2012 Şubat Anneleri

ya elmacım numara yapmayı bilmiyormusun sen, agrım var de agla sızla kim nedicek
ay valla sinir oldum iyice

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğuran oldumu bu gün
facede grubun yöneticileri kim benide kabul etmiş saolsun

ahhh canım öyle doğru ve güzel söylüyosunki inş.başlamayız dimi matnesss nerdesin kız?

canım çok daralınca gittim namaz kıldım,ferahlandım.sonrada giremedim.

ama canın çekti seninde dimi benim sinirlerim bozulunca çok istiyo ne yalan söyliyim

bugün çok istedi canım.kayınvalide gelince bazı şeylere geriliyorum.eşimde farkediyor üzülüyor.gerilince canım çok çekiyor.Allah yardımcımız olsun.

canlarım aklınıza getirmeyin şu mereti
yarın çocugunuz içtigi zaman söz söyleme hakkınız olmaz
hayatınıza tekrr sokmayın yazık etmeyin bebişlere

yok canım içmeyiz inşallah.9 aydır içmedik.bebeğimi düşününce vazgeçiyorum.ama buseferde çok çaresiz hissediyorum kendimi.gözlerim doluyor.

ahhh canım öyle doğru ve güzel söylüyosunki inş.başlamayız dimi matnesss nerdesin kız?

canım çok daralınca gittim namaz kıldım,ferahlandım.sonrada giremedim.

ama canın çekti seninde dimi benim sinirlerim bozulunca çok istiyo ne yalan söyliyim

bugün çok istedi canım.kayınvalide gelince bazı şeylere geriliyorum.eşimde farkediyor üzülüyor.gerilince canım çok çekiyor.Allah yardımcımız olsun.

canlarım aklınıza getirmeyin şu mereti
yarın çocugunuz içtigi zaman söz söyleme hakkınız olmaz
hayatınıza tekrr sokmayın yazık etmeyin bebişlere

yok canım içmeyiz inşallah.9 aydır içmedik.bebeğimi düşününce vazgeçiyorum.ama buseferde çok çaresiz hissediyorum kendimi.gözlerim doluyor.

ayy ayy ne kaynatmışsınız ne kıskandım ne kıskandım... koca göbegim iyice şişti kıskanclıgımdan :)))

tüm gecmişi okudum :

elma81 in anlayışsız kayınpederlerine gıcık oldummm,
vivalestanın dogurdugunu bilmiyordum cok sevindim , amann bir de kaynanasına cıkısmasına cok güldüm,helal olsun vallaaa :))
hazelimin yazdıkları 9 ay geriye götürdü beni,şükür hakikaten halimize
hacerde arada göz kırpmış,hemen cıkmıs..
senfat,enice sanırım 39.haftalarındaymış,halen dogurmamışlar umarım bu hafta kendileri için hayırlı bir tarihte dogururlar,dogumları da kolay gecer inşşş

bugün neredeyse herkes buradaymış ,ben sürterkene... neyse bir daha ki sefere artıkınnn...

% 70 iniz uyuyorsunuzdur,hepinize tatlı rüyalar,yeni anneler muhtelemen daha az uyuyordur allahtan sabırlar..

HEPİNİZE İYİ HAFTALARRRRRR .............

ayyy ayyyy senin bu kocan harbi düşüncesiz bi adam vallahi ben bile sinir oldum he.Sende dedikleri gibi sancım var çok kötüyüm desene ya ne hizmet etcen zaten onlarda normal olsa kendilerini bilse gelmezler yani yuh hepsine seninkinede oha yani gıcık adam

mrb ben mayısta dogum yapcam ins ben de okuyabilirim belli bir gunu fln war sanrımm sen yazarsın bende ogun okurum .ins tez zamanda senınde güzel haberini alırız

mrb ben mayısta dogum yapcam ins ben de okuyabilirim belli bir gunu fln war sanrımm sen yazarsın bende ogun okurum .ins tez zamanda senınde güzel haberini alırız

canım allah razı olsun özelden msj atamıyorum maalesef ben bir liste yapıyorum senin için de uygunsa 12 şubata yazayım mı seni

Ben de okurum canım mesajı yenı fark ettim,ama Allah izin werırse 4Şubat'ta dogum yapabılırım ..Yanı 6 gün içinde bir gün werırsen okurum sewe sewe..Allah sana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah..

NİHLEciğim teşekkürler korseler ıcın,ınternetten alayım o zaman senın söyledıgını anacak gelır 1 haftaya zaten dı mı..?Eşin istemıyor kımseyı ben yaparım dıyor da canım ,40 gun mu izinli,çalısmıyor mu?İşe gidince yalnız kalmaman gerekıyor ,bılmıyor mu??
yok canım inş.başlamam sigara aklıma geldikçe oğlumu aklıma getiriyorum onun için herşey ozaman elim kolum bağlanıyo.işki doğumdan sonrası bi an sinirlenip başlamamak ahhh

Ben başlamadım ,ama bugun içtim walla yarım içip attım ..Dayanamadım ..Yaradı mı,hayır..Boş yere içmiş oldum ..ama,aklımdan cıkmadı sigara..Feci oldum yaa...Bu son dıyerek cektım,ama ıcen arkadasım hamıleyken ıcme lohusayken zaten sinirlerın gerılıyor ve içiyorsun demıstı ..Umarım başlamayızzzz..

Ben de okurum canım mesajı yenı fark ettim,ama Allah izin werırse 4Şubat'ta dogum yapabılırım ..Yanı 6 gün içinde bir gün werırsen okurum sewe sewe..Allah sana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah..

canım allah razı olsun şu anda 12 şubata kadar arkadaşlar sağolsun listemi doldurdular ama eğer sende benim için dua edersen inan çok mutlu olurum inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna eğer okuyan olmazsa senden yardım isterim

Tamam canım,darısı başına ınsallah en yakın zamanda AMİN..Haber wer,ben okurum ..Zaten her gece en az 3 kez okuyorum ..

günaydın kızlar ben geldim yarın izne ayrılıyorum nihayet...
her gören sen daha burdamısın nasıl gelebiliyorsun,vs. diye diye nazar değdirecekler ayollll
çok fitim çok dinamiğim harikayım iyiyim ben iyiyim iyiyim :79::87::103::118:

günaydın kızlar..
ne güzel herkes izne ayrılıyo benim 1 haftam var daha haftaya salı ayrılıcam
ne kadar mutsuzum ve enerjm düşük anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…