- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.821
selam kızlar günaydın hepinize nasılsın ben gergin bi akşamın ardından iyi sayılırım allaha şükür,aynen dediğiniz gibi yaptım ve yattım akşam çaydı çorbaydı alın mutfak sizin dedim iyi çok şükür gıcık kocam hepsini halletmiş tabi iş başa düştü ya bulaşık falan hepsini atmış makineye yataklarınıda açmış,bide kalıyolar ya muhteremler,ohhh canıma değsin ama babası diyodur ah yavrum ah bu işler sanamı kaldı diye kaldı işte göründe gelmeyin işte,sabah kalktım istanbul kar ohh dedim ne güzel,kahvaltı hazırladım daha evdeler keyif yapıyolar içim daraldı valla bi gidin ya evi görseniz dandini dandini dastana danalar girmiş bizim eve :))sizler nasılsın hugocum buklecim enicem bennebileyim matnesim şımarıkçığım doğum yapan yok dimi
günaydın kızlar..
ne güzel herkes izne ayrılıyo benim 1 haftam var daha haftaya salı ayrılıcam
ne kadar mutsuzum ve enerjm düşük anlatamam
selam kızlar günaydın hepinize nasılsın ben gergin bi akşamın ardından iyi sayılırım allaha şükür,aynen dediğiniz gibi yaptım ve yattım akşam çaydı çorbaydı alın mutfak sizin dedim iyi çok şükür gıcık kocam hepsini halletmiş tabi iş başa düştü ya bulaşık falan hepsini atmış makineye yataklarınıda açmış,bide kalıyolar ya muhteremler,ohhh canıma değsin ama babası diyodur ah yavrum ah bu işler sanamı kaldı diye kaldı işte göründe gelmeyin işte,sabah kalktım istanbul kar ohh dedim ne güzel,kahvaltı hazırladım daha evdeler keyif yapıyolar içim daraldı valla bi gidin ya evi görseniz dandini dandini dastana danalar girmiş bizim eve :))sizler nasılsın hugocum buklecim enicem bennebileyim matnesim şımarıkçığım doğum yapan yok dimi
Günaydın canım nerelerdesin,özlettin kendini yaw..Ben de gergin ötesiyim ..Bu 3-4 gündür doktordan geldim de günüm netleşmedi,herşey bir papuca girdi ya ben bittim..2 gündür taştım artık ..Annemlerde kalıyoruz biz 2 aydır hep güleryüzlü ol,aman üzülme ,ağladıgımı bellı etme..Hormonlarım taştı artık ..Resmen 2 gundur tartısıp duruyoruz eşimle..O da öküz gibi böğürüyor,babamlar da duyuyor tabi..Sonra onlar da üzülüyor..Onun anası gelsın ,ben ona göstercem ..Ben de odada çıglık çıglıga bagıracagım ..Duysun o da ogluyla anlasamadıgımı ozaman..Ne kadar anlayıssız yaa bır de bıktım dıyor ..Asıl ben bıktım bee..Herşeyı ceken biziz,onlar yoruluyor ..Ne oluyorsa..Bu karda ne işin war koşarak işe gidiyorsun dedım ,kahvaltım zehır oldu ..Şimdi de arabanın anahtarı fırlatıp asagıya bızım ewe indi gene..Gitmiycem tın yaa..Senden naber canım?bennebileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gunaydın mıllet, nasılsınız?
insan dinlenmeye ihtiyacı oldugu zamanda evde biri olunca cok rahatsız oluyor..
gecen hafta carsamba rahatsızlıgımda annem geldi,kadın yardıma geldi,ama inan öyle zor geldi ki .. ama evde de yalnız kalmam sakıncalıydı nabız cok yüksek oldugundan,mecbur kaldım,Allahtan yeni ilacım iyi geldi :)) cabuk atlattım.. yani bana annem yardıma gelmişken bile onu düşünmek zor geldi,kadını yalnız bırakmış gibi hissettigimden uyurken bile acaba sıkılır mı diye düşünerek rahatsız oldum..degil senin gibi yatılı misafirlerim olacak cıldırırım heralde allah yardımcın olsun..
eşimin yegeni sömestr bitiyor diye cuma gelecek,kasılıyorum..
he gecen ctesi akşamı da eşimin amcasına halaları gelmiş,bende iyileşirsem bir bes dk ugrarız kalabalıga girmek istemiyorum,mikrop kapmak istemiyorum dedim eşime anlaştık öyle.. neyse yürüyüse cıktık bebegim dergisi subatı almaya anamm tilifonn , halamlar bize gelmek istiyor ne diyeyim diyor kocammm... bende napim gelsinler dedim, alell acele bişeyler hazırladım buzlukta sigara böregim vardı,annem de sarma getirmişti onları cıkardım hazırladım,geldiler gelinleriyle birlikte hepsi oturdular kurum kurumm,bende ayaklarına kadar hizmet ettim,bir de üstüne meyve kestim.. halam amcanın gelinini utandırmak için kalktı yardım falan etti,ama gelin bu halde birinden hizmet almayı tercih etti...
aslında bu haldeyken gelmek istemeleri bence saygısızlık, belki evim bile pis olabilirdi , mahcup olabilirdimmm.. ama galiba bunlar düşünülmüyorrr... herkes kendine fantezi arıyor diyorum bengülüp geciyorum,hatta ertesi sabah eşimle kvaltıda kakır kakır güldükk ,bu haldeyken bile baskına ugradım gibisinden :))))
yani bence eşine soyle gitsin pederlerin,cok rahatsız ve yorgun oldugunu gösterrr... bizi dirayetli gordukce insanlar rahatsız olmuyor,belki vicdana gelirlerrr,canım...
Günaydın nasılsın eleferaa....
Gunaydın canım.
ıyıyım...
ısteyım bugun.
ıstanbul bembeyaz.
Bakalım aksam nasıl gıdecegım eve.
Sen nasılsın?
Bukle her kar yağdıgında aklıma gelıyorsun,bu halde nasıl hala işe gidiyor diye..Dikkat et kendıne..
Hala da kalıyorlar mı,gerçekten ne kadar anlayıssızlarmış yaa..Bence sen sabah kalkmasaydın rahatsızım bgn deseydın..Bgn eşin işe gitti mi ,ewde mı?Ewdeyse yıne o yapsın walla ...Ben de dün de çıkamamamın werdıgı sinir stresle yaşıyorum ..Aşırı gerginim..doğum heyecanı yaşayacagıma dewamlı eşimle tartısıyorum süper oluyor!!!
Günaydın canım nerelerdesin,özlettin kendini yaw..Ben de gergin ötesiyim ..Bu 3-4 gündür doktordan geldim de günüm netleşmedi,herşey bir papuca girdi ya ben bittim..2 gündür taştım artık ..Annemlerde kalıyoruz biz 2 aydır hep güleryüzlü ol,aman üzülme ,ağladıgımı bellı etme..Hormonlarım taştı artık ..Resmen 2 gundur tartısıp duruyoruz eşimle..O da öküz gibi böğürüyor,babamlar da duyuyor tabi..Sonra onlar da üzülüyor..Onun anası gelsın ,ben ona göstercem ..Ben de odada çıglık çıglıga bagıracagım ..Duysun o da ogluyla anlasamadıgımı ozaman..Ne kadar anlayıssız yaa bır de bıktım dıyor ..Asıl ben bıktım bee..Herşeyı ceken biziz,onlar yoruluyor ..Ne oluyorsa..Bu karda ne işin war koşarak işe gidiyorsun dedım ,kahvaltım zehır oldu ..Şimdi de arabanın anahtarı fırlatıp asagıya bızım ewe indi gene..Gitmiycem tın yaa..Senden naber canım?
Gunaydın mıllet, nasılsınız?
Günaydın nasılsın eleferaa....
Zor bir hafta olmus..Bir de insanın birşeyler yapmak için birine muhtaç gibi olması,tek çıkamaması da cabası ..Beni en çok geren bu oluyor..Bir de bukışta bebekle sadece aşılara gıdecek olmanın werdıgı stres..Offf...Resmen dısarı cıkamayacakmsız gibi gelıyor yaa..
kar var bide üstüne üstlük heryerim kaşınıyoo
bennebileyim şu 1 haftam bi bitsee
camdan izlesem keşke karı ya
günaydın canım, az kalmış sabretgünaydın kızlar ben geldim yarın izne ayrılıyorum nihayet...
her gören sen daha burdamısın nasıl gelebiliyorsun,vs. diye diye nazar değdirecekler ayollll
çok fitim çok dinamiğim harikayım iyiyim ben iyiyim iyiyim:79::87::103::118:
günaydın buklecim sabret çilege dedigim gibi sende iyi degilimde, hem nazar degmez, hemde belki acırlarda az iş verirlergünaydın kızlar..
ne güzel herkes izne ayrılıyo benim 1 haftam var daha haftaya salı ayrılıcam
ne kadar mutsuzum ve enerjm düşük anlatamam
canım niye kahvaltı hazırladın sen,taktik veriyorum sana ayaga kalkamıyorum falan de, sen böyle hizmet ettikçe kimse rahatını bırakıpta gitmezselam kızlar günaydın hepinize nasılsın ben gergin bi akşamın ardından iyi sayılırım allaha şükür,aynen dediğiniz gibi yaptım ve yattım akşam çaydı çorbaydı alın mutfak sizin dedim iyi çok şükür gıcık kocam hepsini halletmiş tabi iş başa düştü ya bulaşık falan hepsini atmış makineye yataklarınıda açmış,bide kalıyolar ya muhteremler,ohhh canıma değsin ama babası diyodur ah yavrum ah bu işler sanamı kaldı diye kaldı işte göründe gelmeyin işte,sabah kalktım istanbul kar ohh dedim ne güzel,kahvaltı hazırladım daha evdeler keyif yapıyolar içim daraldı valla bi gidin ya evi görseniz dandini dandini dastana danalar girmiş bizim eve :))sizler nasılsın hugocum buklecim enicem bennebileyim matnesim şımarıkçığım doğum yapan yok dimi
günaydınnnnnn
esperanza, elefera günaydınnnnnnGunaydın mıllet, nasılsınız?
ben nebileyim canım valla senin işinde zor allah yardım etsin, bu kocalar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar,senin ailenin yanında şimdi aslan kesilir, bak yarın anası gelsin kuzuya döner,her dedigini yapıyomuş havasına girer,yazık anasıda üzülür bu kız eziyor oglumu diye
Bukle her kar yağdıgında aklıma gelıyorsun,bu halde nasıl hala işe gidiyor diye..Dikkat et kendıne..
Hala da kalıyorlar mı,gerçekten ne kadar anlayıssızlarmış yaa..Bence sen sabah kalkmasaydın rahatsızım bgn deseydın..Bgn eşin işe gitti mi ,ewde mı?Ewdeyse yıne o yapsın walla ...Ben de dün de çıkamamamın werdıgı sinir stresle yaşıyorum ..Aşırı gerginim..doğum heyecanı yaşayacagıma dewamlı eşimle tartısıyorum süper oluyor!!!
Günaydın canım nerelerdesin,özlettin kendini yaw..Ben de gergin ötesiyim ..Bu 3-4 gündür doktordan geldim de günüm netleşmedi,herşey bir papuca girdi ya ben bittim..2 gündür taştım artık ..Annemlerde kalıyoruz biz 2 aydır hep güleryüzlü ol,aman üzülme ,ağladıgımı bellı etme..Hormonlarım taştı artık ..Resmen 2 gundur tartısıp duruyoruz eşimle..O da öküz gibi böğürüyor,babamlar da duyuyor tabi..Sonra onlar da üzülüyor..Onun anası gelsın ,ben ona göstercem ..Ben de odada çıglık çıglıga bagıracagım ..Duysun o da ogluyla anlasamadıgımı ozaman..Ne kadar anlayıssız yaa bır de bıktım dıyor ..Asıl ben bıktım bee..Herşeyı ceken biziz,onlar yoruluyor ..Ne oluyorsa..Bu karda ne işin war koşarak işe gidiyorsun dedım ,kahvaltım zehır oldu ..Şimdi de arabanın anahtarı fırlatıp asagıya bızım ewe indi gene..Gitmiycem tın yaa..Senden naber canım?
günaydınlar herkese nasılsınız . doğum listesine yenıleri eklendimi ....
insan dinlenmeye ihtiyacı oldugu zamanda evde biri olunca cok rahatsız oluyor..
gecen hafta carsamba rahatsızlıgımda annem geldi,kadın yardıma geldi,ama inan öyle zor geldi ki .. ama evde de yalnız kalmam sakıncalıydı nabız cok yüksek oldugundan,mecbur kaldım,Allahtan yeni ilacım iyi geldi :)) cabuk atlattım.. yani bana annem yardıma gelmişken bile onu düşünmek zor geldi,kadını yalnız bırakmış gibi hissettigimden uyurken bile acaba sıkılır mı diye düşünerek rahatsız oldum..degil senin gibi yatılı misafirlerim olacak cıldırırım heralde allah yardımcın olsun..
eşimin yegeni sömestr bitiyor diye cuma gelecek,kasılıyorum..
he gecen ctesi akşamı da eşimin amcasına halaları gelmiş,bende iyileşirsem bir bes dk ugrarız kalabalıga girmek istemiyorum,mikrop kapmak istemiyorum dedim eşime anlaştık öyle.. neyse yürüyüse cıktık bebegim dergisi subatı almaya anamm tilifonn , halamlar bize gelmek istiyor ne diyeyim diyor kocammm... bende napim gelsinler dedim, alell acele bişeyler hazırladım buzlukta sigara böregim vardı,annem de sarma getirmişti onları cıkardım hazırladım,geldiler gelinleriyle birlikte hepsi oturdular kurum kurumm,bende ayaklarına kadar hizmet ettim,bir de üstüne meyve kestim.. halam amcanın gelinini utandırmak için kalktı yardım falan etti,ama gelin bu halde birinden hizmet almayı tercih etti...
aslında bu haldeyken gelmek istemeleri bence saygısızlık, belki evim bile pis olabilirdi , mahcup olabilirdimmm.. ama galiba bunlar düşünülmüyorrr... herkes kendine fantezi arıyor diyorum bengülüp geciyorum,hatta ertesi sabah eşimle kvaltıda kakır kakır güldükk ,bu haldeyken bile baskına ugradım gibisinden :))))
yani bence eşine soyle gitsin pederlerin,cok rahatsız ve yorgun oldugunu gösterrr... bizi dirayetli gordukce insanlar rahatsız olmuyor,belki vicdana gelirlerrr,canım...
bugün bizim kuzuda ses yok öğleden sonra bende doktora gidecem bakalım ne dicekselamlarrr
ben geldimmm
havada buz gibii
uyuyodum telefon çaldı bebişte korktu hıçkırık tuttu
ayy canım benimmm .. vallahi bana agır geldi senin işin artıkk pöfff bi bitse de cıksan izne artık...
kocam bile artık öglene kadar calısıyorr,şu senin iznin hala başlamadı...
bu arada ali tezeli izleyen var mı doktoruma geldi yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?