2012 Şubat Anneleri

bi sürü krem verdiler biliyo musun hemde vucut losyonu akşam resmen eşimle 1 saat vücudumu yağlıyoruzz ama hiççç bişeyy olmuyo gece kalkıp ağlıyorumm hem kaşınıyorum diye hemde uyuyamıyorum diye.. senin oğlunda çıkmaya zorluyo desene

dunyam nasılsın canm
gozun aydın öncelıkle
durumun nasıl epizyotomı yapıldımı dikişleriin falan zorluyormu???

Sagol Cok sukur iyiyim. Allah size de nasip etsin hayırlısıyla dogurmayı..

Dikislerimde arada bir yanma oluyor, o da normalmis 15-20 gun dikisler dusene kadar olurmus. Onun dısında cok sukur bir sıkıntım yok.

geçmiş olsun cnm yaaa çok zor olmalı sadece bacaklarım bazen kaşınıyo benimde nasıl sinir oluyorum siz nasıl duruyonuz öyle ilk kez duydum gebelikte bu veleti..normalde bendede var dokunan bişey yersem fazla çukulata falan yersem kaşınıyorum allahtan gebelikte olmadı....inş geçer allah yardımcın olsun..sorma acıktım biraz ondanmı bilmiyorum göbeğim bi sağ bi sol bide canımı yakıyo fazla oynayınca sıkışıyo gibi tuhaf oluyo göbeğim şuan birazdan yemeğe kaçıcam bende....çıkacak gibi oluyo sorma tırsıyorumm:18:

Sagol Cok sukur iyiyim. Allah size de nasip etsin hayırlısıyla dogurmayı..

Dikislerimde arada bir yanma oluyor, o da normalmis 15-20 gun dikisler dusene kadar olurmus. Onun dısında cok sukur bir sıkıntım yok.

masallah canım ne guzel normal yoldan hallettın ınsallah bende yasarım o gunu tam olarak kac haftaydın sancını nasıl anladın? cok soru sordum ama umarım vaktın vardır..

masallah canım ne guzel normal yoldan hallettın ınsallah bende yasarım o gunu tam olarak kac haftaydın sancını nasıl anladın? cok soru sordum ama umarım vaktın vardır..

O gun Tam 38+6 haftalıktık.

Gece 2 de karın agrısı basladı adet sancısı gibi uyuyamadım 2 den beri. Sıklıgı fazla yoktu ama uyutmuyordu agrı.

Sonra aksama dogru agrım cogaldı. saat 18:30 da 5 dk da 1 e dustugunu fark ettim. Agrı giriyordu adet sancısı gibi birden saplanıyordu kasıklarıma sonra gecince bisey olmamıs gibi ayaga kalkıyordum. 5 dk sonra bir daha.. Sonra 19:30 da gittim hastaneye (devlete) acılman yok falan dedi. Ben istemedim devleti bana 2 gun yatıs verdiler dogm yok daha diye. 23:00 da devletten cıktık. 23:30 da ozele gittik. 23:50 de oglumun aglayıslarını duydum :)

cok sağol canım gayet ıyı anlatmıssın olayı yanı 4 5 gune bende yasayabılırım aynı sancıları allahım hayırlısıyla gelsın kuzucuklarımız senın oglunuda facede gordum orda dammex yazan benım gercı sadece okuyorum dıger kısılerı tanımıyorum senden baska oglusunu Allah analı babalı saglıklı buyutsun ınsallah sanada sıfa versın cnm hayırlı kandıller..

Herkese merhabalar ve hayırlı kandiller.Misafir olarak sizleri izlemekteydim hep.Belki biraz faydam olur diye yazıyorum artık.
Bukle ve baby idi sanırım kaşındıgınızı soylemissiniz kızlar.Ben de aynı durumdaydım sizle.3-4 gundur deli gibi kasınıyordum artık kollarım ve bacaklarım kaşınmaktan kabarmışlardı. Çarşamba doktora gittim bunun için karaciğerden şüphelendi tahlil istedi şükür bir sorun çıkmadı.vitaminleri kesmemi alerjik olabileceğini soyledi.Ovadril diye bir krem verdi simdi sükür rahatım siz de en kısa zamanda doktorunuza bi gidin.Karacigerle ilgili birşeyse sarılığa dönüşüyor sonrasında...

yani adet sancısı gibi ağrı benimde oluyo ama yalancısı sanırsam geçiyo sonra..demek sıklaşınca ciddiye almak lazım....:18: benimkide 17 sinden önce doğar gibi geliyo .....bakalım hayırlısı......ayyy bu oğlan göbeğimi delcek mamamızı yedik geldik...

aa doğru diyosun karaciğerde rahatsızlık varsada böyle belirti veriyo bazen doğru aklıma gelmmişti benm buu

dünürüm doyurdunmu gelinimi.....mama veriyomusun merak ettim...inş sütüm olur ya annemin hiç yoktu benm..mamalarda aşırı pahalı özellikle aptamil...ama sma yı övenler daha çok..aptamil çok gaz yapıyomuş..oda zaten bi tek eczanelerde var..bende onla büyümüşüm..aklınızda olsun....

bu gece doğum yapanlar oğluna mevlüd ismini verirmi acaba.

bende diyorum oğlum niye durmuyo..çulukata yedim söylemesi ayıp ondan demek delirdi oğlum..hastaneye giderken yemeyi unutuyorum hep yatıyo oluyo sıpam bnm...

Amin cumlemizinkini. Ben de hic fark etmedim seni. Simdi sen soyleyince gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…