2012 Şubat Anneleri

Sorma buklem keyfi yerinde bende diyorum kar gitmeden gelme diye:)...... Kızlar ben kaçıyorum çocuklar duymasını izlicem ayşeye dünürüme eniceye bbye bennebileyime çok selam söyle bukleem telden yine girerim inş çok öptüm seni

selam kızlar nasılsınız? bugun hava sartlarından esım ıse gıdemedı bende ızne ayrılmıstım zaten beraber yuruduk bıraz guzeldı ama ya dogurursam hastaneye nasıl gıdıcez en yakın hastaneye talım olucam sanırım kafam karıstı tamam 2 hafta daha surebılır ama ya surmezse ve ayın 9unda yınemı kar gelıyormus off talıhsız yavrum ya kar guzel ama dogumda zorluk cekmek ıstemıyorum.......

aynı durumdaymışız canım ya
ben daha izne ayrılamadım ama eşimle iyi bi gün oldu
bundan sonra kar yağışı u kadar şiddetli olmayackmışş çıkmadan bilgi vermek istedim sana

sadece yarın çok etkili olcakk
iyi akşamlar tekrar

sağol tatlım bılgı verdıgın ıcın ınsalah oyle olur opuyorummm

benimki de gec döndü canım 36+1 de.. bir hafta öncesi dönmemişti benim de moralim cok bozulmuştu.. seninki kacıncı haftasında bilmiyorum ama döner inş canımmm ,hayırlısı..

benmki bugün 37 haftalık oldu ....herkes döner diyo ....inşallah döner....benimki erkekligine hiç bi şekilde leke sürdürmüyo o kadarki dönmüyo bile Erkek adam annesinin karnında bile olsa dönmez diyo heralde...direk kuşunu göstere göstere gelecek...

Ben de lohusalıktan ve kalabalıkla ugrasacagım dıye 4 gun gecıktırcem doktorun sordugu tarıhı 4 weya 8 şubat seç demıstı ya,kesınlıkle 8i diyecegım...Zaten hiç hazır değilim kafa ağrısı yapacaklar dır dır yaw..İstemıyorum ınsan,tek olmak istiyorum artıkkk...:18::18::18::18:

Kızlar doğum yapanlar olmuş bayağı liste doluyo bendede bi korku başladı gÜn geçtikçe inş kolay olur doğumlarımız,,,,, kışta bu sene şansımıza çok kar yaptı allah yardımcımız ola

Canımm gelmişin gene kacırdım seni yaw..Senın randewun warken benım dogum olacak galıba he..Normal bekleyeceksın di mi?Wın da almamıssın ,özlettın kendını yahu..

Hiç belli olmaz ,ama genelde eger kanala girmişse dönmez,ama girmemısse son ana kadar dönebılır derler korkma..Benım anlamadıgım ,herkes sezeryan olurken neden korkuyorsun bu kadar..İkisi de çözüm sonucta,inat etmeden zorlanmadan ne derse dokrotun uy bence..Allah korusun,bebeğin hayatı önemlı..

Hayırlı olsun ,senın de 2 gunun kaldı dı mı enice..Heyecan nasıl ,dorukta mı?Son gününde bile gezmiş oldun kız en iyisi walla..Bu havada bebekelerı pek cıkartamayız gıbı duruyor ,herkes de öyle söyluyor zaten..Ben 40 gun ewdeymıs gıbı bunalıma hazırım bile..Yarın da son doktor kontrolümüz war gün-saat-amelıyat ayrıntıları konusuruz..Eşim de izin aldı son kez gezelım derım artık ..Hayırlısı bakalım..

BUKLEE bu arada bebegının göruntulerı çok tatlı ve resımler çok net maaşallah 4 boyutlu ultrason gibi renklı mı werıyor hep resımlerını sana yaw..Benımkı ıgrenc göruntuler cocugun neresı oldugunu bıle anlamıyorum,üstelık hepsı sıyah beyaz yaa..Bilseydım orda kontrole gıderdım .. DESPERADO nasılsın,karar werdın mı hangı dogumu sececegıne..Ne zaman dogumun kısmetse??

Son düzenleme:

İyi yaa bizim onlardan neyımız eksık..Neden daha fazla acı cekelım di mi kız..

heyecan falan yok ya şimdilik canım, ama annemler sinir ediyor beni biraz sezeryan olacak diye,
sanki ben keyfimden oluyorum,keşke normal olsaydı deyip duruyorlar
durduk yere tedirgin ediyorlar beni,ya zor yada kolay olacak artık bu
ara ara söyleniyo annem normal olsaydı, normal olsaydı..... allahım kaynanam olsa o deseydi kesin kavga ederdim bana gıcık yapıyo diye
sende 8 şubatı düşünüyomussun canım hadi hayırlısı olsun, gün belli olunca daha sakin geçiyo,ama son dk nasıl olur bilemem

anneme göre sezeryan demek yarım insan olmak demekmiş,kesilip dikiliyosun diyor
anne kötü bişey olsa bu kadar kişi olurmuydu ya diorummmmm

Aynen bizimkiler de öyleler 6-7 aydır anlatamadım normalden korktuğumu ve istemedıgımı ..Bu önyargılar beni delırtıyor..Belki üstelemeseler ben normal düşünürdum,ama ınadına hiç düşünmüyorum şimdi...Kayınwalıdem sölese ben de tartısırdım heralde..Kendı aılen söylemesı daha da gıcık durum..Eşim bile dıyor kı sabah habersız gıdelım dogur ,sonra cagıralım gerılme gıderken doguma dıyor ..Umarım büyük konusma sayılmaz da basıma acıllik bişey gelmeden randewuyla olur dıyorum,dua edıyorum ..Biz de aksam uyuyakaldık eşimle,şimdi uyku tutmuyor,yarın doktor günüm..Heyecan dorukta..

Gunaydin tazeanne ve anne adaylari
Karnimizdaki mucizevi kipirtilarin sahibini yakinda gorucez insallah bunca hazirlik onlem agri bulanti vs mukafati cennet meyvesi sayilan hayirli saglikli evlatlarimizi gormek olsun insallah..

günaydın kızlar yarın bu zamanlar kızım kucagımda olacak inşallah:26:

inşallah gönlüne göre olur canım,bakalım bebek ne kadar olmuş,eger bizim bebekte 4kg altında olursa artık benim sinirlerimi düşünsen,başlarlar söylenmeye acele ettinde yoksa dogururdunda falan filan işte
bakalım nasipte ne var
Gunaydin tazeanne ve anne adaylari
Karnimizdaki mucizevi kipirtilarin sahibini yakinda gorucez insallah bunca hazirlik onlem agri bulanti vs mukafati cennet meyvesi sayilan hayirli saglikli evlatlarimizi gormek olsun insallah..
canım ne güzel dua etmişsin, amin okadar bekledik,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…