- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.601
Canım senın de mı son pazarın,ne zaman dogumun???Aynı sen gibiyim ,anlayıssız ınsanlardan bıktım usandım ..Bgn kahvaltıda da kocama sardım tartıştık indi bizim ewe,ben annemdeyım ..Sen yine kayınpederden dertlısın ,ben pekı ne yapayım??Kendı aılem benı gerdi ,bıktırdı,bunalttılar...2 aydır annemlerde kalıyoruz ,5 dk uyusak herkes panık halde nerdesınız ne oldu bılmem ne ..Ben zaten hep böle ılgıyle büyüdüm bıkkınım da eşime de aynı şeyi yaptıklarında cıldırıyorum ..yok neden az yedın,yok hırka giy üşütme bılmem ne ..Bogdular ıkımızı de ..Hele ben butun gun ewdeyım yok normal dogur ,yok bılmem ne ınadına sezeryan yapmıs kadar oldum ..Utanmasam gıdıp bgn alacagım bebegı yani..Şimdiden kalabalıgın baslamıs bıle,Allah kolaylık wersın sana canım ..Ben sahsen sırf bu yuzden kaynanamı bıle aramadım dogum bellı sayıldıgı halde..ama aradıgımız anda gelecektır kesın..Benım annemler burda zaten onun yardımına ıht yok yaa..Bir de o halınle herkesı ıdare etmeye ,ortayı bulmaya calısacaksın canım..Eşin de işe dönecek ..Bütün gun herşeyı bız cekecegız..Sanırım lohusa depresyonunun sebebı de işte bu anlayıssız ınsanlarla cewremızın dolacak olmasıdır ..offf:20::18::18::18:
sezeryan olursa 5 yada 6 sı gibi ama normal olursa 15 ni bulur dedi doktor benim o bile belli değil daha sinir oluyorum.yani canım ağlamak istiyo onu bile sinirden beceremiyorum sanki.allah yardımcın olsun senin işinde zor ailenle aynı binada olmak zor kayınvalidenle aranız nasıl bilmiyorum ama eğer bide anlaşmazlıkta varsa vay haline benim öle çünkü bide onun stresi var,insan o kadar ilgidende sıkılır ya boğulursun,eşinle özeli bile kalmıyo insanın offf daha açsan bu konuyu nerelere gider uzar valla,eşime göre hava hoş o işe gidicek uğraş sonra bide 40 ı çıkana kadar kalırız demiyolarmı allahım,geçen gün gerek yok ben hallederim dedim,ne gerek var 40 gün sabır taşı olsa taşlar valla.inan kimse olmasa eşlerimizle daha iyi atlatırız ama nerdeeee?
Ewet bu konu war ya resmen çocugu olan herkesın kendını UZMAN zannettiği bir konu..Annem bazen doktor ne bılecek ,ben 3 cocuk yaptım diyor yaa çıldırıyorum ..Herkes uzamn ,hepsi 20-30 yıl önce cocuk yapmıs ,gelmısler ahkam kesıyorlar..2,5 yıllık ewlıyım kaynanam İstanbul dısında ve ılk kez ewımıze gelecek ..Zaten o melek gıbıdır ,yılda da 1 hafta görurum yanı toplam 2 hafta gördum bu zamana kadar..O konuda şanslıyım ,ama sankı herks cocugun üstünde bıldıklerını deneyecek ,bana dewamlı komut werecekler gıbıme gelıyor ..annemlere bagırsam kaynanam der bu ne böle felan..Yanı her duygumu yıne içime atmıs olucam zaten 2 aydır aglamaya ewe ınıyordum boş dıye..Hormonlarımız kötu,ama anlayan yok ki..Off..Sana da Allah kolaylık wersın ,gercekten 2 kişi halletsek coktan hallederdık ..Üstelık bır de boşa yanlıs anlamalardan kavga yaptık su guzelım havada da ..Sinir oldum ..Benım hava almaya ihtiyacım war..Bundan sonra en az 1 ay cıkamam da kendı basıma ..Haklısın yanı son pazarı bari başbaşa gecırseydınız ..Ama söyle eşine bızım son birkac bebek esyası almamız lasım senı kızına bırakalım deyın gidin..
AYŞEBAHAR hoşgeldın canım ,henuz bu ıkı gunde doguran yok canım ..Benım gunum bellı gıbı oldu 4veya 8 şubat olacak ..Ama,karar weremıyorum ..Yanı doktora 8 dedık ,ama özel hastane -ssk anlasma suresı 6sında bıtıyor..Acaba kazık mı yerız dıye 4ü olsun dıyoruz..Kafam allak bullak 2 gundur cnaım sence ne yapsak?
selam kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir,topikte dünden beri biraz kopukluk var ağırlaştıkça kimse rahat oturamıyo artık,bendede tam tersi(aslında değil oturmak direk yatasım var ama nerdeeee) ağırlaştıkça işkence görüyo gibiyim.1 haftadır misafirden hergün misafirden çok bunaldım artık.eşimin ailesi(kayınpeder torunlarını toplamış)15 tatil için gezmeye gelmişti memleketinden insan bu kadar anlayışsız olmazki,arada 10-15 dakkalık mesafede görümcem ve eltim var,biraz da oraya gitseler olmazmı bide kalıyolar.gerçekten okadar yorgunumki anlatamam yemek yap mutfak topla canım çıkıyo zaten zor nefes alıyorum,bide herkes buraya toplanıyo anlamıyorum.eşimin bi pazar günü var tatil,dün akşam yoktu bizde k.pederim dedik belkide son haftamızdır baş başa zaman geçirelim dışarı çıktık yemek yemeye sözde nerdeeee?bi telefon nerdesin ben şurdayım geçerken al beni.bütün sinirlerim oynadı yemin ediyorum,git ya bi günde kızında kal ama olurmu kızı hamile yazık o hizmet edemezmiş ben nerdeyse doğurcam bana yazık değil nefret ediyorum ya anlayışsız insanlardan.tabi okadar da karnım açtıki sinirden geçti yemek yemeden kalktım ordan tabi eşimde arada kalıyo ona gelme diyemiyo bana bişey diyemiyo.dedim beni eve bırak onu nereye götürürsen götür evde yemek yok git dışarda yedir,eşimin halası var oraya gitmişler gittin kal orda işte bi gece akşam saat 12 bi baktım geldi bunlar sinirimden uyuyo numarası yaptım kalkıp kapıyı bile açmadım.ve bizim son pazarımızdı hala içerde oturuyolar o sinirle ve bel ağrısıyla kalktım kahvaltı hazırladım halada kalkmaya niyeti yok birazda git diğer oğluna orda torunların var git onlarla vakit geçirsene ve ben şimdiden akşam için ne yemek yapsam diye düşünüyorum kaç kişi olabilceğimizide kestiremiyorum,bu haftada kayınpedirim burda haftaya pazar gitçekmiş,sonraki salı günüde annesi gelicekmiş doğum için yani anlıycanız bizim son günler böyle sinir kriziyle geçiyo,kayınvalidemlede nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç anlaşamıyoruz ama hiç.ev kalabalık olcak her kafadan bir ses çıkıcak benim annemler gelicek o bişey söyliycek öbürü ayrı bişey nasıl olcak bilmiyorum offf varya allahım yardımcımız olsun hepimizin biliyorum çok konuştum sıktım sizide ama artık o kadar bunaldımki bunları kimseylede böyle rahat paylaşamıyosun,eşime söylesen ne olcak canım herzaman olan bişeymi evet değil belki ama ben normal değilim şuan.öyle bişey olsunki gözümü bi kapatıyım açıyım aradan 2 ay geçmiş herşey düzene girmiş olsun çok şey istedim biliyorum.neyse kusura bakmayın kızlar başınızı ağırttım.ben yinede arada gelirim buralardayım.
selam kızlar ..nasıl kasvetli bigün ya kar yağıyo ama gökyüzü karanlık ne garipp..
haknurun bebiş koca adam gibi maşallah..
allah hepimize nasip etsin..
sizler nasılsınız?
selam kıslar nasılsınız ben bugün kötüydüm
sabah kahvaltı yaptım azcık sucuk yedim canım çekti
sonrasını hiç sormayın
ne varsa çıkarttım felaketti
sonrada uyudum dinlendim
kalktım yemek yaptımm
şimdi iyiyim
ama sanırım bidaha asla sucuk yiyemem öyle tiksindim yanii
mutfağı filan havalandırdım sucuk kokusu çıksın diye
sonraısnda bikaç bisküvi tuzlu çubuk kraker meyve yiyebildim
mrb herkese. bugun saat 12 de koltuk yıkamak için adamlar gelecekti, sabah bi uyandım sular yok. saat 11.30 da aradım sular yok gelmeyin diye. tabi saat 12 de sular geldi. inşaallah bu gun yarın doğum olmazda yarına adamları çağırırım artık. bir kaç saat sonra nst ye gideceğiz. her şeyi son dakikaya bıraktım. dışarı çıktığımda hastane için çikolata falan almam gerekiyor. bebek bezi falan da alayım, biraz da bebeğe giysi bakayım diyorum. hava çok soğuk ama çıkmak zorundayız zaten. dun saçlarımı kestirdim. hastaneye gitmeden önce fön çektirmeyi düşünüyorum tabi hastanede saç baş dağılmaz inşaallah da güzel çıkarız fotolarda. biraz işlerim var, yazarım yine
selam kıslar nasılsınız ben bugün kötüydüm
sabah kahvaltı yaptım azcık sucuk yedim canım çekti
sonrasını hiç sormayın
ne varsa çıkarttım felaketti
sonrada uyudum dinlendim
kalktım yemek yaptımm
şimdi iyiyim
ama sanırım bidaha asla sucuk yiyemem öyle tiksindim yanii
mutfağı filan havalandırdım sucuk kokusu çıksın diye
sonraısnda bikaç bisküvi tuzlu çubuk kraker meyve yiyebildim
mrb herkese. bugun saat 12 de koltuk yıkamak için adamlar gelecekti, sabah bi uyandım sular yok. saat 11.30 da aradım sular yok gelmeyin diye. tabi saat 12 de sular geldi. inşaallah bu gun yarın doğum olmazda yarına adamları çağırırım artık. bir kaç saat sonra nst ye gideceğiz. her şeyi son dakikaya bıraktım. dışarı çıktığımda hastane için çikolata falan almam gerekiyor. bebek bezi falan da alayım, biraz da bebeğe giysi bakayım diyorum. hava çok soğuk ama çıkmak zorundayız zaten. dun saçlarımı kestirdim. hastaneye gitmeden önce fön çektirmeyi düşünüyorum tabi hastanede saç baş dağılmaz inşaallah da güzel çıkarız fotolarda. biraz işlerim var, yazarım yine
inş canım bi an önce geçer ağrıların ki bebeğine tek bakıcaksın sonuçta
anam dünürümü yakalayamamışımm
canım bende bilmiyorum facedeki gruptan haberim var ama üye değilim..
SeLam KızLar.
Aaa doqurdu mıLLet bebişini qeLmez oLdu foruma qoruOmusunuz
Bende surekLı qeLemesemde qecmıSı okuyayım derkeN 1 saat oyaLanıOrum zateN
Umarım herkeS ıyıdır.
BukLem korkuttun benı ama cOk sukurkı ıyısın sımdıLık.
Bana sÖz verdin subatta beraber doqurucaz
Sık dişini...!
Vivacım aLLah anaLı babaLı buyutur ınS surprız anneLerımızden bırısı oLdun sende :)
Hacercımde bebişi iLe iyidir inŞ. Rabbim Onunda yükünü aLdı Darısı bizLerin basına inŞ.
NıhLe Sana KaınaTTakı tum nazar bOncukLarını yoLLuyorum
Rabbım onasıL bır quzeLLıktır OyLe ya faCede qordum monıtoru optum yemın edıOrum
ıcımızde nasıL bır quzeLLık tasıdıqımız kOnusunda qozLerımın doLmasına vesıLe oLdun.
ınS benım kızımda senın kızına benzer uff yerım Onu ben yerrrrrrrr
Haknur nasıL acaba epeydır qeLemıo doqurduktan sonra :44:
cnm bn yanlızım 3 gndur:) kımse yok::)
saol cnm bnmrabbım gonlune gore versın..
cnm ben suslendım ama bosuna amelıyat esnasında bı terledı saclarım o yesıl bonede
sonrasında saclar sumuk gıbı
mkyajda bebegı grdugun esnada aglamaktan akarsa tam bı facıa oluyor
piştttt
slm arkadaşlar dün kontrol vardı biraz gezme derken yorgunluktan gelemedim
dün kızımı gördük maşallahı var gayet iyi yerinde ..
veeee korkulu rüyam olan çatı muyanemi de oldum
10 sn sürmedi arkadaşlar nerdeyse çok azcık canın yanıyo
ben ilk defa muyane olduğum için..
hem utanma,korku ve birazda kendimi sıktım tabii...
açılma yokmuş..haftaya bidaha gidiyorum kontrole ve yine muyane açılma varmı bakılcak ve nst gircem:18::18:
şimdilik aklıma gelenler:44::44::44:
piştttt
slm arkadaşlar dün kontrol vardı biraz gezme derken yorgunluktan gelemedim
dün kızımı gördük maşallahı var gayet iyi yerinde ..
veeee korkulu rüyam olan çatı muyanemi de oldum
10 sn sürmedi arkadaşlar nerdeyse çok azcık canın yanıyo
ben ilk defa muyane olduğum için..
hem utanma,korku ve birazda kendimi sıktım tabii...
açılma yokmuş..haftaya bidaha gidiyorum kontrole ve yine muyane açılma varmı bakılcak ve nst gircem:18::18:
şimdilik aklıma gelenler:44::44::44:
bu arada slmm.
bu kızz benı oldurecek
kakasını ypıyo alıyorum temız beze yıne yapıyo batırdı bzı smdı den
yesın annesı onun totosunu
nasılda kıcının keyfını bılıyooooooooo
aaaa bıde kıloları dert etmeyın
tam 9,5 kg verdım(ekmek gunde 2 dılım zor yıyorum ama )
selam kızlar
bitik durumdayım
hamilelik çok zor dediğim zaman bana sen bide doğunca gör derlerdi de hadi ordan derdim
p.tesiden beri uyku yok valla :)))
şööle bi geçmişe bakiim
Canım benim iyice araştır bu durumu..
Hastanene telefon aç sor bu durumu..
Ben kafama takılan her şeyi sordum hastaneme..
Duruma göre 4 üne al gerekirse...
cnm bn yanlızım 3 gndur:) kımse yok::)
saol cnm bnmrabbım gonlune gore versın..
cnm ben suslendım ama bosuna amelıyat esnasında bı terledı saclarım o yesıl bonede
sonrasında saclar sumuk gıbı
mkyajda bebegı grdugun esnada aglamaktan akarsa tam bı facıa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?