir ağrı var???

evet asagı ınmıs zaten dr yuvarlak konustu ya 3 haftaya kadar dogar dedı ama 40 hafta doldurmak ıstemıyorum bu agrı cok beter yatmazsam artıyor ve cok sıkılmaya basladım ben daha ısı dun bıraktım off bı kavussak artık yavrularımıza........

kızlar biras daha erken geliyor diye biliyorum, eli kulağında herhalde.

benim de bugun başladı, sabahtan beri kasıklarım ağrıyor.. arada belim de ağrıyo. üşüttüm mü acaba yaf, adet olacakmışım gibi bir ağrı var???

cnm senınle aynı sayılırız bende aynı seylerı dusundum usuttum sandım ama bugun dr belıne vuruyor dedı sancım baslamıs nstde cıktı ayrıca asagı ındıgı ıcınde bele yuk bınermıs sankı 1 2 haftaya kalmaz benımkı bılmıyorum belının agrısı nasıl ??

ay ben de daha cuma günü izne ayrıldım biliyo musun, bugun ilk izin günümdü sancım tuttu. şaka gibi :) benim bebeğim zaten ters duruyor, o yüzden hiç aşağı inmedi karnım. ayakta durunca belim birazcık ağrıyo ama yatarken sadece kasıklarım ağrıyo. bir de karnım taş gibi sertleşiyor arada. yalnız hamile olmasam kesin adet olucam derdim.

benım gıbı cnm bende dun ayrıldım ızne ve dun basladı bel agrısı kontrolum vardı usuttum derken sancı cıktı ay napalım bana ızın yaramaz zaten sıkılırım gelsınde oglus onunla zaman gecıreyım

Ewet hizmetleri düzgün olsa herkes ister canım haklısın ..

Walla ben şahsen hamileyken kadın dogum hastanesınde muayene olmak için 1 günümü harcamak zorunda kalmıstım ..Başka bir dewlette doktor izinliydi 20 yaslarında bır kız ultrasona baktı ben ultrasonda yatarken yandan temızlıkcı adam felan hep göbegımı gördu perde bıle yoktu ..Üstelık 4-5 kadını aynı anda alıp hıcbır soruya da cewap wermeden cıktı alıp hemen yolladılar..Dewlete gıttıgımde oranın en iyi doktoru denen kadın doktor bana amnıotık bant oldugunu ve plesentamda oldugunu söyleyerek 10 gunluk ramazan bayramını aglayarak gecırmeme sebep olmustu ..Sonra doktorum ''asıstana mı baktırdın da nerden görmus bandı''demıstı ..Walla güven şart,ayrıca koyun sürüsü gibi kadınları bır odaya atıp sancılanmalarını bekllemeleri,gelenın geçenın çatı muayenesı yapması ,koyun gibi sıraya konmaları felan hiç de hoş şeyler değil..Mesela,Şişli Etfalde kadın dogumda 10 kişi yatıyormus sancı bekleyen,etekle gelen etekle,pantolonla gelene bel altına örtu kalmadı böyle bekle denılerek cırılcıplak yatırıyorlarmıs iğrenc yaa..Canımızı sokakta mı bulduk ..Bir de normal dogumda wakum vs tarzı durumlar da war sonucta ,neden hıc bılmedıgım bırılerının elıne wereyım bebegımın gelecegını..O karmasada bebegım kaybolur yaa ,emınım bınlerce bbek karıstırılıyordur..Kimse işini düzgün yapmıyor..Ayrıca,özel hastaneler ssk anlasmalı ve çok da pahalı olmayan yerler war..Dogru doktoru bulmak önemlı bence..Dogum da ,düğünden sakladıgın altın bılezıgını bozdurman için bir gereksınım bence..Her tür parayı gözden cıkartmak gerek bebegın saglıgı için..

haklısın walla, ama böyle iznimiz yanmış gibi oluyor sanki. ben tam çözemedim gerçi bu doğum önü iznini. neyse bakalım kim önce doğurcak :))

canım iyiyim son 9 gün bakalım erkende gelmeye niyeti yok bebişin
beklemedeyiz, sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
bende oturamıyorum yatamıyorum nefes bile alamıyorum

Enice sen 8inde mi doğuracaksın?Sezeryan mı olacak ,günün ne zaman belli oldu?Normalden waz mı geçtin,yoksa sen mi seçtin sezeryanı..Ben de 4-8 şubat arası bir karar werıp doktora söyleyecegım inşallah kolay ve agrısızca kurtuluruz yaw..Ben spinal sezeryanmısım ,sen ne olacaksın?

Hmm bunu ben de bilmiyordum ya ,şaşırdım ..

Geçmiş olsun kızlar,sancılar başladıysa neden 3 hafta diyor kı doktor ,senı 3 gunde bır cagırıp nst'ye baglaması gerekır ..Bunu sor bence..Ya da sancın olur olmaz hemen acılde baktır ..Asıl doguma alınması zaten sancı ve suyla oluyor ..Dıkkat et..Ben de bgn adet olacakmıs gıbıyım ,hem gergın ve streslı ..Hem de karnım ve kasıklarım agrılı:44:

cnm merak ettim sen mi sezaryen olmak istiyorsun yoksa yolunda gitmeyen birşey mi var? aaa evet bugun ben de gergin stresli sinirli ağlamaklı bi tuhafım ya neden böle oluyo ki

Son düzenleme:
haklısın walla, ama böyle iznimiz yanmış gibi oluyor sanki. ben tam çözemedim gerçi bu doğum önü iznini. neyse bakalım kim önce doğurcak :))

haklısın canım 40dan once dogarsa 37 ıle 40 arasındakı 3 hafta yanıyor yanı bu sans ısı bıraz ama gelene ne denırkı geldımı gelecek tosuncuklar :) bununla ılgılı duzenleme yapılıyormus sanırım ama bıze yetısmedı tabıkı...

canım sancı az olunca eve gonderıyorlar normak dogum sabır işi biliyorsun az gordu demekkı sancımı 1 2 haftaya gelır bence hıslerım bu yonde...

bu arada çalışamaz raporunu aldınmı?

evet cnm bugun aldım pazartesi teslim edicem. dediğin gibi sağlıkla gelseler artık, beklemek daha zor daha stresli olucak galiba. insan işteyken zamanın nasıl geçtigini anlamıyor en azından. şimdi napıcaz bakalım..

cnm merak ettim sen mi sezaryen olmak istiyorsun yoksa yolunda gitmeyen birşey mi var? aaa evet bugun ben de gergin stresli sinirli ağlamaklı bi tuhafım ya neden böle oluyo ki

Ewet ben istedım cunkı hem çoook korkuyorum ve hiç normal dogum düşünmedim..2.Çok kasılan bir yapım war ,çatıma bıle baktırmak ıstemedım 3.Hamıleyken tasındık,hastanem 1-1,5 saat uzakta ve ben sancıyla yollarda dogurmak da istemıyorum ..Öyle oldu walla ..Çewremde de annemler dısında normal doguran tek tanıdıgım genc war o da cok kötü anlattı ,sezeryan olanlar da cok ıyılerdı ..benim işime bu geldı ..20 saatte almaktansa veya aniden sezeryana alınmaktansa acı cekmeden 20dkda alınsın göreyım ıstıyorum .

canım sancı az olunca eve gonderıyorlar normak dogum sabır işi biliyorsun az gordu demekkı sancımı 1 2 haftaya gelır bence hıslerım bu yonde...
Walla doktorum pek acıklamıyor,ama ocak annelerınde duymustum ..Sancı 60 olunca alınıyormus ..Senınkı kactı ki.?Kızsa bebegın erken de gelenbılır hıc bellı olmaz,suyuna ve nişana dıkkat et mutlaka..Sürpriz gelecek ..

bende bugun aldım doktorum bugun cagırmasına ragmen 37+3 hazırlamıslar raporumu yanı 3 gunum yandı ıtıraz ettım ama duzelırmı bıolmıorum pzt tekrar gıdıcm senınkınde ne yazıyor?

Walla doktorum pek acıklamıyor,ama ocak annelerınde duymustum ..Sancı 60 olunca alınıyormus ..Senınkı kactı ki.?Kızsa bebegın erken de gelenbılır hıc bellı olmaz,suyuna ve nişana dıkkat et mutlaka..Sürpriz gelecek ..[/QUOTE]

sancı kaç bılmıyorum vallahı kagıda bakarım sonra benımkı erkek keske gelse nısan su ne varsa gelsınde kavusalımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…